עזרה בבחירת אקדח...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עזרה בבחירת אקדח...
הממממ...
יכול להיות שהיגעה זמן לנסות את הSHADOW הזה, יותר מדי אנשים אומרים "כי טוב".
ועוד טוב לשני העולמות (תחרותי ויום יומי) די שונים, ואלו אנשים שיש להם ניסיון ולא סתם ירוצו אחרי הדאווין של "הא! זה הכי טוב כי לשושויסטים יש כזה").
יכול להיות שהיגעה זמן לנסות את הSHADOW הזה, יותר מדי אנשים אומרים "כי טוב".
ועוד טוב לשני העולמות (תחרותי ויום יומי) די שונים, ואלו אנשים שיש להם ניסיון ולא סתם ירוצו אחרי הדאווין של "הא! זה הכי טוב כי לשושויסטים יש כזה").
הCZ בעיני מהווה את השילוב האופטימלי ועדיין הUSP חסר לי (אני יודע שאתה לא אוהב אותו בכלל והוא שיקוץ בעיניך).
1911 ונגזרותיהם המקובלים במקומותינו לא עונים על הגדרת האמינות המופלגת והם מפונקים מאוד, כלים ב-XXXK$ זה כבר שיר אחר לגמרי אם לא ספר אחר.
מתי מפגשצילוםעםעמוס?
1911 ונגזרותיהם המקובלים במקומותינו לא עונים על הגדרת האמינות המופלגת והם מפונקים מאוד, כלים ב-XXXK$ זה כבר שיר אחר לגמרי אם לא ספר אחר.
מתי מפגשצילוםעםעמוס?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Hunter ורועי שלום!
לגבי אקדח לירי מעשי ? אחרי מס' שנים לא קטן בתחום הירי המעשי ושימוש די רחב של אקדחים הגעתי לבחירה של ה-CZ SHADOW ולתת לך דוגמאות אלוף העולם אדם טיץ יורה ב-CZ SHADOW אני ואלדר יורים ב-CZ SHADOW וכרגע אנחנו יורים באותו אקדח באימונים ובתחרויות.זה אקדח שעומד בלחצים של ירי מסיבי כל תרגיל פעמיים ולפעמים האקדח כלכך חם שקשה להחזיק אותו ועדיין יורה וללא מעצורים.מבחינה כלכלית אתה קונה BMW במחיר של FIAT לעומת אקדחים כמו STI או SVI או SPS ה-CZ נוח לירי בשליפה ובכוונות,הוא כבד ולכן יותר יציב בזמן הירי והדק יוצא מן הכלל.אני מציע שתיגש ותירה מס' כדורים לניסיון רק אז נחכים.תודה ולהתראות ממני יורם שטיינר.
לגבי אקדח לירי מעשי ? אחרי מס' שנים לא קטן בתחום הירי המעשי ושימוש די רחב של אקדחים הגעתי לבחירה של ה-CZ SHADOW ולתת לך דוגמאות אלוף העולם אדם טיץ יורה ב-CZ SHADOW אני ואלדר יורים ב-CZ SHADOW וכרגע אנחנו יורים באותו אקדח באימונים ובתחרויות.זה אקדח שעומד בלחצים של ירי מסיבי כל תרגיל פעמיים ולפעמים האקדח כלכך חם שקשה להחזיק אותו ועדיין יורה וללא מעצורים.מבחינה כלכלית אתה קונה BMW במחיר של FIAT לעומת אקדחים כמו STI או SVI או SPS ה-CZ נוח לירי בשליפה ובכוונות,הוא כבד ולכן יותר יציב בזמן הירי והדק יוצא מן הכלל.אני מציע שתיגש ותירה מס' כדורים לניסיון רק אז נחכים.תודה ולהתראות ממני יורם שטיינר.
נערך לאחרונה על ידי tacticalshadow בתאריך 15 אוקטובר 2009, 16:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

tacticalshadow כתב:Hunter ורועי שלום!
לגבי אקדח לירי מעשי ? אחרי מס' שנים לא קטן בתחום הירי המעשי ושימוש די רחב של אקדחים הגעתי לבחירה של ה-CZ SHADOW ולתת לך דוגמאות אלוף העולם אדם טיץ יורה ב-CZ SHADOW אני ואלדר יורים ב-CZ SHADOW וכרגע אנחנו יורים באותו אקדח באימונים ובתחרויות.זה אקדח שעומד בלחצים של ירי מסיבי כל תרגיל פעמיים ולפעמים האקדח כלכך חם שקשה להחזיק אותו והדיין יורה וללא מעצורים.מבחינה כלכלית אתה קונה BMV במחיר של FIAT לאומת הקדחים כמו STI או SVI או SPS ה-CZ נוח לירי בשליפה ובכוונות,הוא כבד ולכן יותר יציב בזמן הירי.אני מציע שתיגש ותירה מס' כדורים לניסיון רק אז נחכים.תודה ולהתראות ממני יורם שטיינר.
היורם שטיינר?
וואו! הכבוד כולו שלי.
תודה על הטיפ!
יצא לי היום להחזיק ביד את הSHADOW עם ידית אלומיניום והדק SA
אחיזה פשוט מדהימה, כאילו הוא נולד לי בתוך היד. חבל שלא יצא לירות.
באמת מאוד מרשים.
יריתי מעט בDUTY, האחיזה פחות נוחה מSW99 שלי, הידית מרגישה יותר מגושמת, פלסטיק פחות נעים ומרגיש "זול" יותר. אבל הירי יותר נעים הKICK וההדק נחמדים מאוד.
אני מתחיל להבין את החברה שעברו לCZ לאחרונה.
אחיזה פשוט מדהימה, כאילו הוא נולד לי בתוך היד. חבל שלא יצא לירות.
באמת מאוד מרשים.
יריתי מעט בDUTY, האחיזה פחות נוחה מSW99 שלי, הידית מרגישה יותר מגושמת, פלסטיק פחות נעים ומרגיש "זול" יותר. אבל הירי יותר נעים הKICK וההדק נחמדים מאוד.
אני מתחיל להבין את החברה שעברו לCZ לאחרונה.
לפי כל ההמלצות אני חושב שאני ילך על הCZ כמה יעלה התענוג בערך?
מה ההבדל בין:
CZ 75 SP-01 TACTICAL
CZ 75 SP-01 PHANTOM
CZ 75 SP01 Shadow
מה ההבדל בין:
CZ 75 SP-01 TACTICAL
CZ 75 SP-01 PHANTOM
CZ 75 SP01 Shadow
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אם כך אתה חושב על CZ...חכה שתחזיק איזה 2011 ביד.
לגבי הדגמים הנ"ל - מה ההבדלים? מידות, מנגנוני הדק וירי שונה(תחושת ירי).
ראה את התמונות והמידות באתר של מאיר רוט/CZ על מנת להבין או יותר טוב, כנס למאיר רוט ונסה אותם בעצמך.
ה-TACTICAL אם אני זוכר נכון לא משווק בארץ. ה-SHADOW הוא דור מאוחר יותר של ה-TACTICAL, ואם אני טועה, אשמח שאלעד יתקן אותי.
לגבי הדגמים הנ"ל - מה ההבדלים? מידות, מנגנוני הדק וירי שונה(תחושת ירי).
ראה את התמונות והמידות באתר של מאיר רוט/CZ על מנת להבין או יותר טוב, כנס למאיר רוט ונסה אותם בעצמך.
ה-TACTICAL אם אני זוכר נכון לא משווק בארץ. ה-SHADOW הוא דור מאוחר יותר של ה-TACTICAL, ואם אני טועה, אשמח שאלעד יתקן אותי.
SPS - מתקרב לשלמות...
יריתי כמה כדורים הSPS לא היה לי נוח בכלל!!!
אולי זה האחיזה או משהו הוא היה מרובע מידי בשבילי...
אולי זה האחיזה או משהו הוא היה מרובע מידי בשבילי...
שבת שלום רועי !
קודם כל עלי לשבח אותך לבחירתך! וכמו שאמרתי לך לא תתאכזב מכמה סיבות א. יש אבא מצויין,ב.חלקים בשפע,ושרות שנאמר " קו-ונקי".השאלה איזה סוג אתה מעוניין? "סינגל" או "דבל"? לגבי הלחיים יש לי גם אלומיניום כחול גם פה יש שני גדלים וכמה צבעים.ואני מקווה לפגוש אותך בעתיד הקרוב בתחרויות .תודה ולהתראות יורם שטיינר.אגב בתחרות MFS OPEN 2009 בהונגריה עם אותו אקדחCZ SHADOW אני ממוקם 1 בסניורים,15 בכללי,ואלדר מקום 5 בכללי.
קודם כל עלי לשבח אותך לבחירתך! וכמו שאמרתי לך לא תתאכזב מכמה סיבות א. יש אבא מצויין,ב.חלקים בשפע,ושרות שנאמר " קו-ונקי".השאלה איזה סוג אתה מעוניין? "סינגל" או "דבל"? לגבי הלחיים יש לי גם אלומיניום כחול גם פה יש שני גדלים וכמה צבעים.ואני מקווה לפגוש אותך בעתיד הקרוב בתחרויות .תודה ולהתראות יורם שטיינר.אגב בתחרות MFS OPEN 2009 בהונגריה עם אותו אקדחCZ SHADOW אני ממוקם 1 בסניורים,15 בכללי,ואלדר מקום 5 בכללי.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

אני מעדיףSA בגלל כמה סיבות (לא בכל מקום מותר לשאת אקדח DA)
ראיתי את האלומניום הכחול ממש יפה לפי דעתי...
עכשיו נשאר רק לקפוץ למאיר רוט ולנסות...
דרך אגב כמה צריך לעלות כל הסיפור הזה?
ראיתי את האלומניום הכחול ממש יפה לפי דעתי...
עכשיו נשאר רק לקפוץ למאיר רוט ולנסות...
דרך אגב כמה צריך לעלות כל הסיפור הזה?
לגבי הגריפ - קיימים 4 יצרנים לנ"ל, כל אחד והגחמות שלו. לכל גריפ, בדומה ללחיים, יש שלל שינויים שניתן לעשות, מהוספת ספוג ו-STIPPLE ועד לצביעה מיוחדת, כל מה שחפצה בו נפשך. לגבי זמינות בארץ, כמעט ולא קיימת, עקב העובדה שאין ביקוש לכלים הנ"ל(יקרים).
לגבי נוחות - כל אחד ומה שמתאים לו. לי לדוגמה, מתאים מאוד הגריפים השונים של 2011. לגבי CZ, ה-TACTICAL SPORT ישב לי סופר מתאים ביד, בעוד ה-DUTY היה קטן.
בכלליות - שתי פלטפורמות שונות(וכל היוצא מכך). דעתי בנושא? האחת יקרה מאוד וכמעט ולא זמינה(למרות ששווה כל אגורה), והשנייה, זמינה ביותר, מחיר אטרקטיבי ושירות סוף הדרך.
לגבי נוחות - כל אחד ומה שמתאים לו. לי לדוגמה, מתאים מאוד הגריפים השונים של 2011. לגבי CZ, ה-TACTICAL SPORT ישב לי סופר מתאים ביד, בעוד ה-DUTY היה קטן.
בכלליות - שתי פלטפורמות שונות(וכל היוצא מכך). דעתי בנושא? האחת יקרה מאוד וכמעט ולא זמינה(למרות ששווה כל אגורה), והשנייה, זמינה ביותר, מחיר אטרקטיבי ושירות סוף הדרך.
SPS - מתקרב לשלמות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד