רעיון שנוגע למשתמשי הפורום -מחירי תחמושת
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
רעיון שנוגע למשתמשי הפורום -מחירי תחמושת
אני מציע רעיון שכל אחד שקנה תחמושת לאחרונה יעלה כאן את המחיר ככה אנשים יוכלו להשוות מחירים
אז אני מתחיל בשלי
50 כדור 0.45 = 140 ש"ח במטווח הרעות שמנוהל ע"י ישי ב ד.נ מנשה
אז אני מתחיל בשלי
50 כדור 0.45 = 140 ש"ח במטווח הרעות שמנוהל ע"י ישי ב ד.נ מנשה
- סליקאי ארד

Re: רעיון שנוגע למשתמשי הפורום -מחירי תחמושת
אני לא יודע עם זה מדוייק ככה יש בעלי מטווחים שעושים מחיר מיוחד לחברים אז זה לא אוביקטיבי
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
יואל, תוסיף לרשימה 155 ש"ח ל-50 גלולות של 40 ויטמינים מבית המרקחת בראשון לציון (לפני הנחת הסליק ללקוח המזדמן).
גיא.
גיא.
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 14 דצמבר 2009, 19:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
מה הבעיה שלך תגיד? אתה תוקף אותי כאילו גנבתי לך את התחמושת.
אני יורה פעם בדי הרבה זמן במטווח אזרחי ושם אני משלם 2 שקל לכדור שזה לגיטימי ולא יקר מידי וגם לא זול מידי...
רוב התחמושת שאני יורה היא במטווחים לא פרטיים כך שאני בדרך כלל לא משלם עלייה אלה חותם עלייה
גיא אם יש לך בעיה אישית איתי בפרטי בבקשה!
אני דיברתי על מקרים שאני מכיר על קומבינות למיניהם
אני לא חושב שמגיע לי "ירידה" כזו בפומבי על השארה שלך שאני עושה קומבינות על קומבינות ושאתה בן התמותה משלם אלפי שקלים בחודש גם אני אדם כמוך שמשלם אותו הדבר
אני יורה פעם בדי הרבה זמן במטווח אזרחי ושם אני משלם 2 שקל לכדור שזה לגיטימי ולא יקר מידי וגם לא זול מידי...
רוב התחמושת שאני יורה היא במטווחים לא פרטיים כך שאני בדרך כלל לא משלם עלייה אלה חותם עלייה
גיא אם יש לך בעיה אישית איתי בפרטי בבקשה!
אני דיברתי על מקרים שאני מכיר על קומבינות למיניהם
אני לא חושב שמגיע לי "ירידה" כזו בפומבי על השארה שלך שאני עושה קומבינות על קומבינות ושאתה בן התמותה משלם אלפי שקלים בחודש גם אני אדם כמוך שמשלם אותו הדבר
קודם כל שתו כוס מיים קרים והרגעו, כדברי אילן.
שנית, מחירי התחמושת בארץ הם באמת גבוהים, במיוחד עבור לקוחות מזדמנים במטווחים שיורים 50-100 כדור אחת לתקופה ארוכה.
הוסבר כאן יותר מפעם אחת שניתן להוזיל את המחיר ע"י רכישה של כמויות והשארתם במטווח לשימוש עתידי.
כמו כן ניתן להוזיל את המחיר משמעותית ע"י הצטרפות למועדון ירי מעשי וקניית תחמושת דרך הקצאה מיוחדת ממשרד הפנים.
הכלל הנ"ל תקף לכל סוגי התחמושת כולל 0.40 ו0.45 0.22 ועוד כהנה וכהנה
ב"הוזלה משמעותית" הכוונה הוזלה של עשרות %%%
שנית, מחירי התחמושת בארץ הם באמת גבוהים, במיוחד עבור לקוחות מזדמנים במטווחים שיורים 50-100 כדור אחת לתקופה ארוכה.
הוסבר כאן יותר מפעם אחת שניתן להוזיל את המחיר ע"י רכישה של כמויות והשארתם במטווח לשימוש עתידי.
כמו כן ניתן להוזיל את המחיר משמעותית ע"י הצטרפות למועדון ירי מעשי וקניית תחמושת דרך הקצאה מיוחדת ממשרד הפנים.
הכלל הנ"ל תקף לכל סוגי התחמושת כולל 0.40 ו0.45 0.22 ועוד כהנה וכהנה
ב"הוזלה משמעותית" הכוונה הוזלה של עשרות %%%
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הבעיה שלי מאוד פשוטה,
שמת לב שכל פעם שעולה יוזמה פה בסליק, משהו קטן, לא רציני, משהו שאולי קצת יטיב עם החברים, קצת יקל על הכיס, יהיה מקום לרכז ידע, קם איזה חבר ואומר צ'מע זה לא אובייקטיבי?
אתה יודע מה, אני מוכן להעיף את ההודעה הקודמת שלי, אבל בוא אתה תערוך מחדש את שלך - תנסה לכתוב:
"יואל, אתה יודע מה, זה אחלה רעיון, אני אמנם לא טווח הרבה באזרחות אבל כשאני טווח אני משלם 100 שקל ל-50 כדור 9 מ"מ במטווח ***"
ולך תדע, רק בגלל שהחלטת לפרגן לרעיון ו"כתבת" את מה שכתבת, זכה אורח של הסליק לגלות שמתחת לבית שלו יש מטווח עם מחירי תחמושת נמוכים במיוחד.
אורח אחר של הסליק היה יכול לגלות שהיישוב שבו ההורים שלו גרים הוא יישוב זכאי (ולא - לא כולם יודעים).
ואורח שלישי של הסליק היה יכול לראות שבמרץ יפתח קורס ירי מעשי בנתניה, וחודשיים אחר כך במטווח אחר... אם רק היה קצת שיתוף פעולה ופירגון.
ואם היינו עוד קצת מפרגנים אחד לשני, אולי אפילו היינו מצליחים לרכוש בצורה מרוכזת תחמושת במחיר ממש נמוך במטווח ספציפי. אבל אין פרגון, רק צקצוק בלשון והציטוט הפנטסטי של ג'ף קופר:"פתרון מצוין לבעיה שלא קיימת".
אז מה אתה אומר? מרים את הכפפה?
גיא.
ודון, שנינו מכירים את הסליק כמעט 7 שנים, אם באתר יופיע מחירון המטווחים בארץ (במסגרת שרשור או טבלה מסודרת) האם יהיה זה דבר כ"כ נורא? מדי פעם יש שרשור כזה, ובפעם האחרונה שבדקתי ראיתי מחירים ממש ממש נמוכים (כי השרשור היה מ 2004 ...)
שמת לב שכל פעם שעולה יוזמה פה בסליק, משהו קטן, לא רציני, משהו שאולי קצת יטיב עם החברים, קצת יקל על הכיס, יהיה מקום לרכז ידע, קם איזה חבר ואומר צ'מע זה לא אובייקטיבי?
אתה יודע מה, אני מוכן להעיף את ההודעה הקודמת שלי, אבל בוא אתה תערוך מחדש את שלך - תנסה לכתוב:
"יואל, אתה יודע מה, זה אחלה רעיון, אני אמנם לא טווח הרבה באזרחות אבל כשאני טווח אני משלם 100 שקל ל-50 כדור 9 מ"מ במטווח ***"
ולך תדע, רק בגלל שהחלטת לפרגן לרעיון ו"כתבת" את מה שכתבת, זכה אורח של הסליק לגלות שמתחת לבית שלו יש מטווח עם מחירי תחמושת נמוכים במיוחד.
אורח אחר של הסליק היה יכול לגלות שהיישוב שבו ההורים שלו גרים הוא יישוב זכאי (ולא - לא כולם יודעים).
ואורח שלישי של הסליק היה יכול לראות שבמרץ יפתח קורס ירי מעשי בנתניה, וחודשיים אחר כך במטווח אחר... אם רק היה קצת שיתוף פעולה ופירגון.
ואם היינו עוד קצת מפרגנים אחד לשני, אולי אפילו היינו מצליחים לרכוש בצורה מרוכזת תחמושת במחיר ממש נמוך במטווח ספציפי. אבל אין פרגון, רק צקצוק בלשון והציטוט הפנטסטי של ג'ף קופר:"פתרון מצוין לבעיה שלא קיימת".
אז מה אתה אומר? מרים את הכפפה?
גיא.
ודון, שנינו מכירים את הסליק כמעט 7 שנים, אם באתר יופיע מחירון המטווחים בארץ (במסגרת שרשור או טבלה מסודרת) האם יהיה זה דבר כ"כ נורא? מדי פעם יש שרשור כזה, ובפעם האחרונה שבדקתי ראיתי מחירים ממש ממש נמוכים (כי השרשור היה מ 2004 ...)
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
אין לי בעיה עם זה בכלל שאתה מציג את זה ככה.
יש המון מטווחים שאני לא מתקרב כי המחיר קרוב לקניית אקדח 0.22 אני בעד
אבל אני פשוט לא תולה תקווה בעניין אני רשמתי שיש גורמים שלא ירצו לתרום לעיניין כי יש להם אינטרס כזה או אחר.
זה נראה אבסורד שבארה"ב 50 כדורים 9 ממ עולים כמה דולרים ופה זה עובר הרבה ידיים וכל אחד מוסיף מס משלו לעניין ואז אנחנו האזרחים הפשוטים משלמים מחיר שלא הגיוני בעליל אבל מצד שני זה הפרנסה של בעלי המטווחים שבקצב הזה שאיך שמשרד הפנים מצמצם את הרישיונות גם מצבם לא יהיה מזהיר- סוגרים עלינו את הברז זהו בעיה משמעותית הרבה יותר
אבל אני פשוט לא תולה תקווה בעניין אני רשמתי שיש גורמים שלא ירצו לתרום לעיניין כי יש להם אינטרס כזה או אחר.
זה נראה אבסורד שבארה"ב 50 כדורים 9 ממ עולים כמה דולרים ופה זה עובר הרבה ידיים וכל אחד מוסיף מס משלו לעניין ואז אנחנו האזרחים הפשוטים משלמים מחיר שלא הגיוני בעליל אבל מצד שני זה הפרנסה של בעלי המטווחים שבקצב הזה שאיך שמשרד הפנים מצמצם את הרישיונות גם מצבם לא יהיה מזהיר- סוגרים עלינו את הברז זהו בעיה משמעותית הרבה יותר
במיכלין חיפה - 2.1 לחמישים 9 מ"מ
במרכז קנדה - כנ"ל.
במרכז קנדה - כנ"ל.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
רועי 357 כתב:אין לי בעיה עם זה בכלל שאתה מציג את זה ככה.
מצוין,
אם עדיין אתה מרגיש שההודעה שלי פוגעת (וגם אם לא) אתה מוזמן ליצור איתי קשר, ונוכל לדסקס את הנושא בכיף. כולנו מסכימים שהמצב אבסורדי, כולנו מבינים את בעלי המטווחים וכולנו יודעים שיש גורמים בעלי אינטרסים, אבל תמיד אנחנו שוכחים שיש לנו כוח צרכני שלא מנוצל בשיט. לארגן עמותה זה סיפור, לקנות תחמושת בצורה מרוכזת דורש התחייבות כספית מראש ומגבילה למטווח מסוים, אבל שהלחישה באוזן לחבר שאצל ההוא וההוא תתבצע באופן גלוי כאן בפורום כולנו יכולים.
וכרגיל אם תתגלה נכונות של הפורום אני מוכן לרכז את הנתונים בטבלה יפה ולבקש מהנהלת הפורום לקבע אותה בראש אחד הפורומים או כחלק מהאתר שיעלה.
יום טוב,
גיא
גיא אחי, תסתכל באקסיומה שבחתימה שלי ותבין את המצב בעצמך.
אני רשום פה באתר ומבקר בו באופן יחסית קבוע בערך מאמצע 2004. לצערי הרב כל יוזמה למנף את האתר הזה כדי לעשות מעשה ממשי כדי לשפר ואפילו במקצת את התנאים של קהל היורים פה בארץ או שטורפדה או נקברה עמוק ומהר באדמה. אם זה בנושא של השוואת מחירים, אם זה בנושא של ישובים זכאים, או רחמנא לצלן נסיונות התארגנות/התאגדות כדי ליצור איזה לובי מול הגזירות של משרד הפנים. תחפש אחורנית בהסטוריה של האתר. מדוע זה ככה? קטונתי מלהבין את כל הסיבות והמניעים. כנראה שזה חלק מה-DNA של הקהיליה הזו לטוב ולרע וצריך לקבל את זה כמות שזה.
א.
אני רשום פה באתר ומבקר בו באופן יחסית קבוע בערך מאמצע 2004. לצערי הרב כל יוזמה למנף את האתר הזה כדי לעשות מעשה ממשי כדי לשפר ואפילו במקצת את התנאים של קהל היורים פה בארץ או שטורפדה או נקברה עמוק ומהר באדמה. אם זה בנושא של השוואת מחירים, אם זה בנושא של ישובים זכאים, או רחמנא לצלן נסיונות התארגנות/התאגדות כדי ליצור איזה לובי מול הגזירות של משרד הפנים. תחפש אחורנית בהסטוריה של האתר. מדוע זה ככה? קטונתי מלהבין את כל הסיבות והמניעים. כנראה שזה חלק מה-DNA של הקהיליה הזו לטוב ולרע וצריך לקבל את זה כמות שזה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:גיא אחי, תסתכל באקסיומה שבחתימה שלי ותבין את המצב בעצמך.
א.
מסכן רועי חטף את כל העצבים שלי. לא נשארו לי בשבילך איתמר
גם לך היו (יש?) שתי אופציות, כמו לרועי, לספר לי מה אני יכול לעשות ומה אני לא יכול לעשות לספר לי שהכל מן אללה שבפורום הזה יושבים מין אנשים אמורפים שבחצי מן הימים הם מוכנים לעלות על בריקדות ובחצי השני נמנעים מלתרום את הפסיק הקטן הזה מהידע שלהם. האנשים הם אותם אנשים, אני פגשתי אותם ואתה פגשת אותם והנה ידיעה חדשותית מרעישה מאחורי כל כותב פה יש בנאדם אמיתי (במקרה של אילן זה קצת יותר מסובך).
האופציה השניה שלך היתה לבוא ולומר "שלום, קוראים לי איתמר, ואני קונה כל שבוע/חודש/שנה 50 כדור 9 מ"מ בשביל הגלוק שלי במטווח ככה וככה בעלות ככה וככה"
גם קצר יותר, גם אתה יודע את כל העובדות (את השם שלך, את האקדח שבו אתה יורה, את שם המטווח ואת המחיר) וגם אתה עוזר לעוד אדם או שניים. במקום זה בחרת לחנך אותי ... זכותך
אז מה איתמר אח שלו גוזל, אתה חלק מהבעיה? או חלק מהפתרון?
ד"א - אני לא צריך לחפש אחורנית באתר, אני פה מההתחלה, שבוע אחרי שדביר "נרשם" לאתר. שבועיים אחרי שנכנסתי לקבע והחלטתי להמיר את המטאטא במשהו נוח יותר (כזה כמו שלך).
אחרי שניסיתי להבין את מה טירפד האתר, לדברי איתמר, אנסה להיות קצת (או הרבה) יותר פרודוקטיבי.
גיא,
אם אתה מוכן למהלך רציני, אני מוכן להפקיד בידיך את כל נושא הקשר עם המטווחים, כדי שבדפי המידע של המטווחים, מעבר לנתונים טכניים, יהיו גם עלויות (אימוני משרד הפנים, ירי חופשי, תחמושת וכו' - רשימה מייצגת של נתונים הקיימים בכל מטווח).
אך צריך לקחת בחשבון שמעבר לביצוע הסקר הראשוני, יש לקיים קשר רציף איתם כדי שהמחירון יהיה עדכני.
אם הכפפה מתאימה לך, אתה מוזמן להרימה
דביר
גיא,
אם אתה מוכן למהלך רציני, אני מוכן להפקיד בידיך את כל נושא הקשר עם המטווחים, כדי שבדפי המידע של המטווחים, מעבר לנתונים טכניים, יהיו גם עלויות (אימוני משרד הפנים, ירי חופשי, תחמושת וכו' - רשימה מייצגת של נתונים הקיימים בכל מטווח).
אך צריך לקחת בחשבון שמעבר לביצוע הסקר הראשוני, יש לקיים קשר רציף איתם כדי שהמחירון יהיה עדכני.
אם הכפפה מתאימה לך, אתה מוזמן להרימה
דביר
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WEBART,
הצעה פרודוקטיבית- אם גיא (או כל אחד אחר) לא ירים את הכפפה, פתח אתה הודעה חדשה, ורצוי נעוצה. להודעה מותר לשרשר אך ורק הודעות ענייניות עם נתונים של מחיר, כמות ומקום. כל הודעה אחרת ("בואו נתארגן", "זה לא ילך", "כולכם מושחתים", "כמה עולים ויטמינים" וכד') תימחק.
אם מישהו ירצה לדבר על התארגנות וכד', יתכבד ויפתח שירשור רגיל נפרד. השירשור המדובר יהיה אך ורק לטובת מחירים.
לשירשור (נעוץ!) כזה יש פוטנציאל להוות מהפכה. מן הסתם גם סוחרים ומטווחים ילמדו עליו במוקדם או מאוחר, והתחרות תגבר. בנוסף, הם יוכלו להוסיף אליו מידע על הצעות אטרקטיביות (אמרנו תחרות?).
הצעה פרודוקטיבית- אם גיא (או כל אחד אחר) לא ירים את הכפפה, פתח אתה הודעה חדשה, ורצוי נעוצה. להודעה מותר לשרשר אך ורק הודעות ענייניות עם נתונים של מחיר, כמות ומקום. כל הודעה אחרת ("בואו נתארגן", "זה לא ילך", "כולכם מושחתים", "כמה עולים ויטמינים" וכד') תימחק.
אם מישהו ירצה לדבר על התארגנות וכד', יתכבד ויפתח שירשור רגיל נפרד. השירשור המדובר יהיה אך ורק לטובת מחירים.
לשירשור (נעוץ!) כזה יש פוטנציאל להוות מהפכה. מן הסתם גם סוחרים ומטווחים ילמדו עליו במוקדם או מאוחר, והתחרות תגבר. בנוסף, הם יוכלו להוסיף אליו מידע על הצעות אטרקטיביות (אמרנו תחרות?).
- סליקאי כסף

lyuv כתב:WEBART,
יש עוד הרבה שירשורים נעוצים שיכולים להיות טובים (לפחות עד שהסליק 2.0 יעלה), לדוגמא שרשור שיכלול ביקורות על ספרים,סרטים ומגזינים שקשורים לנשק ותחמושת , כל אחד יכתוב מה הוא קרא\ראה ואיך היה (האינטרנט מוצף בסרטים וספרים דיגיטלים שחצי מהם לא שווים את זמן הקריאה\צפייה והחצי השני הוא אוצר).
או למשל שרשור נעוץ שיסביר את הליך הקניה של אקדח חדש\משומש (יחסוך איזה 100 שאלות בפורום בחודש).
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
אני רוכש אלפי כדורים בשנה, הבעיה היא שהרי היבואן לא מוכר רק ללקוחות פרטיים אלא כמובן לסוחרים ברחבי הארץ וכאן טמונה הבעיה, שאתה מבקש הנחה היבואן חייב להתחשב בסוחרים שקונים ממנו אחרת הוא מקבל תלונות מהם ופוגע גם בעצמו וברור למה, נכון אותנו זה לא כ"כ מעניין לכן חשוב להתאגד כמה שיותר אנשים ולרכוש בנגלה משותפת, אחרת אתם טוחנים מים, ללא קנייה כמותית(אלפים!! לא 100 כאן 50 שם) אין סיכוי לקבל הנחה משמעותית!!!!(אני מדגיש משמעותית).
* הדברים הנ"ל נכתבים לאחר ניסיון עם הרבה סוחרים ואיתם הצדק.
אסף
* הדברים הנ"ל נכתבים לאחר ניסיון עם הרבה סוחרים ואיתם הצדק.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד