שידור חוזר, למי שהפסיד, מפגש חוויתי במוזיאון הימי, חיפה
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שידור חוזר, למי שהפסיד, מפגש חוויתי במוזיאון הימי, חיפה
חברים יקרים,
ביום שבת, 17.1.09, יתקיים שידור חוזר של מפגש הסליק, לכל מי שפספס בפעם הראשונה, במוזיאון הימי הלאומי בחיפה לחברי האתר וילדיהם.
המפגש יכלול הדרכה של חברנו הותיק BROADAXE, תוך התמקדות בתערוכת הפיראטים ועוד.
אנחנו נפגשים בכניסה למוזיאון בשעה 11:00, ההדרכה תתחיל ב-11:30 בדיוק ותמשך עד 13:00, לאחר מכן ניתן יהיה להמשיך עצמאית לטייל במוזיאון (פתוח עד 15:00).
כתובת המוזיאון שד' אלנבי 198 חיפה, מבנה השיש הקובייתי שמעל מוזיאון ההעפלה וחה"י ("הספינה"). יש גישה נוחה ברמפות משני הכיוונים של הכביש הראשי.
המחירים: מבוגר 22 ש"ח, ילד 17 ש"ח, פנסיונר נושא תעודה 11 ש"ח (זאת בהנחה שאנחנו קבוצה של מעל ל-20 חברים).
הערה: לא ניתן לשנות את התאריך ליום חול או לתאריך אחר, לו"ז ההדרכות בתערוכות קשיח ואינו נתון כ"כ לשינויים ותזוזות.
כרגיל, נשמח לדעת מראש מי מגיע, ע"י הודעה באשכול זה (מי שלא מגיע, מתבקש שלא לשלוח הודעת "לא מגיע").
כמו כן, אם המגיעים יכולים לקחת איתם טרמפיסטים או זקוקים להסעה, נא לעדכן באשכול.
הסיור מומלץ, מדהים ומעניין, למבוגרים ולילדים כאחד.
לאחר מכן, הרשו לי להמליץ לכם המשך למסעדת הבוקרים שליד מרכז הקונגרסים בחיפה, גם היא מומלצת לא פחות.
ביום שבת, 17.1.09, יתקיים שידור חוזר של מפגש הסליק, לכל מי שפספס בפעם הראשונה, במוזיאון הימי הלאומי בחיפה לחברי האתר וילדיהם.
המפגש יכלול הדרכה של חברנו הותיק BROADAXE, תוך התמקדות בתערוכת הפיראטים ועוד.
אנחנו נפגשים בכניסה למוזיאון בשעה 11:00, ההדרכה תתחיל ב-11:30 בדיוק ותמשך עד 13:00, לאחר מכן ניתן יהיה להמשיך עצמאית לטייל במוזיאון (פתוח עד 15:00).
כתובת המוזיאון שד' אלנבי 198 חיפה, מבנה השיש הקובייתי שמעל מוזיאון ההעפלה וחה"י ("הספינה"). יש גישה נוחה ברמפות משני הכיוונים של הכביש הראשי.
המחירים: מבוגר 22 ש"ח, ילד 17 ש"ח, פנסיונר נושא תעודה 11 ש"ח (זאת בהנחה שאנחנו קבוצה של מעל ל-20 חברים).
הערה: לא ניתן לשנות את התאריך ליום חול או לתאריך אחר, לו"ז ההדרכות בתערוכות קשיח ואינו נתון כ"כ לשינויים ותזוזות.
כרגיל, נשמח לדעת מראש מי מגיע, ע"י הודעה באשכול זה (מי שלא מגיע, מתבקש שלא לשלוח הודעת "לא מגיע").
כמו כן, אם המגיעים יכולים לקחת איתם טרמפיסטים או זקוקים להסעה, נא לעדכן באשכול.
הסיור מומלץ, מדהים ומעניין, למבוגרים ולילדים כאחד.
לאחר מכן, הרשו לי להמליץ לכם המשך למסעדת הבוקרים שליד מרכז הקונגרסים בחיפה, גם היא מומלצת לא פחות.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 04 ינואר 2009, 08:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד