SAO ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
SAO ?
אני יודע מה זה SA, DA, DAO - אני מצליח לנחש מה זה SAO (עלה בשיחה בנוגע לUSP) מהו המנגנון הזה? כמה מילות הרחבה יועלו ללקסיקון הרוקם לו עור וגידים...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
- סליקאי זהב
הגדרות
דרור,
רצ"ב הגדרות כבקשתך...
צריך לזכור כי אלו הגדרות טכניות של סוגי מנגנונים ולא סוגי כלי יריה.
הגישה השכיחה מתיחסת לסוגי כלי היריה לפי הקטגוריות SA, DA ו-DAO, והיא מניחה הנחה חבויה כי אקדח המוגדר כ-DA מסוגל גם ל תפקד כ-SA. לשאלתך, המונחים SAO ו-SA מתיחסים לאותו דבר ואין הבדל ביניהם.
מקווה שעזרתי.
תודה.

רצ"ב הגדרות כבקשתך...
- הגדרות יסוד
- הדק - אמצעי מכני או אלקטרוני אשר הפעלתו גורמת, דרך מנגונים פנימים, לרכיב הירי לנוע קדימה.
- רכיב הירי - פטיש, נוקר או כל אמצעי אחר אשר בהשלמת תנועתו קדימה מביא לנקירה ושחרור יריה.
הגדרות מנגנון - SAO - (נקרא בקיצור SA) מנגנון בו הפעלת ההדק גורמת לרכיב הירי לנוע קדימה.
- DAO - (נקרא בקיצור DA) מנגנון בו הפעלת ההדק גורמת לרכיב הירי לנוע לאחור טרם תנועתו קדימה.
- DA/SA - מנגנון לפיו כלי ירי היכול לפעול בשיטת SAO או DAO לסרוגין.
צריך לזכור כי אלו הגדרות טכניות של סוגי מנגנונים ולא סוגי כלי יריה.
הגישה השכיחה מתיחסת לסוגי כלי היריה לפי הקטגוריות SA, DA ו-DAO, והיא מניחה הנחה חבויה כי אקדח המוגדר כ-DA מסוגל גם ל תפקד כ-SA. לשאלתך, המונחים SAO ו-SA מתיחסים לאותו דבר ואין הבדל ביניהם.
מקווה שעזרתי.
תודה.

-
Spinacia
Spinacia,
פרסום תמונות של הקלר ללא אזהרה מוקדמת יכולה להיחשב כהפרה בוטה של כללי הפורום:
ידוע לך שעצם הזכרת השם הקלר גורמת לפריחה אצל חלקנו, קל וחומר תמונות של ממש.

פרסום תמונות של הקלר ללא אזהרה מוקדמת יכולה להיחשב כהפרה בוטה של כללי הפורום:
אני מתחייב/ת שלא לפרסם באתר זה מידע מטעה או כזה היכול ו/או העשוי לפגוע באדם בין אם במזיד או בשוגג.
ידוע לך שעצם הזכרת השם הקלר גורמת לפריחה אצל חלקנו, קל וחומר תמונות של ממש.

נערך לאחרונה על ידי ראובן טל בתאריך 13 ינואר 2003, 15:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
צעדן ידידי,
האם תרצה לצעוד \ לעבור ל FN mark II ???
כלי מעולה עם עבר עשיר עם שיפורים כגון כוונות זוהרות דגם I, ניצרה דו צדדית, הדק שערה נרתיק עור איכותי רב שימושי, פנימי \ חיצוני \ כתף [ובנוסף נרתיק כתף סינתטי מותאם באופן מיוחד גם להסלקה+פונדה מובנית]
האם תרצה לצעוד \ לעבור ל FN mark II ???
כלי מעולה עם עבר עשיר עם שיפורים כגון כוונות זוהרות דגם I, ניצרה דו צדדית, הדק שערה נרתיק עור איכותי רב שימושי, פנימי \ חיצוני \ כתף [ובנוסף נרתיק כתף סינתטי מותאם באופן מיוחד גם להסלקה+פונדה מובנית]
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
צעדן,
מה גמילה? מי גמילה? מו גמליה? מה FN ??? לאאאאאא
הוא עדין אצלי, למרות שכבר זמן מה לא ככלי עיקרי...
אבל תמורת סכום צנוע, בן 7 ספרות בשטרות של 10, אני מוכן לשקול... ולהחליף בכלי דומה ולהתחיל מחדש מקצה שיפורים...

מה גמילה? מי גמילה? מו גמליה? מה FN ??? לאאאאאא

הוא עדין אצלי, למרות שכבר זמן מה לא ככלי עיקרי...
אבל תמורת סכום צנוע, בן 7 ספרות בשטרות של 10, אני מוכן לשקול... ולהחליף בכלי דומה ולהתחיל מחדש מקצה שיפורים...

אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
צעדן יקירי!!!!!!!!!!
אני המום! אני בשוק! אין מילים בפי!!!!!!
אתה????? הקלריסט מושבע, המשבח בכל הזדמנות בשעות בהן אתה ער את כלי ה HK [שבאמת טובים] ומקנן אצלי החשד שגם בשעות שאתה אינך ער, אתה ממשיך לשבח את ה HK שלך, עובר רשמית ל FN?
אני מיד רץ לקבוע לעצמי תור לרופא עיניים, אולי לא ראיתי טוב, אח"כ תור למורה לעברית, אולי אני לא יודע לקרוא ואיני מבין את הנקרא... ומיד אח"כ תור לפסיכולוג על מנת שאוכל לאחר טיפול אינטנסיבי להתגבר על עוצמת ההפתעה וההלם...
אולי אם אתה מתכוון ל FN P90 אז אני מבין ומצדיק אותך, אבל להזכירך, אין אפשרות להשיגו בארץ ובלל בשוק האזרחי... כנ"ל גם ה 57..
וצעדן... רשמית - אני משאיר אצלי את ה Mark II ...
אני המום! אני בשוק! אין מילים בפי!!!!!!
אתה????? הקלריסט מושבע, המשבח בכל הזדמנות בשעות בהן אתה ער את כלי ה HK [שבאמת טובים] ומקנן אצלי החשד שגם בשעות שאתה אינך ער, אתה ממשיך לשבח את ה HK שלך, עובר רשמית ל FN?
אני מיד רץ לקבוע לעצמי תור לרופא עיניים, אולי לא ראיתי טוב, אח"כ תור למורה לעברית, אולי אני לא יודע לקרוא ואיני מבין את הנקרא... ומיד אח"כ תור לפסיכולוג על מנת שאוכל לאחר טיפול אינטנסיבי להתגבר על עוצמת ההפתעה וההלם...

אולי אם אתה מתכוון ל FN P90 אז אני מבין ומצדיק אותך, אבל להזכירך, אין אפשרות להשיגו בארץ ובלל בשוק האזרחי... כנ"ל גם ה 57..
וצעדן... רשמית - אני משאיר אצלי את ה Mark II ...

אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
אהההההההה... רווח לי!!!!!!
אז אני אבטל את התורים אצל הרופאים
נ.ב.
צעדן ידידי, מה לעשות שאני אדם רישמי...
וכל הערכתי נתונה לך ההקלריסט המושבע, גם בעל ידע רב, גם מוכן לשתף בידע אחרים, גם בן אדם וגם בעל חוש הומור
ממני, שאינו מומחה לדבר [אולי אני רק מומחה למומחים...] אבל אוהב פינג פונג טוב של חיוכים

אז אני אבטל את התורים אצל הרופאים

נ.ב.
צעדן ידידי, מה לעשות שאני אדם רישמי...
וכל הערכתי נתונה לך ההקלריסט המושבע, גם בעל ידע רב, גם מוכן לשתף בידע אחרים, גם בן אדם וגם בעל חוש הומור

ממני, שאינו מומחה לדבר [אולי אני רק מומחה למומחים...] אבל אוהב פינג פונג טוב של חיוכים

אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד