שילוב של גלוק עם M16-למה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שילוב של גלוק עם M16-למה?
חברת TDI ממשיכה לפתח אינסוף אביזרי משלימים לנשק.
מצאתי את השילוב המדהים בלינק הבא :
http://www.tdi-arms.com/_Articles/Artic ... egoryID=93
האם מישהו יכול להסביר את השימוש + יתרונות ? (וחסרונות)
תודה
תודה
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
Re: שילוב של גלוק עם M16-למה?
מיכאל מס כתב:חברת TDI ממשיכה לפתח אינסוף אביזרי משלימים לנשק.
תודה
למה צריך את זה? אני יודע?....שיהיה...וכדי שתהיה פרנסה לאנשים..
אולי זו מערכת לשומרי כשרות..כלי אחד חלבי וכלי שני בשרי..אולי זה כדי לחסוך את השרוך שמאבטח את האקדח לגוף מהאשכול הקודם... אולי זה כדי לשרוף לגמרי את הפיוזים של תומכי הGUN CONTROL בארה"ב...(שני נשקים מרושעים מחוברים יחדיו ועוד אחד מהם עם משתיק....)
א.
- תרמתי למען הסליק

סתם צעצוע יפה.
לא הצורה היחידה שבה ניסו ליצור התקן כזה.
היתרון היחיד שיש הוא שניתן לאחוז באקדח כמו בידית הסתערות ולתת ירי מהיר ויחסית מדוייק במקרה של תקלה בארוך.
כל זה כמובן אם אתה מצליח לסחוט הדק ביעילות ביד שמאל, כל עוד אין לך מעצור באקדח, או כל עוד לא פלטת כשהחזקת בידית הזאת.
לי לא ידוע על יחידה כלשהי בצה"ל שהתעניינה בדבר הזה למרות שקונים די הרבה גאדג'טס מ-TDI.
לא הצורה היחידה שבה ניסו ליצור התקן כזה.
היתרון היחיד שיש הוא שניתן לאחוז באקדח כמו בידית הסתערות ולתת ירי מהיר ויחסית מדוייק במקרה של תקלה בארוך.
כל זה כמובן אם אתה מצליח לסחוט הדק ביעילות ביד שמאל, כל עוד אין לך מעצור באקדח, או כל עוד לא פלטת כשהחזקת בידית הזאת.
לי לא ידוע על יחידה כלשהי בצה"ל שהתעניינה בדבר הזה למרות שקונים די הרבה גאדג'טס מ-TDI.
"מטח אחד שווה אלף מילים"
לי אישית זה נראה מטומטם לגמרי
מטרתו של האקדח בסיטואציה כזו היא של נשק גיבוי SIDEARM
מה היתרון להדביק אותו לנשק ארוך שעם זה יושבת או לדוגמא יעזוב את ידי המפעיל את גם נשק הגיבוי שלו ילך פייפן
מטרתו של האקדח בסיטואציה כזו היא של נשק גיבוי SIDEARM
מה היתרון להדביק אותו לנשק ארוך שעם זה יושבת או לדוגמא יעזוב את ידי המפעיל את גם נשק הגיבוי שלו ילך פייפן
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
הרמתי כמה בלטות ומצאתי כמה יתרונות:
1. האפשרות לבחור בין כדורי FMJ לראש חלול מבלי להחליף מחסנית. חשוב אם האויב מוריד את השכפ"ץ באמצע קרב. כמו כן אפשרות לירות בהשתקה לעבר אותה המטרה.
2. היכולת לירות מעל פני המים ומתחת למים בו זמנית.
3. היכולת לגרד את הירך במשך פעילות מבצעית, כי לא צריך שם נרתיק טקטי יותר.
4. כבר לא צריך נרתיק, שרוך אבטחה של המתנדב, מכתוף שהוא ממילא קצר מדי, או ידית נשיאה קדמית.
5. עם צולבת היית יכול לחבר את ה-M-16 שלך רק ל-M-16 אחר, או לגליל במקרה הטוב (אם לא הפרעת לידית הדריכה). עם ההתקן הזה אתה יכול לחבר את ה-M-16 שלך לנשק מסוג לגמרי אחר.
6. מאפשר לך לשים פנס הרחק מהראש של היורה - כף האויב יירה לכיוון הביצים שלך במקום לראש.
7. מאפשר להשתמש בגלוק בתור נשק נ"ט (נגד טרמפים).
8. שימוש בכוונת במסילת צד בנשק הארוך מאפשר לך לירות את הגלוק בצורה גנגסטרית (מהצד).
9. מאפשר לך לחתום על אפוד אורגינל עם שני סוגים של פאוצ'ים ארוכים למחסניות השונות של שני הכלים. זה אחושילינג דאווין בעליית משמר.
10. זו דרך טובה להכיר בנות - במיוחד אם יש לך גלוק (תגידי - הגלוק שלי מתאים למסילה שלך?).
11. (מתקשר לאשכול החתונות והאבטלה) - מאפשר ליורה המקצועי להקים תזמורת פרטית (one man band) בחתונות.
12. אם קראת עד כה, סימן שאתה מורעל כי עוד לא השתכנעת שההתקן מיותר לגמרי.
1. האפשרות לבחור בין כדורי FMJ לראש חלול מבלי להחליף מחסנית. חשוב אם האויב מוריד את השכפ"ץ באמצע קרב. כמו כן אפשרות לירות בהשתקה לעבר אותה המטרה.
2. היכולת לירות מעל פני המים ומתחת למים בו זמנית.
3. היכולת לגרד את הירך במשך פעילות מבצעית, כי לא צריך שם נרתיק טקטי יותר.
4. כבר לא צריך נרתיק, שרוך אבטחה של המתנדב, מכתוף שהוא ממילא קצר מדי, או ידית נשיאה קדמית.
5. עם צולבת היית יכול לחבר את ה-M-16 שלך רק ל-M-16 אחר, או לגליל במקרה הטוב (אם לא הפרעת לידית הדריכה). עם ההתקן הזה אתה יכול לחבר את ה-M-16 שלך לנשק מסוג לגמרי אחר.
6. מאפשר לך לשים פנס הרחק מהראש של היורה - כף האויב יירה לכיוון הביצים שלך במקום לראש.
7. מאפשר להשתמש בגלוק בתור נשק נ"ט (נגד טרמפים).
8. שימוש בכוונת במסילת צד בנשק הארוך מאפשר לך לירות את הגלוק בצורה גנגסטרית (מהצד).
9. מאפשר לך לחתום על אפוד אורגינל עם שני סוגים של פאוצ'ים ארוכים למחסניות השונות של שני הכלים. זה אחושילינג דאווין בעליית משמר.
10. זו דרך טובה להכיר בנות - במיוחד אם יש לך גלוק (תגידי - הגלוק שלי מתאים למסילה שלך?).
11. (מתקשר לאשכול החתונות והאבטלה) - מאפשר ליורה המקצועי להקים תזמורת פרטית (one man band) בחתונות.
12. אם קראת עד כה, סימן שאתה מורעל כי עוד לא השתכנעת שההתקן מיותר לגמרי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טוב , התאפקתי ולא קניתי.
אבל... איך אוחזים את הרוס"ר עם היד התומכת? אין לאן לשרבב אותה בסבך ההתקן של הגלוק.
ומה זה לעזאזל השופשיק שבעקב המחלק של הגלוק ? התקן לירי אוטומטי?
איך מכוונים עם הגלוק?
לא ניראה לי ה-CHALENGER הזה , ועל זה נאמר האויב של הטוב זה הטוב מאד !
(יכול להיות שלא עליתי על הסיפור בשידוך הזה)
אבל... איך אוחזים את הרוס"ר עם היד התומכת? אין לאן לשרבב אותה בסבך ההתקן של הגלוק.
ומה זה לעזאזל השופשיק שבעקב המחלק של הגלוק ? התקן לירי אוטומטי?
איך מכוונים עם הגלוק?
לא ניראה לי ה-CHALENGER הזה , ועל זה נאמר האויב של הטוב זה הטוב מאד !
(יכול להיות שלא עליתי על הסיפור בשידוך הזה)
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
נראה כי יש כפתור בחלק התחתון של התוסף, אולי להוצאת האקדח...ייתכן כי זה מסורבל, אבל זה מאפשר להיפטר מהנשק הראשי במקרה של תקלה, ולעבור למשני מהר...(למרות שירי בזמן שהאקדח מחובר, יכול להיות דווקא אפשרות לא רעה בכלל)
בגלריית התמונות שלהם מופיעות תמונות מתערוכה...המקום מזכיר לי קצת את האולמות של גני התערוכה, ייתכן שאני טועה (בחושבי כי הם השתתפו באירוע בשנה שעברה) ועיצוב דומה מקובל בעולם כולו. גם בלוחות הזמנים שלהם יורוסאטורי מופיעה בשבוע הבא, אבל האירוע של גני התערוכה לא מופיע. לחברה יש שלושה סניפים, ואחד נמצא בישראל. האם הם פשוט לא יודעים על האירוע ב24 לחודש?
לדעתי כדאי להם "להצטרף לחגיגה", יכולה להיות דרישה לתוספים לאם 16 ולמיקרו גליל, מצד הצבא והמשטרה (וגם לקלצ'ניקוב, אם השייטת רוצה)
בגלריית התמונות שלהם מופיעות תמונות מתערוכה...המקום מזכיר לי קצת את האולמות של גני התערוכה, ייתכן שאני טועה (בחושבי כי הם השתתפו באירוע בשנה שעברה) ועיצוב דומה מקובל בעולם כולו. גם בלוחות הזמנים שלהם יורוסאטורי מופיעה בשבוע הבא, אבל האירוע של גני התערוכה לא מופיע. לחברה יש שלושה סניפים, ואחד נמצא בישראל. האם הם פשוט לא יודעים על האירוע ב24 לחודש?
לדעתי כדאי להם "להצטרף לחגיגה", יכולה להיות דרישה לתוספים לאם 16 ולמיקרו גליל, מצד הצבא והמשטרה (וגם לקלצ'ניקוב, אם השייטת רוצה)
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד