גילוי דעת עם שלי יחימוביץ-ערוץ 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תרשה לי לחלוק עליך בנקודה אחת, הגלוק והשטייר שניהם כלים ארגונומיים הרבה יותר מאשר "בול" M5 או הרבה אחרים.
נועם.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נעם ידידי
הזוית של הגלוק בין הצינה והקת היא בהחלט שונה משמעותית מאקדחי 1911.
יש האומרים שההצבעה איתו טבעית יותר - אולי לזה אתה מתכון באמרך ארגונומי.
כמו שכבר ציינתי בעבר, ליורה שרגיל ל1911 המעבר לגלוק הוא קשה מאד וגם ההיפך
את זה אני אומר מנסיון אישי .
הזוית של הגלוק בין הצינה והקת היא בהחלט שונה משמעותית מאקדחי 1911.
יש האומרים שההצבעה איתו טבעית יותר - אולי לזה אתה מתכון באמרך ארגונומי.
כמו שכבר ציינתי בעבר, ליורה שרגיל ל1911 המעבר לגלוק הוא קשה מאד וגם ההיפך
את זה אני אומר מנסיון אישי .
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון ידידי, התכוונתי אכן לזווית האקדח/יד -> הצבעה .
עלינו לזכור כי אקדח הוא דבר אישי, ולכל אחד נוח משהו אחר...
נועם.
עלינו לזכור כי אקדח הוא דבר אישי, ולכל אחד נוח משהו אחר...
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
סוף סוף קראתי את האשכול
את השם שלי יחימוביץ אני מייחס משום מה לטלוויזיה, ואין לי עדיין טלוויזיה בבית (הייתה אצל ההורים שלי פעם) מפאת שעמום התוכניות.
ראשית, כל הכבוד על חברי הפורום התורמים לאשכול מעניין זה. היה כיף לקרוא, אפילו אחרי הצנזורה.
לגבי נשק אוסטרי: עם קום המדינה, אחרי השואה, עם ישראל לא התנגד להשתמש בכלי נשק קלאסיים כמו המאוזר K-98 (שכושר החדירה שלו היה עדיף על זה של הלי אנפילד בן דורו), MG-34 (או מגל"ד, אם תרצו), או המסרשמיט 109 (אם כי מתוצרת צ'כוסלובקיה). נשק זה כמו כסף - לא משנה מאיפה זה בא. העיקר שיהיה טוב. גלוק הוא טוב, אפילו שהוא נולד באותה הארץ כמו אדולף היטלר. אני לא חושב שישראלים יקנו מכנסי עור קצרים, ללא קשר לארץ המוצא.
הייתי שמח לקנות בול M-5, יריחו, וגם וואלטר P-99, רק שמכיוון שצריך להחליט על נשק אחד, ההתלבטות קשה.
יחי אשכול זה.
ראשית, כל הכבוד על חברי הפורום התורמים לאשכול מעניין זה. היה כיף לקרוא, אפילו אחרי הצנזורה.
לגבי נשק אוסטרי: עם קום המדינה, אחרי השואה, עם ישראל לא התנגד להשתמש בכלי נשק קלאסיים כמו המאוזר K-98 (שכושר החדירה שלו היה עדיף על זה של הלי אנפילד בן דורו), MG-34 (או מגל"ד, אם תרצו), או המסרשמיט 109 (אם כי מתוצרת צ'כוסלובקיה). נשק זה כמו כסף - לא משנה מאיפה זה בא. העיקר שיהיה טוב. גלוק הוא טוב, אפילו שהוא נולד באותה הארץ כמו אדולף היטלר. אני לא חושב שישראלים יקנו מכנסי עור קצרים, ללא קשר לארץ המוצא.
הייתי שמח לקנות בול M-5, יריחו, וגם וואלטר P-99, רק שמכיוון שצריך להחליט על נשק אחד, ההתלבטות קשה.
יחי אשכול זה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
פעם מיליון בפורום:
כל אחד יקנה את מה שהכי מתאים לו.
אף אחד לא מצפה שהשב"כ יקנה אקדח שונה לכל אחד מאנשיו, נכון? יופי.
קונים משהו שיתאים לרוב האנשים ברוב הזמן, וכנראה שהגלוק מתאים לדרישה הזו (לא, אין לי גלוק!) ועובדה שהרבה מאוד מהאנשים הפרטיים קנו גלוק.
קולונל, באשר להערותיך המזלזלות בשב"כ ובאנשיו:
"אני לא הולך רק עם חאקי" - גם השב"כ לא!
"אני לא נוסע באביר".- גם השב"כ לא!
"אני לא מציף את הגלוק בסולר ואח"כ בשמן ואני לא צועק 'נשק 60 מעלות' שאני פורק"- בודאי שהשב"כ לא!
כנראה שאתה מדבר על דברים מההיסטוריה הרחוקה מאוד, אולי כדאי שנמליץ לשב"כ לפנות אליך אישית כדי לקבל הדרכה וכך נציל את מדינת ישראל
כל אחד יקנה את מה שהכי מתאים לו.
אף אחד לא מצפה שהשב"כ יקנה אקדח שונה לכל אחד מאנשיו, נכון? יופי.
קונים משהו שיתאים לרוב האנשים ברוב הזמן, וכנראה שהגלוק מתאים לדרישה הזו (לא, אין לי גלוק!) ועובדה שהרבה מאוד מהאנשים הפרטיים קנו גלוק.
קולונל, באשר להערותיך המזלזלות בשב"כ ובאנשיו:
"אני לא הולך רק עם חאקי" - גם השב"כ לא!
"אני לא נוסע באביר".- גם השב"כ לא!
"אני לא מציף את הגלוק בסולר ואח"כ בשמן ואני לא צועק 'נשק 60 מעלות' שאני פורק"- בודאי שהשב"כ לא!
כנראה שאתה מדבר על דברים מההיסטוריה הרחוקה מאוד, אולי כדאי שנמליץ לשב"כ לפנות אליך אישית כדי לקבל הדרכה וכך נציל את מדינת ישראל

אמנון, אני לא רואה זלזול של הקולונל באנשי השירות, אני כן רואה כוונה שלא להיסחף לזרם שאולי מתאים לרכש של מנגנונים עתירי כ"א כדוגמת צה"ל ומשרד הבטחון.
ידועה ומוכרת התופעה של רוכשי נשק המתעלמים מצרכיהם הספציפיים תוך התחשבות בשיקולים זרים (לסייג כי יש מדד אחד חשוב בנסיונם של גופים כאלה - אמינות).
אמת ומדוייק לומר כי כל אחד יתאים את נשקו ע"פ צרכיו הוא, נראה לי כי בשורה התחתונה אתם מסכימים והמחלוקת בניסוח, הלא כן ???
ידועה ומוכרת התופעה של רוכשי נשק המתעלמים מצרכיהם הספציפיים תוך התחשבות בשיקולים זרים (לסייג כי יש מדד אחד חשוב בנסיונם של גופים כאלה - אמינות).
אמת ומדוייק לומר כי כל אחד יתאים את נשקו ע"פ צרכיו הוא, נראה לי כי בשורה התחתונה אתם מסכימים והמחלוקת בניסוח, הלא כן ???
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
חברים,
מילה אחת קטנה... כפי שנאמר ישנו מכלול שיקולים לרכישת כלי כזה או אחר ע"י גורמים מוסדיים בארץ ובעולם, בין אם אקדח ובין אם מערכות תקשורת וכלה במכונית...
בנושא אקדח שרות, פעם היתה ברטה, אח"כ FN היום גלוק, מחר???
וזא בלי להזכיר כי ישנם יותר מסוג מוגד אחד ויחיד כאקדח שרות,
זה נכון לכל אחד מהגופים שהוזכרו בתגובות באשכול.
בנושא הכתבה עצמה... בין אם אכן תע"ש העלו את הנושא מטעמיהם או לא, זה כבר לא רלוונטי.
אבל אם תרשו לי להתייחס לדברי אמנון בנושא המכונית, אני בכלל מעדיף את המכוניות של ג'יימס בונד, לא שזה עוזר לי, אבל לא הייתי מתנגד ל BMW שלו
מילה אחת קטנה... כפי שנאמר ישנו מכלול שיקולים לרכישת כלי כזה או אחר ע"י גורמים מוסדיים בארץ ובעולם, בין אם אקדח ובין אם מערכות תקשורת וכלה במכונית...
בנושא אקדח שרות, פעם היתה ברטה, אח"כ FN היום גלוק, מחר???
וזא בלי להזכיר כי ישנם יותר מסוג מוגד אחד ויחיד כאקדח שרות,
זה נכון לכל אחד מהגופים שהוזכרו בתגובות באשכול.
בנושא הכתבה עצמה... בין אם אכן תע"ש העלו את הנושא מטעמיהם או לא, זה כבר לא רלוונטי.
אבל אם תרשו לי להתייחס לדברי אמנון בנושא המכונית, אני בכלל מעדיף את המכוניות של ג'יימס בונד, לא שזה עוזר לי, אבל לא הייתי מתנגד ל BMW שלו

אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד