ערכת הסבה לקוטר 0.22 לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ערכת הסבה לקוטר 0.22 לגלוק
מחפש דבר כזה
הפנו אותי למטווח אריאל - אין להם והם הפנו ללהב
פניתי ללהב (חוויה מיוחדת...
) גם להם אין
אז איפה יש?
הפנו אותי למטווח אריאל - אין להם והם הפנו ללהב
פניתי ללהב (חוויה מיוחדת...

אז איפה יש?
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
Re: ערכת הסבה לקוטר 0.22 לגלוק
שי ידידי
פונים למטווח העיר ומבררים עם יש או ניתן להזמין דרכם.
הם מייבאים אביזרים לגלוקים.
ביי דורון
פונים למטווח העיר ומבררים עם יש או ניתן להזמין דרכם.
הם מייבאים אביזרים לגלוקים.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
ערכת ההסבה הטובה ביותר היא של ADVANTAGE ARMS, כל השאר הן רק צרות ותקלות.
אשמח אם תברראם מטווח העיר מוכנים להתעסק עם יבוא של ערכה כזו - גם אני מוכן להצטרף.
א.
אשמח אם תברראם מטווח העיר מוכנים להתעסק עם יבוא של ערכה כזו - גם אני מוכן להצטרף.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אם המטרה ב TOP כזה היא לחסוך כסף על תחמושת, הרי שזה לא ממש עובד. עלותם של כדורי 0.22 לא ממש רחוקה מעלות תחושת 9ממ כשהיא נקנית בכמת סבירה.
אם תחשבו את מחיר ה TOP, הרי שהעסקה תשלם את עצמה לאחר הרבה אלפים של כדורים.
באשר לירי עצמו, זה ממש לא דומה. כדאי לנסות לפני שמשקיעים.
אם תחשבו את מחיר ה TOP, הרי שהעסקה תשלם את עצמה לאחר הרבה אלפים של כדורים.
באשר לירי עצמו, זה ממש לא דומה. כדאי לנסות לפני שמשקיעים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Don ידידי....עלות ה-0.22 היא פחות מחצי מעלות 9/19.
לגבי השאר אתה צודק!
צורי.
לגבי השאר אתה צודק!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
50 כדור 0.22(טוטו) עולה בין 30-40 ש"ח תלוי של מי ואיזה סוג(מהיר,סטנדרט). ללא ספק ערכת הסבה ליורה פעיל לבסוף תשתלם.
נכון התחושה בירי טוטו שונה לחלוטין(כמעט ללא רתיעה) אך מהנה מאד לדעתי, לתרגול זה ממש מצויין , הרי מעטים יכולים להרשות לעצמם לממן תרגול שוטף בירי 9/19 ולבטח לא קטרים גדולים יותר...לכן לדעתי בהתאם לעלות ,ערכת ההסבה כאופציה יכולה להיות מצויינת.
אסף
נכון התחושה בירי טוטו שונה לחלוטין(כמעט ללא רתיעה) אך מהנה מאד לדעתי, לתרגול זה ממש מצויין , הרי מעטים יכולים להרשות לעצמם לממן תרגול שוטף בירי 9/19 ולבטח לא קטרים גדולים יותר...לכן לדעתי בהתאם לעלות ,ערכת ההסבה כאופציה יכולה להיות מצויינת.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
האם לא כדאי לשקול כיוון של BBGun איכותי הזהה לאקדח האמיתי (אני מתכוון לדגמים היקרים שפועלים בצורה מאוד דומה לנשק האמיתי). גם שם אין רתיעה, אבל יש חורים בקרטון ואפשר לראות את הפגיעות, לתרגל מעבירים ממטרה למטרה וכו'.
asafii2 כתב:50 כדור 0.22(טוטו) עולה בין 30-40 ש"ח תלוי של מי ואיזה סוג(מהיר,סטנדרט).
אסף
המחירים שאתה מצטט רק מאשרים את דברי. אכן, ההבדל בין מחיר זה ל 9ממ אינו משמעותי. שים לב שציינתי שמדובר בקנייה בכמות סבירה, לא בקופ' מזדמנת של 50 כדור.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
c425x כתב:האם לא כדאי לשקול כיוון של BBGun איכותי הזהה לאקדח האמיתי (אני מתכוון לדגמים היקרים שפועלים בצורה מאוד דומה לנשק האמיתי). גם שם אין רתיעה, אבל יש חורים בקרטון ואפשר לראות את הפגיעות, לתרגל מעבירים ממטרה למטרה וכו'.
בהחלט כן ורבים וטובים עושים כך .
בחו"ל גם גופים מוסדים משתמשים בכלים כאלו לצורכי אימון מבצעי ותרגלי דו"צ.
donduck כתב:asafii2 כתב:50 כדור 0.22(טוטו) עולה בין 30-40 ש"ח תלוי של מי ואיזה סוג(מהיר,סטנדרט).
אסף
המחירים שאתה מצטט רק מאשרים את דברי. אכן, ההבדל בין מחיר זה ל 9ממ אינו משמעותי. שים לב שציינתי שמדובר בקנייה בכמות סבירה, לא בקופ' מזדמנת של 50 כדור.
משמעותי אוו לא השאלה היא למי ?
אך לדעתי 80% מהיורים יגדירו חיסכון של 20-40 אחוז כחיסכון משמעותי מאד
מה גם שאסף לא מציין בכמה הוא רוכש את ה9מ"מ ......
מהנסיון שלי פער המחירים (גם ברכישה מרוכזת )הוא הרבה יותר גדול והחיסכון יכול להגיע עד כדי 60%
אני כבר לא מדבר על השוק הפתוח שם נמכר כדור 9 מ"מ ב2.6 שח ו0.22 ב1שקל .......
אים אתה לוקח בחשבון שערכה כזאת עולה בסביבות ה2000 ש"ח ואים אתה חוסך רק 20 אג לכדור אז כבר אחרי 10000כדורים הערכה משמלמת בעד עצמה ,כלומר תוך 3-4 שנים אים אתה יורה רציני .
מי שהפרשים אלו לא משמעותים לו, לבריאות .
אחרי הכל יש גם כאלו שלשלם 10 ש"ח לכדור 0.5AE זה סביר מבחינתם ......
דנו בנושא מספר שנים ואז הבעתי התעניינות להביא ארצה ערכה כזו בדרך כלשהי.
ירדתי מהנושא משתי סיבות:
1. חברת Advantage Arms אינה עוסקת במכירות בינלאומיות, לפי אתר האינטרנט שלה דאז.
2. מחיר. במטווח בו אני מרבה לירות, ניתן לירות באקדח בקוטר 0.22 אינץ' השייך למקום. מעולם לא חויבתי על שכירותו. לדעתי, רק מי שנחשב ליורה "כבד" יוכל לחסוך כסף באמצעות ערכת הסבה.
ירדתי מהנושא משתי סיבות:
1. חברת Advantage Arms אינה עוסקת במכירות בינלאומיות, לפי אתר האינטרנט שלה דאז.
2. מחיר. במטווח בו אני מרבה לירות, ניתן לירות באקדח בקוטר 0.22 אינץ' השייך למקום. מעולם לא חויבתי על שכירותו. לדעתי, רק מי שנחשב ליורה "כבד" יוכל לחסוך כסף באמצעות ערכת הסבה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני רוכש כל כמה חודשים/שבועות(תלוי בעונה) כ 500-1000 כדור 0.22, במחיר של 33 ש"ח ל50 כדור ללא הנחה
נוספת, אצלי השימוש הינו ברובה טוטו לנזקי חקלאות.
יש ברשותי גלוק 19 והכדורים האחרונים שירתי בו היו בקןרס מפקחי המטווח לפני כשלושה חודשים, דומני שכל כדור
עולה כ 2 שקלים כך שבחישוב פשוט ה0.22 עולה כ שליש...השאלה כמה הנחה ניתן לקבל בקנייה מרוכזת על ה9/19?
בגלל הכמויות היחסית גדולות של תחמושת שאני רוכש מפעם לפעם הבחנתי בהפרשי מחירים גבוהים בין החנויות(כדורי צייד וטוטו), לבטח גם חלק מגולשי האתר נתקלו בתופעה דומה, האם לא כדי לרכז מס' חברים ולבצע סוג של מכרז/הצעות מחיר בין סוחרי הנשק?
אסף
נוספת, אצלי השימוש הינו ברובה טוטו לנזקי חקלאות.
יש ברשותי גלוק 19 והכדורים האחרונים שירתי בו היו בקןרס מפקחי המטווח לפני כשלושה חודשים, דומני שכל כדור
עולה כ 2 שקלים כך שבחישוב פשוט ה0.22 עולה כ שליש...השאלה כמה הנחה ניתן לקבל בקנייה מרוכזת על ה9/19?
בגלל הכמויות היחסית גדולות של תחמושת שאני רוכש מפעם לפעם הבחנתי בהפרשי מחירים גבוהים בין החנויות(כדורי צייד וטוטו), לבטח גם חלק מגולשי האתר נתקלו בתופעה דומה, האם לא כדי לרכז מס' חברים ולבצע סוג של מכרז/הצעות מחיר בין סוחרי הנשק?
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
הריכוז הזה מתבצע באופן טבעי דרך המועדונים .
מרבית מחזיקי הנשק ממילא לא יכולים לרכוש כמויות גדולות של תחמושת .
כדי להגיעה להורדה משמעותית במחירים תהיה חייב לרכז בין 10 ל30 רוכשים עם רשיונות ל1000 כדור כל אחד .....
וגם אז עלות לכדור 9 מ"מ תהיה בסביבות 1 ש"ח ליחידה במקרא הטוב .
ומצד שני אים תרכוש כמות של כמה עשרות אלפי כדורי 0.22 (לא אולמפים ) המחיר ינוע סביב ה50 א"ג לכדור אולי פחות ,עדין 50% חיסכון .....
מרבית מחזיקי הנשק ממילא לא יכולים לרכוש כמויות גדולות של תחמושת .
כדי להגיעה להורדה משמעותית במחירים תהיה חייב לרכז בין 10 ל30 רוכשים עם רשיונות ל1000 כדור כל אחד .....
וגם אז עלות לכדור 9 מ"מ תהיה בסביבות 1 ש"ח ליחידה במקרא הטוב .
ומצד שני אים תרכוש כמות של כמה עשרות אלפי כדורי 0.22 (לא אולמפים ) המחיר ינוע סביב ה50 א"ג לכדור אולי פחות ,עדין 50% חיסכון .....
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 08 מרץ 2009, 10:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
ליאור45 כתב:2. מחיר. במטווח בו אני מרבה לירות, ניתן לירות באקדח בקוטר 0.22 אינץ' השייך למקום. מעולם לא חויבתי על שכירותו. לדעתי, רק מי שנחשב ליורה "כבד" יוכל לחסוך כסף באמצעות ערכת הסבה.
הדגשתי את התשובה הסבירה לאי החיוב בדמי שכירות לאקדח.
אבל גם אים אתה מחויב בדמי שכירות של כמה עשרות שקלים עדין משתלם כלכלית לערוך את האימון ב0.22
אבל אים אנחנו מדברים על ירי של 100 כדור פעם בחודש עדיף לדעתי בכל זאת לירות לפחות 50 באקדח האישי שלך
לצורך שמירת כשירות מה גם שככלהנראה אקדח 0.22 מושכר דומה במעט מאד לנשק שלך מבחינת מיקום פקדים
,לחיצת הדק וכ"ו .
היתרון של ערכה כזאת הוא שהאקדח נראה ומרגיש (עד הבום לפחות ) בדיוק כמו האקדח שלך .
ועל כן בזמן עבודה על פעולות מסוימות כמו שליפה, כיוון ולחיצת הדק ,החלפת מחסינות ......
הוא מדמה את האקדח שלך באופן מושלם אבל בעלות נמוכה בהרבה .
המשמעות היא כמובן יותר אימון ומיומנות לשקל .
ונכון העלות של הערכה הופכת את הרכישה לכדאית רק אים אתה יורה לפחות כמה אלפי כדורים בשנה ,אוו שהיתה רוצה
לירות אלפי כדורים בשנה אבל אין לך אלפי שקלים להוציא על כך .
עזבו אותי מכדאיות כלכלית... ירי זה לא דבר כלכלי.
אם תקראו את האותיות הקטנות תראו שבערכת ההסבה הזו ניתן לירות בלי מעצורים רק כדורי 0.22 היי ספיד ועם קליע מצופה - כך שגם זה מעלה את מחיר התחמושת בצורה משמעותית כי לא מדובר בכדור 0.22LR עופרת רגיל.
אבל ולמרות הכל.. יש לי רק רשיון אחד ופשוט מתחשק לי שיהיה לי אקדח משלי בקליבר 0.22 שאיתו אוכל לירות בכל הזדמנות שארצה מבלי להתחשב במגוון הכלים שיש במטווח כזה או אחר.
יש כאלה שמחזיקים נשר המדבר בקוטר 0.50, יש כאלה עם 10 רשיונות... יש כאלה שקונים פיסטול עוזי...
לי בסך הכל בא על אקדח 0.22 וכרגע כנראה זו האפשרות היחידה לשים יד על אחד כזה..
במידה ואפשר זה יהיה נחמד מאד במידה ולא זה יהיה פחות נחמד אבל זה מה יש...
א.
אם תקראו את האותיות הקטנות תראו שבערכת ההסבה הזו ניתן לירות בלי מעצורים רק כדורי 0.22 היי ספיד ועם קליע מצופה - כך שגם זה מעלה את מחיר התחמושת בצורה משמעותית כי לא מדובר בכדור 0.22LR עופרת רגיל.
אבל ולמרות הכל.. יש לי רק רשיון אחד ופשוט מתחשק לי שיהיה לי אקדח משלי בקליבר 0.22 שאיתו אוכל לירות בכל הזדמנות שארצה מבלי להתחשב במגוון הכלים שיש במטווח כזה או אחר.
יש כאלה שמחזיקים נשר המדבר בקוטר 0.50, יש כאלה עם 10 רשיונות... יש כאלה שקונים פיסטול עוזי...
לי בסך הכל בא על אקדח 0.22 וכרגע כנראה זו האפשרות היחידה לשים יד על אחד כזה..
במידה ואפשר זה יהיה נחמד מאד במידה ולא זה יהיה פחות נחמד אבל זה מה יש...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר