מה הפרוצדורה בהחלפת נשק (אקדח)?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה הפרוצדורה בהחלפת נשק (אקדח)?
שלום
אני רוצה להחליף את האקדח שברשותי.
מה הפרוצדורה לשם כך? האם כדאי קודם לסגור עסקה - זכרון דברים עם בעל האקדח שארצה לקנות, או שאני יכול למכור את האקדח הנוכחי שלי, ולשמור על זכאות לרישיון נשק למשך תקופה מסויימת, שבה אני יכול לחפש אקדח? (הכוונה היא שלא אצטרך שוב למסור את כל הניירת והאישורים כמו המלצת מפקד וכו' למשרד הפנים).
מה מבחינת משרד הפנים הליך?
תודה מראש על האינפורמציה. (ומצטער עם העליתי נושא שכבר "טחון", אם יש לינק לנושא, אשמח לקבל)
אני רוצה להחליף את האקדח שברשותי.
מה הפרוצדורה לשם כך? האם כדאי קודם לסגור עסקה - זכרון דברים עם בעל האקדח שארצה לקנות, או שאני יכול למכור את האקדח הנוכחי שלי, ולשמור על זכאות לרישיון נשק למשך תקופה מסויימת, שבה אני יכול לחפש אקדח? (הכוונה היא שלא אצטרך שוב למסור את כל הניירת והאישורים כמו המלצת מפקד וכו' למשרד הפנים).
מה מבחינת משרד הפנים הליך?
תודה מראש על האינפורמציה. (ומצטער עם העליתי נושא שכבר "טחון", אם יש לינק לנושא, אשמח לקבל)
- סליקאי ארד

החלפת אקדח
היי
תלוי מה הקריטריון שבגינו קיבלת את הרישיון?
אסף
אסף
Re: החלפת אקדח
asafii2 כתב:היי
אסף
"בעל עבר בטחוני" נשמע מפוצץ, אבל מדובר על דרגה במילואים, סרן.
- סליקאי ארד

רישיון
היי
תבחין לפני 96 לא צריכה להיות בעיה בכל אופן החלפה, הכי פשוט להרים טלפון
למשרד הפנים ת"א או אחר ולברר כי מזה אין דרך חזרה.
תבחין לפני 96 לא צריכה להיות בעיה בכל אופן החלפה, הכי פשוט להרים טלפון
למשרד הפנים ת"א או אחר ולברר כי מזה אין דרך חזרה.
יש לנו מצב שבו מי שקבע את החוקים השקיע המון מחשבה בעסק.
ולכן לפי החוק אסור שיהיהלך נשק ללא רשיון,
ומצד שני אין מצב שיהיה לך רשיון מבלי שיהיה לך נשק,,
לכן המעבר בין כלי נשק לבעל רשיון מחיב לולינות ואקרובטיות מסוימת,
העיקרון הוא שאתה קונה נשק מבלי שיש לך רשיון עליו,[תאורטית אסור על פי חוק,,]ואז אתה מוכר את הכלי הנוכחי שלך,ומעביר את הרשיון לכלי החדש,
ובא לציון גואל,,פשוט
ולכן לפי החוק אסור שיהיהלך נשק ללא רשיון,
ומצד שני אין מצב שיהיה לך רשיון מבלי שיהיה לך נשק,,
לכן המעבר בין כלי נשק לבעל רשיון מחיב לולינות ואקרובטיות מסוימת,
העיקרון הוא שאתה קונה נשק מבלי שיש לך רשיון עליו,[תאורטית אסור על פי חוק,,]ואז אתה מוכר את הכלי הנוכחי שלך,ומעביר את הרשיון לכלי החדש,
ובא לציון גואל,,פשוט
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב: העיקרון הוא שאתה קונה נשק מבלי שיש לך רשיון עליו,[תאורטית אסור על פי חוק,,]ואז אתה מוכר את הכלי הנוכחי שלך,ומעביר את הרשיון לכלי החדש,
ובא לציון גואל,,פשוט
אני חושב שלקחת את זה רחוק מדי.
אף אחד לא יכול למנוע ממך לרכוש נשק, לדאוג שסוחר נשק יעביר אותו למטווח הקרוב לביתך ואתה תוכל לטווח בו כאוות נפשך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ברור לי שאני יכול לפנות לסוחר נשק, שיתווך, אם בצורה שיקנהנשק מסויים שארצה לרכוש ממנו, ואם בתיווך, אחסנה וכו'.
כמובן שאותם סוחרים לא עובדים בחינם, והייתי רוצה לחסוך את דמי התיווך הללו, בדיוק כפי שקניתי את האקדח הנוכחי.
אתר משרד הפנים לא נותן אינפורמציה ברורה לגבי הליך החלפת הנשק, ומדובר באמת על כך שאי אפשר להחזיק שני נשקים בו זמנית, ומנגד אם אני מוכר את האקדח שלי לפני שאני קונה חדש, אני בעצם מאבד את הרישיון וצריך להתחיל את כל ההליך מחדש.
שוב, כמובן שאפשר להעזר בסוחר, אבל אני מנסה להמנע מכך. (לא שיש לי משהו באופן אישי נגדם, סתם מנסה לחסוך בעלויות).
נראה לי שבאמת אסגור זכרון דברים קודם, ורק אז אמכור את שלי.
כמובן שאותם סוחרים לא עובדים בחינם, והייתי רוצה לחסוך את דמי התיווך הללו, בדיוק כפי שקניתי את האקדח הנוכחי.
אתר משרד הפנים לא נותן אינפורמציה ברורה לגבי הליך החלפת הנשק, ומדובר באמת על כך שאי אפשר להחזיק שני נשקים בו זמנית, ומנגד אם אני מוכר את האקדח שלי לפני שאני קונה חדש, אני בעצם מאבד את הרישיון וצריך להתחיל את כל ההליך מחדש.
שוב, כמובן שאפשר להעזר בסוחר, אבל אני מנסה להמנע מכך. (לא שיש לי משהו באופן אישי נגדם, סתם מנסה לחסוך בעלויות).
נראה לי שבאמת אסגור זכרון דברים קודם, ורק אז אמכור את שלי.
- סליקאי ארד

GUSS כתב:סתם מתוך סקרנות ,הנשק שניקנה ללא רשיון והועבר למטווח, על שם מי הוא רשום באופן רשמי?
היש איזו שהיא נירת? איזה שהו רשיון נוסח "רשיון להחזקה במטווח"האם משרד הפנים גובה על "רשיון" כזה כסף? האם הוא לצמיתות?
הנשק רשום בתור חלק מהארסנל של אותו המטווח, ולהם יש את הרשיון של משרד הפנים.
משרד הפנים אחראי להנפיק רשיונות נשק, אז אם אין לך רשיון גם לא תהיה רשום שם.
ההתנהלות שלך היא מול הבעלים של אותו מטווח, ולגביו אתה הבעלים של הנשק.
זאת אומרת, שאם תרצה מחר למכור את הנשק למישהו, אז אותו מטווח יוציא שטר מכר (כשהוא רשום בתור הבעלים של אותו כלי) וימכור את הכלי בשמך לאותו פלוני.
אותו כנ"ל עם רכישת נשק מסוחר נשק, או רכישת רכב מגורם פרטי או סוחר.
אתה מסכם את התנאים העסקיים עם המוכר. כל עוד לא נעשתה העברת בעלות במשרד הפנים/משרד הרשוי הבעלים נשארו כפי שהיו. העברת בעלות נעשית בצורה של פעולה בנקאית.
הכוונה שינוי הבעלות על הנשק/רכב של המוכר + העברת הבעלות אליך. אחרי שזה נעשה העסקה הושלמה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות