המלצה על אקדח קטן ונוח להסלקה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
- סליקאי ארד

אני בדקתי ויריתי בתחרות עם 26. עובר פקטור, למרות שגבולי. יחד איתי היו חבר'ה עם 19C שלא עבור פקטור.
בסה"כ הירי הוא חלק ונוח. יש בעיה רצינית עם החלפת מחסניות, המחסניות עם התוספות ארוכות והאקדח קצר וזה ממש לא נוח וגם עלול לצבוט את היד.
בנוסף צריך לקחת בחשבון שה 26 בארץ באים בלי חלק מהתוספות של דור ג' - כלומר תפס מחסנית קטן, עצר מחלק שטוח והדק קשה.
לחברי שאמר שנשק לנשיאה זה לנשיאה וספורט זה ספורט: בשמי ובשם חלק ניכר מיורי הסטנדרט הדבר לחלוטין לא נכון כי דווקא אנחנו נוטים יותר לכיוון המעשי בירי המעשי ופחות לספורטיבי, אחרת היינו פוזלים לכיוון האופן או מודיפייד.
בסה"כ הירי הוא חלק ונוח. יש בעיה רצינית עם החלפת מחסניות, המחסניות עם התוספות ארוכות והאקדח קצר וזה ממש לא נוח וגם עלול לצבוט את היד.
בנוסף צריך לקחת בחשבון שה 26 בארץ באים בלי חלק מהתוספות של דור ג' - כלומר תפס מחסנית קטן, עצר מחלק שטוח והדק קשה.
לחברי שאמר שנשק לנשיאה זה לנשיאה וספורט זה ספורט: בשמי ובשם חלק ניכר מיורי הסטנדרט הדבר לחלוטין לא נכון כי דווקא אנחנו נוטים יותר לכיוון המעשי בירי המעשי ופחות לספורטיבי, אחרת היינו פוזלים לכיוון האופן או מודיפייד.
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
shandsh כתב:לחברי שאמר שנשק לנשיאה זה לנשיאה וספורט זה ספורט: בשמי ובשם חלק ניכר מיורי הסטנדרט הדבר לחלוטין לא נכון כי דווקא אנחנו נוטים יותר לכיוון המעשי בירי המעשי ופחות לספורטיבי, אחרת היינו פוזלים לכיוון האופן או מודיפייד.
אין לי ויכוח איתך.
הגישה שלך ידועה ומקובלת, אך אני (ואני יורה סטנדרט) מעדיף להינות משני העולמות - אקדח מותאם לירי מעשי (בול M5 במקרה שלי) ואקדח קטן ואמין לנשיאה (26).
shandsh כתב:אני בדקתי ויריתי בתחרות עם 26. עובר פקטור, למרות שגבולי. יחד איתי היו חבר'ה עם 19C שלא עבור פקטור.
צודק ב 100%
מי שיורה בסטנדרט ,עם אקדח שהוא נושא עליו ביומיום ,עם ציוד "רגיל" (נרתיקים,פונדות. . . -הכל ציוד שהולכים גם ביומיום)-אכן מכוון ל"מעשי" .עוד לא ראיתי ברחוב אדם שהולך עם חגור של ירי מעשי ואקדח OPEN . . . .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

ולכן, כמו שמיכאל אמר - אם הגישה היא ספורטיבית, קונים בשביל ירי מעשי...ואם מדובר על גישה פרקטית/מעשית/יום יום, הולכים על משהו שכזה.
גלוק 26 לא מתאים לירי מעשי, לא בגלל פקטור, אלא בגלל כמו שציינתם, הוא פשוט לא נוח.
תתפלאו כמה יורי ה"סטנדרט" יכולים להוסיף לנשק, בין עם זה thumb rest, או MAGWELL בגודל עצום(כל עוד נכנס לקופסה). ממש לא נוח ליום יום.
גלוק 26 לא מתאים לירי מעשי, לא בגלל פקטור, אלא בגלל כמו שציינתם, הוא פשוט לא נוח.
תתפלאו כמה יורי ה"סטנדרט" יכולים להוסיף לנשק, בין עם זה thumb rest, או MAGWELL בגודל עצום(כל עוד נכנס לקופסה). ממש לא נוח ליום יום.
SPS - מתקרב לשלמות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד