יום ו' 27/05/05
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יום ו' 27/05/05
חברים יקרים,
ביום ו' ה- 27/05/05 תקיים עמותת קלעי משא"ז תחרות במטווח אלייקים.
כולכם מוזמנים.
תבואו להתרשם ואולי גם להצטרף.
יריב.
ביום ו' ה- 27/05/05 תקיים עמותת קלעי משא"ז תחרות במטווח אלייקים.
כולכם מוזמנים.
תבואו להתרשם ואולי גם להצטרף.
יריב.

אולי ניתן
לאפשר לאנשים שיבואו לצפות להתנסות בירי
כמובן בתנאי שיש ביטוחים וכל הדרישות הנידרשות
כמובן בתנאי שיש ביטוחים וכל הדרישות הנידרשות

- סליקאי כסף
דון יקירי !
בעבר עמותת הצלפים עלתה על תחרות ירי מעשי וכתוצאה נכך הוחלט על תאום עם התאחדות הקליעה. עמותת צלפי משא"ז הגישה תכנית 9/04 העד 8/05 . וביקשה אישור מהנהלת ההתאחדות.
להזכירך (ולא חשוב למה) ועדת ירי מעשי סיימה את אליפות ישראל בחודש ניסן התשס"ה. ורק בחודש אדר השתא הוציאה לוח תחריות חדש ל 2005/6 וכמובן בלי התיחסות מתאימה לארועים אחרים.
יש יורי ירי מעשי היורים ליגות בשבת דבר שאינו סותר אך כשיורם יורה 1/2 גמר אקדח ביום שישי וזה חס ושלום יפול על תחרות דרוג תהיה לו בעיה..........
לכן אני מאמין בכל לב ומצפה שהועדה החדשה לירי מעשי תעבוד בתאום עם ענפים נוספים. ויהיה תאום מה בין צלחות חרס לעמותת הצלפים ולירי המעשי בעיקר בכל הנוגע לימי שישי וכנ"ל עם האולימפי על חצאי גמר בימי שישי.
הכתובת הכי מתאימה לתיאומים כאלו היא יאיר דוידוביץ.
לידיעתך בהצלחה
אילן
בעבר עמותת הצלפים עלתה על תחרות ירי מעשי וכתוצאה נכך הוחלט על תאום עם התאחדות הקליעה. עמותת צלפי משא"ז הגישה תכנית 9/04 העד 8/05 . וביקשה אישור מהנהלת ההתאחדות.
להזכירך (ולא חשוב למה) ועדת ירי מעשי סיימה את אליפות ישראל בחודש ניסן התשס"ה. ורק בחודש אדר השתא הוציאה לוח תחריות חדש ל 2005/6 וכמובן בלי התיחסות מתאימה לארועים אחרים.
יש יורי ירי מעשי היורים ליגות בשבת דבר שאינו סותר אך כשיורם יורה 1/2 גמר אקדח ביום שישי וזה חס ושלום יפול על תחרות דרוג תהיה לו בעיה..........
לכן אני מאמין בכל לב ומצפה שהועדה החדשה לירי מעשי תעבוד בתאום עם ענפים נוספים. ויהיה תאום מה בין צלחות חרס לעמותת הצלפים ולירי המעשי בעיקר בכל הנוגע לימי שישי וכנ"ל עם האולימפי על חצאי גמר בימי שישי.
הכתובת הכי מתאימה לתיאומים כאלו היא יאיר דוידוביץ.
לידיעתך בהצלחה
אילן
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
- סליקאי זהב
שעות תחרות
התחרות תתקיים בשטח אש בכניסה למתקן בצד ימין.
בין השעות 08-11:30
יריב.
בין השעות 08-11:30
יריב.

אילן,
לגבי אקל'ה(מנכ"ל העמותה -ליגה למקומות עבודה) -
א. לגבי דמי הרישום - לא הוא שהתעקש אלא ראשי הקבוצות שאנשיהם לא יורים בליגה הרגילה, ולא מצאו לנכון להוציא הוצאות מיותרות.אני יודע-הייתי שם...
ב. תאום מועדי תחרויות בליגה למקומות עבודה נעשה ע"י הועדה מול בני ניסים ללא התערבות אחרת, תוך התחשבות בתאריכי תחרויות האיגוד. אני יודע - הייתי שם...כעקרון תחרויות ירי מעשי ליגה למקומות עבודה נערכות בימי שישי אחרונים בכל חודש (ינואר-מאי) ונקבעות כאמור ע"י הועדה.
אישית הייתי מאושר אם המחלוקות המינוריות שבין הליגה למקומות עבודה והאיגוד היו נפתרות.
אין לי ספק שניתן לעשות זאת.... עם קצת רצון וקצת יכולת ...
לגבי אקל'ה(מנכ"ל העמותה -ליגה למקומות עבודה) -
א. לגבי דמי הרישום - לא הוא שהתעקש אלא ראשי הקבוצות שאנשיהם לא יורים בליגה הרגילה, ולא מצאו לנכון להוציא הוצאות מיותרות.אני יודע-הייתי שם...
ב. תאום מועדי תחרויות בליגה למקומות עבודה נעשה ע"י הועדה מול בני ניסים ללא התערבות אחרת, תוך התחשבות בתאריכי תחרויות האיגוד. אני יודע - הייתי שם...כעקרון תחרויות ירי מעשי ליגה למקומות עבודה נערכות בימי שישי אחרונים בכל חודש (ינואר-מאי) ונקבעות כאמור ע"י הועדה.
אישית הייתי מאושר אם המחלוקות המינוריות שבין הליגה למקומות עבודה והאיגוד היו נפתרות.
אין לי ספק שניתן לעשות זאת.... עם קצת רצון וקצת יכולת ...

איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
אני יודע, הנחה נדיבה ויפה מאד.
הבעיה, אני מניח, היא מי יסבסד 200 כפול 100 ש"ח.
הקלעים עצמם? הפועל? רבים (הרוב?) אינם זקוקים לרשיונות ראשונים/נוספים,
רבים מאוד שייכים גם למועדונים מהשורה, וכך נוצר מצב שעשרות בודדים הזקוקים
ל"הוכחת פעילות" לרשיונות חדשים/נוספים/תחמושת/שמירת הרשיון - נפגעים.
מצידי שישלמו כמו כל קלע/ספורטאי אחר.
אנשי הקבוצה שלי, כולם, חברי מועדון וחברי איגוד ונהנים משירותיו בצורה שוטפת ויעילה.
חבל. אני אינני נוקט עמדה מי אשם...או מי לא עושה מספיק...רק רציתי שתדע -לפחות לגבי מועדי התחרויות.
וחבל...כן- חבל...
הבעיה, אני מניח, היא מי יסבסד 200 כפול 100 ש"ח.
הקלעים עצמם? הפועל? רבים (הרוב?) אינם זקוקים לרשיונות ראשונים/נוספים,
רבים מאוד שייכים גם למועדונים מהשורה, וכך נוצר מצב שעשרות בודדים הזקוקים
ל"הוכחת פעילות" לרשיונות חדשים/נוספים/תחמושת/שמירת הרשיון - נפגעים.
מצידי שישלמו כמו כל קלע/ספורטאי אחר.
אנשי הקבוצה שלי, כולם, חברי מועדון וחברי איגוד ונהנים משירותיו בצורה שוטפת ויעילה.
חבל. אני אינני נוקט עמדה מי אשם...או מי לא עושה מספיק...רק רציתי שתדע -לפחות לגבי מועדי התחרויות.
וחבל...כן- חבל...
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד