גלוק להחלפה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
- תרמתי למען הסליק

1. כדאי לנסות את ה-S&W 99 הקצר. אני התלבטתי בינו ובין הגלוק והטאורוס והוא תענוג לירי וקומפקטי מאד.
2. שמעתי על Walter PPS אבל לא בטוח שהוא בארץ - הוא אמור להיות דק מאד. שווה לבדוק גם את ה-Walter PP - הוא אמנם 9 קצר אבל אין אקדח נוח יותר להסלקה ממנו. (בעיקר בגלל העובי ...או חוסר העובי)
3. דיברו פה על התקלויות ממרחק של 10 מטר ומטה, ומצד שני על נרתיק קרסול. קחו בחשבון שבמרחקים כאלה, להגיע לאקדח עלול להפוך לבעיה קשה... לפחות יש להקפיד להתאמן על שליפה מהמצב הנ"ל ולהבין את זמן השליפה ואת העובדה שאתה לא מסוגל להגן על עצמך בזמן הזה מגרזן בראש...
אני אישית נושא את ה- SW99 הקצר ביום יום בפאוץ' על המותן (נוח לשליפה מהירה) ובשבתות\ארועים בנרתיק קרסול. זו הפשרה שאני עושה, היא מתבססת על הנתונים שלי ועל ההכרות שלי עם עצמי. כל אחד וההחלטות שלו.
2. שמעתי על Walter PPS אבל לא בטוח שהוא בארץ - הוא אמור להיות דק מאד. שווה לבדוק גם את ה-Walter PP - הוא אמנם 9 קצר אבל אין אקדח נוח יותר להסלקה ממנו. (בעיקר בגלל העובי ...או חוסר העובי)
3. דיברו פה על התקלויות ממרחק של 10 מטר ומטה, ומצד שני על נרתיק קרסול. קחו בחשבון שבמרחקים כאלה, להגיע לאקדח עלול להפוך לבעיה קשה... לפחות יש להקפיד להתאמן על שליפה מהמצב הנ"ל ולהבין את זמן השליפה ואת העובדה שאתה לא מסוגל להגן על עצמך בזמן הזה מגרזן בראש...
אני אישית נושא את ה- SW99 הקצר ביום יום בפאוץ' על המותן (נוח לשליפה מהירה) ובשבתות\ארועים בנרתיק קרסול. זו הפשרה שאני עושה, היא מתבססת על הנתונים שלי ועל ההכרות שלי עם עצמי. כל אחד וההחלטות שלו.
- סליקאי כסף

אריאל המקורי כתב:... שווה לבדוק גם את ה-Walter PP - הוא אמנם 9 קצר אבל אין אקדח נוח יותר להסלקה ממנו. (בעיקר בגלל העובי ...או חוסר העובי)...
במשפחת ה- 9 קצר, ראוי להזכיר גם את הזיג P230/232. היה לי דגם ה- stainless של 230. תענוג להסלקה, אבל לא הסתדרתי (נפשית בעיקר) עם תכולת המחסנית הנמוכה (7) ותפס אירופאי להחלפה. בסוף החלפתי לגלוק 26 ולא מצטער לרגע.
doron-30 כתב:donduck כתב:דורון וסייברוש
גלוק 26 הוא לא אקדח לירי. הוא אקדח לנשיאה.
מה זה אקדח לירי ואקדח לנשיאה ?{לא מדבר על ירי מעשי}גלוק 17 לא יכול להיות לנשיאה וירי?
אקדח לירי לא מתאים לנשיאה?
לדעתי סתם משחקי מילים ולא יותר, אם כבר הולכים עם אקדח חשוב שהוא יהיה נוח בירי,
ומה לעשות שהגלוק 26 רחוק מזה.
אבל כמו שנכתב: "על טעם וריח אין מה להתווכח" ואיש איש בעיינו יעשה.
ביי דורון
איפה פרויד ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד