מחפש לקנות אוביטרק אליפטי עם מד דופק
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Re: מחפש לקנות אוביטרק אליפטי עם מד דופק
גם אני מחפש.
חשבתי שיהיו ביד 2 מציאות של אנשים שהתלהבו והפכו אותו לקולב בגדים בתוך שבוע, אך לא מצאתי שום דבר שווה.
יש מבצע במגה ספורט על מכשיר אליפטיקל מדגם SPIN 003 ב 1299 ש"ח. ניסיתי אותו אבל נראה לי לא עמיד במיוחד, למרות הבטחות המוכרים.
יש עוד כמה אפשרויות אותן אני בוחן .
חשבתי שיהיו ביד 2 מציאות של אנשים שהתלהבו והפכו אותו לקולב בגדים בתוך שבוע, אך לא מצאתי שום דבר שווה.
יש מבצע במגה ספורט על מכשיר אליפטיקל מדגם SPIN 003 ב 1299 ש"ח. ניסיתי אותו אבל נראה לי לא עמיד במיוחד, למרות הבטחות המוכרים.
יש עוד כמה אפשרויות אותן אני בוחן .
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: מחפש לקנות אוביטרק אליפטי עם מד דופק
לא בדיוק עוזר, אבל לפחות אני יודע שלא פספסתי משהו
טוב שהפארק 5 דקות הליכה וכשהגרמין עובד ואין מנגליסטים הרבה יותר נעים ללכת שם מאשר לרוץ במקום במרתף מול הטלויזיה
טוב שהפארק 5 דקות הליכה וכשהגרמין עובד ואין מנגליסטים הרבה יותר נעים ללכת שם מאשר לרוץ במקום במרתף מול הטלויזיה
nobody expects the spanish inquisition
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד