יבוא מחסנית מחו"ל
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יבוא מחסנית מחו"ל
היי חברים,
יש לי שאלה, ובקשתי לתשובה מיועדת לכאלה שעברו את מה שאספר ולא לכאלה שחושבים שיודעים.(מאחר וכבר שמעתי פה כמה גרסאות לכל שאלה).
אז ככה, לפני כחודשיים הזמנתי מחנות בארה"ב מחסנית 31 כדור לגלוק 17.
לאחר כחודש+ קיבלתי מכתב מהמכס שמודיע לי שיש בידם חבילה שמעוכבת עד שאמציא להם רשיון יבוא. בכל מקרה, את שאר החלקים שהיו בחבילה שחררתי. אך את המחסנית הם לא נתנו לי.
השאלה היא, איך אני משיג את המחסנית חזרה... קראתיפה שמישהו כתב ,: ללכת להציג רשיון נשק ולדבר יפה, ובכן ניסיתי, זה לא עזר והפקיד היה ממש אידיוט. שלא לדבר על זה שדיבר אליי בסימני ידיים ותוך כדי שהוא בולס(אוי, זה היה מגעיל),
טוב, בכל אופן, שמי אלון ואני אשמח מאד לעזרה בנושא.....
תודה
- סליקאי ארד

מנסיוני ביבוא קת לרובה בעבר, התקנות מגדירות שכל כלי נשק או חלק ממנו חייב ברשיון יבוא. אתה צריך לפנות למשרד הפנים, ולקבל מהם רשיון יבוא לחלק הנ"ל לאחר שתשלם אגרה. בעבר הם בקשו בחלק מהמקרים הסבר למה אתה לא קונה בארץ, אבל זה תלוי בחלק שהבאת.
בקיצור - ברור עם פקיד/ת הרשוי, שם מוסמכים לתת רשיון יבוא, ואז המכס ישחרר לך את המחסנית.
בקיצור - ברור עם פקיד/ת הרשוי, שם מוסמכים לתת רשיון יבוא, ואז המכס ישחרר לך את המחסנית.
I think, therefore I am. I think
"נפלת" כנראה על ביורוקראט , במובן הרע של המושג...
) .
הזמנתי כבר מספר פעמים , ובכל המקרים קיבלתי את החבילה :
הפקידה בדלפק שלחה אותי לאחראי , והוא אישר לאחר שהשאיר אצלו צילום ת"ז+רשיון נשק .
אגב , למיטב ידיעתי (אני לא מכיר את החוק על בוריו) , מחסניות לא מוגדרות כ-"חלקי נשק" .
הזמנתי כבר מספר פעמים , ובכל המקרים קיבלתי את החבילה :
הפקידה בדלפק שלחה אותי לאחראי , והוא אישר לאחר שהשאיר אצלו צילום ת"ז+רשיון נשק .
אגב , למיטב ידיעתי (אני לא מכיר את החוק על בוריו) , מחסניות לא מוגדרות כ-"חלקי נשק" .
A friend in need - is a friend indeed
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד