יתרונותיו של וולטר PK99
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יתרונותיו של וולטר PK99
שלום חברים!!!
רציתי לדעת מה היתרונות(אם אכן קיימים כאלה) של וולטר PK99
על פני משפחת הגלוקים למיניהם.
תודה מראש

רציתי לדעת מה היתרונות(אם אכן קיימים כאלה) של וולטר PK99
על פני משפחת הגלוקים למיניהם.
תודה מראש
כי זה טוב לפגוע רק בA-ים
מדובר בשני כלים שונים לחלוטין שכל מה שמשותף להם הוא שהם בעלי גוף פולימרי
הוולטר 99 (אוו סמית 99 ) הוא אקדח SA/DA בגרסה הבסיסית ומאוחר יותר יצאו גם גרסאות של DAO וDAO קל משקל הנגנון של הגלוק הוא שונה ויחודי כמו שתוכל לקרוא במאמר של נועם פה http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=48
שנהם טובים השאלה היא מה אתה מעדיף (ואין על זה תשובה נכונה אחת )הכי טוב שתערוך ניסוי כלים ותראה מה מתאים לך.
לגבי התכונות מסביב
לגלוק עדיפות קטנה בקיבולת מחסנית (17 לעומת 16 בדגם ה9 מ"מ באורך מלא)
הוולטר מגיעה מהפעל עם כוונות זוהרות בחושך להבים קדימים להחלפה ומנעול הדק
בגלוק תצתרך להוסיף את הדברים לבד.
הוולטר עצר מחלק ענק לעומת עצר קטן בגלוק
לוולטר יש אופציה להחליף את החלק האחורי של הקת להתאמה מרבית ליורה בגלוק אין.
הוולטר 99 (אוו סמית 99 ) הוא אקדח SA/DA בגרסה הבסיסית ומאוחר יותר יצאו גם גרסאות של DAO וDAO קל משקל הנגנון של הגלוק הוא שונה ויחודי כמו שתוכל לקרוא במאמר של נועם פה http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=48
שנהם טובים השאלה היא מה אתה מעדיף (ואין על זה תשובה נכונה אחת )הכי טוב שתערוך ניסוי כלים ותראה מה מתאים לך.
לגבי התכונות מסביב
לגלוק עדיפות קטנה בקיבולת מחסנית (17 לעומת 16 בדגם ה9 מ"מ באורך מלא)
הוולטר מגיעה מהפעל עם כוונות זוהרות בחושך להבים קדימים להחלפה ומנעול הדק
בגלוק תצתרך להוסיף את הדברים לבד.
הוולטר עצר מחלק ענק לעומת עצר קטן בגלוק
לוולטר יש אופציה להחליף את החלק האחורי של הקת להתאמה מרבית ליורה בגלוק אין.
לאיזו מטרה אתה שואל ? האם לירי מעשי או להגנה עצמית ?
לטעמי לירי מעשי לא מתאים בשל העובדה הקטנטנה שהכלי מאלץ אותך להתחיל תרגילים המחייבים מצב 1 של הנשק (כדור בקנה + נצור או כדור בקנה ואבטחות משולבות בגלוק) בעצם במצב 2 - כדור בקנה ופטיש מושמט / נוקר משוחרר והכדור הראשון שלך יוצא ב DA .. (ככה שתפגע ב A או ב D
... )
להגנה עצמית - שני כלים מעולים, ההבדל בנוחות ובגישה לנשיאה.
אני משוחד, ככה שאל תיקח אותי כדוגמה לשאלה לצרכי הגנה עצמית / לחימה ...
לטעמי לירי מעשי לא מתאים בשל העובדה הקטנטנה שהכלי מאלץ אותך להתחיל תרגילים המחייבים מצב 1 של הנשק (כדור בקנה + נצור או כדור בקנה ואבטחות משולבות בגלוק) בעצם במצב 2 - כדור בקנה ופטיש מושמט / נוקר משוחרר והכדור הראשון שלך יוצא ב DA .. (ככה שתפגע ב A או ב D
להגנה עצמית - שני כלים מעולים, ההבדל בנוחות ובגישה לנשיאה.
אני משוחד, ככה שאל תיקח אותי כדוגמה לשאלה לצרכי הגנה עצמית / לחימה ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מיכאלסעדה כתב:אקדחי הוולתר בזמן השואה יוצרו ע"י עובדי כפיה יהודים
נקודה למחשבה ...
מיכאל, ברובה צ'כי כבר ירית ? כבר מיששת באיזו תערוכת נשק של המשטרה בה אתה מתנדב ? זה אותו אחד ששנים רבות השתמשו בו להגנה על מדינת ישראל הקטנטונת ? זו שעדיין משתמשים בה ברובה זה להגנה על אנשים שכמותך ? מהו אותו צ'כי ידוע ? לך עם סרוכית מגדלת של שען לבחון היטב את הסמלים שיש עליו..
לך לחקור קצת על הרובה הזה ואחרים, לך לחקור קצת על אקדחים כמו פרבלום ומאוזר...
(יש כאן בארץ איזה תריסר שכאלו ואלי קצת יותר, עם סמלי הנשר "ההוא")
איך אמרו בהגנה בזמנו ? רשות הדיבור לחבר פרבלום...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
רובה צ'כי
על כל רובה צ'כי שהגיע בזמנו לארץהיה מוטבע הצלב קרס הרובה הזה יוצר עבור הוורמכט (הצבא הנאצי)והוא שימש שנים רבות את צה"ל
- סליקאי ארד

לך לחקור קצת על הרובה הזה ואחרים, לך לחקור קצת על אקדחים כמו פרבלום ומאוזר...
במקרה יש לי בבית p-38 עם כל הסמלים (גם על המחסניות) שאבי קנה בערך בשנת 50 ואז הוא היה חדש לגמרי.
במקרה יש לי בבית p-38 עם כל הסמלים (גם על המחסניות) שאבי קנה בערך בשנת 50 ואז הוא היה חדש לגמרי.
- סליקאי כסף

Re: רובה צ'כי
oto_1 כתב:על כל רובה צ'כי שהגיע בזמנו לארץהיה מוטבע הצלב קרס הרובה הזה יוצר עבור הוורמכט (הצבא הנאצי)והוא שימש שנים רבות את צה"ל
לא מדויק !
על חלק אכן הופיע.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
כמה שזכור לי עוד מימי הגדנ"ע שלי, היו מאוזרים עם צלבי קרס וסמלים של הורמאכט מוטבעים בכל מיני מקומות.
- היו גם כאלה שצלבי הקרס נמחקו מהם על ידי השחזה.
- היו גם כאלה שהסמלים נמחקו מהם חלקית ובכל מיני מקומות נותרו הטבעות של צלבי קרס זעירים.
אני חושב שאנחנו היינו בין האחרונים שירו במאוזר 7.92 וכנער אני זוכר את השוק לראות את הסמלים האלה וגם את השוק של ההדף של הרובה הזה לעומת המאוזר 0.22 שהיינו רגילים לירות בו...
במאוזרים 7.62 שהוסבו בארץ כמעט ולא יצא לי להתקל כך שאני לא יודע.
בכל מקרה...
נועם,
אין דינו של נשק שלל שהובא לארץ בדרכים לא דרכים וסייע להקמת המדינה כדין נשק שנרכש בכסף מלא על ידי אדם פרטי.
להורים שלי שנלחמו במלחמת השיחרור זה היה אפילו מקור לגאווה שהנה הם נושאים את הנשק של אותם אלה שניסו לחסל אותם.
לעומת זאת, בתור אדם פרטי יש לך החופש לבחור מה לקנות ולמי לתת את הכסף שלך - הבדל שמיים וארץ לטעמי.
אישית, אני מעדיף להמנע מלפרנס את אותן הפירמות הותיקות שהעסיקו יהודים בכפיה במשך המלחמה, ובסופה סייעו לבכירים בתנועה הנאצית להמלט לאמל"ט וגם תמכו/תומכים בהם כלכלית עד היום הזה.
א.
- היו גם כאלה שצלבי הקרס נמחקו מהם על ידי השחזה.
- היו גם כאלה שהסמלים נמחקו מהם חלקית ובכל מיני מקומות נותרו הטבעות של צלבי קרס זעירים.
אני חושב שאנחנו היינו בין האחרונים שירו במאוזר 7.92 וכנער אני זוכר את השוק לראות את הסמלים האלה וגם את השוק של ההדף של הרובה הזה לעומת המאוזר 0.22 שהיינו רגילים לירות בו...
במאוזרים 7.62 שהוסבו בארץ כמעט ולא יצא לי להתקל כך שאני לא יודע.
בכל מקרה...
נועם,
אין דינו של נשק שלל שהובא לארץ בדרכים לא דרכים וסייע להקמת המדינה כדין נשק שנרכש בכסף מלא על ידי אדם פרטי.
להורים שלי שנלחמו במלחמת השיחרור זה היה אפילו מקור לגאווה שהנה הם נושאים את הנשק של אותם אלה שניסו לחסל אותם.
לעומת זאת, בתור אדם פרטי יש לך החופש לבחור מה לקנות ולמי לתת את הכסף שלך - הבדל שמיים וארץ לטעמי.
אישית, אני מעדיף להמנע מלפרנס את אותן הפירמות הותיקות שהעסיקו יהודים בכפיה במשך המלחמה, ובסופה סייעו לבכירים בתנועה הנאצית להמלט לאמל"ט וגם תמכו/תומכים בהם כלכלית עד היום הזה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות