נרתיק ירך
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נרתיק ירך
החלטתי לרכוש לי נרתיק ירך, יש למישהו המלצות על חברה מועדפת?
למה כדאי לשים לב?
למה כדאי לשים לב?
- סליקאי ארד
מה עושים זה.....
ובכן, ימי המערבונים אכן חלפו לעת עתה, אבל...........
למילואים זה מצויין כנשק גיבוי ואיפה אני אשים את האקדח? על המותן אי אפשר (אפוד כו'), לארגן משהו על האפוד, לא יכול, זה לא האפוד שלי, אלא כזה שמקבל כל פעם, לכן נרתיק ירך פותר את הבעייה, מתאים לנשק גיבוי. ברור שרוס"ר עדיף מכל בחינה על אקדח, אבל למקרה של תקיעה, מעצור וכו', זה רעיון לא רע להיות גם עם האקדח....
איפה משיגים פובוסים כאילו?
ובכן, ימי המערבונים אכן חלפו לעת עתה, אבל...........
למילואים זה מצויין כנשק גיבוי ואיפה אני אשים את האקדח? על המותן אי אפשר (אפוד כו'), לארגן משהו על האפוד, לא יכול, זה לא האפוד שלי, אלא כזה שמקבל כל פעם, לכן נרתיק ירך פותר את הבעייה, מתאים לנשק גיבוי. ברור שרוס"ר עדיף מכל בחינה על אקדח, אבל למקרה של תקיעה, מעצור וכו', זה רעיון לא רע להיות גם עם האקדח....
איפה משיגים פובוסים כאילו?
- סליקאי ארד
יש הבדל בין נרתיקי ירך=Hip Holsters כהגדרתם לבין נרתיקים מבצעיים/טקטיים=Tactical Holsters. בכל אופן, אם התכוונת לנרתיקים טקטיים, אז כמעט כל חברת נרתיקים שמכבדת את עצמה היום בשוק מחזיקה מודל אחד או שניים לפחות. גם בטקטיים יש שני סוגים, צבא ומשטרה, כל אחד עם תכונות משלו שמתאימות לתפקיד המבצעי(שטח פתוח וצניחה או שטח בנוי וכו').
אם תוכל להגיד לי פחות או יותר מה אתה מחפש ומה הדרישות שלך, אני אשמח לעזור.
הנרתיק הטקטי של פובוס לא כל כך משתווה למה שיש שם בחוץ(תוצרת חוץ). הוא טוב, אבל יש יותר טובים.
אם תוכל להגיד לי פחות או יותר מה אתה מחפש ומה הדרישות שלך, אני אשמח לעזור.
הנרתיק הטקטי של פובוס לא כל כך משתווה למה שיש שם בחוץ(תוצרת חוץ). הוא טוב, אבל יש יותר טובים.
SPS - מתקרב לשלמות...
טוב, לא יירטב בגשם זה פחות או יותר מפריד בין משטרה לצבא - צבא. מכיוון שלרוב הנרתיקים הצבאיים יש אופציה ל-Flipper שמכסה את הנשק והנרתיק מלמעלה-ויש גם אופציה להוציא אותו. נרתיקים טקטיים, לטעמי בין הנוחים שיש, אתה לא מרגיש בקיומם(אני אישית מאוד אוהב אותם ונרתיקי כתף)ואפשר לשלוף איתם מהר מאוד.
איזה אקדח אתה נושא?
*נרתיקים טקטיים הם לא כל כך זולים, אבל אני אחפש לך את הכי זול בהתאם לאקדח שלך. אני גם אתן לך לינקים שתוכל להתרשם מהחברות השונות והמודלים שקיימים בשוק.
איזה אקדח אתה נושא?
*נרתיקים טקטיים הם לא כל כך זולים, אבל אני אחפש לך את הכי זול בהתאם לאקדח שלך. אני גם אתן לך לינקים שתוכל להתרשם מהחברות השונות והמודלים שקיימים בשוק.
SPS - מתקרב לשלמות...
למרום דולפין יש נרתיק ירך שעולה בסביבות 100 ש''ח,נוח
הוא יושב טוב ומתאים לאקדח בגודל של גלוק 17-19 

when the cannons talk-muses walk
למה לא לסיים את הנושא בפורום?
לא הבנתי למה לא לסיים את הנושא בפורום
גם אנחנו נשמח לקרוא מה המחיר ואיזה נרתיק נבחר
למה תמיד "נדבר בפרטי או במייל"
זה מענין את כולנו
תודה
ירון
גם אנחנו נשמח לקרוא מה המחיר ואיזה נרתיק נבחר
למה תמיד "נדבר בפרטי או במייל"
זה מענין את כולנו
תודה
ירון
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
צודק
ירון,
אתה צודק, אבל הרשה רק להסביר שאין כמו מייל מושקע(תמונות ובלאגנים)מאשר להעמיס את הכל בהודעה "קטנה" בפורום.
בכל אופן, אם למישהו יש שאלה אני מוכן לענות בפרטי ו"בפומבי"
אתה צודק, אבל הרשה רק להסביר שאין כמו מייל מושקע(תמונות ובלאגנים)מאשר להעמיס את הכל בהודעה "קטנה" בפורום.
בכל אופן, אם למישהו יש שאלה אני מוכן לענות בפרטי ו"בפומבי"

SPS - מתקרב לשלמות...
כדי לראות את הנרתיק של מרום דולפין באתר:
http://www.marom-dolphin.co.il/products/belts/2021.JPG
הנרתיק נמצא בשימוש מבצעי באחד היחידות המובחרות בצה"ל [אינני ראשי לפרט לפי נוהלי הפורום].
נדמה לי שמחירו זול יותר ממוצרים דומים.
http://www.marom-dolphin.co.il/products/belts/2021.JPG
הנרתיק נמצא בשימוש מבצעי באחד היחידות המובחרות בצה"ל [אינני ראשי לפרט לפי נוהלי הפורום].
נדמה לי שמחירו זול יותר ממוצרים דומים.
- מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד