מחפש נשק אישי נוח וקל לתפעול - המלצות בבקשה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
מחפש נשק אישי נוח וקל לתפעול - המלצות בבקשה
שלום לחברי הפורום
קיבלתי לאחרונה אישור לרכישת אקדח בתור נשק אישי (צבא קבע), מכיוון ואינני מתמצא בנושא ומספר ההודעות הסותרות בפורום כבר בילבלו אותי
הייתי שמח לקבל המלצות ו"הארות"
מהמומחים פה לגבי הסוג והדגם המומלץ ואולי אף הצעה למכירה (במידה ויש למישהו "מציאה" במחיר סביר)
מספר פרטים:
האקדח צריך להיות קל ונוח לנשיאה ככל האפשר (כבר הבנתי שאין טעם לרכוש אקדח אם אני לא מתכוון ל"סחוב" אותו...),
אגב, אין לי יד גדולה או קטנה במיוחד, אבל אם כבר - העדפה לדגם קטן ככל האפשר לטובת נוחות נשיאה וקומפקטיות.
פשוט לתפעול ולתחזוקה ואמין (אני לא לוחם או עוסק בתחום בטחוני\מבצעי, למעשה להיפך אני רופא)
אך שישרת אותי נאמנה בשעת הצורך (אחרת הייתי רוכש אקדח "קפצונים"...).
כמובן שרצוי גם במחיר סביר (כלומר נמוך ככל האפשר אך שלא יהיה "גרוטאה" בבחינת "מה שקונים בזול, עולה ביוקר").
כמו כן, איפה מומלץ לרכוש (אני גר באיזור ירושלים ומשרת באיזור באר-שבע\רמון) ואם מאדם פרטי, מה צריך לבדוק ולשים אליו לב במיוחד.
בתודה מראש,
גל
056-967889
galgo@md.huji.ac.il

קיבלתי לאחרונה אישור לרכישת אקדח בתור נשק אישי (צבא קבע), מכיוון ואינני מתמצא בנושא ומספר ההודעות הסותרות בפורום כבר בילבלו אותי

מספר פרטים:
האקדח צריך להיות קל ונוח לנשיאה ככל האפשר (כבר הבנתי שאין טעם לרכוש אקדח אם אני לא מתכוון ל"סחוב" אותו...),

אגב, אין לי יד גדולה או קטנה במיוחד, אבל אם כבר - העדפה לדגם קטן ככל האפשר לטובת נוחות נשיאה וקומפקטיות.
פשוט לתפעול ולתחזוקה ואמין (אני לא לוחם או עוסק בתחום בטחוני\מבצעי, למעשה להיפך אני רופא)
אך שישרת אותי נאמנה בשעת הצורך (אחרת הייתי רוכש אקדח "קפצונים"...).
כמובן שרצוי גם במחיר סביר (כלומר נמוך ככל האפשר אך שלא יהיה "גרוטאה" בבחינת "מה שקונים בזול, עולה ביוקר").

כמו כן, איפה מומלץ לרכוש (אני גר באיזור ירושלים ומשרת באיזור באר-שבע\רמון) ואם מאדם פרטי, מה צריך לבדוק ולשים אליו לב במיוחד.

בתודה מראש,
גל
056-967889
galgo@md.huji.ac.il
- סליקאי ארד
מה אתם חושבים!?
תוספת: סבא שלי הציע ל"הוריש" לי אקדח ברטה 0.22 במצב חדש ומטופל.
למיטב זכרוני הוא אמנם קומפקטי מאד אך תהיתי אם הוא בכלל אפקטיבי למשהו (מלבד להרגיז ולעשות קצת רעש) או שאין מה לדבר על פחות מנשק 9מ"מ....
גל
למיטב זכרוני הוא אמנם קומפקטי מאד אך תהיתי אם הוא בכלל אפקטיבי למשהו (מלבד להרגיז ולעשות קצת רעש) או שאין מה לדבר על פחות מנשק 9מ"מ....
גל
- סליקאי ארד
הי דוק
מה שאתה מבקש זה ללמוד את הריסון בעודך עומד על רגל אחת
בטח שתמצא הרבה דיעות, רובן שונות אחת מהשנייה.
עצתי לך היא, איפה, לגשת לחנות "קרב" שבירושלים ולבדוק שם מה הם מציעים כולל יד שניה. לאחר התרשמות ראשונית חזור אלנו עם אבחנה מבדלת לפי סדר הגיוני כמובן ונשמח לעזור לך משם.
קניה של אקדח יד שנייה מאדם פרטי יכולה להיות הרבה יותר זולה אך איני בטוח כי תדע לבצע את בדיקות העזר הדרושות כמו שצריך. כמו כן לא תקבל אחריות ומנוי מטווח.
0.22 אינו קוטר מומלץ להגנה עצמית.
המינימום שאתה תחפש יהיה 9X19 או הידוע בשמו 9 רגיל.
מה שאתה מבקש זה ללמוד את הריסון בעודך עומד על רגל אחת

בטח שתמצא הרבה דיעות, רובן שונות אחת מהשנייה.
עצתי לך היא, איפה, לגשת לחנות "קרב" שבירושלים ולבדוק שם מה הם מציעים כולל יד שניה. לאחר התרשמות ראשונית חזור אלנו עם אבחנה מבדלת לפי סדר הגיוני כמובן ונשמח לעזור לך משם.
קניה של אקדח יד שנייה מאדם פרטי יכולה להיות הרבה יותר זולה אך איני בטוח כי תדע לבצע את בדיקות העזר הדרושות כמו שצריך. כמו כן לא תקבל אחריות ומנוי מטווח.
0.22 אינו קוטר מומלץ להגנה עצמית.
המינימום שאתה תחפש יהיה 9X19 או הידוע בשמו 9 רגיל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ההנחה שלי שתשרת אי אילו שנים
בצה"ל עד שתשתחרר
ותגיע לדרגה שתאפשר לך המשך אחזקת נשק כאזרח ולכן העיצה היחידה
שאני יכול לתת כרגע היא שתשתדל במגבלות התקציב לא להתפשר ובחר נשק
שתתרגל (מלשון תירגול) ,תתרגל אליו ושיהיה נוח כך שישרת אותך שנים רבות
בכל אופן עבור על האשכולות בפורום, כנס למטווח בקש לאחוז נשקים שונים ולהרגיש אותם
צמצם אפשרויות ואז גם תבקש לנסות בירי (ממטווח, חבר פורום וכדומה) ואז תחליט
אקדח לא קונים מאלבום ולא ממה שמישהו אמר...
ולחזק את דברי הברווז ... שכח מה 0.22 ...

ותגיע לדרגה שתאפשר לך המשך אחזקת נשק כאזרח ולכן העיצה היחידה
שאני יכול לתת כרגע היא שתשתדל במגבלות התקציב לא להתפשר ובחר נשק
שתתרגל (מלשון תירגול) ,תתרגל אליו ושיהיה נוח כך שישרת אותך שנים רבות
בכל אופן עבור על האשכולות בפורום, כנס למטווח בקש לאחוז נשקים שונים ולהרגיש אותם
צמצם אפשרויות ואז גם תבקש לנסות בירי (ממטווח, חבר פורום וכדומה) ואז תחליט
אקדח לא קונים מאלבום ולא ממה שמישהו אמר...
ולחזק את דברי הברווז ... שכח מה 0.22 ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
למרות שחברי המכובדים נמנעו מלהמליץ לך על אקדח ספצפי, אמליץ לך.
קנה אקדח פולימרי (גלוק, שטייר, SW99, HS-2000). תתרחק מפירמות לא ידועות (CZ -2000 וחבריו). אולי כדאי לך לשקול אקדח קומפקטי כמו הגלוק 26 (למיטב ידיעתי אינו קיים אצל "קרב" בירושלים. כדאי לבדוק ב"מגנום"). הגלוק 26 מכיל 12 כדורי 9 מ"מ במחסנית. הוא קטן מאוד (יש אומרים קטן מדי). לחילופין השטייר S9 גם הוא מהדגמים הקומפקטיים.
בכל מקרה חשוב שתתנסה באחיזת האקדח על מנת לוודא שהוא יושב לך נוח.
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=100
קנה אקדח פולימרי (גלוק, שטייר, SW99, HS-2000). תתרחק מפירמות לא ידועות (CZ -2000 וחבריו). אולי כדאי לך לשקול אקדח קומפקטי כמו הגלוק 26 (למיטב ידיעתי אינו קיים אצל "קרב" בירושלים. כדאי לבדוק ב"מגנום"). הגלוק 26 מכיל 12 כדורי 9 מ"מ במחסנית. הוא קטן מאוד (יש אומרים קטן מדי). לחילופין השטייר S9 גם הוא מהדגמים הקומפקטיים.
בכל מקרה חשוב שתתנסה באחיזת האקדח על מנת לוודא שהוא יושב לך נוח.
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=100
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
אמנון,
תיקון קל, CZ הם ראשי התיבות של "תעשיה צבאית", ואמנם חברת CZ הצ'כית ראויה לכל השבחים, אבל...
ה-CZ המדובר אינו מיוצר במפעלי CZ הידועים והמוכרים, אלא במפעל הנקרא גם CZ, שכן בניגוד לישראל, בה תע"ש הינו מותג, בצ'כיה השתמשו במושג פשוטו כמשמעו ולכן חברה נוספת מנצלת את המוניטין שרכשה CZ במהלך השנים למכירת אקדח שהוא, איך לומר, לא משהו משהו...
תיקון קל, CZ הם ראשי התיבות של "תעשיה צבאית", ואמנם חברת CZ הצ'כית ראויה לכל השבחים, אבל...
ה-CZ המדובר אינו מיוצר במפעלי CZ הידועים והמוכרים, אלא במפעל הנקרא גם CZ, שכן בניגוד לישראל, בה תע"ש הינו מותג, בצ'כיה השתמשו במושג פשוטו כמשמעו ולכן חברה נוספת מנצלת את המוניטין שרכשה CZ במהלך השנים למכירת אקדח שהוא, איך לומר, לא משהו משהו...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אההה... אני מכיר איזה אקדח מדהים, פשוט לתיפעול, רק צריך להכניס מחסנית (רבת כדורים) למשוך צינה (יש פסי דריכה טובים) לכוון למטרה (יש כוונות מקוריות טובות) וללחוץ על ההדק (הדק מקורי קצת קשה אבל ניתן לשפר בעלות נמוכה...) והכי טוב, אין נצרות ומנופים מיותרים שמבלבלים את העין והיד...
משקל קל, גוף פולימרי, אביזרים רבים...
חסכון משמעותי הוא שלרוב קשה להשיג משומש (יש כמה מודעות בסליק) והמשומש לא זול, החדש בכלל לא זול ולא תמיד זה מתאים לאקדח ראשון...
... מצד שני זה יכול להיות הראשון והאחרון, יש לו תוחלת חיים של מעל 100 אלף כדור..
אהה... מישהו יכול לעזור עם השם?
(גם לי מותר לחייך מידי פעם, לא רק להיות רציני)
משקל קל, גוף פולימרי, אביזרים רבים...
חסכון משמעותי הוא שלרוב קשה להשיג משומש (יש כמה מודעות בסליק) והמשומש לא זול, החדש בכלל לא זול ולא תמיד זה מתאים לאקדח ראשון...
... מצד שני זה יכול להיות הראשון והאחרון, יש לו תוחלת חיים של מעל 100 אלף כדור..
אהה... מישהו יכול לעזור עם השם?
(גם לי מותר לחייך מידי פעם, לא רק להיות רציני)
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 25 אפריל 2003, 12:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
אנחנו עוד נשוב...
טוב חבריה...הבנתי... אז קודם כל תודה על התגובות והטלפונים...
שנית כל - לא 0.22, מחברה מוכרת, כנראה 9ממ רגיל\קצר...
בקיצור אלך לבדוק ולהתיעץ באופן אישי באחד המטווחים,
בינתיים קיבלתי המלצות חמות מאד! על המטווח בקצרין (כל הכבוד "סרקן"
), אני אמנם צפתי אך לא יודע מתי אגיע שוב לצפון,
מישהו ממליץ על מקום באיזור באר שבע\ירושלים עם מבחר כלים משומשים, שתהיה להם סבלנות בשבילי מבלי לנצל את "תמימותי" בעניין?
תודה מראש

שנית כל - לא 0.22, מחברה מוכרת, כנראה 9ממ רגיל\קצר...
בקיצור אלך לבדוק ולהתיעץ באופן אישי באחד המטווחים,
בינתיים קיבלתי המלצות חמות מאד! על המטווח בקצרין (כל הכבוד "סרקן"

מישהו ממליץ על מקום באיזור באר שבע\ירושלים עם מבחר כלים משומשים, שתהיה להם סבלנות בשבילי מבלי לנצל את "תמימותי" בעניין?
תודה מראש
- סליקאי ארד
יש בירושלים שני מטווחים.
מטווח "קרב" אנשים נחמדים מאוד. ארסנל המשומשים שלהם מצומצם מאוד. (אני לא בטוח בכלל שיש להם משומשים). המטווח בתלפיות.
מטווח "מגנום" בעל ארסנל משומשים נרחב. אני לא מכיר אותם מצד השירות והאמינות. המטווח ממוקם במרכז העיר כ- 100 מטר ממשרד הפנים.
כלים משומשים "מהפירמות", קשה למצוא. בכל מקרה זול יותר לקנות משומש מאדם פרטי.
קח לך את רשימת המטווחים, תרים טלפון ותבדוק מה קיים בהיצע.
http://www.haslik.co.il/pages/ranges.php
מטווח "קרב" אנשים נחמדים מאוד. ארסנל המשומשים שלהם מצומצם מאוד. (אני לא בטוח בכלל שיש להם משומשים). המטווח בתלפיות.
מטווח "מגנום" בעל ארסנל משומשים נרחב. אני לא מכיר אותם מצד השירות והאמינות. המטווח ממוקם במרכז העיר כ- 100 מטר ממשרד הפנים.
כלים משומשים "מהפירמות", קשה למצוא. בכל מקרה זול יותר לקנות משומש מאדם פרטי.
קח לך את רשימת המטווחים, תרים טלפון ותבדוק מה קיים בהיצע.
http://www.haslik.co.il/pages/ranges.php
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
מוכר אקדח CZ
יש לי למכירה אקדח CZ, במצב מצויין, 9 מ"מ קצר, + 2מחסניות מלאות +נרתיק + 50 כדור, הוא קטן וקל לנשיאה אם אתה מעוניין אתה יכול לחזור אליי ב-054290578 יאיר
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד