מחסניות ל HS2000
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מחסניות ל HS2000
עוד פקידה שקבורה עמוק בימי הפקס.
תזמין אותה להכנס בזהירות לאינטרנט (הוא נושך!), ותפנה אותה לקישור הבא
ותשאל אותה לאיזה מדינה שייך משרד הפנים הזה שגם אצלו כתוב בעברית ואצלו דווקא מופיע שמותר לייבא אקדח ש-ל-ם ולא רק מחסניות עבורו.
מדהים!
תזמין אותה להכנס בזהירות לאינטרנט (הוא נושך!), ותפנה אותה לקישור הבא
ותשאל אותה לאיזה מדינה שייך משרד הפנים הזה שגם אצלו כתוב בעברית ואצלו דווקא מופיע שמותר לייבא אקדח ש-ל-ם ולא רק מחסניות עבורו.
מדהים!
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
רונן,
אתר האינטרנט של משרד הפנים אינו ספר החוקים, גם בחוברת ההדרכה המחולקת לבעלי רישיון לכלי ירייה נכתב בפתיחה, כי הנחיות ודברי החוק יגברו על החוברת בכל מקום בו תתגלה סתירה בין הדברים.
בחוק כלי הירייה לא נכתב כי אסור לייבא לבד חלקים או נשק, למעט העובדה הבסיסית והמקובלת על כולנו, כי נדרש רישיון.
חוק כלי הירייה, סעיף 2 סעיף קטן ג' :
"לא יביא אדם למדינה כלי ירייה שאינו צבאי, ולא יוציא אדם מן המדינה כלי ירייה שאינו צבאי, אלא על פי רישיון."
ואסיים בציטוט מתוך כתבה / ראיון עם יעקב עמית (מוסף "מצודה"גילון 2 סתיו 2009 שקיבלתי השבוע)
אמנם הציטוט מתייחס לסעיף אחר (סעיף 10 בנושא מפעלים ראויים) של חוק כ"י, אבל.. "מכאן למעשה מה שלא מופיע בחוק - בעיקרון מותר לעשות".
לא נכתב באף מקום שלאדם פרטי אסור לייבא נשק או חלקיו, נכתב כן כי יש לקבל רישיון לכך, ועל כך אין עוררין.
הניסיון לקשור כל דבר להתאחדות הקליעה ולהפיל עליה את התיק - בזוי. ההתאחדות (ואני מביא את רוח הדברים של יאיר ממייל שנשלח לאחרונה בנושא רישוי רובי צייד וטוטו) לא עוסקת במתן רישיונות, אלא בספורט.
לדעתי מכתב מנומק ומובהר היטב ליעקב עמית, עשוי לסייע.
נועם.
אתר האינטרנט של משרד הפנים אינו ספר החוקים, גם בחוברת ההדרכה המחולקת לבעלי רישיון לכלי ירייה נכתב בפתיחה, כי הנחיות ודברי החוק יגברו על החוברת בכל מקום בו תתגלה סתירה בין הדברים.
בחוק כלי הירייה לא נכתב כי אסור לייבא לבד חלקים או נשק, למעט העובדה הבסיסית והמקובלת על כולנו, כי נדרש רישיון.
חוק כלי הירייה, סעיף 2 סעיף קטן ג' :
"לא יביא אדם למדינה כלי ירייה שאינו צבאי, ולא יוציא אדם מן המדינה כלי ירייה שאינו צבאי, אלא על פי רישיון."
ואסיים בציטוט מתוך כתבה / ראיון עם יעקב עמית (מוסף "מצודה"גילון 2 סתיו 2009 שקיבלתי השבוע)
אמנם הציטוט מתייחס לסעיף אחר (סעיף 10 בנושא מפעלים ראויים) של חוק כ"י, אבל.. "מכאן למעשה מה שלא מופיע בחוק - בעיקרון מותר לעשות".
לא נכתב באף מקום שלאדם פרטי אסור לייבא נשק או חלקיו, נכתב כן כי יש לקבל רישיון לכך, ועל כך אין עוררין.
הניסיון לקשור כל דבר להתאחדות הקליעה ולהפיל עליה את התיק - בזוי. ההתאחדות (ואני מביא את רוח הדברים של יאיר ממייל שנשלח לאחרונה בנושא רישוי רובי צייד וטוטו) לא עוסקת במתן רישיונות, אלא בספורט.
לדעתי מכתב מנומק ומובהר היטב ליעקב עמית, עשוי לסייע.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
יש סיכוי סביר שחבר ימכור HS עם 4 מחסניות.
בקשות בפרטי בבקשה.
בקשות בפרטי בבקשה.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יונה
אני רוצה לייבא מחסניות HI-CAP לHS2000
מחסניות של 18 כדור בשביל להתחרות איתן במחלקת פרודקשן
אני רוצה לייבא מחסניות HI-CAP לHS2000
מחסניות של 18 כדור בשביל להתחרות איתן במחלקת פרודקשן
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
עד כמה שידוע לי, ויתקן אותי חברי המכובד, החל מ ה 1.1.2010 מחלקת פרודקשן מוגבלת ל15 כדורים במחסנית.
http://www.brianenos.com/forums/index.p ... opic=94197
ומה יעשו בעלי השאדו, גלוק 17
שלהם מחסניות גדולות מ15 כדור?
שלהם מחסניות גדולות מ15 כדור?
"Si Vis Pacem Para bellum"
pildus2 כתב:עד כמה שידוע לי, ויתקן אותי חברי המכובד, החל מ ה 1.1.2010 מחלקת פרודקשן מוגבלת ל15 כדורים במחסנית.
אכן כך אמור להיות
מי שירה יותר מ 15 (+1) ללא החלפת מחסנית יענש.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד