האים כדאי להחליף את האקדח -קולט - ולאיזה כיוון
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: האים כדאי להחליף את האקדח -קולט - ולאיזה כיוון
Webart כתב:אינני מוצא שום סיבה לחשוב שרק אקדחי קומפקט וסאב-קומפקט הינם אקדחי נשיאה. במיוחד אינני חושב שאקדחי Full-Size הינם אקדחי ירי מעשי בלבד.
הסי.זד קטן יחסית לכמה אקדחים שנשאתי בעבר ביום-יום (כמו אחיו הגדול, ה-TS, כמו ה-SPS והבול שהיו לי) הוא, צר ונוח לאחיזה הרבה יותר מהפלסטיק הנדוש, יש לו הדק מעולה ומסילת אביזרים (לאלו הנזקקים לאחת שאינה משנה את צורתה בעת הירי), זהו אקדח לוחמה מעולה, שאין שום בעיה לשאתו מוסלק במהלך יום שלם.
קודם כל, בוא לא נשכח את מבנה הגוף שלך שאיננו ממוצע.
אני מדבר על נוחות. אפשר ללכת גם עם נשר במדבר, אבל אקדח גדול הופך לרבים מאיתנו ללא נוח.
האקדח הראשון שלי היה גלוק 17. בהתחלה התלהבתי, אח"כ סבלתי מכאבי גב רציניים ביותר בגלל הלחץ של הקת על הגב. מאחר ולא רציתי ללכת עם פאוץ' ובוודאי שלא להתחיל להשאיר אותו בכספת, החלפתי ל- 26. נחות מבחינה מבצעית, אבל הרבה יותר נוח בנשיאה.
למי שמרבה לשבת (במשרד או ברכב) אקדח גדול עלול להיות לא נוח.
מי שמרבה לעמוד, אקדח כבד עלול להיות לא נוח.
לא סתם מרבית היצרנים הולכים לכיוון של גוף פולימרי (משקל) ומייצרים דגמי קומפאקט.
אני חושב שמי שרוצה לשאת את האקדח 24/7 ואיננו איש כוחות הביטחון למיניהם, צריך לשקול ברצינות את עניין המשקל והגודל של האקדח.
האקדח המדובר אינו בעל מידות גדולות כל כך, שאלה של העדפה אישית.
ראיתי, משמשתי, מיששתי, התרשמתי (לטובה), לא כל אחד חייב סאב קומפקט או קומפקט וכמה מאתנו לא אוהבים את הקומפקטים.
ראיתי, משמשתי, מיששתי, התרשמתי (לטובה), לא כל אחד חייב סאב קומפקט או קומפקט וכמה מאתנו לא אוהבים את הקומפקטים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
יש הבדל בין "מיששתי מישמשתי" וגו' לבין "הסתובבתי איתו עלי במשך חודש ולא הרגשתי אותו כלל"
במחינה עובדתית, 99.9999% מהזמן האקדח על הגוף ורק בשאר הזמן הנותר (?) הוא משמש לירי הגנתי. לכן, החשיבות הגדולה ביותר היא נוחות הנשיאה אפילו על חשבון אהבות אישיות וההעדפה בירי.
כל האמור נכון לאקדחי נשיאה בלבד, כמובן.
במחינה עובדתית, 99.9999% מהזמן האקדח על הגוף ורק בשאר הזמן הנותר (?) הוא משמש לירי הגנתי. לכן, החשיבות הגדולה ביותר היא נוחות הנשיאה אפילו על חשבון אהבות אישיות וההעדפה בירי.
כל האמור נכון לאקדחי נשיאה בלבד, כמובן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בהתחשב בעובדה שהספקתי להסתובב עם אקדח או אולי אפילו שניים לזמן קצר (קצת יותר ממחצית חיי לבינתיים) אני חושב שיש לי את הפריבילגיה לדעת על פי מיששתי ומישמשתי אם זה משהו שאוכל להסתובב אתו במשך חודש או שנה.
לא ממליץ לאחרים ללכת עם או בלי ועם מה, יכול רק לתרום מנסיוני, אבל בהחלט יכול לומר מה טוב בשבילי.
לא ממליץ לאחרים ללכת עם או בלי ועם מה, יכול רק לתרום מנסיוני, אבל בהחלט יכול לומר מה טוב בשבילי.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
שלום חברים! אינני מבין גדול באקדחים אבל הנני מחזיק באקדחים עוד מעידן "הברזלים הגדולים" דמוי פטיש 5 קילו. תמיד איתי, תמיד על הגוף, חוץ מטיולים בחו"ל או עבודה בגינה.
אף פעם לא הפריע לי הגודל, המשקל או סוג הפעילות......ממצב של נהיגה, גלישה על חבלים, הליכה של ימים שלמים עם תרמיל על הגב, רכיבת שטח על אופניים או טרקטורונים, צניחה או פעילות ימית ועד לעבודה של ימים שלמים במשרד.
מכיר אנשים שהאקדח הינו כלי השרות הקבוע שלהם בעבודה במשך שנים ארוכות......ללא נרתיקים פנסי, עם "ברזלים" הגדולים של יריחו, FN' ושאר "הדינוזאורים"! לא מתלוננים, לא כואב להם, אין להם עקמת גב וגם לא לומבגו......גם אין להם אפשרות להחליף למשהו אחר.
סה"כ זה עניין של הרגל...קטן, גדול, פלסטיק או ברזל לא משנה....אם בני בן ה-9 סוחב על הגב כ-25% ממשקלו יום יום על הגב בדרך לבית הספר ולא מתלונן, אינני מבין את אלה שסוחבים 1% ממשקלם מידי פעם וכואב או לא נוח להם.
צורי.
אף פעם לא הפריע לי הגודל, המשקל או סוג הפעילות......ממצב של נהיגה, גלישה על חבלים, הליכה של ימים שלמים עם תרמיל על הגב, רכיבת שטח על אופניים או טרקטורונים, צניחה או פעילות ימית ועד לעבודה של ימים שלמים במשרד.
מכיר אנשים שהאקדח הינו כלי השרות הקבוע שלהם בעבודה במשך שנים ארוכות......ללא נרתיקים פנסי, עם "ברזלים" הגדולים של יריחו, FN' ושאר "הדינוזאורים"! לא מתלוננים, לא כואב להם, אין להם עקמת גב וגם לא לומבגו......גם אין להם אפשרות להחליף למשהו אחר.
סה"כ זה עניין של הרגל...קטן, גדול, פלסטיק או ברזל לא משנה....אם בני בן ה-9 סוחב על הגב כ-25% ממשקלו יום יום על הגב בדרך לבית הספר ולא מתלונן, אינני מבין את אלה שסוחבים 1% ממשקלם מידי פעם וכואב או לא נוח להם.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:אם בני בן ה-9 סוחב על הגב כ-25% ממשקלו יום יום על הגב בדרך לבית הספר ולא מתלונן
זאת הסיבה לכאבי הגב שלנו כבוגרים, אני נלחם כל שנה מחדש בהנהלת ביה"ס כדי למצוא חלופות לתיק במשקל העצום הזה, זה שהילד לא מתלונן לא אומר שאנחנו לא צריכים להתלונן על כובדו של התיק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
צורי כתב:אם בני בן ה-9 סוחב על הגב כ-25% ממשקלו יום יום על הגב בדרך לבית הספר ולא מתלונן
למה הוא סוחב על הגב? היום יש תיקי "טרולי"
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

אם היית רואה את עדת הגמדים יורדים 3 קומות במדרגות עם הטרולי היית מבין למה שום טרולי (גם לא "מיל-ספק") יכול לשרוד את המטלה (-:
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב:צורי כתב:אם בני בן ה-9 סוחב על הגב כ-25% ממשקלו יום יום על הגב בדרך לבית הספר ולא מתלונן
זאת הסיבה לכאבי הגב שלנו כבוגרים, אני נלחם כל שנה מחדש בהנהלת ביה"ס כדי למצוא חלופות לתיק במשקל העצום הזה, זה שהילד לא מתלונן לא אומר שאנחנו לא צריכים להתלונן על כובדו של התיק.
דביר ידידי!!
אני גם...אני במלחמה אתם
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:שלום חברים! אינני מבין גדול באקדחים אבל הנני מחזיק באקדחים עוד מעידן "הברזלים הגדולים" דמוי פטיש 5 קילו. תמיד איתי, תמיד על הגוף, חוץ מטיולים בחו"ל או עבודה בגינה.
צורי.
צורי,
שכחת רק דבר אחד במשוואה..
רוב אלו שציינת ברשימה שלך כולל אתה יש להם נתוני פתיחה גופניים טובים יותר מאשר כלל האוכלוסיה.
סביר להניח שאותו אחד שגם צנח, גם גלש על חבלים וגם נושא יריחו משטרתי בנרתיק לא פנסי, סחב על עצמו גם איזה מא"ג פעם או פעמיים בחיים כך שגם אם זה קצת מפריע זה קטן עליו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

חברה יקרים,
אים הייתי יכול להחליף את האקדח בטרולי לבית ספר זה היה מעולה
(רק בתוספת הגיל)
מכיוון שזה כמובן לא המצב אשמח יותר לתגובות עניניות ורציניות
ותודה למנהל הפורום
אים הייתי יכול להחליף את האקדח בטרולי לבית ספר זה היה מעולה
מכיוון שזה כמובן לא המצב אשמח יותר לתגובות עניניות ורציניות
ותודה למנהל הפורום
itamar כתב:צורי כתב:שלום חברים! אינני מבין גדול באקדחים אבל הנני מחזיק באקדחים עוד מעידן "הברזלים הגדולים" דמוי פטיש 5 קילו. תמיד איתי, תמיד על הגוף, חוץ מטיולים בחו"ל או עבודה בגינה.
צורי.
צורי,
שכחת רק דבר אחד במשוואה..
רוב אלו שציינת ברשימה שלך כולל אתה יש להם נתוני פתיחה גופניים טובים יותר מאשר כלל האוכלוסיה.
סביר להניח שאותו אחד שגם צנח, גם גלש על חבלים וגם נושא יריחו משטרתי בנרתיק לא פנסי, סחב על עצמו גם איזה מא"ג פעם או פעמיים בחיים כך שגם אם זה קצת מפריע זה קטן עליו.
א.
- סליקאי ארד

יש לי היום שני ( או שתי, אני אף פעם לא זוכר את זה) כלים ובעבר הרחוק היו לי לא מעט כלים שונים וזו דעתי.
למישקל הכלי יש משמעות על זה אין ויכוח אך באחוזים הוא משמש אחוז נמוך לנוחות או אי נוחות ואני אסביר את דעתי.
שנשאתי עליי ליידי סמיט שהוא כלי יחסית קטנטן לעומת מה שאני נושא היום היה לי לא נוח ונוצרו לי כאבי גב, גם אחרי שהחלפתי מספר לא מבוטל של נרתיקים שום דבר לא עזר הכלי היה פשוט לא נוח.
היום אני הולך עם יריחו שהוא כלי יותר כבד מהליידי אני לא מרגיש אותו בכלל, הנרתיק ומיקום נכון בחגורה (בצורה מוסלקת כמובן) לא מפריעים לי בישיבה או בעמידה וגם לא בתנועה.
ה-SPS שלי לעומת זה יותר קל אבל פיזית יותר גדול כבר לא נוח, פחות נורא מהליידי או הגלוק 17 אבל לא נוח, בעיקר בגלל הניצרה שנתקעת לי בגב.
יכול להיות שעם נרתיק אחר יהיה לי יותר נוח.
גילוי נעות, אני איש לא קטן לכן לא בטוח המשוואה שלי תתאים לכולם.
למישקל הכלי יש משמעות על זה אין ויכוח אך באחוזים הוא משמש אחוז נמוך לנוחות או אי נוחות ואני אסביר את דעתי.
שנשאתי עליי ליידי סמיט שהוא כלי יחסית קטנטן לעומת מה שאני נושא היום היה לי לא נוח ונוצרו לי כאבי גב, גם אחרי שהחלפתי מספר לא מבוטל של נרתיקים שום דבר לא עזר הכלי היה פשוט לא נוח.
היום אני הולך עם יריחו שהוא כלי יותר כבד מהליידי אני לא מרגיש אותו בכלל, הנרתיק ומיקום נכון בחגורה (בצורה מוסלקת כמובן) לא מפריעים לי בישיבה או בעמידה וגם לא בתנועה.
ה-SPS שלי לעומת זה יותר קל אבל פיזית יותר גדול כבר לא נוח, פחות נורא מהליידי או הגלוק 17 אבל לא נוח, בעיקר בגלל הניצרה שנתקעת לי בגב.
יכול להיות שעם נרתיק אחר יהיה לי יותר נוח.
גילוי נעות, אני איש לא קטן לכן לא בטוח המשוואה שלי תתאים לכולם.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
אהה ועוד משהו, לגבי הטרולי, הבן שלי בספטמבר מתחיל טרום טרום חובה בחישוב מהיר יש לי שלוש שנים לנצח את המערכת במלחמה במשקל הספרים (או יותר נכון בכמות שלהם ובדרך בה לא דואגים לארונית לילדים או כל פתרון נאות אחר).
אם אתם מתארגנים לעצומה או משהו בסגנון, יש לכם פרטנר.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
yoavp כתב:אהה ועוד משהו, לגבי הטרולי, הבן שלי בספטמבר מתחיל טרום טרום חובה בחישוב מהיר יש לי שלוש שנים לנצח את המערכת במלחמה במשקל הספרים (או יותר נכון בכמות שלהם ובדרך בה לא דואגים לארונית לילדים או כל פתרון נאות אחר).
לא צריך מלחמות. תדאג שבבי"ס של הבן שלך יהיו לוקרים ובא לציון גואל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

חברים, לא צריך לריב עם מערכת החינוך, יש תקדים, אוניברסיטת בר אילן משכירה לוקרים לסטודנטים שאינם במעונות האוניברסיטה במחירים מצחיקים (10 ש"ח לשנת לימודים אקדמית), עם סבסוד משרד החינוך. הלוקרים מושכרים מחברה חיצונית (לא זוכר את שמה). אם תציעו את הדבר בבית הספר שבו הילד לומד, ללא 'רעש גדול' או ניסיון לשנות את כל מערכת החינוך, אני משוכנע שזה יעבוד.
עכשיו רק צריך ללמד את הילדים לזכור להביא הביתה מה שצריך לשיעורי בית...
עכשיו רק צריך ללמד את הילדים לזכור להביא הביתה מה שצריך לשיעורי בית...
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד