ערכת הסבה לקוטר 0.22 לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ערכת הסבה לקוטר 0.22 לגלוק
איתמר ,רוב כדורי 0.22 high velocity הינם בציפוי נחושת ותתפלא מחירם זהה לכדור סטנדרט, דווקא בקוטר
זה הsubsonic יקרים יותר, והכי יקרים אלו כדורי ה short.(עניין של ביקוש)
כדור הטוטו הוא הכדור הנפוץ ביותר בעולם ישנם עשרות יצרנים וסוגים שונים .
ההבדל המשמעותי באימון בירי בין 0.22 ל9 הינו בזמן החזרה לתמונת כוונות לאחר הירי, עקב הרתיעה הגבוהה יחסית בשני.
אסף
זה הsubsonic יקרים יותר, והכי יקרים אלו כדורי ה short.(עניין של ביקוש)
כדור הטוטו הוא הכדור הנפוץ ביותר בעולם ישנם עשרות יצרנים וסוגים שונים .
ההבדל המשמעותי באימון בירי בין 0.22 ל9 הינו בזמן החזרה לתמונת כוונות לאחר הירי, עקב הרתיעה הגבוהה יחסית בשני.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אם כל הכבוד והאהבה ל 0.22, (יש לי אחד או שנים, או יותר...
) אין קשר בין אימונים בקוטר זעיר זה לאימונים מדמי שימוש מבצעי באקדח.
אימונים בקוטר 0.22 יכולים בהחלט לסייע בכל הקשור לקליעה מדוייקת, עבודת הדק ויסודות הקליעה בכלל, אבל ממש לא יכולים להחליף אימונים באקדח שאמור להגן על חייך, או שמשמש אותך לתחרויות ירי מעשי.
כאמור- fun כן, קליעה כן, מבצעי ?ממש לא.
אפשר בהחלט לקנות ולהחזיק במטווח אקדח בקליבר 0.22 לאימוני קליעה והנאה, לעיתים גם לשימושם של בני המשפחה הצעירים, כאקדח "כניסה" לעולם הירי.
עלויות התחמושת שנמסרו כאן די מדוייקות- מחיר כדור 0.22 רגיל high velocity (מצופה) או standart velocity בדרך כלל זהים, חריגה היא התחמושת הספורטיבית ותחמושות מיוחדות אחרות.
שלא תחשבו שלא הייתי שמח לקבל מתנה ערכת הסבה כזו, אבל כלכלית ומעשית ממש לא משתלם.
אקדח ברטה 0.22 עם קנה ארוך ימכר לכם בכל מטווח הוגן בכמה מאות שקלים בודדים ויהיה זול ופרקטי יותר מכל ערכת הסבה.

אימונים בקוטר 0.22 יכולים בהחלט לסייע בכל הקשור לקליעה מדוייקת, עבודת הדק ויסודות הקליעה בכלל, אבל ממש לא יכולים להחליף אימונים באקדח שאמור להגן על חייך, או שמשמש אותך לתחרויות ירי מעשי.
כאמור- fun כן, קליעה כן, מבצעי ?ממש לא.
אפשר בהחלט לקנות ולהחזיק במטווח אקדח בקליבר 0.22 לאימוני קליעה והנאה, לעיתים גם לשימושם של בני המשפחה הצעירים, כאקדח "כניסה" לעולם הירי.
עלויות התחמושת שנמסרו כאן די מדוייקות- מחיר כדור 0.22 רגיל high velocity (מצופה) או standart velocity בדרך כלל זהים, חריגה היא התחמושת הספורטיבית ותחמושות מיוחדות אחרות.
שלא תחשבו שלא הייתי שמח לקבל מתנה ערכת הסבה כזו, אבל כלכלית ומעשית ממש לא משתלם.
אקדח ברטה 0.22 עם קנה ארוך ימכר לכם בכל מטווח הוגן בכמה מאות שקלים בודדים ויהיה זול ופרקטי יותר מכל ערכת הסבה.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
לי יש ערכת הסבה ל CZ שלי שמשמש אותי לאימון במטווח המקורה בתקופת החורף. נכון שאומנם הירי שונה לחלוטין מ 9MM אבל יש ייתרון גם לאימון מסוג זה. עם ערכת הסבה האקדח עצמו בצורתו ובמשקלו הינו בדיוק כמו ה9MM ולכן כל אימון בשליפה ובתפעול האקדח הינו בדיוק כמו בקוטר הגדול. אצלי ב CZ הרתע מירי 0.22 הוא באמת קטן בגלל משקלו הרב של האקדח (גוף האקדח הוא של CZ-SP01 וההסבה הוא בעצם כל החלק העליון של CZ 75 KADET שמתלבש על הגוף של ה 9MM ) אבל אני מאמין שבגלל הגוף הפולימרי בגלוק הרתע יהיה יותר משמעותי - אבל כמובן שעדיין קטן מאוד לעומת ה 9MM. על התועלת מהפרשי המחירים אני לא יכול להתווכח בגלל מיקומי הגאוגרפי אבל ישנו תועלת ממשית באימון שכזה גם אם לא כלכלית. אני יורה ירי מעשי ואצלנו במשך חודשי החורף הארוכים אין אימונים/תחרויות והאימון הזה עם ה 0.22 ממש חשוב בשביל לשמר את כושר הירי ותפעול הנשק עד הקיץ.
אגב ממש אין צורך ב HIGH VELOCITY רוב אקדחי החצי אוטומט עובדים היטב עם STANDARD
אגב ממש אין צורך ב HIGH VELOCITY רוב אקדחי החצי אוטומט עובדים היטב עם STANDARD
pistokoski כתב:לי יש ערכת הסבה ל CZ שלי שמשמש אותי לאימון במטווח המקורה בתקופת החורף. .
STANDARD
מה הקשר????????
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:pistokoski כתב:לי יש ערכת הסבה ל CZ שלי שמשמש אותי לאימון במטווח המקורה בתקופת החורף. .
STANDARD
מה הקשר????????
צורי.
בחורף בפינלנד המטווח שלו בחצר האחורית של הבית

א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
בשורה התחתונה האם בכל זאת יש מישהו שיודע היכן ניתן למצוא ערכת הסבה כזו?
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
צורי, למה הנימה התוקפנית?
היה פה וויכוח לגבי התועלת באימון בירי עם מתאם .22 ונתתי את דעתי ואת הרקע לדעתי זו.
למה יש לך בעיה עם זה?
ב STANTARD התכוונתי ל STANDARD VELOCITY ולכך שאם תחמושת HIGH VELOCITY יקרה יותר אין הכרח לירות איתו מבחינה מכנית של הנשק.
ואיתמר, הלוואי שהיו נותנים לי לירות בחצר האחורית... אני גר בפברבר של העיר אמנם עם חצר שגובלת ביער אבל עם שכן שוטר 4 מטר ממני. יריה אחת בחצר והלך עליי. אולי עם משתיק אפשר
shandsh
סליחה שהאשכול סטה כיוון...
היה פה וויכוח לגבי התועלת באימון בירי עם מתאם .22 ונתתי את דעתי ואת הרקע לדעתי זו.
למה יש לך בעיה עם זה?
ב STANTARD התכוונתי ל STANDARD VELOCITY ולכך שאם תחמושת HIGH VELOCITY יקרה יותר אין הכרח לירות איתו מבחינה מכנית של הנשק.
ואיתמר, הלוואי שהיו נותנים לי לירות בחצר האחורית... אני גר בפברבר של העיר אמנם עם חצר שגובלת ביער אבל עם שכן שוטר 4 מטר ממני. יריה אחת בחצר והלך עליי. אולי עם משתיק אפשר

shandsh
סליחה שהאשכול סטה כיוון...
pistokoski כתב:ואיתמר, הלוואי שהיו נותנים לי לירות בחצר האחורית... אני גר בפברבר של העיר אמנם עם חצר שגובלת ביער אבל עם שכן שוטר 4 מטר ממני. יריה אחת בחצר והלך עליי. אולי עם משתיק אפשר![]()
ן...
האם אצלכם בפינלנד מותר לירות ביער או בכל שטח פתוח או שחייבים רק במטווחים מאושרים?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שורה תחתונה או לא..... דיברת עם מטווח העיר? או שאתה רוצה שאני אדבר עם דידי
ביי דורון
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
בכפוף לתנאים וכללים הרשומים בחוק כגון זה שאסור לירות לעבר כביש, מכביש או על כביש, ממים או לעבר מים, ידיעה ברורה לגבי מה יש מעבר למטרה וכו' וגם שהרעש לא יטריד שכנים, וכמובן שלא במסגרת שתיית אלכוהול ועוד חוקים שכאלו מותר לירות חופשי בשטח פתוח/יער וכו' בבעלותך או כזה שיש לך אישור מבעלי המקום לירות בו או על אדמה ממשלתית. שמחוץ לתחום המוגדר של שטח בנוי. לצערי אני גר בשטח בנוי. מה שגם עם כיסוי של מטר שלג במשך כל החורף קצת קשה ללכת לירות ביער. לפי חוק יש בכל מועצה אזורית מטווח ציבורי שברוב המקרים אינו מתוחזק בתקופת החורף. חלקם לא יותר מפיסת אדמה חלקה מוקפת בתל עפר וחלקם מתוחזקים ע"י מועדוני יירי מקומיים ושם אפשר למצוא בקיץ את כל המותרות של מטווח מסודר.
אצלנו ב ROVANIEMI המטווח המקורה הוא משותף לשלושה מועדוני יירי ממומן חלקית ע"י העיריה והירי בו מוגבל ל.22 בגלל היותו מטווח גם לנשק אוויר וקשתים ובין היתר הם אינם רוצים את זיהום האוויר של קוטרים גדולים יותר. המטווח המוסדר שלנו לקיץ הוא מטווח של הצבא הפיני (בסיסי חיל האוויר ובי"ס לטיסה נמצאים כאן) ומצוייד בכל טוב. רק צריך לתאם מראש...
אצלנו ב ROVANIEMI המטווח המקורה הוא משותף לשלושה מועדוני יירי ממומן חלקית ע"י העיריה והירי בו מוגבל ל.22 בגלל היותו מטווח גם לנשק אוויר וקשתים ובין היתר הם אינם רוצים את זיהום האוויר של קוטרים גדולים יותר. המטווח המוסדר שלנו לקיץ הוא מטווח של הצבא הפיני (בסיסי חיל האוויר ובי"ס לטיסה נמצאים כאן) ומצוייד בכל טוב. רק צריך לתאם מראש...
pistokoski כתב:בכפוף לתנאים וכללים הרשומים בחוק כגון זה שאסור לירות לעבר כביש, מכביש או על כביש, ממים או לעבר מים, ידיעה ברורה לגבי מה יש מעבר למטרה וכו' וגם שהרעש לא יטריד שכנים, וכמובן שלא במסגרת שתיית אלכוהול ועוד חוקים שכאלו מותר לירות חופשי בשטח פתוח/יער וכו' בבעלותך או כזה שיש לך אישור מבעלי המקום לירות בו או על אדמה ממשלתית. שמחוץ לתחום המוגדר של שטח בנוי. לצערי אני גר בשטח בנוי. מה שגם עם כיסוי של מטר שלג במשך כל החורף קצת קשה ללכת לירות ביער.
לפי חוק יש בכל מועצה אזורית מטווח ציבורי
שברוב המקרים אינו מתוחזק בתקופת החורף. חלקם לא יותר מפיסת אדמה חלקה מוקפת בתל עפר וחלקם מתוחזקים ע"י מועדוני יירי מקומיים ושם אפשר למצוא בקיץ את כל המותרות של מטווח מסודר.
הלוואי עלינו
זה בגלל שפינלנד היא מדינה החיה על חרבה ומוקפת אויבים.
לא כמו ישראל........
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
doron-30 כתב:שורה תחתונה או לא..... דיברת עם מטווח העיר? או שאתה רוצה שאני אדבר עם דידי
ביי דורון
מצידי בבקשה כן! אני מעוניין בערכה כזו - כפי שאמרתי בשביל הכיף

א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר אחי
אין בעיה ,היום אני אהיה שם אם הם פתוחים אז הברר בשבילכם.
ביי דורון

אין בעיה ,היום אני אהיה שם אם הם פתוחים אז הברר בשבילכם.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
איציק,
אקדח שיורה מצליח לירות איתו 290 בפעם הראשונה זה לא סתם 0.22...
אקדח שיורה מצליח לירות איתו 290 בפעם הראשונה זה לא סתם 0.22...

עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד