מחפש לקנות מכשירי קשר בתחום VHF נישאים או קבועים ברכב
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
מחפש לקנות מכשירי קשר בתחום VHF נישאים או קבועים ברכב
מחפש עבור יחידת ג'יפים מכשירי קשר קבועים לרגב מסוג מוטורולה MAXTRAC או ידניים נישאים כגון MTX, HT, GP וכו'. תחום 140-170MHZ , VHF
בתודה מראש
ערן 052-3345396
בתודה מראש
ערן 052-3345396
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
טבעון
יחידת ג'יפים של טבעון, המקימה בימים אלו מערך של חילוץ והצלה (רעידות אדמה, נפילות וכו').
מה שנקרא, יחידה קטנה אך איכותית.
אין מכשירים לאף אחד?
מה שנקרא, יחידה קטנה אך איכותית.
אין מכשירים לאף אחד?
Re: טבעון
ערן.ב כתב:אין מכשירים לאף אחד?
וכי מדוע שיהיו באתר-נשק מכשירי קשר לג'יפים
(על אף שיש הרבה ג'יפאים נושאי-נשק...)
תיכנס לאתר ג'יפטריפ , ובשורת האייקונים למעלה תקליק על "מודעות" .
יש שם הרבה מכשירי קשר למכירה .
קשה למצוא "בוכטה" של מאקסטראקים והם נמכרים ב-"בודדת" ,
אבל קל יותר להשיג ידניים בכמות .
אני לא מכיר טכנאי-קשר בצפון , אבל באיזור המרכז יש כמה שיכולים לארגן לך
את כל כמות המכשירים שאתה צריך - וגם לצרוב לך את כולם לאותם תדרים .
(אם אינך מצליח לאתר אותם במודעות בג'יפטריפ , צלצל אלי ואתן לך שמות...)
יש בג'יפטריפ כמה מפקדי יחידות של ג'יפאים מתנדבים , שאתה יכול
להקים איתם קשר ולהתייעץ - במקום "להמציא את הגלגל"...
(ושלא אובן שלא כהלכה : איני מתכוון להעליב , אלא ממליץ להעזר
בנסיונם של אחרים)
A friend in need - is a friend indeed
אבישון
היי אבישון.
את *** נערך *** אני מכיר מזמן, רשום שם בשם ערן@מגנום.
נדמה לי שאפילו נפגשנו פעם אני ואתה, מכרת תיק מפות כמה שנים אחורה.
בכל אופן, *** נערך *** מוכרים במחירים מופקעים מכשירים בתחום הUHF שלא ממש עוזרים לי. אני יודע מה אני מחפש. אני פונה לאנשים באתר הזה כי יש כאן רבש"ים של ישובים, אנשי גד"ש, אנשים שיש להם נגיעה למכשירי קשר וסתם אנשים נחמדים שרוצים לעזור. את אלו לא תמצא *** נערך *** ....
יחידות ג'יפים קיימות כבר המון שנים, אני בעצמי מתנדב כמעט 10 שנים ביחידה כזו. אנחנו בטבעון מקימים יחידת חילוץ במקביל ליחידת הג'יפים, חברנו למספר גורמים הקשורים לחילוץ והצלה על מנת לקבל הכשרה בסיסית. האמן לי, למפקדי יחידות הג'יפים המשטרטיות אין מה לתרום לנו בתחום הזה...
יותר מזה, אין להם בד"כ מה לתרום נקודה. חוץ מרוח וצילצולים וצ'אקלקות הם לא עושים יותר מדיי....אבל זה כבר נושא אחר ואני רוצה להמנע מהכללות גורפות, יש כמה צדיקים גם.
בברכה
ערן
בכל אופן, *** נערך *** מוכרים במחירים מופקעים מכשירים בתחום הUHF שלא ממש עוזרים לי. אני יודע מה אני מחפש. אני פונה לאנשים באתר הזה כי יש כאן רבש"ים של ישובים, אנשי גד"ש, אנשים שיש להם נגיעה למכשירי קשר וסתם אנשים נחמדים שרוצים לעזור. את אלו לא תמצא *** נערך *** ....
יחידות ג'יפים קיימות כבר המון שנים, אני בעצמי מתנדב כמעט 10 שנים ביחידה כזו. אנחנו בטבעון מקימים יחידת חילוץ במקביל ליחידת הג'יפים, חברנו למספר גורמים הקשורים לחילוץ והצלה על מנת לקבל הכשרה בסיסית. האמן לי, למפקדי יחידות הג'יפים המשטרטיות אין מה לתרום לנו בתחום הזה...
יותר מזה, אין להם בד"כ מה לתרום נקודה. חוץ מרוח וצילצולים וצ'אקלקות הם לא עושים יותר מדיי....אבל זה כבר נושא אחר ואני רוצה להמנע מהכללות גורפות, יש כמה צדיקים גם.
בברכה
ערן
ערן,
למה לא ללכת על מירסים ? יש אופציה לחבירה לכלל הכוחות ... מד"א, כב"א, מ"י, צה"ל, רשויות מקומיות ועוד...
יש חבילה של מירס לצוותי כוננות - קונה מכשיר במחיר X ללא דמי מנוי, משלם על דיבור בלבד.
נועם.
למה לא ללכת על מירסים ? יש אופציה לחבירה לכלל הכוחות ... מד"א, כב"א, מ"י, צה"ל, רשויות מקומיות ועוד...
יש חבילה של מירס לצוותי כוננות - קונה מכשיר במחיר X ללא דמי מנוי, משלם על דיבור בלבד.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:ערן,
נועם.
השאלה היא האם יש קליטה טובה למירס באזורים המיועדים, ותמיד צריך לזכור שרשת המירס יכולה ליפול, בעוד שרשת הקשר יותר אמינה במקרים כאלה.
דוגמה - כשהייתה אצלנו במוצב הפסקת חשמל (הושבת הגנרטור) כל הקליטה הסלולרית נפלה יחד איתו כי האנטנה הייתה במוצב.
כנ"ל לגבי המצב שנופלות האנטנות מכל סיבה שהיא (סופות וכו'), והיחידה צריכה לעבוד גם בתנאים קיצוניים שבהם רשת המירס/סלולרי נופלת ו/או לא מתפקדת עקב עומס על הרשת, נפילת מתח או כל תקלה שהיא באנטנה.
צריך לקחת את זה כשיקול לדעתי.
יאיר
Re: אבישון
ערן.ב כתב:היי אבישון.
אם היית אומר מההתחלה , היית חוסך לי יבלת באצבע המדפיסה...
לא מכרתי מעולם תיק מפות , אבל גם אני חושב שנפגשנו בעבר -
כנראה באחד מטיולי ההתנדבות...
בכל אופן, *** נערך *** מוכרים במחירים מופקעים מכשירים בתחום הUHF שלא ממש עוזרים לי. אני יודע מה אני מחפש. אני פונה לאנשים באתר הזה כי יש כאן רבש"ים של ישובים, אנשי גד"ש, אנשים שיש להם נגיעה למכשירי קשר וסתם אנשים נחמדים שרוצים לעזור. את אלו לא תמצא *** נערך *** ...
ערן , לדעתי "מחירים מופקעים" זה סובייקטיבי (כמו גם הכינוי [b]*** נערך *** ...) .
אגב , גם אני לא חושב שהמחירים הנדרשים עבור המכשירים הם נמוכים ,
אבל גם כשחיפשתי בזמנו ממקורות אחרים - לא מצאתי מחירים זולים...
ובאשר ל-"אנשים נחמדים" , נו באמת...![]()
אנ'לא חושב שתמצא אתר של מלאכים - בכל אתר יש מכל הסוגים...
אפרופו "אנשים נחמדים שרוצים לעזור" : אתה מכיר עוד אתר שמאות מהרשומים בו
נוטלים חלק בטיולי-התנדבות , על חשבון זמנם וכספם , רק כדי לשמח ילדים חולים
ו/או מוגבלים ? אני לא...![]()
[/b]
מכיוון שגם אני מתנדב ביחידה כזו , אז בנושא זה אין לנו חילוקי-דעות...![]()
"להמנע מהכללות גורפות" ?! נו , שויין...![]()
הבעייה שיש רק מעטים מהדגם של "רוח וצלצולים" - אבל הם היוצרים את התדמית השלילית...![]()
(אצלנו למשל , אין סטיקרים משטרתיים/דמוי משטרתיים , ושימוש בצ'אקלקות נעשה
רק במחסומים...)
בברכה
ולהתראות בשטח...
ערן
וגם משהו לגופו של עניין...
נסה להרים טלפון לאליק מראשל"צ (050-7989848/054-2372050) .
ייתכן שהוא יוכל לארגן לך כמות של מכשירים (ידניים) במחיר סביר...
YT צודק
צודק בהחלט YT, במלחמת לבנון, נפילות רבות בגזרתנו, 2 דקות ואין רשת סלולרית אחת שעובדת. כל הכוונת הכוחות וגורמי המועצה עבדו ברשת הקשר שלנו שעבדה כמו תותחית. בנוסף לרשת הקשר יש מצברי גיבוי ל 48 שעות עבודה בערך, מה שאין למירס, אין חשמל, אין רשת. לא בכל האתרים יש גנרטורים.
קשר - מהיר, זמין, סאונד טוב, חינם, כולם שומעים מיידת, אין "אשכולות" וקודים.
פשוט טוב
קשר - מהיר, זמין, סאונד טוב, חינם, כולם שומעים מיידת, אין "אשכולות" וקודים.
פשוט טוב
OK, מקובל.
לקשר המדובר באמת כמעט שאין מתחרים, רק שגם המכשירים הללו עובדים על ממסרים כמו הסלולר.
בכל מקרה, חינם ? כל מכשיר (כמעט) מעל 5W דורש רשיון הפעלה ממשרד התקשורת, לתדרים ישירים, לרב גל יש גם דמי מנוי למוטורולה..
אם בתדרים ישירים, נסה לבחון את www.sos-shop.co.il
לקשר המדובר באמת כמעט שאין מתחרים, רק שגם המכשירים הללו עובדים על ממסרים כמו הסלולר.
בכל מקרה, חינם ? כל מכשיר (כמעט) מעל 5W דורש רשיון הפעלה ממשרד התקשורת, לתדרים ישירים, לרב גל יש גם דמי מנוי למוטורולה..
אם בתדרים ישירים, נסה לבחון את www.sos-shop.co.il
נועם, תלוי באיזה מרחק הם עובדים מהמוקד המפעיל.
אם במוקד המפעיל שלהם יש אנטנה מספיק גדולה, וגנרטור טוב לשעת חירום, אני לא מאמין שיצטרכו ממסרי, וגם לא רב-גל.
לראיה - אמבולנס עם מכשיר קשר בטווח VHF (אני נמנע מלפרט את התדרים המדוייקים) קולט היטב שידור של אמבולנס אחר בטווח של 20 ק"מ ויותר בשטח בנוי. למשל אמבולנס שנמצא בצפון אשדוד קולט אמבולנס שנמצא בדרום אשקלון וכו'.
מכשירים ידניים בעייתיים יותר, זה נכון, אבל במידה ומדובר בפעולה מחוץ לג'יפ אני מאמין שיספיק בהחלט.
צריך לארגן אנטנה מתאימה במוקד המפעיל (אם ישנו כזה) שתהיה בגובה רב ובאורך המתאים (שימו לב, זה מאוד חשוב לסדר את אורך האנטנה לפי התדר שבו עובדים ע"מ להבטיח קליטה מירבית) + גנרטור חירום שמופעל בעת הפסקת חשמל.
כמו כן, מצאתי אצלי מכשיר קשר מסוג MaxTrac ישן שפועל ב-VHF. אשמח לתרום אותו. הבעיה היא שהוא לא עובד, אבל אם תוכלו לתקן אותו אצל מוטורולה או מישהו שמתעסק בזה תקבלו מכשיר 1 ללא תוספת תשלום.
אגב, אם מדובר במכשירי קשר אני מאוד ממליץ על מוטורולה. המכשירים שלהם מאוד אמינים, לא עושים בעיות כמעט כלל ויש למוטורולה שירות מעולה (ולא, אני לא מקבל אחוזים מהמכירות שלהם).
אם תהיה בעיה עם מכשירי הקשר אני אשמח לעזור ולייעץ (אני מבין בזה טיפה, ומכיר אנשים שמבינים ומתעסקים עם זה קצת יותר..).
אגב, עוד משהו שאפשר לשקול הוא הקפצת היחידה בעזרת שימוש במכשירי ביפר.
רשת הביפר, לא יודע אם ידעתם, לא נופלת כשיש עומס על הקווים, ולרוב הממסרים שלה יש גנרטורים ומערכות גיבוי.
ניתן להשתמש בביפר קבוצתי שנשלח לכל היחידה.
שוב, אשמח לעזור בכל נושא שקשור בתחום הזה או לפחות לשאול אנשים שמבינים (אני מכיר).
בהצלחה,
אם במוקד המפעיל שלהם יש אנטנה מספיק גדולה, וגנרטור טוב לשעת חירום, אני לא מאמין שיצטרכו ממסרי, וגם לא רב-גל.
לראיה - אמבולנס עם מכשיר קשר בטווח VHF (אני נמנע מלפרט את התדרים המדוייקים) קולט היטב שידור של אמבולנס אחר בטווח של 20 ק"מ ויותר בשטח בנוי. למשל אמבולנס שנמצא בצפון אשדוד קולט אמבולנס שנמצא בדרום אשקלון וכו'.
מכשירים ידניים בעייתיים יותר, זה נכון, אבל במידה ומדובר בפעולה מחוץ לג'יפ אני מאמין שיספיק בהחלט.
צריך לארגן אנטנה מתאימה במוקד המפעיל (אם ישנו כזה) שתהיה בגובה רב ובאורך המתאים (שימו לב, זה מאוד חשוב לסדר את אורך האנטנה לפי התדר שבו עובדים ע"מ להבטיח קליטה מירבית) + גנרטור חירום שמופעל בעת הפסקת חשמל.
כמו כן, מצאתי אצלי מכשיר קשר מסוג MaxTrac ישן שפועל ב-VHF. אשמח לתרום אותו. הבעיה היא שהוא לא עובד, אבל אם תוכלו לתקן אותו אצל מוטורולה או מישהו שמתעסק בזה תקבלו מכשיר 1 ללא תוספת תשלום.
אגב, אם מדובר במכשירי קשר אני מאוד ממליץ על מוטורולה. המכשירים שלהם מאוד אמינים, לא עושים בעיות כמעט כלל ויש למוטורולה שירות מעולה (ולא, אני לא מקבל אחוזים מהמכירות שלהם).
אם תהיה בעיה עם מכשירי הקשר אני אשמח לעזור ולייעץ (אני מבין בזה טיפה, ומכיר אנשים שמבינים ומתעסקים עם זה קצת יותר..).
אגב, עוד משהו שאפשר לשקול הוא הקפצת היחידה בעזרת שימוש במכשירי ביפר.
רשת הביפר, לא יודע אם ידעתם, לא נופלת כשיש עומס על הקווים, ולרוב הממסרים שלה יש גנרטורים ומערכות גיבוי.
ניתן להשתמש בביפר קבוצתי שנשלח לכל היחידה.
שוב, אשמח לעזור בכל נושא שקשור בתחום הזה או לפחות לשאול אנשים שמבינים (אני מכיר).
בהצלחה,
יאיר
אכן, מכשירי קשר משיגים טווחים יפים בתחום הVHF. לגבי אורך האנטנות, אני משתשמש במד יג"ע ומכייל אותן לתדר הנכון.
ביפרים עולים כסף, השרות עולה כסף ולנו, לצערי, אין את המימון לכך.
אנחנו עובדים אך ורק עם מכשירים של מוטורולה, הם בהחלט האמינים ביותר, גם ניידים וגם קבועים, פשוט סוסי עבודה.
ביפרים עולים כסף, השרות עולה כסף ולנו, לצערי, אין את המימון לכך.
אנחנו עובדים אך ורק עם מכשירים של מוטורולה, הם בהחלט האמינים ביותר, גם ניידים וגם קבועים, פשוט סוסי עבודה.
ערן.ב כתב:...מכשירי קשר משיגים טווחים יפים...
...מכשירים של מוטורולה, הם בהחלט האמינים ביותר,
גם ניידים וגם קבועים, פשוט סוסי עבודה.
אין ספק...
אני מחזיק שני מכשירים :
400 Maxtrack (בג'יפ , VHF) ו-P110 (חבורת הטיולים , UHF) .
המכשיר ברכב (עם אנטנה מגנטית קצרה) מאפשר טווח שידור/קליטה של עשרות ק"מ ,
והמכשיר הידני מאפשר טווח שידור/קליטה של 15-10 ק"מ .
"סוסי עבודה" אמיתיים...
ערן,
המודעה מעודכנת ל 11.02.2008 :
המודעה מעודכנת ל 11.02.2008 :
http://www.kinneret.co.il/mo.htm
4 מכשירי P110 + קבוע לרכב, כולם באותו תדר, 1000 ש"ח לכל החבילה.
054-4620452 ,עדי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד