למסירה, מספר פריטים, תוצאות "סדר פסח".
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למסירה, מספר פריטים, תוצאות "סדר פסח".
למסירה, רק תבואו לקחת, ומהר בבקשה:
- ספרי Gun Digest משנות התשעים, כ-5 במספר, למי שלא מכיר, קטלוג המכיל את כל כלי הנשק הקיימים למכירה (אמנם בשנים ההן, אבל עדיין אלפים)+כתבות רבות על נושאים מגוונים.
- מדפסת לייזר ביתית, HP 4ML לדעתי זקוקה לשימון קל, אבל עובדת.
- מדפסת הזרקת דיו מהסדרה המקצועית של HP, מדפיסה דו-צדדי באיכות מעולה מדגם 970 CXI.
- סורק SCSI של UMAX, כולל סורק שקופיות, כבד ואיכותי.אנא שימו לב כי החיבור אינו מתאים לכל אחד.
- ספרי Gun Digest משנות התשעים, כ-5 במספר, למי שלא מכיר, קטלוג המכיל את כל כלי הנשק הקיימים למכירה (אמנם בשנים ההן, אבל עדיין אלפים)+כתבות רבות על נושאים מגוונים.
- מדפסת לייזר ביתית, HP 4ML לדעתי זקוקה לשימון קל, אבל עובדת.
- מדפסת הזרקת דיו מהסדרה המקצועית של HP, מדפיסה דו-צדדי באיכות מעולה מדגם 970 CXI.
- סורק SCSI של UMAX, כולל סורק שקופיות, כבד ואיכותי.אנא שימו לב כי החיבור אינו מתאים לכל אחד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דביר,
אשמח לקבל את הספרים, יועמדו לתצוגה במטווח לעיון הכלל.
אתאם עם מישהו במרכז שיאסוף ממך, אם מתאפשר.
למה אתה מתכוון כי הסורק אינו מתאים לכל חיבור ? איזה חיבור צריך ?
תודה.
אשמח לקבל את הספרים, יועמדו לתצוגה במטווח לעיון הכלל.
אתאם עם מישהו במרכז שיאסוף ממך, אם מתאפשר.
למה אתה מתכוון כי הסורק אינו מתאים לכל חיבור ? איזה חיבור צריך ?
תודה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
הסורק הינו סורק SCSI, מכיוון שאחד כבר טעה, אני אדגיש: אם אין לכם חיבור שכזה במחשב (ודי הגיוני שאין) הרי שיש צורך ברכישת כרטיס מיוחד לעניין, או במישהו בעל מק מהסדרות הותיקות יותר.
לגבי הספרים ובכלל, הראשון שיגיע, יקח, אני חייב לפנות את המקום בהקדם האפשרי (פשוט כי כמה כבר פנו וביקשו, אך אף אחד מהם לא מגיע בצורה מיידית).
בקרוב: סיבוב שני של פריטים למסירה.
לגבי הספרים ובכלל, הראשון שיגיע, יקח, אני חייב לפנות את המקום בהקדם האפשרי (פשוט כי כמה כבר פנו וביקשו, אך אף אחד מהם לא מגיע בצורה מיידית).
בקרוב: סיבוב שני של פריטים למסירה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב:הסורק הינו סורק SCSI, מכיוון שאחד כבר טעה, אני אדגיש: אם אין לכם חיבור שכזה במחשב (ודי הגיוני שאין) הרי שיש צורך ברכישת כרטיס מיוחד לעניין, או במישהו בעל מק מהסדרות הותיקות יותר.
.
איזה דגם הסורק?
לי יש את הדגם 600S עם כרטיס SCSI. סורק מעולה עם מתאם שקפים, אבל קצת מתחיל לחרוק ומרעיש מכנית. אם מדובר בדגם מתקדם יותר - אז אשמח לקבלו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
איציק - תודה !
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד