רעיון שנוגע למשתמשי הפורום -מחירי תחמושת
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: רעיון שנוגע למשתמשי הפורום -מחירי תחמושת
Webart כתב:אחרי שניסיתי להבין את מה טירפד האתר, לדברי איתמר, אנסה להיות קצת (או הרבה) יותר פרודוקטיבי.
דביר
דביר ידידי, תקרא שוב את התגובה ותנסה למצוא שם דבר אחד שאמרתי נגדך או נגד האתר עצמו - אם תמצא, קבל מראש את התנצלותי הכנה. ובכל זאת, כדי למנוע אי הבנות אני אנסה להסביר את עצמי שוב.
מה שאמרתי נוגע לציבור האנשים שמרכיב את הקהיליה הזו, ושלמרות שזה די מוזר רב המפריד בינהם על המשותף.
דוגמאות לא חסר. החל מהנסיון להקים את ISIA, עבור דרך אותו אשכול על מדריכים בכירים והסמכת מדריכים, כל מני אשכולות בפורום ירי מעשי ועוד כהנה וכהנה.
ולגיא.
התפרצת לדלת פתוחה. לבושתי הרבה פעם האחרונה שטווחתי הייתה בערך ביוני או יולי שעברו אצל נועם ממטווח נירים. כמה שילמתי שם לכדור אני כבר לא זוכר כי ירינו שם (הבנות שלי ואני) במגוון סוגים של כלים. אם היה לי מידע עדכני, אתה יכול לסמוך שהייתי ראשון לפרסם.
ובכלל לנושא הזה, אני חושב שהוא מצדיק פורום בפני עצמו "פורום סוחרי הנשק" שבו כל סוחר נשק יוכל לפרסם ולקדם את עצמו וגם אנחנו בתור ציבור של הלקוחות נוכל להגיב ולפרסם שם חוויות/מחירים וכו. אבל זה לא האתר שלי ואני יכול רק להציע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

Webart כתב:אחרי שניסיתי להבין את מה טירפד האתר, לדברי איתמר, אנסה להיות קצת (או הרבה) יותר פרודוקטיבי.
גיא,
אם אתה מוכן למהלך רציני, אני מוכן להפקיד בידיך את כל נושא הקשר עם המטווחים, כדי שבדפי המידע של המטווחים, מעבר לנתונים טכניים, יהיו גם עלויות (אימוני משרד הפנים, ירי חופשי, תחמושת וכו' - רשימה מייצגת של נתונים הקיימים בכל מטווח).
אך צריך לקחת בחשבון שמעבר לביצוע הסקר הראשוני, יש לקיים קשר רציף איתם כדי שהמחירון יהיה עדכני.
אם הכפפה מתאימה לך, אתה מוזמן להרימה![]()
דביר
דביר,
אני מרים את הכפפה, אני מציע שהמנדט יהיה לאיסוף המידע הראשוני, ושעדכונו יגיע מהחברים בפורום, עם רענונים מצידי כשיעלה הצורך. אני מכיר את הכלל ש if you want something done right ... ולכן מהרגע שתהיה כזו רשימה אבקש את עזרת הקולגות להשלים ולעדכן פרטים, כמובן מסוחרי הנשק במיוצגים בפורום, וגם מחברי הפורום המבקרים במטווחים השונים.
בנוסף אני אשמח לרכז את הנושא של הכשרות כגון מפקח מטווח ומדריך ירי, תאריכים מקומות ומדריכים.
כל מי שיוכל לתרום מידע - יבורך
אני אצור איתך קשר בפרטי כדי להבין איך ליצור את הפורמט ולעדכנו.
התפרצת לדלת פתוחה. לבושתי הרבה פעם האחרונה שטווחתי הייתה בערך ביוני או יולי שעברו אצל נועם ממטווח נירים. כמה שילמתי שם לכדור אני כבר לא זוכר כי ירינו שם (הבנות שלי ואני) במגוון סוגים של כלים. אם היה לי מידע עדכני, אתה יכול לסמוך שהייתי ראשון לפרסם.
ובכלל לנושא הזה, אני חושב שהוא מצדיק פורום בפני עצמו "פורום סוחרי הנשק" שבו כל סוחר נשק יוכל לפרסם ולקדם את עצמו וגם אנחנו בתור ציבור של הלקוחות נוכל להגיב ולפרסם שם חוויות/מחירים וכו. אבל זה לא האתר שלי ואני יכול רק להציע.
במסגרת "תפסת מרובה - לא תפסת" בוא נתחיל בפורום הזה במסגרת שרשור, נוסיף לטבלה עוד ועוד רובריקות ועוד מטוחים. אם נתחיל בטבלה שכמעט כולה ריקה - נראה לא רציניים, אם נקים פורום עם תנועה דלה - רק נרחיק מבקרים פוטנציאלים.
גיא.
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 18 דצמבר 2009, 16:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
אני ממתין...
(שים לב שישבתי וחיכיתי לכך שתענה להצעתי... עכשיו אני יכול ללכת לישון אחרי כמה ימים בהם המתנתי לתשובתך
)
(שים לב שישבתי וחיכיתי לכך שתענה להצעתי... עכשיו אני יכול ללכת לישון אחרי כמה ימים בהם המתנתי לתשובתך
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:אני ממתין...
(שים לב שישבתי וחיכיתי לכך שתענה להצעתי... עכשיו אני יכול ללכת לישון אחרי כמה ימים בהם המתנתי לתשובתך)
עברו כמה ימים מאז אתמול ב 7:50?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
2.3 לכדור 9 מ"מ בנשק הצפון מגדל העמק.
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
אילו מחירים מעניינים אתכם?
כרגע אני עוקב אחרי - תחמושת 9מ"מ, 45, 40 (50 כדור), והנחות לסליק בכמויות גדולות (1000 כדור).
סוגי תחמושת נוספים שמעניינים אתכם ? מחירי כניסה לירי חופשי? מחיר אימון משה"פ?
אפשר גם בפרטי.
גיא.
כרגע אני עוקב אחרי - תחמושת 9מ"מ, 45, 40 (50 כדור), והנחות לסליק בכמויות גדולות (1000 כדור).
סוגי תחמושת נוספים שמעניינים אתכם ? מחירי כניסה לירי חופשי? מחיר אימון משה"פ?
אפשר גם בפרטי.
גיא.
אני חושב שאם כבר מתקשרים ומדברים עם הסוחרים למה לא לקחת מהם מחירון מלא לטובת כלל בעלי הנשקים
אבל באופן פרטני היתי אומרש לפחות 0.22 ול9X17 לפחות צריכים להכלל .
higt-power כתב:אני חושב שאם כבר מתקשרים ומדברים עם הסוחרים למה לא לקחת מהם מחירון מלא לטובת כלל בעלי הנשקים
אני אבדוק את הנושא, בנתיים אני מנסה להשיג את ה essentials.
גיא.
לעניות דעתי:
1. עלות (ומשך - אם קיימת הגבלה) ירי חופשי.
2. עלות אימון משרה"פ (יש לשים לב, יש מטווחים הכוללים את מחיר התחמושת ויש שאינם).
3. עלות 50 כדורים, בקליברים הנפוצים יותר: 9X19, 9X17, 0.45, 0.22, 0.40
4. הנחה/הטבה לחברי הסליק.
1. עלות (ומשך - אם קיימת הגבלה) ירי חופשי.
2. עלות אימון משרה"פ (יש לשים לב, יש מטווחים הכוללים את מחיר התחמושת ויש שאינם).
3. עלות 50 כדורים, בקליברים הנפוצים יותר: 9X19, 9X17, 0.45, 0.22, 0.40
4. הנחה/הטבה לחברי הסליק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מחירים לחברי הסליק:
1. אימון ירי - ללא חיוב.
2. אימון לחידוש רשיון - 50 ש"ח לכלי ראשון, 10 ש"ח לכל כלי נוסף (כן. עדיין יש כאלו עם מספר כלים
3. כדורים בקוטר 9 מ"מ (מבצעי) - 1.6 ש"ח לכדור.
4. שאר סוגי התחמושת - 15% הנחה מהמחירון.
5. מטרות, קפה, השאלת ציוד מגן, חיוך, התקשקשות עם הרומן'ים - חינם.
1. אימון ירי - ללא חיוב.
2. אימון לחידוש רשיון - 50 ש"ח לכלי ראשון, 10 ש"ח לכל כלי נוסף (כן. עדיין יש כאלו עם מספר כלים
3. כדורים בקוטר 9 מ"מ (מבצעי) - 1.6 ש"ח לכדור.
4. שאר סוגי התחמושת - 15% הנחה מהמחירון.
5. מטרות, קפה, השאלת ציוד מגן, חיוך, התקשקשות עם הרומן'ים - חינם.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד