מחפש נתב כבלים
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש נתב כבלים
עקב מעבר מגורים זמני לחודשים הקרובים, אני מחפש נתב קווי/אלחוטי לחיבור אינטרנט בכבלים (יש לי נתב מתאים ל ADSL אך ממה שאני מצליח להבין אין דרך להשתמש בו) לשיתוף חיבור רשת למספר מחשבים (שלושה).
אני אשמח לשמוע גם המלצה על NETGEAR WGR614 שמוצע במחיר אטרקטיבי יחסית באופיס דיפו.
תודה
אורן
אני אשמח לשמוע גם המלצה על NETGEAR WGR614 שמוצע במחיר אטרקטיבי יחסית באופיס דיפו.
תודה
אורן
נערך לאחרונה על ידי pildus2 בתאריך 26 אפריל 2008, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
אם מה שיש לך זה באמת נתב (ראוטר) שיכול להקצות כתובות (DHCP) אז מספיק שתקנה מתג
(SWITCH) ותחבר לנתב שיש לך.
ביציאת המתג תחבר כמה מחשבים שאתה רוצה.
הרמה הטכנית של עובדי הכבלים שואפת לאפס.
אז, אם אתה יכול - לך על ADSL. כלומר: אם אתה גר במרחק של פחות מ - 5 ק"מ מהמרכזיה של בזק - ADSL.
רק תוודא שבזק יכול לקיים את מהירות ההורדה שהוא מבטיח. זה תלוי בהרבה גורמים כמו המרחק ואיכות החוטים.
לפעמים דרישה להחלפת ה"זוג" באחר בארון הסעף משפרת את התעבורה.
אם אי אפשר ADSL אז כמו שאמרו לעיל. קח מהכבלים את המודם שהם מספקים ותוסיף נתב כרצונך.
אם תקנה נתב משולב מודם, הם לא יודעים לטפל בו ותמיד ישליכו על הנתב את כל הבעיות.
(SWITCH) ותחבר לנתב שיש לך.
ביציאת המתג תחבר כמה מחשבים שאתה רוצה.
הרמה הטכנית של עובדי הכבלים שואפת לאפס.
אז, אם אתה יכול - לך על ADSL. כלומר: אם אתה גר במרחק של פחות מ - 5 ק"מ מהמרכזיה של בזק - ADSL.
רק תוודא שבזק יכול לקיים את מהירות ההורדה שהוא מבטיח. זה תלוי בהרבה גורמים כמו המרחק ואיכות החוטים.
לפעמים דרישה להחלפת ה"זוג" באחר בארון הסעף משפרת את התעבורה.
אם אי אפשר ADSL אז כמו שאמרו לעיל. קח מהכבלים את המודם שהם מספקים ותוסיף נתב כרצונך.
אם תקנה נתב משולב מודם, הם לא יודעים לטפל בו ותמיד ישליכו על הנתב את כל הבעיות.
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד