מחסניות ל HS2000
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
מחסניות ל HS2000
איפה לקנות וכמה עולה?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
Re: מחסניות ל HS2000
אין בארץ מחסניות חדשות, לא אצל היבואן (קל-וי) ולא אצל (כמעט כל, לא בדקתי את כו-לם) סוחרי הנשק בארץ.
היבואן יכול להתאים מחסנית של SIG226 בתשלום נוסף, במידה והדבר דחוף.
קל-וי - רמת גן, רח' זבוטינסקי מול המשטרה 03.7511824
היבואן יכול להתאים מחסנית של SIG226 בתשלום נוסף, במידה והדבר דחוף.
קל-וי - רמת גן, רח' זבוטינסקי מול המשטרה 03.7511824
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
האם מחסניות של SIG226 מותאמות לצורך זה יתאימו לאימון חידוש רשיון? תודה
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
לפני שש שנים בקל וי אמרו לי שניתן להתאים מחסניות ברטה 92 ל-HS2000.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
נועם - רשמת לגבי מחסניות חדשות, ומה לגבי משומשות?
צוות - הייתי עונה לך ברצון, אבל עם ציד המכשפות שיש היום לבטל למי שאפשר את תבחין 96 ומכל סיבה שהיא, אני מעדיף שלא.
צוות - הייתי עונה לך ברצון, אבל עם ציד המכשפות שיש היום לבטל למי שאפשר את תבחין 96 ומכל סיבה שהיא, אני מעדיף שלא.
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:האם מחסניות של SIG226 מותאמות לצורך זה יתאימו לאימון חידוש רשיון? תודה
חיובי.
מרבית מדריכי הירי לא יידעו אפילו על מה אתה מדבר.
אם תהיינה לך מחסניות כאלו ובעייה בחידוש - בוא אלי לחידוש.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
ליאור45
יש לי מחסניות של ברטה 92 שהוסבו לHS2000 ועובדות נהדר
הן בנויות כמו טנק אחלה מחסניות
יש לי מחסניות של ברטה 92 שהוסבו לHS2000 ועובדות נהדר
הן בנויות כמו טנק אחלה מחסניות
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אז איך זה הולך בדיוק? נאמר שאני קונה מחסנית של ברטה 92, למי אני פונה להמרה? האם ניתן לקנות כבר מחסנית מומרת?
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
אתה מתקשר לקל-וי ומדבר איתם
שם כבר ינחו אותך מה ואיך לעשות
שם כבר ינחו אותך מה ואיך לעשות
לאחר שפניתי לקל-וי כבר לפני שבועיים באמצעות טופס הקשר באתר שלהם (לפני שרשמתי בסליק) ולא קיבלתי תשובה, התקשרתי אליהם עפ"י עצתכם. לא יודע מי ענה לי (אחרי הכל את האקדח קניתי מהם כבר לפני חמש שנים) אבל הוא עשה זאת בצורה לא מנומסת וללא סבלנות. פלט משהו בנוגע לזה שעצרו להם את המשלוחים או משהו כזה, ואחרי שהתעקשתי הוא אמר שהם יכולים להתאים מחסניות של CZ (אם אני לא טועה, הוא דיבר מהר וסגר). בכל אופן, כל העסק נשמע לי קצת רע ולא מובן, כשרכשתי את האקדח הזה לאחר התלבטויות רבות הם טענו שזה הנשק הכי טוב שהיה בשוק בזמנו ושכוחות בטחון של אני לא יודע איזה מדינות משתמשות בו. עכשיו לא ניתן להשיג אפילו מחסנית? בכל אופן, אם למישהו יש מחסנית יד שניה או מותאמת (לא משנה מאיזה אקדח) אשמח אם יפנה אליי. תודה לכולם.
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
נשמע לי מוזר מאוד .
השרות שקיבלתי והיחס שרונן ואורי נותנים הם מהאדיבים שהכרתי.
אשמח לדעת איך נגמרת הסאגה הקטנה הזאת
השרות שקיבלתי והיחס שרונן ואורי נותנים הם מהאדיבים שהכרתי.
אשמח לדעת איך נגמרת הסאגה הקטנה הזאת
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
גם אני קיבלתי יחס דומה בקל-וי, כמה פעמים. רונן אכן נותן שרות מעולה ואדיב ומדהים (ברמה האנושית, בידע וברצון), אך מס' פעמים זכיתי ליחס צונן וקריר.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
דרך אגב, למחסניות HS החדשות יש קיבולת יותר גדולה של כדורים.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
אני מתנצל מראש, אבל מול הרמה כזו להנחתה אני לא יכול להשאר אדיש.
לכל מי שמקטרג על הגלוק ועל העדר זה מה שמחכה לו בסוף בסיבוב...
נכון, אקדח לא מי יודע מה אבל חלפים ומחסניות יש בשפע, בניגוד לכל "אקדחי התרוצים" שמסתובבים בשוק.
שתו לי, אכלו לי, יש אמברגו, עצרו את המשלוח, תתאים מחסנית של ברטה.
כל פעם צץ לו איזה יבואן שמנסה לדחוף איזה מוצר לשוק ואחרי שזה לא הולך כל אלו שקנו יכולים לשכוח מלקבל שירות.
א.
לכל מי שמקטרג על הגלוק ועל העדר זה מה שמחכה לו בסוף בסיבוב...
נכון, אקדח לא מי יודע מה אבל חלפים ומחסניות יש בשפע, בניגוד לכל "אקדחי התרוצים" שמסתובבים בשוק.
שתו לי, אכלו לי, יש אמברגו, עצרו את המשלוח, תתאים מחסנית של ברטה.
כל פעם צץ לו איזה יבואן שמנסה לדחוף איזה מוצר לשוק ואחרי שזה לא הולך כל אלו שקנו יכולים לשכוח מלקבל שירות.

א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר