מחסניות ל HS2000
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מחסניות ל HS2000
בהמשך לדבריו הנכונים של איתמר, צריך לחשוב גם מעבר למחסנית.
מה יקרה אם ישבר חלק אחר באותו HS2000? ממי תקבל שירות או חלק חלופי? מה הטעם להחזיק את "הנשק הכי טוב שהיה בשוק וגו'" אם אתה לא יכול לירות בו?
לו אותו יבואן היה ררוצה לעמוד מאחורי המוצר שהיפיץ ולהביא מחסניות, היה יכול לפנות ליצרן - חב' MEG-GAR ולהביא את המחסניות ישירות מהם.
ביקרתי בביתנים שלהם בכמה תערוכות IWA . מדהים לגלות כמה יצרני נשק מזמינים מהם את המחסניות ה"אוריגינליות" שלהם.
מה יקרה אם ישבר חלק אחר באותו HS2000? ממי תקבל שירות או חלק חלופי? מה הטעם להחזיק את "הנשק הכי טוב שהיה בשוק וגו'" אם אתה לא יכול לירות בו?
לו אותו יבואן היה ררוצה לעמוד מאחורי המוצר שהיפיץ ולהביא מחסניות, היה יכול לפנות ליצרן - חב' MEG-GAR ולהביא את המחסניות ישירות מהם.
ביקרתי בביתנים שלהם בכמה תערוכות IWA . מדהים לגלות כמה יצרני נשק מזמינים מהם את המחסניות ה"אוריגינליות" שלהם.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
itamar כתב:אני מתנצל מראש, אבל מול הרמה כזו להנחתה אני לא יכול להשאר אדיש.
לכל מי שמקטרג על הגלוק ועל העדר זה מה שמחכה לו בסוף בסיבוב...
נכון, אקדח לא מי יודע מה אבל חלפים ומחסניות יש בשפע, בניגוד לכל "אקדחי התרוצים" שמסתובבים בשוק.
איתמר יקר,
אני חושב שבמסגרת הניסיון להעביר רעיון מסויים - יצאת מפרופורציות.
לדעתי, לכנות את הגלוק "אקדח לא מי יודע מה" בזמן שטובי ארגוני הבטחון והמשטרות בעולם בחרו בו כאקדח הטוב ביותר הן מבחינת עלות-תועלת והן מבחינת ביצועים נטולי פשרות בדגמים מיוחדים - זו הגזמה לשמה.
נכון, ישגם אקדחים אחרים.
נכון, הגלוק מתאים יותר לאנשם מסויימים, ופחות לאחרים. אותם אחרים מעדיפים אקדחים אחרים.
נכון, מאז שטומי לי ג'ונס דיבר על הגלוק שלו ללא הרף באחד הסרטים שלו, האקדח התמסחר והפך למותג צרכני.
אבל לומר שגלוק זה "אקדח לא מי יודע מה"... חביבי, אם היה פה אייקון שמושך את העפעף התחתון למטה, הייתי שולח אותו אליך.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
איש יקר,
אני ממש לא רוצה להתחיל פה עוד אשכול של גלוק מול כל שאר העולם ואחותו, אבל בכל זאת אני אענה לך.
תראה, דבר ראשון אני נושא עלי יום יום, גלוק 17. בתכלס האקדח עושה את העבודה. הוא קל, נוח מאד לנשיאה, פשוט, קל לתפעול, קל לתיקון, עד היום אחרי כמה אלפי כדורים לא היה לי מעצור אחד, והכדורים עפים ישר ופוגעים איפה שאני מכוון.
שאני אומר אקדח "לא משהו" אני מתכוון לכך שגלוק יכלו לעשות עוד טיפה מאמץ והשקעה להפוך את הכלי הזה לאקדח מצויין במקום לנסות להוריד את עלויות הייצור שלו לרצפה.
כאן הם עשו עבודה מצויינת, אפילו הפין האחורי שמחזיק את בית ההדק עשוי פלסטיק.
1. הם יכלו לשים כוונות מתכת במקום פלסטיק שנופלות ומתפרקות אחרי זמן קצר
2. הם יכלו להכניס חיזוקי מתכת לתוך הגוף, כך שלא יתעוות כל כך בשעת ירי ביחוד בתחמושת 0.40 ויגרום למעצורים בירי עם פנס טקטי צמוד לאקדח.
3. את מערכת ההדק היו יכולים לבנות בתוך כלוב מתכת כמו בשטייר, כך שלא תושפע מהעיוותים ביציקת הפלסטיק של הגוף, ומהחופשים בין הגוף לצינה. קח כמה גלוקים, לאף אחד מהם אין אותה לחיצת הדק כמו לשני.
4. את הסרן של הקפיץ המחזיר היו יכולים לעשות ממתכת או חומר קצת יותר קשה מהצ'יקמוק האורגינלי שלהם כדי שלא ישבר.
5. את החלל בקת שהופך אותה לגדולה ומסורבלת היו יכולים להחליף במערכת שנתן להתאים אותה ליד של היורה כמו שיש לך בוולטר P99. החלל הזה הוא הסטוריה מהתקופה בה לגלוק לא היו מחסניות שנופלות מהנשק והיה צריך שתי אצבעות כדי להוציא את המחסנית.
זה ככה כמה דברים בשליפה מהשרוול.
א.
אני ממש לא רוצה להתחיל פה עוד אשכול של גלוק מול כל שאר העולם ואחותו, אבל בכל זאת אני אענה לך.
תראה, דבר ראשון אני נושא עלי יום יום, גלוק 17. בתכלס האקדח עושה את העבודה. הוא קל, נוח מאד לנשיאה, פשוט, קל לתפעול, קל לתיקון, עד היום אחרי כמה אלפי כדורים לא היה לי מעצור אחד, והכדורים עפים ישר ופוגעים איפה שאני מכוון.
שאני אומר אקדח "לא משהו" אני מתכוון לכך שגלוק יכלו לעשות עוד טיפה מאמץ והשקעה להפוך את הכלי הזה לאקדח מצויין במקום לנסות להוריד את עלויות הייצור שלו לרצפה.
כאן הם עשו עבודה מצויינת, אפילו הפין האחורי שמחזיק את בית ההדק עשוי פלסטיק.
1. הם יכלו לשים כוונות מתכת במקום פלסטיק שנופלות ומתפרקות אחרי זמן קצר
2. הם יכלו להכניס חיזוקי מתכת לתוך הגוף, כך שלא יתעוות כל כך בשעת ירי ביחוד בתחמושת 0.40 ויגרום למעצורים בירי עם פנס טקטי צמוד לאקדח.
3. את מערכת ההדק היו יכולים לבנות בתוך כלוב מתכת כמו בשטייר, כך שלא תושפע מהעיוותים ביציקת הפלסטיק של הגוף, ומהחופשים בין הגוף לצינה. קח כמה גלוקים, לאף אחד מהם אין אותה לחיצת הדק כמו לשני.
4. את הסרן של הקפיץ המחזיר היו יכולים לעשות ממתכת או חומר קצת יותר קשה מהצ'יקמוק האורגינלי שלהם כדי שלא ישבר.
5. את החלל בקת שהופך אותה לגדולה ומסורבלת היו יכולים להחליף במערכת שנתן להתאים אותה ליד של היורה כמו שיש לך בוולטר P99. החלל הזה הוא הסטוריה מהתקופה בה לגלוק לא היו מחסניות שנופלות מהנשק והיה צריך שתי אצבעות כדי להוציא את המחסנית.
זה ככה כמה דברים בשליפה מהשרוול.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לא הכרתי את תופעת העיוות שאתה מדבר עליה, אחפש על זה מידע.
בכל אופן אני מאמין שגם אם נחפש ונמצא בגלוק כמה מינוסים, זה עדיין לא שם אותו בקטגוריה של אקדח בינוני.
סתם צרם לי לקרוא את הדברים בנוסח הזה.
יאללה, דיפדפנו הלאה
בכל אופן אני מאמין שגם אם נחפש ונמצא בגלוק כמה מינוסים, זה עדיין לא שם אותו בקטגוריה של אקדח בינוני.
סתם צרם לי לקרוא את הדברים בנוסח הזה.
יאללה, דיפדפנו הלאה

אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
itamar כתב:איש יקר,
itamar כתב:זה ככה כמה דברים בשליפה מהשרוול.
האם יש חובה שהפגנת ידע תופיע בטון אדנותי כ"כ?
itamar כתב:2. הם יכלו להכניס חיזוקי מתכת לתוך הגוף, כך שלא יתעוות כל כך בשעת ירי ביחוד בתחמושת 0.40 ויגרום למעצורים בירי עם פנס טקטי צמוד לאקדח.
3. ... העיוותים ביציקת הפלסטיק של הגוף, ומהחופשים בין הגוף לצינה. ...
אפשר לקבל רפרנסים לתופעות שהזכרת?
בכמה תופעות כאלו מדובר? ושוב - אפשר רפרנסים? השרשורים בגלוק טוק - מצביעים שאין שום עדיפות לסרנים ממתכת, ושעיקר הבעיות נצפו בדגמי sub-compact שבהם הסרן הוא דו שלבי. לפחות בחומר שקראתי מציינים שהחומר הפלסטי נבחר כנקודת כשל מועדפת ושימוש בסרנים ממתכת עלול להעביר את הנזק לצינה.itamar כתב:4. את הסרן של הקפיץ המחזיר היו יכולים לעשות ממתכת או חומר קצת יותר קשה מהצ'יקמוק האורגינלי שלהם כדי שלא ישבר.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
בדיעבד אני יודע שאתם צודקים, אבל בעת הרכישה דווקא היתה לי הרגשה שהנשק הזה הולך להיות מהנפוצים יותר בשנים הקרובות, ומסתבר שזה לא קרה. אני ממש לא הסתמכתי על המידע של היבואן, למעשה הג'וק נכנס בי כשבן דודי היקר שחי בנ.ג'רסי רכש לעצמו ספינגפילד XD. מהר מאוד הבנתי שמדובר באותו נשק תחת שם אחר, ושהיבואן שלו תחת הלוגו הקרואטי המקורי הוא קל-וי. למרות זאת בררתי וחקרתי (וקיבלתי פרטים רבים ומרשרימים מקל-וי), ומהמידע שבזמנו הופץ נראה היה שזה דור העתיד, יורשו וממשיכו של לא יותר מהגלוק. אז בעוד במדינות רבות יש לאקדח זה "גב", מעבדות תיקון, חלפים וכו', אם תחת השם HS2000 ואם תחת ספריגפילד XD, מה לעשות שכאן זה הגיע למצב של עצירת משלוחים והמרת מחסניות של נשקים אחרים (והייתי מאוד מאוד מעונין לדעת את הסיבה, כי זה מריח לי קצת לא טוב). כמובן שבעת הרכישה חשבתי שאם יהיה בעתיד אקדח שאפשר יהיה למצוא לו חלפים וחימוש, ואף בעלויות נמוכות, זה יהיה ה-HS. חבל שהתבדיתי. מכיוון שאני מבין שלא ניתן לייבא מחסניות ממדינות אחרות (אחרת היה לי כאן כבר סטוק), אני עדיין מקווה שאוכל למצוא אצל מי מקוראי הסליק היקרים מחסנית לאקדח.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
גיא, לצערי, הבנת לא נכון.
סוחרי נשק יכולים לקבל רשיון ליבא מחסניות ישירות מהמפעל שמייצר אותן, כמו שכתבתי בפוסט הקודם. העניין הוא עלות - תועלת. יכול להיות שלא שווה לו להתעסק עם כל הניירת בשביל למכור כמה מחסניות ולהרויח סכום נומינאלי קטן, יחסית. כבעל רשיון, אתה יכול לקבל רשיון ליבא אותן בעצמך. התהליך אינו פשוט ואינו קל, שלא לאמר מתיש. עליך להביא אישורים מכמה סוחרים שאין להם מחסניות כאלו והם לא מתכוונים להביא אותן עבורך. עם אישור זה, עליך לגשת למשרד הפנים ולקבל רשיון. אתה יכול להזמין/להביא אותן בעצמך מחו"ל.
לחילופין, אתה יכול להחליף את האקדח.
סוחרי נשק יכולים לקבל רשיון ליבא מחסניות ישירות מהמפעל שמייצר אותן, כמו שכתבתי בפוסט הקודם. העניין הוא עלות - תועלת. יכול להיות שלא שווה לו להתעסק עם כל הניירת בשביל למכור כמה מחסניות ולהרויח סכום נומינאלי קטן, יחסית. כבעל רשיון, אתה יכול לקבל רשיון ליבא אותן בעצמך. התהליך אינו פשוט ואינו קל, שלא לאמר מתיש. עליך להביא אישורים מכמה סוחרים שאין להם מחסניות כאלו והם לא מתכוונים להביא אותן עבורך. עם אישור זה, עליך לגשת למשרד הפנים ולקבל רשיון. אתה יכול להזמין/להביא אותן בעצמך מחו"ל.
לחילופין, אתה יכול להחליף את האקדח.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
איתמר
נשכבת על הגדר בשביל גלוק 26 !
ובסוף מסתבר שאתה הולך עם גלוק (גלוק זה 17)
ראשית קבל שאפו מקצועי, על הבחירה.
שנית אולי תסביר לי על מה היתה המלחמה ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ב כתב:איתמר
אילן אחי,
זה לא שאני נשכבתי על הגדר בשביל גלוק 26 וזה לא שאני משוגע/מכור בצורה עיוורת על גלוק.
המלחמה היא פשוט למנוע מאותו אחד לפתוח בעוד כמה שנים אשכול כדוגמת האשכול הזה, ולחסוך ממנו את אותו מפח נפש של לעמוד מול שוקת שבורה עם חתיכת מתכת שלא שווה דבר, בגלל חלק בשווי של כמה שקלים שלאף אחד אין ז**ן לייבא אותו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
גיא,
לא הייתה שום כוונה לענות לך בטון אדנותי או כל טון אחר ואני מתנצל אם זה נשמע כך.
בתכלס לגבי השאלות של אני אנסה להביא כמה יותר סימוכים.
1. לגבי תוצאות ההשלכות של עיוות גוף של הגלוק בקליברים חזקים מ-9ממ:
מצ"ב תמונה איך בלוק הנעילה פשוט חופר בתוך המתכת של הצינה. התופעה נקראת PEENING
http://www.custom-glock.com/peen.jpg
מעצורים כתוצאה ממשקל של פנס טקטי על גלוק 22
http://forums.officer.com/showthread.php?t=85284
אם אני לא טועה יש רומן מתמשך בין גלוק לבין משטרת פורטלנד ובסופו של דבר אם אני לא טועה הם עברו לגלוק 17.
2. לגבי סרן קפיץ מחזיר.
אני לא צריך ללכת רחוק כי הבסיס של הקפיץ שלי נראה כבר כאילו כרסם אותו עכבר משועמם, אבל יש כאלו שממש נשברים
ודרך אגב, אני אודה מאד אם "נוסע מתמיד" יחווה את דעתו בקשר לנושא של נקודות כשל מתוכננות בכלי נשק. עד כמה שאני יודע, מנסים לבנות כלי נשק עד כמה שיותר אמינים וללא תקלות או נקודות כשל מתוכננות.
אם כבר הזכרת קפיץ מחזיק וסאב קומפקט למיניהם, אז יש בעיה אחרת. בסאב קומפקטים של גלוק למיניהם הקפיץ המחזיר ממש חופר בתוך הפלסטיק של הגוף עד שמגיע לפחית של המספר הסידורי.
כל התופעות למעט זו של המעצורים עם הפנס הטקטי - הן בעיות קוסמטיות, שגלוק אם מאוד רצו יכלו לפתור אותן.
וכמו שאילן אמר, גלוק = גלוק 17 ואולי הייתי אפילו אומר גלוק 21. שני המודלים היחידים של גלוק שתוכננו מראש לקליבר שהם מתוכננים לירות ואכן עושים את העבודה כמו שצריך.
א.
בתכלס לגבי השאלות של אני אנסה להביא כמה יותר סימוכים.
1. לגבי תוצאות ההשלכות של עיוות גוף של הגלוק בקליברים חזקים מ-9ממ:
מצ"ב תמונה איך בלוק הנעילה פשוט חופר בתוך המתכת של הצינה. התופעה נקראת PEENING
http://www.custom-glock.com/peen.jpg
מעצורים כתוצאה ממשקל של פנס טקטי על גלוק 22
אם אני לא טועה יש רומן מתמשך בין גלוק לבין משטרת פורטלנד ובסופו של דבר אם אני לא טועה הם עברו לגלוק 17.
2. לגבי סרן קפיץ מחזיר.
אני לא צריך ללכת רחוק כי הבסיס של הקפיץ שלי נראה כבר כאילו כרסם אותו עכבר משועמם, אבל יש כאלו שממש נשברים
ודרך אגב, אני אודה מאד אם "נוסע מתמיד" יחווה את דעתו בקשר לנושא של נקודות כשל מתוכננות בכלי נשק. עד כמה שאני יודע, מנסים לבנות כלי נשק עד כמה שיותר אמינים וללא תקלות או נקודות כשל מתוכננות.
אם כבר הזכרת קפיץ מחזיק וסאב קומפקט למיניהם, אז יש בעיה אחרת. בסאב קומפקטים של גלוק למיניהם הקפיץ המחזיר ממש חופר בתוך הפלסטיק של הגוף עד שמגיע לפחית של המספר הסידורי.
כל התופעות למעט זו של המעצורים עם הפנס הטקטי - הן בעיות קוסמטיות, שגלוק אם מאוד רצו יכלו לפתור אותן.
וכמו שאילן אמר, גלוק = גלוק 17 ואולי הייתי אפילו אומר גלוק 21. שני המודלים היחידים של גלוק שתוכננו מראש לקליבר שהם מתוכננים לירות ואכן עושים את העבודה כמו שצריך.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר,
שכחת את הסליידים השבירים, ביני לבינך (אף אחד אחד לא שומע) 100% מאיתנו חוו את החוויה ונשארו עם מחלק שבור...
שכחת את הסליידים השבירים, ביני לבינך (אף אחד אחד לא שומע) 100% מאיתנו חוו את החוויה ונשארו עם מחלק שבור...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לכל בעלי הHS
גם אני מחפש מחסניות ולאחר שראיתי מה שDON כתב ביררתי ומצאתי את זה
http://www.mec-gar.com/mags/mgxd918afc.html
מחסנית 18 כדור לאקדח
אני רוצה לדבר עם קל-וי לראות עם הוא יכול לייבא אותן ואם לא אז אולי לדבר עם מאיר רוט
אני חושב שמאיר מזמין מחסניות של MEC-GAR באופן שוטף אז למה לא את אלו
אם שום דבר לא יעבוד אז נאלץ להוציא רשיון יבוא
גם אני מחפש מחסניות ולאחר שראיתי מה שDON כתב ביררתי ומצאתי את זה
http://www.mec-gar.com/mags/mgxd918afc.html
מחסנית 18 כדור לאקדח
אני רוצה לדבר עם קל-וי לראות עם הוא יכול לייבא אותן ואם לא אז אולי לדבר עם מאיר רוט
אם שום דבר לא יעבוד אז נאלץ להוציא רשיון יבוא
נערך לאחרונה על ידי glockbuster בתאריך 04 אוקטובר 2009, 12:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
איתמר - במידה והפניה הזו מיועדת אליי, דווקא דיברת לענין. ההשגות שלך לגבי הגלוק מעודדות אותי שאולי כן בחרתי בנשק הנכון גם אם היבואן מאכזב. למרות שאני משוכנע שאם מישהו מהסליק היה עושה עבודת דוקטורט על הHS כמו שאתה עשיץ על הגלוק, היינו גם רואים את רשימת המגרעות שלו.גיא,
glockbuster - אחלה רעיון, למה לא לפנות ישר למאיר רוט אם הוא כבר מתעסק עם מוצרים של MEC-GAR? אני חושב שזה יחסוך לכולנו, וגם הקיבולת של המחסנית הזאת די אטרקטיבית. אני בטוח שיהיו לה רוכשים, וממילא אם הוא כולל אותה במשלוח של ציוד נוסף של אותה חברה, זה משתלם לו מבחינה כספית. לא?אני רוצה לדבר עם קל-וי לראות עם הוא יכול לייבא אותן ועם לא אז אולי לדבר עם מאיר רוט
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
אפשר לייבא מחסניות ללא צורך , בשלב ראשון, ברישיון ייבוא.
לעיתים הסחורה נתקעת במכס וניתן לשחררה ע"י הצגת רשיון נשק ומכתב מסביר.
במידה וייתעקשו, ניתן אז להוציא רשיון ייבוא.
כמה מחברנו הטובים ייבאו מחסניות מחו"ל די בקלות.
גם אם יסכים סוחר נשק זה או אחר לייבא עבורכם (ורבים אחרים) מחסנית אלה, הדבר יארך חודשים ארוכים.
לעיתים הסחורה נתקעת במכס וניתן לשחררה ע"י הצגת רשיון נשק ומכתב מסביר.
במידה וייתעקשו, ניתן אז להוציא רשיון ייבוא.
כמה מחברנו הטובים ייבאו מחסניות מחו"ל די בקלות.
גם אם יסכים סוחר נשק זה או אחר לייבא עבורכם (ורבים אחרים) מחסנית אלה, הדבר יארך חודשים ארוכים.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
Webart כתב:איתמר,
טוב נו אם כבר הזכרת את זה... הנה אחד קרוב לליבי

אבל מכיר את הבדיחות האלו של הבשורה הרעה והבשורה הטובה?
הבשורה הרעה היא שאכן נשברה לי צינה. הבשורה הטובה - קיבלתי אחת חדשה מה שהייתי יכול לחלום אם היה לי אקדח אחר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר