למכירה/החלפה: סיטרואן ברלינגו מודל 2000

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

למכירה/החלפה: סיטרואן ברלינגו מודל 2000

על ידי Webart » 09 יולי 2009, 10:07

ברלינגו במצב מעולה, שמורה מאוד, בצבע כסף, ללא תאונות (וכמעט בלי שריטות), היתה יד ראשונה נהג יחיד עד לפני 4 חודשים, שתי הידיים פרטיות, הרכב לא היה מליסינג או השכרה או חברה או כל דבר שכזה, שמש כרכב משפחתי בשתי הידיים.
המכונית זקוקה לתיקון בספוג של מושב הנהג.
המכונית טופלה באותו המוסך מיום קנייתה.
נסעה עד היום 290K ק"מ.

מוכן להחלפה בסטיישן או 5 דלתות עם בגאז' ענק, כולל בתוספת כסף מצידי.
המחירון 18,000 ש"ח, אני גמיש במחיר.

הקונה המאושר יקבל גם מדבקה של הסליק לחלון.

תמונה
תמונה
תמונה
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

Re: למכירה/החלפה: סיטרואן ברלינגו מודל 2000

על ידי Webart » 19 יולי 2009, 18:10

לא אקטואלי יותר
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי Webart » 23 יולי 2009, 06:49

סיפור שהיה כך היה:
אז מכרתי את הברלינגו, שהיתה אצלי כ-4 חודשים בלבד, כ"רכב גישור", לאחר שהמאזדה 3 שלי הוחזרה כלאחר כבוד לחברת הליסינג, והתחלתי בחיפושים אחרי הרכב השמפחתי הבא שהיה צריך להכיל בנוחות נהג ארוך במיוחד, את זוגתו שתחיה ואת שני עולליו, בעדיפות שניה הופיעו גם שני הכלבים, הלא בדיוק קטנים, שלו.
לאחר 3 ימים של שיטוטים רגליים בשמש המטורפת של הימים האחרונים בין עשרות מגרשים וסוכנויות טרייד-אין למינהן, והכרות מעמיקה עם הזן הקרוי "סוחרי רכב", פגשתי משהו אחר לחלוטין.
הגעתי לקרסו-טרייד בראשל"צ, ופגשתי ברכב שהדליק אותי מייד, רנו סניק II, שענה על כל דרישותי מבחינת רכב משפחתי, נראה מצויין ובמחיר שהתאים לתקציבי.
מכיוון שהרכב לא עבר בדיקה קודמת, ופרט לספר הטיפולים של היבואן לא היה כל תיעוד מכני אחר, לקחתי את הסניק לבדיקה ב"קומפיוטסט" ראשל"צ... וההפתעה לא אחרה לבוא, הרכב עבר תאונה חזיתי, עם פגיעה בשאסי (שאר הרג'קטים הפכו ללא משמעותיים באותו הרגע, מן הסתם).
שבתי לקרסו, ובמפח נפש (כי באמת ובתמים התאהבתי ברכב ובקונספט שלו) אמרתי כי אני נאלץ לבטל את העסקה (אחרי שכל הניירות כבר היו חתומים, המימון מאושר ואנחנו ממש לפני העברת הבעלות).
כמובן שמייד זוכיתי בסכום הבדיקה (אפילו ללא שביקשתי) והרכב הוצע לי בהנחה גדולה ומשמעותית אחרי שהעניין התגלה, לאחר שיחה עם חבר יקר בפורום החלטתי שאני נשאר בהחלטתי הראשונית, שלא לגעת ברכב.
אמרנו יפה תודה, זוגתי ואני, וכשפנינו לצאת נשאלנו ע"י אשת המכירות איך אפשר יהיה לפצות אותנו על הריצות ועוגמת הנפש, ואני, בצחוק מוחלט אמרתי: "תני לי לקחת את הניסאן פרימרה שחונה מול הדלת כדי להגיע הביתה, ותחסכי לי את הנסיעה במונית", היא כנראה לא צחקה, היא ניגשה למנהל שלה, התקשרה לאשת המימון (מלאכית נוספת בפני עצמה), נלחמה, יצאה החוצה ואמרה לי, שלמרות ההבדל הענק (מדובר בכ-20K ש"ח) אני אקבל את הפרימרה באותו הכסף.
בבדיקה נמצא שצריך להחליף 4 צמיגים ולעשות כיוון פרונט, ואוו, ממש רג'קטים רציניים (-:

קיבלתי מייד שובר להחלפת ארבעת הצמיגים (מעל ל-2000 ש"ח), קיבלתי 3 שוברים לשלושת הטיפולים הבאים במוסכי החברה ו... יש לי ניסאן פרימרה, בת שלוש וטיפה, עם 69K ק"מ, עם כל הפינוקים. האמת? לא היה לי שום תכנון לנהוג על רכב בכזאת רמה, אבל אין ספק שזהו שדרוג שלא רואים כל יום.

והכלבים? הם יאלצו לבוא איתנו בנפרד, כל פעם רק אחד, על הספסל האחורי הרחב.

הייתי חייב לחלוק, כי הסיפור שנראה כאן קצרצר היה ארוך ומתיש, והצוות המדהים בקרסו, כולו בלי יוצא מן הכלל, נרתם לעזור והפגין אכפתיות יוצאת דופן (כולל איסוף שלי מת"א לראשל"צ, ולא כי חייבים, אלא כי אפשר), תודה לנופר (שלימדה אותי שסוחר מכוניות לא חייב להיות כמו אלו שקדמו לה), לרונית (שראתה בי הרבה יותר מעוד לקוח שהיא מוכרת לו כסף, ונסתה לעזור כמה שרק אפשר כדי להקל על מימון הרכישה), למושיקו (שלקח אותי איתו, מנסיעת המבחן ועד לתיקון הפנס המקולקל, והראה שגם האנשים המתחבאים בדר"כ מאחורי הקלעים, יכולים בגאווה לעמוד בחזית השרות).

אני יודע היכן תהיה הרכישה הבאה שלי, למרות שאני לא רואה אותה באופק.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי yoavp » 23 יולי 2009, 07:43

אני בדיוק סיימתי לפרגן לספק שמכר לי ציוד צלילה ונתן לי שירות מדהים ואני רוצה להגיד פה שלמרות שהמילה שירות פה במדינת ישראל היא מילה גסה, יש כמה ספקים\סוחרים אשר באמת מנסים לתת שירות ממדרגה ראשונה והם עושים את כל ההבדל.

אני שמח שהכל הסתדר לך, תתחדש ותהנה. :D
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 23 יולי 2009, 08:22

טוב לשמוע דברים טובים על רשת קרסו. תתחדש דביר, טוב שיש רכב מודרני בו אתה יכול לנהוג מבלי לפתוח את הסאנרוף.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי haimzeevi » 28 יולי 2009, 19:58

דביר,
1. מתנצל על הפרת הוראה ישירה ("לא להחמיא" באשכול של "הסליק 2")
2. אותו ציטוט כמו לנועם: "מגלגלים זכות על ידי זכאי".

אחרי כל התועלת שחברי "הסליק" ואורחיו הפיקו מההשקעות שלך (פיזית + נפשית + כלכלית) באתר, הגיע הזמן שישקיעו בך
ותיהנה.
שמחים שזה קרה.
מאחלים לך שיקרה עוד הרבה...
בקיצור, תתחדשו, תיהנו ושיהיה במזל טוב.

חיים זאבי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד