בדיקת תקינות לפני רכישת נשק יד שניה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בדיקת תקינות לפני רכישת נשק יד שניה
שלום!
תתחדשו על הפורמט החדש של האתר
יש לי שאלה לגבי רכישת נשק:
בזמן השירות הצבאי נשאתי גלוק 19C. הקאדח התנהג לתפארת מדינת אוסטריה והיה לי קל מאוד להתרגל אליו.
בשנים האחרונות, כאזרח, אני נושא עלי ברטה 84BB. הוא פחות נוח לי, מן הסתם.
אני מעוניין למסור את הברטה ולקנות גלוק.
כמובן שמי שמוכר את הנשק שלו, מפרסם שהנשק ירה עד כה רק 200 כדורים בחידושי רשיון, שומן ותוחזק למופת ובכלליות, וכעת הוא במצב יותר טוב מאקדח חדש מהקופסא.
מכונית אני לוקח למ.מ.ס.י לבדיקה ומגלה עליה הכל. מה אני עושה עם אקדח? הרי יכול להיות שהוא ירה כבר 3,000 כדורים, ספג לחות ברמה גבוהה, אולי אפילו החליפו לו חלקים בצורה לא נכונה...
הרי אין בעיה לשלוח את האקדח להשחמה מחדש ולגרום לו להראות כאילו הוא נרכש לפני חצי שנה.
מה עושים? איך בודקים?
תודה רבה ושנה טובה!
ערן
תתחדשו על הפורמט החדש של האתר
יש לי שאלה לגבי רכישת נשק:
בזמן השירות הצבאי נשאתי גלוק 19C. הקאדח התנהג לתפארת מדינת אוסטריה והיה לי קל מאוד להתרגל אליו.
בשנים האחרונות, כאזרח, אני נושא עלי ברטה 84BB. הוא פחות נוח לי, מן הסתם.
אני מעוניין למסור את הברטה ולקנות גלוק.
כמובן שמי שמוכר את הנשק שלו, מפרסם שהנשק ירה עד כה רק 200 כדורים בחידושי רשיון, שומן ותוחזק למופת ובכלליות, וכעת הוא במצב יותר טוב מאקדח חדש מהקופסא.
מכונית אני לוקח למ.מ.ס.י לבדיקה ומגלה עליה הכל. מה אני עושה עם אקדח? הרי יכול להיות שהוא ירה כבר 3,000 כדורים, ספג לחות ברמה גבוהה, אולי אפילו החליפו לו חלקים בצורה לא נכונה...
הרי אין בעיה לשלוח את האקדח להשחמה מחדש ולגרום לו להראות כאילו הוא נרכש לפני חצי שנה.
מה עושים? איך בודקים?
תודה רבה ושנה טובה!
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

Re: בדיקת תקינות לפני רכישת נשק יד שניה
ערן,
אקדח שירה 3000 כדור הוא עדיין לא בדיוק קשיש לפני סוף דרכו.
ישנם אקדחים שירו עשרות אלפי כדורים ויכולים לשרת אותך נאמנה. ויש גם ההפך...
רוב בתי העסק למסחר בנשק והמטווחים יוכלו לסייע לך בבדיקת האקדח, לרוב ללא תשלום, או בתשלום סביר.
בהצלחה !
אקדח שירה 3000 כדור הוא עדיין לא בדיוק קשיש לפני סוף דרכו.
ישנם אקדחים שירו עשרות אלפי כדורים ויכולים לשרת אותך נאמנה. ויש גם ההפך...
רוב בתי העסק למסחר בנשק והמטווחים יוכלו לסייע לך בבדיקת האקדח, לרוב ללא תשלום, או בתשלום סביר.
בהצלחה !
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
איציק תודה על תגובתך,
אני מסכים איתך שאקדח שירה 3,000 כדור אמור להיות במצב טוב מאוד, אבל מבחינתי הוא כבר נכנס להגדרה של אקדח משומש. אני לא מכיר את המוכר ולא יודע איך הוא תיחזק את האקדח. היה אצלנו ביחידה קצין שחשב שאחרי מטווחים, זה בסדר רק לשמן את האקדח. ניקוי בפלנלית הוא יעשה כבר "בפעם הבאה" או "כשאחזור הביתה, כי אין לי זמן כרגע". ככה הוא המשיך והמשיך, ובשלב מסויים גם השימון הפך למותרות, וכשהאקדח חזר לנשקיה, הוא פשוט נוטרל והושבת.
לעומתו אקדח כאמור, אקדח שירה 200 כדורים (המספרים שרירותיים כמובן) ותוחזק ברמה בינונית ואפילו נמוכה - ניתן לנקות ולשמן אותו כמו שצריך, והוא כמו חדש.
לסיכום, האם אתה יכול להמליץ על חנות שאפשר לעשות בה בדיקה מקצועית של האקדח לפני רכישה? וגם שיוכלו לאמוד את שוויו?
שוב, תודה
ערן
אני מסכים איתך שאקדח שירה 3,000 כדור אמור להיות במצב טוב מאוד, אבל מבחינתי הוא כבר נכנס להגדרה של אקדח משומש. אני לא מכיר את המוכר ולא יודע איך הוא תיחזק את האקדח. היה אצלנו ביחידה קצין שחשב שאחרי מטווחים, זה בסדר רק לשמן את האקדח. ניקוי בפלנלית הוא יעשה כבר "בפעם הבאה" או "כשאחזור הביתה, כי אין לי זמן כרגע". ככה הוא המשיך והמשיך, ובשלב מסויים גם השימון הפך למותרות, וכשהאקדח חזר לנשקיה, הוא פשוט נוטרל והושבת.
לעומתו אקדח כאמור, אקדח שירה 200 כדורים (המספרים שרירותיים כמובן) ותוחזק ברמה בינונית ואפילו נמוכה - ניתן לנקות ולשמן אותו כמו שצריך, והוא כמו חדש.
לסיכום, האם אתה יכול להמליץ על חנות שאפשר לעשות בה בדיקה מקצועית של האקדח לפני רכישה? וגם שיוכלו לאמוד את שוויו?
שוב, תודה
ערן
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

ערן שלום,
במידה ואתה מאיזור המרכז / דרום, אתה מוזמן עם הכלי המבוקש לרכישה לבדיקת תקינות וניסוי כלים חינם אין כסף.
צור קשר אם מעוניין.
שנה טובה וחג שמח.
נועם.
במידה ואתה מאיזור המרכז / דרום, אתה מוזמן עם הכלי המבוקש לרכישה לבדיקת תקינות וניסוי כלים חינם אין כסף.
צור קשר אם מעוניין.
שנה טובה וחג שמח.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:ערן שלום,
צור קשר אם מעוניין.
שנה טובה וחג שמח.
נועם.
רשמתי לעצמי.
תודה רבה!
ושנה טובה
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

ביד 2 מישהו מוכר אקדח "אקדח מסוג גלוק 19C חדש לא ירה כדור אחד! נמצא אצלי שנה...".
כן, בטח... הוא רכש אקדח, הוציא רישיון הכל מבלי לירות באקדח הזה אפילו כדור אחד.
כן, בטח... הוא רכש אקדח, הוציא רישיון הכל מבלי לירות באקדח הזה אפילו כדור אחד.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

בהחלט כן......הלך, עבר הכשרה במטווח עם אקדח 9 מ"מ ועם זה הלך למשרד הפנים, קיבל רשיון, הלך לסוחר וקיבל את האקדח מבלי לירות איתו בכלל. אכן זה אפשרי......
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:בהחלט כן......הלך, עבר הכשרה במטווח עם אקדח 9 מ"מ ועם זה הלך למשרד הפנים, קיבל רשיון, הלך לסוחר וקיבל את האקדח מבלי לירות איתו בכלל. אכן זה אפשרי......
צורי.
אוי ואבוי...
אם זה המצב, אז בשביל מה מגבילים בכלל את האפשרות להוציא רישיון נשק?
אם אדם יכול לשאת נשק שהוא מכנה "נשק אישי" מבלי שהוא ירה בו מעולם, אז.... אז מה החוכמה בעצם?!
אני מגלה פתאום כמה אני תמים! במצב דברים כזה צריך להסתובב ברחוב עם קבלר וקסדה, בחיי
טוב, אני לא רוצה לסטות יותר מדי מהרעיון המרכזי.
תודה על התשובות.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

המתואר מעלה יכול לקרות רק עד החידוש הרישיון הראשון. לאחר מכן הירי במסגרת החידוש מתבצע בנשק האישי, ובנוסף מתבצעת בדיקת תקינות ע"י המדריך.
לא שזה אמור לגרום לך להשאיר את הקבלר והקסדה בבית, אבל זה המצב כרגע.
בנוגע לשאלתך, הרוב המוחלט של הכלים שמוצעים למכירה ביד 2 הם כאלו שירו מעט מאד, רוב הזמן שכבו באיזה מקום איכסון, וטופלו בצורה בסיסית בלבד. למרות זאת בקנותך כלי כזה עליך לבחון אותו הייטב, רצוי ע"י אדם שמכיר את הדגם הספציפי אותו אתה מתעתד לרכוש. אם בG19 עסקינן, הרי שאין כמו נועם שהיציע מעלה את שירותיו הטובים .
בהצלחה
לא שזה אמור לגרום לך להשאיר את הקבלר והקסדה בבית, אבל זה המצב כרגע.
בנוגע לשאלתך, הרוב המוחלט של הכלים שמוצעים למכירה ביד 2 הם כאלו שירו מעט מאד, רוב הזמן שכבו באיזה מקום איכסון, וטופלו בצורה בסיסית בלבד. למרות זאת בקנותך כלי כזה עליך לבחון אותו הייטב, רצוי ע"י אדם שמכיר את הדגם הספציפי אותו אתה מתעתד לרכוש. אם בG19 עסקינן, הרי שאין כמו נועם שהיציע מעלה את שירותיו הטובים .
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כן, זכרתי את קהילת הסליק לטובה עוד מלפני כמה שנים. אחת מהקהילות המעטות בארץ שלא מתגבשת סביב תחושת קיפוח/קורבנות קולקטיבית, אלא סביב תחביב משותף ולגיטימי.
אז שוב, תודה על התשובות ותודה מיוחדת לנועם. עוד אצור איתך קשר
אז שוב, תודה על התשובות ותודה מיוחדת לנועם. עוד אצור איתך קשר
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

ומעניין לעניין באותו עניין: האם מישהו מכיר עסקה ריאלית וטובה במיוחד לגלוק חדש? (חדש מהניילונים!)
תודה
תודה
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

מעל לכל עניין, לעסקה הריאלית הטובה ביותר, פנה לנועם שגיב!! קצת רחוק, אבל שווה..............
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד