מחיר ראלי לגלוק 19 c דגם כ"ד
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחיר ראלי לגלוק 19 c דגם כ"ד
שלום רב חברים יקרים !!!
חג שמח !!
האם מחיר של 4500 ש"ח לאקדח גלוק 19 c דגם כ"ד יד שניה במצב חדש לחלוטין שירה מספר בודד של כדורים הוא ראלי ?
הכוונה לדגם עם המסילות בקדמת הצינה ושקעים לאצבעות בקת .
מה מחירו של אקדח חדש כזה ?
האם מחיר זה הוא כדאי לאקדח ?
אשמח לשמוע את דעתכם .
תודה רבה!!
חג שמח !!!
חג שמח !!
האם מחיר של 4500 ש"ח לאקדח גלוק 19 c דגם כ"ד יד שניה במצב חדש לחלוטין שירה מספר בודד של כדורים הוא ראלי ?
הכוונה לדגם עם המסילות בקדמת הצינה ושקעים לאצבעות בקת .
מה מחירו של אקדח חדש כזה ?
האם מחיר זה הוא כדאי לאקדח ?
אשמח לשמוע את דעתכם .
תודה רבה!!
חג שמח !!!
- סליקאי ארד

Re: מחיר ראלי לגלוק 19 c דגם כ"ד
ראובן -
דגם כ"ד הוא דגם של אקדח שנרכש עבור משרד הביטחון כשמותקנים בו שיפורים שנעשו עוד במפעל - כוונות לילה, הדק מינוס, עצר מחלק משופר, תפס מחסנית רחב.
כל השיפורים פרט לתפס המחסנית אפשר לעשות אחד לאחד לכל גלוק שנקנה, את השיפור לתפס המחסנית אפשר לעשות בצורה שונה ממה שבוצע בדגם כ"ד.
התאור שלך ל "דגם עם המסילות בקדמת הצינה ושקעים לאצבעות בקת " יכול לתאר גם סתם גלוק דור שלוש.
סך עלות כל השיפורים מגלוק רגיל לגלוק עם כל השיפורים המצויינים הוא בערך 750 תעשה לבד את החשבון אם עדיף לך לקנות גלוק אחר מיד שניה ולשפר אותו אחר כך.
אני חושב שאפשר למצוא גלוקים יד שניה ללא כל השיפורים במחירים הרבה יותר אטרקטיבים.
דגם כ"ד הוא דגם של אקדח שנרכש עבור משרד הביטחון כשמותקנים בו שיפורים שנעשו עוד במפעל - כוונות לילה, הדק מינוס, עצר מחלק משופר, תפס מחסנית רחב.
כל השיפורים פרט לתפס המחסנית אפשר לעשות אחד לאחד לכל גלוק שנקנה, את השיפור לתפס המחסנית אפשר לעשות בצורה שונה ממה שבוצע בדגם כ"ד.
התאור שלך ל "דגם עם המסילות בקדמת הצינה ושקעים לאצבעות בקת " יכול לתאר גם סתם גלוק דור שלוש.
סך עלות כל השיפורים מגלוק רגיל לגלוק עם כל השיפורים המצויינים הוא בערך 750 תעשה לבד את החשבון אם עדיף לך לקנות גלוק אחר מיד שניה ולשפר אותו אחר כך.
אני חושב שאפשר למצוא גלוקים יד שניה ללא כל השיפורים במחירים הרבה יותר אטרקטיבים.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
מהמעט שיצא לי להתעסק עם "שוק" האקדחים המשומשים התרשמתי שמחיר השוק הוא 50% ממחיר כלי חדש.
אני חושב שהערך האמיתי של אקדח משומש במצב חדש צריך להיות כמעט זהה לאקדח חדש. אין כמעט אפשרות לפגמים נסתרים, והבלאי חסר משמעות. יש אפילו יתרון קטן שאתה יכול לעשות לאקדח נסיעת מבחן, ולאקדח חדש לא (כבר יצא לי לקנות גלוק חדש שהסתבר שיש לו בעיות הפלטה. הסוחר סרב להחליף אותו ובמקום זאת כירסם חלק מפתח ההפלטה).
חסרון קטן (שצריך להתבטא מעט במחיר) הוא העדר אחריות על אקדח משומש. אבל בפועל נדיר מאוד מאוד שבאמת תזדקק לאחריות הזו. בפרט בגלוק.
אישית, הייתי בודק כמה היה עולה לי אקדח חדש עם השיפורים שמעניינים אותי (לא בהכרח כל מה שכבר יש במה שמציעים לך). אם יש רווח של כמה מאות שקלים, הייתי הולך על המשומש.
אני חושב שהערך האמיתי של אקדח משומש במצב חדש צריך להיות כמעט זהה לאקדח חדש. אין כמעט אפשרות לפגמים נסתרים, והבלאי חסר משמעות. יש אפילו יתרון קטן שאתה יכול לעשות לאקדח נסיעת מבחן, ולאקדח חדש לא (כבר יצא לי לקנות גלוק חדש שהסתבר שיש לו בעיות הפלטה. הסוחר סרב להחליף אותו ובמקום זאת כירסם חלק מפתח ההפלטה).
חסרון קטן (שצריך להתבטא מעט במחיר) הוא העדר אחריות על אקדח משומש. אבל בפועל נדיר מאוד מאוד שבאמת תזדקק לאחריות הזו. בפרט בגלוק.
אישית, הייתי בודק כמה היה עולה לי אקדח חדש עם השיפורים שמעניינים אותי (לא בהכרח כל מה שכבר יש במה שמציעים לך). אם יש רווח של כמה מאות שקלים, הייתי הולך על המשומש.
- סליקאי כסף

lyuv כתב:.... יש אפילו יתרון קטן שאתה יכול לעשות לאקדח נסיעת מבחן, ולאקדח חדש לא (כבר יצא לי לקנות גלוק חדש שהסתבר שיש לו בעיות הפלטה. הסוחר סרב להחליף אותו ובמקום זאת כירסם חלק מפתח ההפלטה).
...
בדיוק מהסיבה הזו אני קונה אקדח חדש רק ממי שנותן אחריות. וגם בגלוקים יש לפחות סוחר אחד כזה (שרקן - נכון שזה עדיין ככה?).
c425x כתב:lyuv כתב:.... יש אפילו יתרון קטן שאתה יכול לעשות לאקדח נסיעת מבחן, ולאקדח חדש לא (כבר יצא לי לקנות גלוק חדש שהסתבר שיש לו בעיות הפלטה. הסוחר סרב להחליף אותו ובמקום זאת כירסם חלק מפתח ההפלטה).
...
בדיוק מהסיבה הזו אני קונה אקדח חדש רק ממי שנותן אחריות. וגם בגלוקים יש לפחות סוחר אחד כזה (שרקן - נכון שזה עדיין ככה?).
אתה טועה. כלומר, לא שאתה טועה בכך שהדבר ההגון היה להחליף את הצינה. אלא הטעות היא בכך שהסוחר אמר "נכון, יש אחריות. אבל אף אחד לא אמר שאני חייב להחליף במקום לתקן". בגדול הוא צודק. בפועל זה איפשר לו לעשות מעשה נבלה. תאורטית יכולתי לתבוע אותו, אבל זה כמובן לא ראלי.
אגב, זו הסיבה שדירות צעירות יד שניה יכולות להיות יקרות יותר מדירות "מהקבלן". אתה מקבל מוצר פטור ממחלות הילדות הממשיות והפוטנציאליות.
- סליקאי כסף

אתה מוכן לרשום כאן את שמו של הסוחר ששייף את פתח ההפלטה בגלוק שלך?
אולי גם לצלם את פתח ההפלטה ולהראות לנו?
תודה
אולי גם לצלם את פתח ההפלטה ולהראות לנו?
תודה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אשמח לדעת מיהו הסוחר המדובר, גם בהודעה פרטית. תודה רבה.
אני בעד פרסום שמות עסקים שנתנו שירות גרוע. אבל במקרה הנוכחי מדובר בעסק שנסגר לפני שנים, כך ששירות לציבור לא יצא מזה. הדבר היחיד שיכול לצאת זה מריבות וויכוחים אם הוא (הסוחר) חסיד אומות העולם או חלאת המין האנושי.
אנסה להעלות צילום אחר כך. בכל מקרה אני לא חושב שתראו משהו ברור. מדובר בהנמכה של שולי הפתח כך שהצורה הכללית נשמרה.
אנסה להעלות צילום אחר כך. בכל מקרה אני לא חושב שתראו משהו ברור. מדובר בהנמכה של שולי הפתח כך שהצורה הכללית נשמרה.
- סליקאי כסף

ראשית, כפי שצוין כאן, אי נותן אחריות 5 שנים (גם לכלים משומשים).
עלי "להודות" שלא זכורים לי מקרים רבים (או מעטים או אפילו בודדים) שבהם הייתי צריך לממש את ההטבה הזו.
בכל מקרה, לסוחר אסור לתקן או לשפר או לבצע שינוי כלשהו בנשק. רק נשק מוסמך רשאי לעשות זאת. אם נשק מוסמך תיקן (לבקשת הסוחר) בעיית הפלטה בגלוק (תקלה שאני הן כסוחר והן כנשק לא שמעתי עליה) והבעייה נפתרה (ייתכן שהנשק בסך הכל הוריד קצת גרד), אזי ייתכן שלא מדובר באירוע נורא כל כך.
אם הסוחר העניק גם אחריות סבירה (לפחות לשנתיים) על התיקון, אזי בכלל אין כאן בעייה.
עלי "להודות" שלא זכורים לי מקרים רבים (או מעטים או אפילו בודדים) שבהם הייתי צריך לממש את ההטבה הזו.
בכל מקרה, לסוחר אסור לתקן או לשפר או לבצע שינוי כלשהו בנשק. רק נשק מוסמך רשאי לעשות זאת. אם נשק מוסמך תיקן (לבקשת הסוחר) בעיית הפלטה בגלוק (תקלה שאני הן כסוחר והן כנשק לא שמעתי עליה) והבעייה נפתרה (ייתכן שהנשק בסך הכל הוריד קצת גרד), אזי ייתכן שלא מדובר באירוע נורא כל כך.
אם הסוחר העניק גם אחריות סבירה (לפחות לשנתיים) על התיקון, אזי בכלל אין כאן בעייה.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
lyuv כתב:אני בעד פרסום שמות עסקים שנתנו שירות גרוע. אבל במקרה הנוכחי מדובר בעסק שנסגר לפני שנים, כך ששירות לציבור לא יצא מזה. הדבר היחיד שיכול לצאת זה מריבות וויכוחים אם הוא (הסוחר) חסיד אומות העולם או חלאת המין האנושי.
מוזר ביותר.
לפני שהייתי מעיז לגעת בפתח ההפלטה הייתי מנסה להחליף קודם את השן החולצת וכל מנגנון הקפיץ והסרן שמאחוריה ואת בית ההדקים שעליו יצוקה השן הפולטת. הורדת מתכת מאיזור פתח ההפלטה יכולה להחליש את הצינה שגם כך מועדת לפורענות וסדקים באיזור הזה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שלא לדבר על הפגיעה בטניפר וחשיפת המקום לחלודה עתידית
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:שלא לדבר על הפגיעה בטניפר וחשיפת המקום לחלודה עתידית
ייתכן בכלל יש כאן "רשומון".
כבר נתקלתי לא אחת בתאורים שונים של פעולה מסויימת שכלל לא תאמו את העובדות האמיתיות.
לדוגמא:
השחזת פתח ההפלטה, יכולה להיות בפועל אחת מהפעולות הבאות:
1. השחזת פתח ההפלטה.
2. הורדת גרד מהזווית החדה.
3. החלקת החיספוס של הפאזה שבאה במגע עם התרמיל.
4. ניקוי שכבת נחושת / אלומיניום / פליז בגלל מריחת תרמילים על הפאזה שבה הם פוגעים.
5. ניקוי פיח ושימון כללי.
ועוד אפשרות עליה למדתי השבוע:
אשתי דיווחה לי שיש תקלה בבלמים ברכב שלה והם מגיבים בצורה מוזרה.
למרות שהרחוב בו אנו גרים עובר כרגע שיפוץ והייתה לי הרגשה שמדובר בהפעלת הabs בגלל בוץ, החלטתי לקחת את הרכב למוסך לבדיקה שבסופה - לא נמצאה כל בעייה במערכת הבלמים.
המוסכניק ייעץ לי לא להגיד לרעייתי שאין בעיה מאחר והיא תמשיך להיות סקפטית ומודאגת. "תגיד לה שמצאנו תקלה והיא תוקנה" אמר לי המוסכניק. זה ירגיע אותה והיא לא תהייה מתוחה בזמן הנהיגה.
(בשורה האחרונה, אמרתי לרעייתי בדיוק מה שהמוסכניק אמר והוספתי גם את ההסבר - למה הוא אומר זאת. היא חייכה וחזרה לנהוג כרגיל).
בהחלט ייתכן שגם בחנות, זיהו שאין כל בעייה בנשק (ייתכן שהאקדח לא הוחזק כראוי בזמן הירי ולכן הייתה בעיית הפלטה) ועל מנת להרגיע את הלקוח, בעל החנות "מכר" לו סיפור שנועד להרגיע אותו (ואגב, אני נגד גישה כזו).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
כדי להסיר ספק - הסוחר הוא גם נשק, כך שמבחינת "הרשאה" (כאילו שיש דבר כזה), אין בעיה.
אני הייתי נוכח בעת ביצוע העבודה. לא מדובר בניקוי. לא מדובר בהורדת גרד. מדובר בהורדת לפחות מילימטר, ואולי כמה (לא מדדתי) באמצעות דרמל.
אין ספק ששיכבת הטנפיר הוסרה לחלוטין. כמובן שהצינה הוחלשה, אבל אני לא יודע אם במידה מדאיגה.
לא מדובר בפתרון "פלצבו". האקדח עשה בעיות מהרגע הראשון, והתרמילים התעקמו בהפלטה. אפשר היה לראות בבירור את השיפשוף בפתח ההפלטה בנקודה התואמת לעיקום בשפת התרמיל. השיוף אכן פתר את הבעיה, אבל כאמור, זה פתרון רע ולא הגון שפגע באיכות האקדח.
אני הייתי נוכח בעת ביצוע העבודה. לא מדובר בניקוי. לא מדובר בהורדת גרד. מדובר בהורדת לפחות מילימטר, ואולי כמה (לא מדדתי) באמצעות דרמל.
אין ספק ששיכבת הטנפיר הוסרה לחלוטין. כמובן שהצינה הוחלשה, אבל אני לא יודע אם במידה מדאיגה.
לא מדובר בפתרון "פלצבו". האקדח עשה בעיות מהרגע הראשון, והתרמילים התעקמו בהפלטה. אפשר היה לראות בבירור את השיפשוף בפתח ההפלטה בנקודה התואמת לעיקום בשפת התרמיל. השיוף אכן פתר את הבעיה, אבל כאמור, זה פתרון רע ולא הגון שפגע באיכות האקדח.
- סליקאי כסף

מוכר באקדחי גלוק ישנים , גרדים של ברזל בסדן שיפשוף קל עם שופין יהלום פוטר את בעיות המעצורים .
טמבלול כתב:מוכר באקדחי גלוק ישנים , גרדים של ברזל בסדן שיפשוף קל עם שופין יהלום פוטר את בעיות המעצורים .
כפי שאמרתי קודם, לפני שמתחילים לשייף, ללטש, לכרסם ועוד כל מיני פעולות בלתי הפיכות שווה להתחיל בהחלפה של חלקים בשיטה של -TRIAL & ERROR. מחליפים חלק, מנסים בירי כדי לראות אם הבעיה נפתרה ואם לא מחליפים חלק אחר עד שמנסים את כל החלקים שמעורבים במערכת החליצה/הפלטה. סך הכל מדובר ב-5 חלקים שהעלות של כל אחד מהם יכולה לנוע בין שקלים בודדים לכמה עשרות. מוצא אחרון, אחרי שכלו כל הקיצין זה באמת לקחת את הדרמל וגם אז בזהירות רבה ובדחילו ורחימו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

15 הודעות