מחסניות ל HS2000

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

Re: מחסניות ל HS2000

על ידי ירוני » 04 אוקטובר 2009, 14:10

איך קרה כזה דבר? אקדחים לא אמורים להבנות כעמידים בפני מצבים כאלו? לכאורה, זה מעורר תמיהה על הבטיחות, הרי אני סומך על הארקח ועל החברה שייצרה אותו שהוא לא יתפוצץ לי בפנים?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 04 אוקטובר 2009, 16:17

למה?
אם היה לך בול, היית מקבל צינה חדשה מייד.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 04 אוקטובר 2009, 22:01

איציק - אתה רוצה לומר לי שאני יכול לקנות מחסנית בחו"ל (נאמר ספרד), לשלוח לארץ, ואז פשוט ע"י הצגת רשיון נשק ומכתב מסביר לשחרר אותה מהמכס?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי שרקן » 05 אוקטובר 2009, 10:40

אין בכלל בעייה לייבא מחסניות / צינות / הדקים וכו'.

כל מה שצריך זה לתת כרטיס אשראי ותוך ימים ספורים החבילה אצלכם - בדואר.

(האמור לעיל איננו בגדר אופוריה. זה נכון לחלוטין*)

*למעט - אם אתם גרים בישראל.

ולעיקרו של הנושא:

אנשי "קל-וי", כיתר היבואנים, שבויים בידי פקידים ממשרדי ממשלה שונים שכל תפקידם - להמציא נוהלים שמקשים על החיים.

היום נדרש כל יבואן לעשות בכל ייבוא סידרת פעולות מול מס' רשויות ומשרדי ממשלה (שלעיתים דרישותיהם - סותרות) ולשלם אגרות רבות ו"דמי בדיקה" לגופים כגון מכון התקנים. השיטה הזו לא רק מסרבלת את היבוא, אלא גם מייקרת אותו באופן שמונע לעיתים את האפשרות לחדש מלאים ולהביא חלקי חילוף באופן שוטף.

אני עצמי נדרשתי לאחרונה להוצאות של כמעט 400$ ולעיכוב של יותר מ 4 חודשים, רק בגלל שהתעקשתי לתת שרות ללקוח שכוונת הלייזר שרכש התקלקלה בעודה בתקופת האחריות. לו הייתי יודע כמה תעלה לי ההרפתקה, הייתי משמיד את הכוונת ונותן לו על חשבוני חדשה.

בשנים האחרונות, כל גוף שהסוחרים נדרשים להחתים על "טופס הטיולים" של היבוא, דואג לא רק להמציא מדי חודש הנחיות שכאילו נכתבו על ידי חבורת "מונטי פייטון" אלא גם קחת את חלקו בעוגה הכלכלית מבלי להתחשב במאום ומבלי לקחת בחשבון את עלות הפריט עצמו.

גם קל-וי תקועים ב"לופ" הזה וגם הם מנסים לחלץ את המחסניות משיני הבירוקרטיה שלא רק מושכת זמן, אלא גם ובמיוחד - מיקרת מאד את המוצר.

תאמינו לי שהם מאד רוצים למכור מחסניות. הרי זו מטרתו של סוחר - למכור. אך לא נראה לי שמישהו מכם ירצה לשלם 350 ש"ח ויותר, עבור פריט שעלותו כ 100 - 140 ש"ח.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי itamar » 05 אוקטובר 2009, 11:13

שרקן כתב:אין בכלל בעייה לייבא מחסניות / צינות / הדקים וכו'.

כל מה שצריך זה לתת כרטיס אשראי ותוך ימים ספורים החבילה אצלכם - בדואר.

(האמור לעיל איננו בגדר אופוריה. זה נכון לחלוטין*)

*למעט - אם אתם גרים בישראל.

ולעיקרו של הנושא:

אנשי "קל-וי", כיתר היבואנים, שבויים בידי פקידים ממשרדי ממשלה שונים שכל תפקידם - להמציא נוהלים שמקשים על החיים.

היום נדרש כל יבואן לעשות בכל ייבוא סידרת פעולות מול מס' רשויות ומשרדי ממשלה (שלעיתים דרישותיהם - סותרות) ולשלם אגרות רבות ו"דמי בדיקה" לגופים כגון מכון התקנים. השיטה הזו לא רק מסרבלת את היבוא, אלא גם מייקרת אותו באופן שמונע לעיתים את האפשרות לחדש מלאים ולהביא חלקי חילוף באופן שוטף.

אני עצמי נדרשתי לאחרונה להוצאות של כמעט 400$ ולעיכוב של יותר מ 4 חודשים, רק בגלל שהתעקשתי לתת שרות ללקוח שכוונת הלייזר שרכש התקלקלה בעודה בתקופת האחריות. לו הייתי יודע כמה תעלה לי ההרפתקה, הייתי משמיד את הכוונת ונותן לו על חשבוני חדשה.

בשנים האחרונות, כל גוף שהסוחרים נדרשים להחתים על "טופס הטיולים" של היבוא, דואג לא רק להמציא מדי חודש הנחיות שכאילו נכתבו על ידי חבורת "מונטי פייטון" אלא גם קחת את חלקו בעוגה הכלכלית מבלי להתחשב במאום ומבלי לקחת בחשבון את עלות הפריט עצמו.

גם קל-וי תקועים ב"לופ" הזה וגם הם מנסים לחלץ את המחסניות משיני הבירוקרטיה שלא רק מושכת זמן, אלא גם ובמיוחד - מיקרת מאד את המוצר.

תאמינו לי שהם מאד רוצים למכור מחסניות. הרי זו מטרתו של סוחר - למכור. אך לא נראה לי שמישהו מכם ירצה לשלם 350 ש"ח ויותר, עבור פריט שעלותו כ 100 - 140 ש"ח.

תגיד לי אמיר,

כל סוחרי הנשק נאנקים כל הזמן תחת העול של הגזרות הבלתי סבירות של משרד הפנים שעושים הכל כדי למרר לכם את החיים. איפה שאני לא הולך - אני שומע את אותו הפזמון ואני יודע שזה אכן כואב.

אם כך מדוע אתם לא מתאגדים ולוקחים את משרד הפנים פעם אחר פעם לבג"צ? הרבה אין לכם מה להפסיד והמצב הופך ונהיה רק יותר גרוע.
אם תעשה חשבון זהיר על אובדן ההכנסה שנגרם לך כתוצאה מההתנהלות הזו, ועל זה שיגרם לך בעתיד תראה שזה הרבה יותר מאשר המחיר של המאבק המשפטי שההוצאות שלו יתחלקו בין כולם...
במילים אחרות, היה עדיף לתת את ה-$400 למאבק משפטי מאשר לנסות לתקן את הכוונת, בהנחה שהתוצאה שתשיג בזה תתן לך ולכולם רווחה לאורך זמן.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שרקן » 05 אוקטובר 2009, 12:24

האמת היא שניסינו להתאגד אבל למרבה הצער, לא ממש הצלחנו.

הרבה ניגודי אינטרסים ומשקעי עבר (והצורך בבידול בין בין קמעונאים לבין יבואנים ויבואנים שהם גם קמעונאים) גרמו לכך שאנחנו לא ממש מאוחדים.

ובנוסף לכל, הגזירות על אוחזי הנשק (ביטולי רשיונות, איסורים שונים, התניית רשיונות בעמידה בתנאים משתנים וכו') וגורמים אובייקטיביים (כגון תחושת הביטחון שמעניק הטלפון הסלולרי) צימצמו משמעותית את השוק והעמידו את כלכליותו בסכנה קיומית.

אני צופה שבעתיד הקרוב יישארו בשוק כ 3 - 5 סוגי אקדחים (למעט המשומשים שימשיכו להתקיים עוד הרבה עשורים) שרק הם יימכרו בחנויות (אותן חנויות שישרדו את המשבר...).

על מנת להבהיר את עומק המשבר, אתן דוגמא (מבלי לציין שמות):

מסוחר מסויים נשללו הרשיונות לתקופה של שנתיים עקב האשמה בעבירה שלא ביצע!

הסוחר יכול היה לקחת עורך דין, להוכיח את חפותו ולהשיב בלא כל קושי את רשיונותיו.

בסופו של דבר העדיף הסוחר שלא להילחם על חפותו ולתת לזמן לעבור בלא התערבות משפטית, מאחר ותחשיב כלכלי קר העלה שעלות המאבק המשפטי גבוהה יותר מהנזק הכלכלי שבהשעיית רשיונו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי glockbuster » 05 אוקטובר 2009, 16:39

לא סתם יותר ויותר מאיתנו מנסים את מזלנו בנסיונות
יבוא אישי וכדומה

אני חושב שבסך הכל אלו מאיתנו שקנו אקדחים שנכון להיום הם לא מהמיינסטרים

רוצים להנות מאחריות אמיתית מידי היבואנים כגון חלקי חילוף ומוצרים משלימים שהם חלק מהסיבה
שקנינו אקדחים חדשים מהיבואן הרשמי.

אני בסך הכל רוצה את מה שמגיע לי בדיוק כמו שאני קונה רכב חדש אני מצפה לחלקים מקוריים ולא חלקים
מוסבים וכל מני פשרות כאלו
נערך לאחרונה על ידי glockbuster בתאריך 05 אוקטובר 2009, 18:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 05 אוקטובר 2009, 17:56

בסופו של דבר העדיף הסוחר שלא להילחם על חפותו ולתת לזמן לעבור בלא התערבות משפטית, מאחר ותחשיב כלכלי קר העלה שעלות המאבק המשפטי גבוהה יותר מהנזק הכלכלי שבהשעיית רשיונו.
אם אותו סוחר היה זוכה, בית המשפט לא היה פוסק לטובתו גם החזר הוצאות משפט ע"י הנתבעת? מניסיוני, זה הולך יד ביד, בעיקר לאור הטענה ש:
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי spy » 05 אוקטובר 2009, 21:31

שרקן, אני מבין היטב את מה שאתה מתאר, אך איני יכול שלא להפנות אצבע מאשימה גם לכיוון הסוחרים (לפחות מנקודת מבט שלי) : במשך שנים רבות סוחרי נשק נהנו משוק רחב ויציב. כנראה מסיבה זאת (אולי בעקבות "תחשיב כלכלי קר" להגדרתך) בחרו שלא להשיקע בפרסום והסברה, שזה, כידוע האלף-בית של המסחר.
ומה קרה אז? האזרח הפשוט התחיל לקבל בשוויון נפש מוחלט את הגזרות של משה"פ (כי אף אחד לא טרח להסביר לו אחרת), אבל גם אז הסוחרים היו רגועים למדיי, כי היו להם עדיין את אנשי הקבע והקצינים - נתח שוק לא קטן בכלל, ולכן לא שינו את התנהלותם.
ומה קרה אחר כך? ביטלו את חובת נשיאת נשק ע"י קצינים ואנשי קבע בצה"ל (שערוריה כשלעצמה, אבל זה סיפור אחר). ופתאום אותם קצינים ונגדים שעדיין יכולים לקנות/להמשיך להחזיק את אקדחיהם בחרו פשוט להעיף אותם, כי שוב, לא היה שום דבר שיגרום להם להתנהג אחרת. פופ-פ-פ... ונעלם גם נתח שוק זה. ומי נשאר? קומץ של משוגעים לדבר שאת רובם אפשר לפגוש במפגשי הסליק... או, זה כבר עניין אחר, זה הזמן לצעוק חמאס, אבל חברים, הרכבת כבר מזמן עזבה את התחנה... ומי עוסק היום בהסברה? הסוחרים? לא. למה? לא ברור. כנראה כי הם עסוקים בלהסביר כמה קשה לייבא סחורה. אפשר לחשוב שציוד מתוצרת הארץ נמצא בחנויות בשפע...
מזמן הייתם חייבים להניח בצד את כל המשקעים והמחלוקות ושאר ירקות שלכם ולהבין שאם לא תהוו משקל נגד לכל המדיניות הזאת - בסוף תישארו רק עם קדחת ואולקוס.
רוצה דוגמאות הפוכות? תראו מה קורה לשוק הסלולר. איך כל הזמן הוא ממשיך למצוץ כסף מהלקוח, על שדרוגים אינסופיים, על שירותים שאף אחד לא באמת צריך, על עוד ועוד מכשירים (לכמה טלפונים אדם אחד זקוק??) ולא יעזרו שום הודעות על קרינה ועל תאונות דרכים וחשבונות מנופחים. החברות תמשיכנה להתעשר. למה? כי הן משקיעות בפרסום, כי הן בונות תדמית, כי הן נכנסות לארגונים ומסבירות מדוע אי אפשר לחיות בלעדיהן.
וזאת רק דוגמא אחת. תסתכל מסביב, אני בטוח שתמצא עוד רבות.
אתם (הייתם) צריכים למָצֱב את המוצר שלכם, נשק פרטי, באופן כזה שייתפס כמשהו חיוני להמשך קיומנו כחברה בעולם אמיתי, לתת תשובות מקצועיות ומנומקות על כל מיני שטויות שמתפרסמים חדשות לבקרים בנושא, לתמוך ולעודד מסגרות לנוער. אני משוכנע שאז היינו במצב אחר לגמרי.
מצטער אם הייתי מתלהם מעט, אבל זה בוער בי כבר הרבה זמן...
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 06 אוקטובר 2009, 07:02

שרקן כתב:האמת היא שניסינו להתאגד אבל למרבה הצער, לא ממש הצלחנו.

הרבה ניגודי אינטרסים ומשקעי עבר (והצורך בבידול בין בין קמעונאים לבין יבואנים ויבואנים שהם גם קמעונאים) גרמו לכך שאנחנו לא ממש מאוחדים.

ובנוסף לכל, הגזירות על אוחזי הנשק (ביטולי רשיונות, איסורים שונים, התניית רשיונות בעמידה בתנאים משתנים וכו') וגורמים אובייקטיביים (כגון תחושת הביטחון שמעניק הטלפון הסלולרי) צימצמו משמעותית את השוק והעמידו את כלכליותו בסכנה קיומית.

אני צופה שבעתיד הקרוב יישארו בשוק כ 3 - 5 סוגי אקדחים (למעט המשומשים שימשיכו להתקיים עוד הרבה עשורים) שרק הם יימכרו בחנויות (אותן חנויות שישרדו את המשבר...).

אמיר,

אני חושב שהתחזית שלך אופטימית מדי...
מכיר את התופעה של המערבולת שקורית כשאתה מוציא את הפקק בכיור? לדעתי שם אתם נמצאים ודבר אחד גורר את השני עד שבסוף לא ישאר זכר מהשוק הזה.
יש מצבים בכלכלה שהשוק עובר קונסולידציה בגלל כל מני סיבות וחברות גדולות קונות חברות קטנות, חברות קטנות מתחסלות - פה פשוט השוק הולך ומתחסל ובורח לכם מהידיים בלי שתעשו דבר למנוע את זה.

90% מהגזרות של משרד הפנים הן שערוריתיות ולא היו עומדות במבחן משפטי אם מישהו היה טורח להרים את הכפפה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yogev » 06 אוקטובר 2009, 10:19

spy כתב:שרקן, אני מבין היטב את מה שאתה מתאר, אך איני יכול שלא להפנות אצבע מאשימה גם לכיוון הסוחרים (לפחות מנקודת מבט שלי) : במשך שנים רבות סוחרי נשק נהנו משוק רחב ויציב. כנראה מסיבה זאת (אולי בעקבות "תחשיב כלכלי קר" להגדרתך) בחרו שלא להשיקע בפרסום והסברה, שזה, כידוע האלף-בית של המסחר.
ומה קרה אז? האזרח הפשוט התחיל לקבל בשוויון נפש מוחלט את הגזרות של משה"פ (כי אף אחד לא טרח להסביר לו אחרת), אבל גם אז הסוחרים היו רגועים למדיי, כי היו להם עדיין את אנשי הקבע והקצינים - נתח שוק לא קטן בכלל, ולכן לא שינו את התנהלותם.
ומה קרה אחר כך? ביטלו את חובת נשיאת נשק ע"י קצינים ואנשי קבע בצה"ל (שערוריה כשלעצמה, אבל זה סיפור אחר). ופתאום אותם קצינים ונגדים שעדיין יכולים לקנות/להמשיך להחזיק את אקדחיהם בחרו פשוט להעיף אותם, כי שוב, לא היה שום דבר שיגרום להם להתנהג אחרת. פופ-פ-פ... ונעלם גם נתח שוק זה. ומי נשאר? קומץ של משוגעים לדבר שאת רובם אפשר לפגוש במפגשי הסליק... או, זה כבר עניין אחר, זה הזמן לצעוק חמאס, אבל חברים, הרכבת כבר מזמן עזבה את התחנה... ומי עוסק היום בהסברה? הסוחרים? לא. למה? לא ברור. כנראה כי הם עסוקים בלהסביר כמה קשה לייבא סחורה. אפשר לחשוב שציוד מתוצרת הארץ נמצא בחנויות בשפע...
מזמן הייתם חייבים להניח בצד את כל המשקעים והמחלוקות ושאר ירקות שלכם ולהבין שאם לא תהוו משקל נגד לכל המדיניות הזאת - בסוף תישארו רק עם קדחת ואולקוס.
רוצה דוגמאות הפוכות? תראו מה קורה לשוק הסלולר. איך כל הזמן הוא ממשיך למצוץ כסף מהלקוח, על שדרוגים אינסופיים, על שירותים שאף אחד לא באמת צריך, על עוד ועוד מכשירים (לכמה טלפונים אדם אחד זקוק??) ולא יעזרו שום הודעות על קרינה ועל תאונות דרכים וחשבונות מנופחים. החברות תמשיכנה להתעשר. למה? כי הן משקיעות בפרסום, כי הן בונות תדמית, כי הן נכנסות לארגונים ומסבירות מדוע אי אפשר לחיות בלעדיהן.
אתם (הייתם) צריכים למָצֱב את המוצר שלכם, נשק פרטי, באופן כזה שייתפס כמשהו חיוני להמשך קיומנו כחברה בעולם אמיתי, לתת תשובות מקצועיות ומנומקות על כל מיני שטויות שמתפרסמים חדשות לבקרים בנושא, לתמוך ולעודד מסגרות לנוער. אני משוכנע שאז היינו במצב אחר לגמרי.

הקרבות עוד לא נגמרו, עוד כמה שנים אני בטוח שיהיו גורמים בממשלה שלא ישמחו שיש כל כך הרבה נשק למתנחלים ויתחילו לנגוס גם בזה, ואז באמת לא ישארו אנשים עם נשק פרטי במדינה.

לדעתי כל ציפיה מהיבואנים\סוחרים\חרשים\מדריכי ירי לעשות משהו בנידון היא בגדר חלומות בהקיץ. אפילו להתאגד תחת עמותה (שהקמתה עולה 1200 ש"ח) הם לא הצליחו, אז לנהל קרב הסברתי? להגיש בגצי"ם?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שרקן » 06 אוקטובר 2009, 18:54

glockbuster כתב:לא סתם יותר ויותר מאיתנו מנסים את מזלנו בנסיונות
יבוא אישי וכדומה

אני חושב שבסך הכל אלו מאיתנו שקנו אקדחים שנכון להיום הם לא מהמיינסטרים

רוצים להנות מאחריות אמיתית מידי היבואנים כגון חלקי חילוף ומוצרים משלימים שהם חלק מהסיבה
שקנינו אקדחים חדשים מהיבואן הרשמי.

אני בסך הכל רוצה את מה שמגיע לי בדיוק כמו שאני קונה רכב חדש אני מצפה לחלקים מקוריים ולא חלקים
מוסבים וכל מני פשרות כאלו

ענף הנשק שונה מכל שאר הענפים ולכן הדוגמא שהבאת - לא טובה.

רק לדוגמא, תאר לעצמך איך היה השוק מגיב אם בלי סיבה ניכרת לעין היה משרד התחבורה מחליט שרירותית לאסור על בעלי סובארו להשתמש ברכבם (למרות שההרכב תקין לחלוטין, הושקעו בו אלפי שקלים באגרות והוא עובר בהצלחה מבחן רישוי) והם היו נדרשים להציב את הרכב במגרש הגרוטאות ללא כל פיצוי כספי.

נשמע מופרך והזוי? שאל את בעלי הרובים הזעירים ורובי הציד אם זה הזוי או לא.

אין לנו לובי, אין לנו כח מעשי, אנחנו האחרונים להשתמש באלימות (וטוב שכך) על מנת להשיג את שמגיע לנו על פי כל הגיון ולעולם, הח"כ הפופוליסט שיתנכל לנו ישיג יותר אהדה מאיתנו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי שרקן » 06 אוקטובר 2009, 19:02

guyweisz כתב:
אם אותו סוחר היה זוכה, בית המשפט לא היה פוסק לטובתו גם החזר הוצאות משפט ע"י הנתבעת? מניסיוני, זה הולך יד ביד, בעיקר לאור הטענה ש:

אני חושש שאתה טועה.

רבים מהשופטים מתעלמים מההוצאות האמיתיות של הזוכים ופוסקים להם במקרה הטוב, סכומים זעומים. אני מכיר אדם שזכה במשפט בו נתבע בעבר. ההגנה עלתה לו עשרות אלפים והשופט (שכזכור זיכה אותו מכל אשמה) פסק לו 5000 ש"ח.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי שרקן » 06 אוקטובר 2009, 19:08

yogev כתב:
spy כתב:שרקן, אני מבין היטב את מה שאתה מתאר, אך איני יכול שלא להפנות אצבע מאשימה גם לכיוון הסוחרים (לפחות מנקודת מבט שלי) : במשך שנים רבות סוחרי נשק נהנו משוק רחב ויציב. כנראה מסיבה זאת (אולי בעקבות "תחשיב כלכלי קר" להגדרתך) בחרו שלא להשיקע בפרסום והסברה, שזה, כידוע האלף-בית של המסחר.

הקרבות עוד לא נגמרו, עוד כמה שנים אני בטוח שיהיו גורמים בממשלה שלא ישמחו שיש כל כך הרבה נשק למתנחלים ויתחילו לנגוס גם בזה, ואז באמת לא ישארו אנשים עם נשק פרטי במדינה.

לדעתי כל ציפיה מהיבואנים\סוחרים\חרשים\מדריכי ירי לעשות משהו בנידון היא בגדר חלומות בהקיץ. אפילו להתאגד תחת עמותה (שהקמתה עולה 1200 ש"ח) הם לא הצליחו, אז לנהל קרב הסברתי? להגיש בגצי"ם?

לצערי, אני מסכים אתך.

אני באופו אישי - עייפתי מהמאבקים (והקולגות שלי יעידו שהייתי בין המובילים בהם).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי glockbuster » 06 אוקטובר 2009, 21:08

אמיר,

בגדול אתה צודק אבל לא ענית לשאלתי
אני קניתי HS2000 חדש מהקופסה ומהיבואן האם אני לא צודק שהוא מחוייב להחזיק
מלאי של חלקי חילוף מקוריים ומחסניות מקוריות ולא קומבינות כאלו ואחרות
והעובדה שיש לכם קשיים בתור סוחרים הם לא תירוץ כי לי מגיע תמורה בעד מה ששילמתי
ואני תמיד אומר שאני קודם כל קונה שירות ורק אחר כך מוצר לכן אני תמיד אקנה מוצר עם אחריות

גם בעלי סובארו שרצו ושיפרו את מכוניתם במרבית המקרים נאלצים להיפרד מרכבם למרות שהרכב יכול לעבור
טסט כך שאנחנו לא הציבור היחיד שהמדינה לא ממש אוהבת אבל לאותם רכבים אין מחסור בחלקי חילוף

ולי יש ויותר מזה האקדח שלי צריך לתפקד תמיד והעובדה שאין מחסניות וחלקי חילוף זה לא תירוץ בשבילי
הסוחר צריך לעשות הכל כדי לעמוד מהתחייבות שלו מולי.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד