גלוק להחלפה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
גלוק להחלפה
מעוניין להחליף גלוק 19C, בן שנה.
שירה רק בחידוש, ופעמיים בירי חופשי.
בגלוק 26.
0545269939
שירה רק בחידוש, ופעמיים בירי חופשי.
בגלוק 26.
0545269939
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

גלוק
הלו קוקוס
אני הייתי בעליו הגאה של גלוק 19 עד לפני שבועיים.
הסיבה שמכרתי אותו הייתה בדיוק כמוך.
גם אני חשבתי על גלוק 26 אך לאחר ביצויע ירי ירדתי ממנו עקב הבעיטה החזקה שיש לו.
אני מציע לך להתנסות בירי באקדח לפני ביצוע ההחלפה. הבנתי שאתה ירית באקדח עם מפצה סטייה אז אצלך הבעייה תהיה מורגשת יותר.
אני לא יכול להמליץ לך להשאר עם האקדח שלך כי גם אני מכרתי את שלי אבל הייתי ממליץ לנסות את הסי זד רמי (אני לא יריתי בו אבל הבנתי שהבעיטה שלו קלה יותר)
אני אישית חוזר כנראה לאהבת נעורי וולטר 9 קצר.
אני הייתי בעליו הגאה של גלוק 19 עד לפני שבועיים.
הסיבה שמכרתי אותו הייתה בדיוק כמוך.
גם אני חשבתי על גלוק 26 אך לאחר ביצויע ירי ירדתי ממנו עקב הבעיטה החזקה שיש לו.
אני מציע לך להתנסות בירי באקדח לפני ביצוע ההחלפה. הבנתי שאתה ירית באקדח עם מפצה סטייה אז אצלך הבעייה תהיה מורגשת יותר.
אני לא יכול להמליץ לך להשאר עם האקדח שלך כי גם אני מכרתי את שלי אבל הייתי ממליץ לנסות את הסי זד רמי (אני לא יריתי בו אבל הבנתי שהבעיטה שלו קלה יותר)
אני אישית חוזר כנראה לאהבת נעורי וולטר 9 קצר.
You never argue with a loaded .45
- סליקאי ארד

דורון ידידי
על טעם ועל ריח...
היה לי גלוק 17 ששכב בכספת, מזה כ- 5 שנים בעליו של גלוק 26, ההבדל- מבלה יותר שעות על הגוף (גם בהיטק) ופחות בכספת.
לגבי מה שציינתה- איזה אקדח 9 "ארוך" אתה מכיר שניתן לקחת בנרתיק קרסול?
עם אימון, והדק מינוס הגעתי תוך שלושה אימונים ומצב של כל 10 כדורים בירי מהיר במרכז מסה ממרחק 10 מטר- לי זה מספיק טוב, ונראה לי מספיק להגנה עצמית.
לסיכום שלי אישי- אני לא רואה עוד פתרון בשוק הישראלי לאקדח עם כוח עצירה סביר (מינימום 9X19), מספר כדורים סביר (מינימום 10) וגודל מתאים להסלקה מלאה גם לאנשים גדולים (שמתקשים לדחוף אקדח בין המכנס לגוף), תוסיף על זה אמינות ו- Accesories ואני לא רואה מתחרה...
ד.
היה לי גלוק 17 ששכב בכספת, מזה כ- 5 שנים בעליו של גלוק 26, ההבדל- מבלה יותר שעות על הגוף (גם בהיטק) ופחות בכספת.
לגבי מה שציינתה- איזה אקדח 9 "ארוך" אתה מכיר שניתן לקחת בנרתיק קרסול?
עם אימון, והדק מינוס הגעתי תוך שלושה אימונים ומצב של כל 10 כדורים בירי מהיר במרכז מסה ממרחק 10 מטר- לי זה מספיק טוב, ונראה לי מספיק להגנה עצמית.
לסיכום שלי אישי- אני לא רואה עוד פתרון בשוק הישראלי לאקדח עם כוח עצירה סביר (מינימום 9X19), מספר כדורים סביר (מינימום 10) וגודל מתאים להסלקה מלאה גם לאנשים גדולים (שמתקשים לדחוף אקדח בין המכנס לגוף), תוסיף על זה אמינות ו- Accesories ואני לא רואה מתחרה...
ד.

אני חייב לצאת להגנתו של ה- 26 אותו אני נושא עליי 24/7.
דון כתב יפה
אכן זהו אקדח מעולה לנשיאה וזה מה שרובנו עושים ביומיום.
זה לא אקדח לירי מעשי, לא לנשיאה מבצעית (לא לשוטר ולא למאבטח), אבל כן להגנה עצמית.
בין יתרונותיו הבולטים לטעמי:
1. כדור מספיק חזק להגנה עצמית.
2. תכולת מחסנית מכובדת ויכולת לקבל מחסניות של אחיו הגדולים.
3. היעדר ניצרות למיניהן, במיוחד על הצינה, מה שנוח לצורת הנשיאה המקובלת לרוב בארץ - מצב 3.
4. וכמובן - אמינות. כל לחיצה על ההדק = כדור.
לגבי הירי, זה עניין של תירגול. אני אישית, פוגע בצורה די בטוחה בפלייטים של ירי מעשי מ- 15 מטר (עם המחסנית הסטנדרטית של 10 כדור, ללא שום עקבים או מאריכים). רוב הארועים של הגנה עצמית צפויים להתרחש בטווחים קצרים יותר.
דון כתב יפה
donduck כתב:גלוק 26 הוא לא אקדח לירי. הוא אקדח לנשיאה.
אכן זהו אקדח מעולה לנשיאה וזה מה שרובנו עושים ביומיום.
זה לא אקדח לירי מעשי, לא לנשיאה מבצעית (לא לשוטר ולא למאבטח), אבל כן להגנה עצמית.
בין יתרונותיו הבולטים לטעמי:
1. כדור מספיק חזק להגנה עצמית.
2. תכולת מחסנית מכובדת ויכולת לקבל מחסניות של אחיו הגדולים.
3. היעדר ניצרות למיניהן, במיוחד על הצינה, מה שנוח לצורת הנשיאה המקובלת לרוב בארץ - מצב 3.
4. וכמובן - אמינות. כל לחיצה על ההדק = כדור.
לגבי הירי, זה עניין של תירגול. אני אישית, פוגע בצורה די בטוחה בפלייטים של ירי מעשי מ- 15 מטר (עם המחסנית הסטנדרטית של 10 כדור, ללא שום עקבים או מאריכים). רוב הארועים של הגנה עצמית צפויים להתרחש בטווחים קצרים יותר.
היעדר ניצרות למיניהן, במיוחד על הצינה, מה שנוח לצורת הנשיאה המקובלת לרוב בארץ - מצב 3.
אני רואה בזה חיסרון - אקדח ללא נצרה לרבות יהיה DAO(אני לא מתכוון ספציפית לגלוק ואחיו/דודיו עם ה-SAFE ACTION כאשר ההדק עצמו גועל נפש). ואני לא סובל DA באופן כללי.
אני גם רואה באקדח שלא נוח איתו בירי, אלא רק בנשיאה, חיסרון. אני לא מתכוון להסתובב עם אקדח שלא נוח לי איתו באחיזה/ירי.
שוב, נקודת מבט אישית שלי - כל אחד ושיקוליו.
SPS - מתקרב לשלמות...
donduck כתב:דורון וסייברוש
גלוק 26 הוא לא אקדח לירי. הוא אקדח לנשיאה.
מה זה אקדח לירי ואקדח לנשיאה ?{לא מדבר על ירי מעשי}גלוק 17 לא יכול להיות לנשיאה וירי?
אקדח לירי לא מתאים לנשיאה?
לדעתי סתם משחקי מילים ולא יותר, אם כבר הולכים עם אקדח חשוב שהוא יהיה נוח בירי,
ומה לעשות שהגלוק 26 רחוק מזה.
אבל כמו שנכתב: "על טעם וריח אין מה להתווכח" ואיש איש בעיינו יעשה.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד