רוס"ר שטייר
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
רוס"ר שטייר
שלום לכולם,
אני מחפש לרכוש רוס"ר של שטייר (steyr aug). כפי שאני יודע אין בארץ כאלה וכן אין ייבוא של שטייר לארץ. האם אני טועה ויש מישהו בארץ שיש לו כזה?
אם כן, הייתי שמח ליצור עימו או שהוא ייצור עימי קשר אשמח לנסות אותו טרם רכישה ("לא קונים נשק לפני שיורים בו").
כמו-כן, שמעתי שאסור לייבא לארץ נשקים אוטומטיים - האם נשק שהוא בעל יכולת אוטומטית אבל גם חצי אוטומטית מותר (כדוגמת שטייר AUG או M-16)?
יש למישהו ניסיון בייבוא נשק פרטי (לא חנות או מפיץ) ויכול לעזור לי בנושא?
תודה
שגיא
אני מחפש לרכוש רוס"ר של שטייר (steyr aug). כפי שאני יודע אין בארץ כאלה וכן אין ייבוא של שטייר לארץ. האם אני טועה ויש מישהו בארץ שיש לו כזה?
אם כן, הייתי שמח ליצור עימו או שהוא ייצור עימי קשר אשמח לנסות אותו טרם רכישה ("לא קונים נשק לפני שיורים בו").
כמו-כן, שמעתי שאסור לייבא לארץ נשקים אוטומטיים - האם נשק שהוא בעל יכולת אוטומטית אבל גם חצי אוטומטית מותר (כדוגמת שטייר AUG או M-16)?
יש למישהו ניסיון בייבוא נשק פרטי (לא חנות או מפיץ) ויכול לעזור לי בנושא?
תודה
שגיא
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

Re: רוס"ר שטייר
שלום שגיא, ברוך הבא לסליק!
אין אפשרות לאזרח להחזיק רוס"ר פרטי, ללא קשר, האם אוטומטי או לאו.
אם אתה עומד תבחינים של משה"פ - תוכל לרכוש אקדח אחד בלבד.
אם ברשותך רשיון ציד - תוכל לרכוש רובה ציד (אין רשיונות ציד חדשים).
זה בערך כל מה שאזרח יכול להחזיק באופן חוקי (וגם, ממש לא כל אזרח).
יבוא נשק פרטי לישראל אינו חוקי. גם דרך חנות זו משימה שהצלחתה מוטלת בספק רב מאוד.
אין אפשרות לאזרח להחזיק רוס"ר פרטי, ללא קשר, האם אוטומטי או לאו.
אם אתה עומד תבחינים של משה"פ - תוכל לרכוש אקדח אחד בלבד.
אם ברשותך רשיון ציד - תוכל לרכוש רובה ציד (אין רשיונות ציד חדשים).
זה בערך כל מה שאזרח יכול להחזיק באופן חוקי (וגם, ממש לא כל אזרח).
יבוא נשק פרטי לישראל אינו חוקי. גם דרך חנות זו משימה שהצלחתה מוטלת בספק רב מאוד.
- סליקאי טיטניום

תודה על התשובה (נאמר לי כי יש אפשרות לייבא כלים כאלה לצורך "אימון בירי" אבל אבדוק את זה וכמובן למטרת "החזקה").
בלי קשר יש לי שטייר m-9 (כמו בתמונה לא הדגם החדש עם המסילות כמו של הגלוק) ואני מחפש עבורו תוספות ואביזרים (קת כמו בתמונה, מחסנית גדולה יותר מ-14 כדור, סמן לייזר רצוי פנימי) יש למישהו מושג אם נשארו בארץ?
בלי קשר יש לי שטייר m-9 (כמו בתמונה לא הדגם החדש עם המסילות כמו של הגלוק) ואני מחפש עבורו תוספות ואביזרים (קת כמו בתמונה, מחסנית גדולה יותר מ-14 כדור, סמן לייזר רצוי פנימי) יש למישהו מושג אם נשארו בארץ?
מילים כתרמילים...
- סליקאי כסף

שלום וברוך בואך,
למרות המראה ה"קול" AUG הוא ישן, ב-1992 עשיתי איתו מגוון הסמכות ומטווחים ואז היה לא רע.
כיום, הפך קצת מיושן ולא רלוונטי, במיוחד האופטיקה האינטגרלית.
הוא גם קצת בעייתי לטכניקות ירי מסוימות עקב שני קדחים לפליטת גזים בחלק העליון שגילינו תוך כדי ירי...
(קצת כאב, לא נורא)
אם יש לך רישוי, לך על FLAT TOP וסגור עניין...
למרות המראה ה"קול" AUG הוא ישן, ב-1992 עשיתי איתו מגוון הסמכות ומטווחים ואז היה לא רע.
כיום, הפך קצת מיושן ולא רלוונטי, במיוחד האופטיקה האינטגרלית.
הוא גם קצת בעייתי לטכניקות ירי מסוימות עקב שני קדחים לפליטת גזים בחלק העליון שגילינו תוך כדי ירי...
(קצת כאב, לא נורא)
אם יש לך רישוי, לך על FLAT TOP וסגור עניין...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
spy כתב:
יבוא נשקים לישראל חוקי בהחלט אים יש לך רשיון מתאים .
וניתן לקבל רשיון חד פעמי ליבוא של כלי ספציפי בתנאי שהנ"ל לא קיים בארץ .
הבעיה היותר חמורה היום היא הגבלות בארץ המקור לאור ה"מאבק בטרור".
שגיא -עקרונית אסור ולא ניתן ליבא לישראל כלים צבאים לשום מטרה ,נקודה.
בעבר ניתן למטווחים מסוימים להחזיק גם כלים צבאים והם קימים עד היום לירי במטווח וגם אז לא בכולם ניתן לירות באוטומט .
יש גם אישור מיוחד למפעלים ראוים מסוימים להחזיק נשק צבאי לצרכי אבטחה .
א. תודה על התשובה - כפי שציינתי אני בודק.
ב. ברור שאיני מתכוון לעבור על החוק ולייבא נשק ללא רשיון (גם אם הייתי מביא ללא רשיון מה הייתי עושה איתו בדיוק?! אף מטווח לא היה מאשר לי לירות בו ואני לא רוצח שכיר עדיין).
ג. כפי ששאלתי וענו לי אין כלי כזה בארץ.
ד. אני לא "מפעל ראוי" ולכן לא יכול להיות לי התבחין הזה.
ה. אני לא מחפש לירות באוטומט (אם כי זה נחמד).
אני בודק עם מבינים בנושא ומקווה להצלחה - לא בונה על זה יותר מדי ובלי קשר אני לא רץ לקנות כלום עד שאני לא יורה בנשק (סביר להניח שזה יהיה בחו"ל).
תודה לכולם - אם יש עוד מבינים אשמח לקבל עצות מכולכם!
נ.ב. - אני עדיין מחפש אביזרים לשטייר M-9 שלי.
שגיא.
ב. ברור שאיני מתכוון לעבור על החוק ולייבא נשק ללא רשיון (גם אם הייתי מביא ללא רשיון מה הייתי עושה איתו בדיוק?! אף מטווח לא היה מאשר לי לירות בו ואני לא רוצח שכיר עדיין).
ג. כפי ששאלתי וענו לי אין כלי כזה בארץ.
ד. אני לא "מפעל ראוי" ולכן לא יכול להיות לי התבחין הזה.
ה. אני לא מחפש לירות באוטומט (אם כי זה נחמד).
אני בודק עם מבינים בנושא ומקווה להצלחה - לא בונה על זה יותר מדי ובלי קשר אני לא רץ לקנות כלום עד שאני לא יורה בנשק (סביר להניח שזה יהיה בחו"ל).
תודה לכולם - אם יש עוד מבינים אשמח לקבל עצות מכולכם!
נ.ב. - אני עדיין מחפש אביזרים לשטייר M-9 שלי.
שגיא.
מילים כתרמילים...
- סליקאי כסף

אולי תשקול הצטרפות לעמותת רובאי ישראל
viewtopic.php?f=1&t=13848
viewtopic.php?f=1&t=13848
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
שגיא שלום,
למרות כל מה שכתבו פה, אינך יכול לייבא לארץ רובה. מהסיבה הפשוטה, שאינך יכול חוקית להחזיק ברישיון אחד.
מה שסיפרו לך, היא אגדה אורבנית שמסתובבת במטווחים ברחבי הארץ לגבי רובים עם יכולות אוטומטיות שמוסבים ליכולות חצי אוטומטית וכך בעצם נחשבים ל"אקדחים" ויושבים על רישיון שכזה. הדבר אולי נכון לגבי האמריקאים(החזקת רוס"ר לאזרחים עם תנאי שעליו להיות חצי אוטומטי), אך לא לגבינו.
הייבוא האישי היחיד שניתן, הוא של אקדחים(וכל מה שקשור לירי אולימפי) וזה במידה שלא קיים בארץ, עם סייגים :
-עלייך להמציא מספר אישורים מסוחרים שלא מוכנים/יכולים/מחזיקים את הכלי הנ"ל. אישורים כאלה יכולים לעלות כסף, אם תמצא סוחר שמוכן לתת שכזה.
-עלייך לגשת עם מסמכים אלו אל משרד הפנים, שכיום, אינו מאפשר ייבוא אישי(כל תקופה משתנה). למה? התשובה שלהם היא שלא ניתן וזהו.
-אני בכלל לא נכנס לכל נושא הניירת/בירוקרטיה שעלייך להמציא ולנהל פה ומול חו"ל(גופים ממשלתיים).
כן ניתן לבקש מסוחר להביא לך מה שאתה רוצה(שוב, לא רובים, אלא רק אקדחים), אך רוב הסיכויים שסוחר, בשביל חתיכה אחת לא יתאמץ ואם כן יבקש בוחטה(לא שווה לו כלכלית להתרוצץ עם כל התהליכים בשביל אקדח אחד).
*אם אתה כל כך מעוניין, תיפגש עם סוחר רציני שמוכן לקנות את הכלי ולהחזיק אותו אצלו(אם יאשרו לו), ותוכל לירות בו כל פעם שתגיע אל המטווח(יביא אותו אלייך או אם המטווח שלו, תוכל לירות שם בהשגחה).
**ה-AUG מקבל מתיחת פנים ע"י נשקים בארה"ב במשך תקופה ארוכה, עם קונפיגרציות שונות ואביזרים מדליקים.
לגבי אביזרים לשטייר שלך. השטייר לא הצליח בארץ כמו גלוק, ולכן האביזרים שלו(אם בכלל הגיעו לארץ)בכלל לא קיימים. קשה לי להאמין שקיימת קת כזו בארץ. לגבי ציין פנימי ופנס, אני לא יודע אם שטייר בכלל הוציאו כאלה, מכיוון שב-AFTER MARKET ניתן למצוא כל כך הרבה סוגים. בדוק איזה מסילות יש לך(תלוי בדגם)ולפי זה פנס מתאים(יש המון יצרנים והמון סוגים). אותו הדבר לגבי ציין לייזר פנימי/חיצוני.
בכל אופן, הייבואנים בזמנו היו מטווח טבריה וגם להב. לכן אם הייתי רוצה משהו ל-M-9, הייתי מדבר איתם(עדיפות למטווח טבריה).
למרות כל מה שכתבו פה, אינך יכול לייבא לארץ רובה. מהסיבה הפשוטה, שאינך יכול חוקית להחזיק ברישיון אחד.
מה שסיפרו לך, היא אגדה אורבנית שמסתובבת במטווחים ברחבי הארץ לגבי רובים עם יכולות אוטומטיות שמוסבים ליכולות חצי אוטומטית וכך בעצם נחשבים ל"אקדחים" ויושבים על רישיון שכזה. הדבר אולי נכון לגבי האמריקאים(החזקת רוס"ר לאזרחים עם תנאי שעליו להיות חצי אוטומטי), אך לא לגבינו.
הייבוא האישי היחיד שניתן, הוא של אקדחים(וכל מה שקשור לירי אולימפי) וזה במידה שלא קיים בארץ, עם סייגים :
-עלייך להמציא מספר אישורים מסוחרים שלא מוכנים/יכולים/מחזיקים את הכלי הנ"ל. אישורים כאלה יכולים לעלות כסף, אם תמצא סוחר שמוכן לתת שכזה.
-עלייך לגשת עם מסמכים אלו אל משרד הפנים, שכיום, אינו מאפשר ייבוא אישי(כל תקופה משתנה). למה? התשובה שלהם היא שלא ניתן וזהו.
-אני בכלל לא נכנס לכל נושא הניירת/בירוקרטיה שעלייך להמציא ולנהל פה ומול חו"ל(גופים ממשלתיים).
כן ניתן לבקש מסוחר להביא לך מה שאתה רוצה(שוב, לא רובים, אלא רק אקדחים), אך רוב הסיכויים שסוחר, בשביל חתיכה אחת לא יתאמץ ואם כן יבקש בוחטה(לא שווה לו כלכלית להתרוצץ עם כל התהליכים בשביל אקדח אחד).
*אם אתה כל כך מעוניין, תיפגש עם סוחר רציני שמוכן לקנות את הכלי ולהחזיק אותו אצלו(אם יאשרו לו), ותוכל לירות בו כל פעם שתגיע אל המטווח(יביא אותו אלייך או אם המטווח שלו, תוכל לירות שם בהשגחה).
**ה-AUG מקבל מתיחת פנים ע"י נשקים בארה"ב במשך תקופה ארוכה, עם קונפיגרציות שונות ואביזרים מדליקים.
לגבי אביזרים לשטייר שלך. השטייר לא הצליח בארץ כמו גלוק, ולכן האביזרים שלו(אם בכלל הגיעו לארץ)בכלל לא קיימים. קשה לי להאמין שקיימת קת כזו בארץ. לגבי ציין פנימי ופנס, אני לא יודע אם שטייר בכלל הוציאו כאלה, מכיוון שב-AFTER MARKET ניתן למצוא כל כך הרבה סוגים. בדוק איזה מסילות יש לך(תלוי בדגם)ולפי זה פנס מתאים(יש המון יצרנים והמון סוגים). אותו הדבר לגבי ציין לייזר פנימי/חיצוני.
בכל אופן, הייבואנים בזמנו היו מטווח טבריה וגם להב. לכן אם הייתי רוצה משהו ל-M-9, הייתי מדבר איתם(עדיפות למטווח טבריה).
SPS - מתקרב לשלמות...
יש המון אביזרים לשטייר. ראיתי כאלו בIWA לפני שנה וגם לפני שנתיים.
בארץ? נו באמת
בארץ? נו באמת
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני מתחיל להתייאש... ולחשוב שאולי בכל זאת כדאי להביא משהו אוטומטי ולטפל ביוצרי הבירוקרטיות למיניהם...
סתאאאאאם בצחוק - שלא ישלחו אלי שוטרים עכשיו...
אני מקווה בכל זאת להצליח.
סתאאאאאם בצחוק - שלא ישלחו אלי שוטרים עכשיו...
אני מקווה בכל זאת להצליח.
מילים כתרמילים...
- סליקאי כסף

לגבי ה-M-9 - האם יכול להיות שסמן לייזר פנימי של גלוק יתאים לו (במקום הקפיץ מחזיר) וקת של גלוק?
מילים כתרמילים...
- סליקאי כסף

sagy_g כתב:לגבי ה-M-9 - האם יכול להיות שסמן לייזר פנימי של גלוק יתאים לו (במקום הקפיץ מחזיר) וקת של גלוק?
חס וכרפס!
לא לימדו אותך שלא מערבבים בשר וחלב?
הציין הפנימי של גלוק תוצרת לייזר מקס מעוצב בצורה של הסרן קפיץ מחזיר שלו + ההפעלה על ידי כפתור הפירוק של האקדח. לא הייתי מנסה להכניס חלק של אקדח אחד לתוך אקדח אחר מה גם שהם אפילו לא מאותה משפחה! מה שאתה כן יכול לעשות זה לחפש באינטרנט מתאם פיקטיני לשטייר (סביר להניח שיש דבר כזה), להצמיד אותו לאקדח שלך ועליו כבר תוכל להלביש מה שאתה רוצה.
http://www.ranch.bz/lj/adapter.jpg
לגבי קת, צריך לראות מקרוב איך קת של פובוס או לגלוק 19 או 17 מתלבשת שם ואולי עם קצת יצירתיות ניתן לעשות משהו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מתאם מעניין, אולי יתאים גם למסילה סגורה של האקדח שלי...
- סליקאי טיטניום

שלום ליודעי דבר!
אני רוצה לגעת עם אפשר לרכוש "תבור" להחזקה פרטית? יש דגם של תבור שנקרה " אזרחי " חצי אוטומטי 9 מ"מ או 5.56 מ"מ, אם כן מי מוכר אותם ? מה העלות ? הסיבה היא שיש תחרות אליפות אירופה לרובי סע"רע על בסיס החוקה של IPSC תרגילים 20 ,ולכן זה מענין אותי. תודה יורם שטיינר.
אני רוצה לגעת עם אפשר לרכוש "תבור" להחזקה פרטית? יש דגם של תבור שנקרה " אזרחי " חצי אוטומטי 9 מ"מ או 5.56 מ"מ, אם כן מי מוכר אותם ? מה העלות ? הסיבה היא שיש תחרות אליפות אירופה לרובי סע"רע על בסיס החוקה של IPSC תרגילים 20 ,ולכן זה מענין אותי. תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד