הוצאת הירי המעשי מחוץ לחוק בהולנד
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הוצאת הירי המעשי מחוץ לחוק בהולנד
שלום
אני בד"כ לא חסיד גדול של עצומות אינטרנטיות, ובדרך כלל לא חושב שהן יעזרו למישהו להשיג משהו, אבל פניה שהתגלגלה אלי איכשהו למייל בכל זאת הצליחה להטריד אותי, ולו משום שאני חושש לרגע בו העניין יהיה רלוונטי גם פה בארץ ...
מסתבר שבקרוב עומד לעבור חוק בהולנד, שיוציא אל מחוץ לחוק את הירי המעשי ואת כל הירי המבצעי/הגנתי לסוגיו. חברי איגוד הירי המעשי ההולנדי הקימו עצומה אינטרנטית נגד חוק זה, ומבקשים מכל מי שהעניין קרוב ללבו בכל רחבי העולם להצטרף ולחתום על העצומה, בתקווה כי החוק יבוטל, ומתוך דאגה כי האיוולת הזו לא תתפשט הלאה לרחבי אירופה (וישראל בתוכה).
כפי שציינתי, אני לא מאמין גדול בהשפעה של עצומות אינטרנטיות, או עצומות כלשהן לצורך העניין, אבל אני מצרף פה את הלינק לחתימה לעצומה, אני מניח שלהקדיש שתי דקות לא יכולות להזיק לאף אחד...
http://translate.google.com/translate?h ... en-blijven
שבת שלום
אורן
אני בד"כ לא חסיד גדול של עצומות אינטרנטיות, ובדרך כלל לא חושב שהן יעזרו למישהו להשיג משהו, אבל פניה שהתגלגלה אלי איכשהו למייל בכל זאת הצליחה להטריד אותי, ולו משום שאני חושש לרגע בו העניין יהיה רלוונטי גם פה בארץ ...
מסתבר שבקרוב עומד לעבור חוק בהולנד, שיוציא אל מחוץ לחוק את הירי המעשי ואת כל הירי המבצעי/הגנתי לסוגיו. חברי איגוד הירי המעשי ההולנדי הקימו עצומה אינטרנטית נגד חוק זה, ומבקשים מכל מי שהעניין קרוב ללבו בכל רחבי העולם להצטרף ולחתום על העצומה, בתקווה כי החוק יבוטל, ומתוך דאגה כי האיוולת הזו לא תתפשט הלאה לרחבי אירופה (וישראל בתוכה).
כפי שציינתי, אני לא מאמין גדול בהשפעה של עצומות אינטרנטיות, או עצומות כלשהן לצורך העניין, אבל אני מצרף פה את הלינק לחתימה לעצומה, אני מניח שלהקדיש שתי דקות לא יכולות להזיק לאף אחד...
http://translate.google.com/translate?h ... en-blijven
שבת שלום
אורן
Re: הוצאת הירי המעשי מחוץ לחוק בהולנד
רכבת לאנגליה יוצאת
כל האירופה- לעלות
תנחומים למר קירש
לארוז את המזוודה ולעבור לצכיה
כל האירופה- לעלות
תנחומים למר קירש
לארוז את המזוודה ולעבור לצכיה
- סליקאי זהב
1 באפריל?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מה השר המהולל חושב לעצמו? שאותם היורים המעשיים יעשו הסבה מקצועית לחוליגניזם במשחקי כדורגל?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מדינה של סוחרי סמים אלבניים לא צריכה אזרחים עם נשק שיגנו על ילדיהם מהסמים הנמכרים. ברוכים הבאים לליברליזם
- סליקאי זהב
לבי עם הולנדים ,עדין היתי שמח לעשות קודם משהוא שקרוב אלי הביתה לפני שאני רץ להתערב
בענין במדינה לא לי .
בענין במדינה לא לי .
את הקול שלי הם כבר קיבלו...
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
trooperglock כתב:1 באפריל?
+1
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שלום לכולם, לא מדובר ב-1 באפריל, אלא בהצעת חוק שקורמת עור וגידים ומתקדמת במהירות. מי שרשם "תנחומיי להולנד" שיידע שאם הרכבת לא תיעצר, התנחומים יהיו לאירופה, וגם תורה של ישראל, שבה תחום רישוי הנשק אינו מהמבורכים, תצטרף בשמחה. אנא מכם חתמו על העצומה, ובניגוד לנאמר בהתחלה לא מדובר בסתם עצומה אינטרנטית, אלא בעצומה שיכולה להשפיע ע"ב חוק איסוף הקולות ההולנדי. החוק היה אמור להיות להכנס לתוקף ביום חמישי האחרון, וזה לא קרה בגלל הלחץ. הצעת החוק התאפשרה ע"ב הסכם בין השר הממונה לאיגוד הקלעים, כך שכפי הנראה כמו תמיד אויבינו נמצאים בינינו. בנוסף, מכיוון שמי שצריך להגיב לא מגיב (וכולם יודעים במי מדובר), מי שיכול להשפיע הם היורים עצמם. תודה!
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
את הקול שלי בפנים
- סליקאי ארד
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד