מחסניות ל HS2000
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מחסניות ל HS2000
glockbuster כתב:אמיר,
בגדול אתה צודק אבל לא ענית לשאלתי
אני קניתי HS2000 חדש מהקופסה ומהיבואן האם אני לא צודק שהוא מחוייב להחזיק
מלאי של חלקי חילוף מקוריים ומחסניות מקוריות ולא קומבינות כאלו ואחרות
והעובדה שיש לכם קשיים בתור סוחרים הם לא תירוץ כי לי מגיע תמורה בעד מה ששילמתי
ואני תמיד אומר שאני קודם כל קונה שירות ורק אחר כך מוצר לכן אני תמיד אקנה מוצר עם אחריות
גם בעלי סובארו שרצו ושיפרו את מכוניתם במרבית המקרים נאלצים להיפרד מרכבם למרות שהרכב יכול לעבור
טסט כך שאנחנו לא הציבור היחיד שהמדינה לא ממש אוהבת אבל לאותם רכבים אין מחסור בחלקי חילוף
ולי יש ויותר מזה האקדח שלי צריך לתפקד תמיד והעובדה שאין מחסניות וחלקי חילוף זה לא תירוץ בשבילי
הסוחר צריך לעשות הכל כדי לעמוד מהתחייבות שלו מולי.
אני חושב שכל מי שמייבא מוצר באופן סדיר מחוייב על פי תקנות משרד התמ"ת או אפילו על פי חוק להחזיק מלאי חלפים לפחות ל-7 שנים:
http://www.safety-project.com/items/file29.doc
לצערי אני לא ראיתי כלי נשק ברשימה הזו - אולי מישהו יוכל למצוא.
כל נושא האחריות והשירות בארץ פרוץ לחלוטין, ובהרבה מקרים תעודת האחריות שאתה מקבל שווה ל...אף אחד לא מחזיק מלאי של חלפים כי מבחינת הסוחר זה כסף מת!
עם כל האמפטיה שיש לי כלפי הסוחרים, אם הייתי נמצא במצב הזה לא הייתי מהסס לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולתבוע את מחיר הנשק בחזרה (במידה ויש לי אותו פחות מ-7 שנים).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מה זה "מלאי סביר" ? 10 מחסניות ? 100 ? 1000 ? יותר ? פחות מכך ?
ואם יחזיק הסוחר 100 מחסניות רזרבה, ולא ירכשו ממנו כלל ? מי יפצה על המלאי האבוד ? הרי הייבוא, ההחזקה והרצון לתת שירות, יסתכמו בסופו של יום לכדי תמחור בסעיף כל שהוא.
ממש כמו הסיפור עם מחירי התחמושת. על מנת לתת מחירים טובים ללקוח הסופי, צריך לרכוש כמויות גדולות של תחמושת ברכישה אחת, לא מצטברת. נו, ומישהו מהמתלוננים על מחירי התחמושת, בא לרכוש ?
הידעת שחברה גדולה ומפורסמת בישראל, שעיסוקה בייצור נרתיקים וחגורות, איננה מייצרת כלל וכלל למלאי המדף ? אלא לפי הזמנה בלבד ? תנאי ההתקשרות עימה אומרים מראש, כי זמני האספקה הינם כאלו ואחרים ויש לקחת בחשבון.
במקרה של המחסניות, יש כאן בעייה אחרת. היצרן לא מוכן לשלוח לארץ. מה תעשה ? תרביץ לו ? ההודעה של HS קרואטיה, הינה שאם לא יקבל הזמנה לכמות גדולה של אקדחים, לא יספק סחורה במיידי, אלא קודם ללקוחות גדולים. הקטנים יחכו.
כמה כלים לייבא ? 50 ? 100 ? 500 ?
כל כמות שתביא לארץ, שקולה לכמות הנמכרת על ידי החנות הנידחת ביותר בארה"ב. היצרן הודיע שיעדיף הזמנה גדולה של כלים ואבזור על פני הזמנה קטנה, גם אם אתה הסוכן הרשמי שלו במדינת היעד.
הסוחר נמצא במלכוד. מחד, מתחייב לספק שירות ברמה גבוהה ככל שיכול, מאידך, עוצרים אותו שני גופים. המדינה והיצרן בחו"ל.
נכון שישנן אפשרויות אחרות לייבא מחסניות, אך לא תמיד מה שרואים מעיני הלקוח, ניתן לראות מעיני הסוחר. לסוחר ישנן מגבלות פעולה תחת חוק, תחת פקידות ממשלתית ועוד.
יש תמיד את האפשרות לקבל את האישור מ 3 סוחרים שאינם מחזיקים במוצר המבוקש ולקבל אישור ייבוא עצמאי. יש כאן באתר כמה שעשו כן, לכלים שנמכרו בארץ באופן מסודר, אך לא נמצאו להם מחסניות נוספות. (אגב, הכלים, של יצרן אוסטרי ידוע)
לוקח זמן, כסף והרבה זיעה ועצבים, אבל תקבל את מה שאתה רוצה, בסופו של דבר.
צריך להסתכל על המטבע משני צידיו, רצוי באור יום.
ואם יחזיק הסוחר 100 מחסניות רזרבה, ולא ירכשו ממנו כלל ? מי יפצה על המלאי האבוד ? הרי הייבוא, ההחזקה והרצון לתת שירות, יסתכמו בסופו של יום לכדי תמחור בסעיף כל שהוא.
ממש כמו הסיפור עם מחירי התחמושת. על מנת לתת מחירים טובים ללקוח הסופי, צריך לרכוש כמויות גדולות של תחמושת ברכישה אחת, לא מצטברת. נו, ומישהו מהמתלוננים על מחירי התחמושת, בא לרכוש ?
הידעת שחברה גדולה ומפורסמת בישראל, שעיסוקה בייצור נרתיקים וחגורות, איננה מייצרת כלל וכלל למלאי המדף ? אלא לפי הזמנה בלבד ? תנאי ההתקשרות עימה אומרים מראש, כי זמני האספקה הינם כאלו ואחרים ויש לקחת בחשבון.
במקרה של המחסניות, יש כאן בעייה אחרת. היצרן לא מוכן לשלוח לארץ. מה תעשה ? תרביץ לו ? ההודעה של HS קרואטיה, הינה שאם לא יקבל הזמנה לכמות גדולה של אקדחים, לא יספק סחורה במיידי, אלא קודם ללקוחות גדולים. הקטנים יחכו.
כמה כלים לייבא ? 50 ? 100 ? 500 ?
כל כמות שתביא לארץ, שקולה לכמות הנמכרת על ידי החנות הנידחת ביותר בארה"ב. היצרן הודיע שיעדיף הזמנה גדולה של כלים ואבזור על פני הזמנה קטנה, גם אם אתה הסוכן הרשמי שלו במדינת היעד.
הסוחר נמצא במלכוד. מחד, מתחייב לספק שירות ברמה גבוהה ככל שיכול, מאידך, עוצרים אותו שני גופים. המדינה והיצרן בחו"ל.
נכון שישנן אפשרויות אחרות לייבא מחסניות, אך לא תמיד מה שרואים מעיני הלקוח, ניתן לראות מעיני הסוחר. לסוחר ישנן מגבלות פעולה תחת חוק, תחת פקידות ממשלתית ועוד.
יש תמיד את האפשרות לקבל את האישור מ 3 סוחרים שאינם מחזיקים במוצר המבוקש ולקבל אישור ייבוא עצמאי. יש כאן באתר כמה שעשו כן, לכלים שנמכרו בארץ באופן מסודר, אך לא נמצאו להם מחסניות נוספות. (אגב, הכלים, של יצרן אוסטרי ידוע)
לוקח זמן, כסף והרבה זיעה ועצבים, אבל תקבל את מה שאתה רוצה, בסופו של דבר.
צריך להסתכל על המטבע משני צידיו, רצוי באור יום.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם,
הרבה חברות ועסקים נפלו על הקרשים ופשטו את הרגל על זה שהם נתקעו עם מלאי מת של מוצרים.
הרבה מאד חברות סטארט-אפ קמו וניסו למצוא מודלים מתמטיים לאופטימיזציה של רמות מלאי.
בתכלס את הלקוח זה לא צריך לעניין. אם אתה לא מסוגל לעמוד מאחורי המוצר שאתה מוכר ולתת לו שירות ואחריות לאורך זמן - אל תמכור, כי אחרת אתה מוליך את הלקוח שולל!!
כמו שידעת לקבל מאותו לקוח 4000 - 6000 שח עבור אותו הכלי שמכרת לו, כך אתה צריך לדעת לתת לו שירות מתאים במידה ואותו כלי מתקלקל.
א.
הרבה חברות ועסקים נפלו על הקרשים ופשטו את הרגל על זה שהם נתקעו עם מלאי מת של מוצרים.
הרבה מאד חברות סטארט-אפ קמו וניסו למצוא מודלים מתמטיים לאופטימיזציה של רמות מלאי.
בתכלס את הלקוח זה לא צריך לעניין. אם אתה לא מסוגל לעמוד מאחורי המוצר שאתה מוכר ולתת לו שירות ואחריות לאורך זמן - אל תמכור, כי אחרת אתה מוליך את הלקוח שולל!!
כמו שידעת לקבל מאותו לקוח 4000 - 6000 שח עבור אותו הכלי שמכרת לו, כך אתה צריך לדעת לתת לו שירות מתאים במידה ואותו כלי מתקלקל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ומעבר לכך, תמחור נכון של מוצר צריך לכלול גם את עלות השירות העתידי כולל מלאי חלקי חילוף.
כל עסק מחזיק מלאי, החל ממסעדה וכלה ביצרני רכב.
מה יעשה בעל המסעדה בבשר שהתקלקל במקרר ולא נמכר? ההכנסה מהסטיק שהוא כן מוכר אמורה לכסות גם על התרחיש הראשון.
למחסניות ומלאי חלקי חילוף אין "פג תוקף", והם לא מתקלקלים.
בחו"ל נמכרים ערכות חלקי חילוף במחירים שוים לכל נפש. ראיתי את זה בתחרויות ובתערוכות. אין סיבה אמיתית שסוחר לא יוכל להשיג ללקוחותיו את כל מה שהם צריכים, ויש לא מעט כאלו שאכן עושים זאת, כי הם מבינים שלא הכל נצפה דרך החור של הגרוש שמרויחים היום, ובונים את המוניטין שלהם לטווח ארוך.
בול ומאיר רוט הם דוגמאות מצויינות .
כל עסק מחזיק מלאי, החל ממסעדה וכלה ביצרני רכב.
מה יעשה בעל המסעדה בבשר שהתקלקל במקרר ולא נמכר? ההכנסה מהסטיק שהוא כן מוכר אמורה לכסות גם על התרחיש הראשון.
למחסניות ומלאי חלקי חילוף אין "פג תוקף", והם לא מתקלקלים.
בחו"ל נמכרים ערכות חלקי חילוף במחירים שוים לכל נפש. ראיתי את זה בתחרויות ובתערוכות. אין סיבה אמיתית שסוחר לא יוכל להשיג ללקוחותיו את כל מה שהם צריכים, ויש לא מעט כאלו שאכן עושים זאת, כי הם מבינים שלא הכל נצפה דרך החור של הגרוש שמרויחים היום, ובונים את המוניטין שלהם לטווח ארוך.
בול ומאיר רוט הם דוגמאות מצויינות .
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ב"הצלחה בייבוא או בכל מעשה אחר
נערך לאחרונה על ידי ירוני בתאריך 09 אוקטובר 2009, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
דון
בעיקרון (כלומר, אם לא היינו לוקחים בחשבון שאנחנו במדינת ישראל), אתה צודק לחלוטין.
הבעייה היא שאף סוחר לא יכול לתכנן את צעדיו כשהמערכת משנה את חוקיה בכל רגע שלפקיד כלשהו עולה מפלס השתן / רוע / טמטום.
ייבוא מחסניות היה בעבר פשוט וקל. פקס או מייל ליצרן (או למגאר) ותוך 36 שעות הסחורה על המדף.
כיום כל משלוח צריך לעבור ויה דולורוזה שנמשכת חודשים ועלותה לא מאפשרת ייבוא של פריטים בודדים.
ולגבי הדוגמאות שנתת (2 הסוחרים שמסוגלים לשמור על כבוד המקצוע): אתה מחזיר אותנו ל"נבואת הזעם" שלי שאומרת שאם לא יחול שינוי במדיניות (וכנראה שלא יחול), נשאר עם 3-4 סוגי כלי נשק שייובאו לארץ.
בעיקרון (כלומר, אם לא היינו לוקחים בחשבון שאנחנו במדינת ישראל), אתה צודק לחלוטין.
הבעייה היא שאף סוחר לא יכול לתכנן את צעדיו כשהמערכת משנה את חוקיה בכל רגע שלפקיד כלשהו עולה מפלס השתן / רוע / טמטום.
ייבוא מחסניות היה בעבר פשוט וקל. פקס או מייל ליצרן (או למגאר) ותוך 36 שעות הסחורה על המדף.
כיום כל משלוח צריך לעבור ויה דולורוזה שנמשכת חודשים ועלותה לא מאפשרת ייבוא של פריטים בודדים.
ולגבי הדוגמאות שנתת (2 הסוחרים שמסוגלים לשמור על כבוד המקצוע): אתה מחזיר אותנו ל"נבואת הזעם" שלי שאומרת שאם לא יחול שינוי במדיניות (וכנראה שלא יחול), נשאר עם 3-4 סוגי כלי נשק שייובאו לארץ.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
שרקן,
שינוי במדיניות לא יחול. צריך לחולל אותו.
הבנתי את העניין עם הסוחרים שהם עסוקים יותר במאבקים פנימיים מאשר בעתיד של הענף.
חלילה לי ולשכמותי לנהל לכם את המקצוע או את דפוס המחשבה, אבל, אם זה המצב, שסוחר נשק מורשה לא יכול ליבא מחסנית, אז לדעתי עדיף לסגור את הבסטה כבר עכשיו. זה כולל הפסקה של הכשרות למיניהן, הפסקה של מכירות לגופים בטחוניים, הפסקה של חידושי רשיונות ושהרגולטור יתמודד עם התוצאות. נכון שזה יפגע קשות בפרנסה לטווח קרוב, אבל אפשר לראות בזאת השקעה לטווח ארוך.
מכיון ששנינו יודעים שזה לא יקרה, כי אין איחוד, אז זה מה שמביא אותנו לנבואת הזעם שלך.
שינוי במדיניות לא יחול. צריך לחולל אותו.
הבנתי את העניין עם הסוחרים שהם עסוקים יותר במאבקים פנימיים מאשר בעתיד של הענף.
חלילה לי ולשכמותי לנהל לכם את המקצוע או את דפוס המחשבה, אבל, אם זה המצב, שסוחר נשק מורשה לא יכול ליבא מחסנית, אז לדעתי עדיף לסגור את הבסטה כבר עכשיו. זה כולל הפסקה של הכשרות למיניהן, הפסקה של מכירות לגופים בטחוניים, הפסקה של חידושי רשיונות ושהרגולטור יתמודד עם התוצאות. נכון שזה יפגע קשות בפרנסה לטווח קרוב, אבל אפשר לראות בזאת השקעה לטווח ארוך.
מכיון ששנינו יודעים שזה לא יקרה, כי אין איחוד, אז זה מה שמביא אותנו לנבואת הזעם שלך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
HS2000 בארץ הוא מוצר נידח? אם ככה אז באמת שהמצב גרוע. נביא מחסנית ממדינה אחרת ונקווה שלא יעצרו אותי במכס.אולי קיימים אצלו אותם חלקי חילוף אקזוטיים למוצרים נידחים?!
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:HS2000 בארץ הוא מוצר נידח? אם ככה אז באמת שהמצב גרוע. נביא מחסנית ממדינה אחרת ונקווה שלא יעצרו אותי במכס.אולי קיימים אצלו אותם חלקי חילוף אקזוטיים למוצרים נידחים?!
ספר לנו איך הלך.
נועם: לראשונה אני לא מסכים איתך, כשסוחר מחליט שהוא יוצא להרפתקאה של יבוא ושווק סוג חדש של נשק בארץ הוא צריך לשקלל את כל הבעיות שהוא עתיד להתקל בהם. לא מתאים לו? לא נורא ,שיחזיק בסטוק של האקדחים החדשים רק יריחו גלוק ובול.
אבל אם הוא מחליט שהוא משווק בארץ את "האקדח הבא" שידע לעמוד מאחוריו גם כשהעניינים לא עולים יפה והרווחים קטנים\אפסיים
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
בשמחהספר לנו איך הלך.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
לגיא :
אם אתה מתכוון לעבור עבירה - ולהודיע על כך קבל עם ורשת, בבקשה. שא בתוצאות. קח בחשבון כי התוצאות עלולות להשפיע על כלל נושאי הנשק בארץ, לא רק עליך.
שב עם רשימת הטלפונים של סוחרי הנשק בארץ (ראה רשימת המטווחים בסליק) וחפש את מבוקשך.
לא תמצא ? בקש משלושה סוחרים שיכתבו מכתב כי אין להם במלאי ואין ברצונם לייבא עבורך את המחסנית. עם המכתב, גש לפקיד הרישוי וקבל רישיון ייבוא. לאחר מכן, הזמן ושחרר במסודר מהמכס.
כל אופציה אחרת שתבצע, עלולה לגרור שלילת הרישיון שלך, הקשחת עמדות המדינה מול הסוחרים ומול בעל הרישיון הפרטי, כלל הציבור.
לדעתי האשכול קצת מאבד מהכיוון שלו - נכון שהסוחר צריך לתת לך מענה, אבל בני אדם יכולים לטעות, לא צריך לצלוב במקרה זה.
לא ניתן לחזות ביקוש למלאי שכזה, זו אכן בעייה. יש כאן הבדל תהומי בין מלאי של ח"ח למקרר ותנור אפייה, כאן על כל בורג צריך אישור מהמדינה, לידיעת מי שלא מכיר את המערכת.
אם אתה מתכוון לעבור עבירה - ולהודיע על כך קבל עם ורשת, בבקשה. שא בתוצאות. קח בחשבון כי התוצאות עלולות להשפיע על כלל נושאי הנשק בארץ, לא רק עליך.
שב עם רשימת הטלפונים של סוחרי הנשק בארץ (ראה רשימת המטווחים בסליק) וחפש את מבוקשך.
לא תמצא ? בקש משלושה סוחרים שיכתבו מכתב כי אין להם במלאי ואין ברצונם לייבא עבורך את המחסנית. עם המכתב, גש לפקיד הרישוי וקבל רישיון ייבוא. לאחר מכן, הזמן ושחרר במסודר מהמכס.
כל אופציה אחרת שתבצע, עלולה לגרור שלילת הרישיון שלך, הקשחת עמדות המדינה מול הסוחרים ומול בעל הרישיון הפרטי, כלל הציבור.
לדעתי האשכול קצת מאבד מהכיוון שלו - נכון שהסוחר צריך לתת לך מענה, אבל בני אדם יכולים לטעות, לא צריך לצלוב במקרה זה.
לא ניתן לחזות ביקוש למלאי שכזה, זו אכן בעייה. יש כאן הבדל תהומי בין מלאי של ח"ח למקרר ותנור אפייה, כאן על כל בורג צריך אישור מהמדינה, לידיעת מי שלא מכיר את המערכת.
אשכול משבי'ז , גרם לי אישית -
א. להיות מרוצה שלא קניתי HS
ב. לגרום לי שקול להחליף ליריחו
ממתחרו האוסטרי המצוי בשוק
א. להיות מרוצה שלא קניתי HS
ב. לגרום לי שקול להחליף ליריחו

."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
נועם, התחלתי את האשכול הזה בכלל בעיה קיימת (והיא קיימת) וע"מ לקבל תשובות לאופציות הקיימות. מזה התפתח דיון שאני אישית מעריך אותו מאוד. אני יודע שאתה מקורב לקל-וי (מזכיר אותם בכל תגובה שניה, כולל המיקום המפורסם מול משטרת ר"ג), אבל לי אין שום סימפטיה למי שלא יכול להציע לי שרות בסיסי למוצר שהוא ידע למכור טוב מאוד ובהתלהבות והבטחות שכבר הזכרתי קודם - לא אכפת לי אם מדובר בלפטופ, מקרר או אקדח (בטח ובטח שאקדח). יש כאן מספיק אנשים שהסכימו אתי, בציבורי ובפרטי. מה ביקשתי? מחסנית, לא נוקר ולא צינה ולא קת חדשה - רק מחסנית. אז בסדר, יש להם בעיה, אבל לענות לי באנטיפטיות ולסגור לי את הטלפון כשאני באמצע המשפט? אם זו צליבה, שיהיה.נכון שהסוחר צריך לתת לך מענה, אבל בני אדם יכולים לטעות, לא צריך לצלוב במקרה זה.
נכון, אני לא מכיר את המערכת כמוך. אז מה? כל אזרח אמור להכיר את כל המערכות? למה לא עשו לי "הכרה" עם המערכת כשמכרו לי את האקדח? כאשר אין ליבואן חלפים אז פתאום אני לא מכיר את המערכת? סליחה באמת.לידיעת מי שלא מכיר את המערכת
ואחרון חביב - לא מתכוון לעבור עברה, לא עברתי אף פעם עברות (בטח בתחום הרישוי) וגם לא אעבור. רשמתי כתגובה למספר אנשים שהציעו את האפשרות הזו ושעשו זאת בעבר. לא אמרתי שאני הולך להבריח כלום. אמרתי שאני מתכוון לרכוש מחסנית במדינה (שאני אזרח שלה, שיש לי בה רשיון, שבה אני כן מבין את ה"מערכת" ושאינה דורשת רשיונות ייצוא למחסניות - את זה אני יודע טוב מאוד), האם אמרתי משהו בנוגע לכך שאני לא מתכוון להצהיר עליה בארץ? להפך, אמרתי שאני מקווה שלא יעשו בעיות במכס, מה שאומר שאני מתכוון להראות אותה במכס. אם זה הצליח לאנשים אחרים, אולי יצליח גם לי, ואם לא אז לא. מקווה שנחה עליך דעתך.אם אתה מתכוון לעבור עבירה - ולהודיע על כך קבל עם ורשת, בבקשה. שא בתוצאות. קח בחשבון כי התוצאות עלולות להשפיע על כלל נושאי הנשק בארץ, לא רק עליך.
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
גיא,
אני מנסה לעזור לך, אתה לא חייב לקבל את העזרה. אבל מהדברים שלך, בחלקם, משתמע כי אתה מתכוון לבצע תהליך שחורג מהמקובל, על מנת שלא תסתבך ולא תסבך אחרים בהמשך (הקשייה נוספת של המערכת).
אם תקרא שנית את מה שאני כותב, תתעמק ותבין כי (ואלי אני טועה כשלא הסברתי עצמי נכון) :
1. ייבוא חלקי נשק, כולל מחסנית, דורש רישיון ייבוא. כתבו לך את זה לפני. את הרישיון אתה צריך לקבל ממשרד הפנים.
2. על מנת לקבל רישיון שכזה, אתה זקוק למכתב מסוחר נשק. גם כאן, הצעתי לך עזרה, בקבלת מכתב, שאני כמפעיל חנות לנשק, לא מתכוון לייבא מחסניות שכאלו. עזרתי יחד עם סוחרים אחרים לחבר אחר מהפורום, צריך 3 מכתבים שכאלו, נשאר לך לחפש עוד שניים.
3. מנסיון של חברים, שהביאו לארץ מחסנית או חלק אחר שדרש רישיון ונתקע במכס, הם הגיעו כמעט לחקירה משטרתית - וזה כבר לא מצחיק. זה עסק פלילי.
4. אותם חברים נאלצו לוותר על החלק שייבאו - הפסידו פעמיים - גם שילמו על החלק לסוחר מחו"ל, גם הפסידו את החלק כי המדינה לא אישרה להם לקבלו ללא רישיון. הרשויות לא הפיקו רישיון כיוון שלא נעשה בצינורות המקובלים.
5. אני לא מקורב לקל-וי, אני עובד איתם - הם ספקים שלי לעיתים ונותנים לי שירות, מעבר לעובדה כי רונן ואורי הם קודם כל חברים, אח"כ סוחרי נשק.
אני מפעיל חנות נשק ומטווח בעצמי ומכיר היטב את שני הצדדים - גם כלקוח (טרם היותי מפעיל חנות ומטווח וגם כלקוח מסחרי של היבואנים) וגם כסוחר.
6.
מחובתך כאזרח מחזיק נשק, וכאזרח בכלל, ללמוד את החוק הנוגע לתחומים בהם תעסוק. רישיון לנשק לשמחתי עדיין לא דורש לימודי משפטים, למרות שזה יועיל מאוד בתהליכי בג"צ מול משרד הפנים וחתימה על טופסי ערר ..
אם ליבואן אין חלקים - זו אכן בעייה. צריך וניתן לפתור אותה בדרך כלשהיא. (ויש פתרון - נכתב כבר לעיל ולא על ידי בלבד)
אל תכנס לפינות - העולם עגול.
התהליך אותו עליך לבצע במידה ותרצה לייבא לבד -
1. לאסוף 3 מכתבים מסוחרי נשק המאשרים כי אין במלאי שלהם מחסניות שכאלו ואין להם ייבוא של המחסניות הללו.
2. לגשת למשרד הפנים ולקבל רישיון ייבוא. (מילוי טופס אצל הפקיד/ה)
3. להזמין החלק מחו"ל.
4. לשחרר את המחסנית במכס בהצגת הרישיון שקיבלת במיוחד ממשרד הפנים.
______
אני מבין שאיבדת בתהליך כלשהוא את המחסנית / מחסניות שלך.
כל מה שהיה עד כה - הינו נסיון לסיוע אמיתי. לא ביקשתי ולא אבקש ממך תמורה, רצוי שתדע להעריך את הסיוע שמגישים לך.
ברוח טובה ובהצלחה.
נועם.
אני מנסה לעזור לך, אתה לא חייב לקבל את העזרה. אבל מהדברים שלך, בחלקם, משתמע כי אתה מתכוון לבצע תהליך שחורג מהמקובל, על מנת שלא תסתבך ולא תסבך אחרים בהמשך (הקשייה נוספת של המערכת).
אם תקרא שנית את מה שאני כותב, תתעמק ותבין כי (ואלי אני טועה כשלא הסברתי עצמי נכון) :
1. ייבוא חלקי נשק, כולל מחסנית, דורש רישיון ייבוא. כתבו לך את זה לפני. את הרישיון אתה צריך לקבל ממשרד הפנים.
2. על מנת לקבל רישיון שכזה, אתה זקוק למכתב מסוחר נשק. גם כאן, הצעתי לך עזרה, בקבלת מכתב, שאני כמפעיל חנות לנשק, לא מתכוון לייבא מחסניות שכאלו. עזרתי יחד עם סוחרים אחרים לחבר אחר מהפורום, צריך 3 מכתבים שכאלו, נשאר לך לחפש עוד שניים.
3. מנסיון של חברים, שהביאו לארץ מחסנית או חלק אחר שדרש רישיון ונתקע במכס, הם הגיעו כמעט לחקירה משטרתית - וזה כבר לא מצחיק. זה עסק פלילי.
4. אותם חברים נאלצו לוותר על החלק שייבאו - הפסידו פעמיים - גם שילמו על החלק לסוחר מחו"ל, גם הפסידו את החלק כי המדינה לא אישרה להם לקבלו ללא רישיון. הרשויות לא הפיקו רישיון כיוון שלא נעשה בצינורות המקובלים.
5. אני לא מקורב לקל-וי, אני עובד איתם - הם ספקים שלי לעיתים ונותנים לי שירות, מעבר לעובדה כי רונן ואורי הם קודם כל חברים, אח"כ סוחרי נשק.
אני מפעיל חנות נשק ומטווח בעצמי ומכיר היטב את שני הצדדים - גם כלקוח (טרם היותי מפעיל חנות ומטווח וגם כלקוח מסחרי של היבואנים) וגם כסוחר.
6.
נכון, אני לא מכיר את המערכת כמוך. אז מה? כל אזרח אמור להכיר את כל המערכות? למה לא עשו לי "הכרה" עם המערכת כשמכרו לי את האקדח? כאשר אין ליבואן חלפים אז פתאום אני לא מכיר את המערכת? סליחה באמת.
מחובתך כאזרח מחזיק נשק, וכאזרח בכלל, ללמוד את החוק הנוגע לתחומים בהם תעסוק. רישיון לנשק לשמחתי עדיין לא דורש לימודי משפטים, למרות שזה יועיל מאוד בתהליכי בג"צ מול משרד הפנים וחתימה על טופסי ערר ..

אם ליבואן אין חלקים - זו אכן בעייה. צריך וניתן לפתור אותה בדרך כלשהיא. (ויש פתרון - נכתב כבר לעיל ולא על ידי בלבד)
אל תכנס לפינות - העולם עגול.
התהליך אותו עליך לבצע במידה ותרצה לייבא לבד -
1. לאסוף 3 מכתבים מסוחרי נשק המאשרים כי אין במלאי שלהם מחסניות שכאלו ואין להם ייבוא של המחסניות הללו.
2. לגשת למשרד הפנים ולקבל רישיון ייבוא. (מילוי טופס אצל הפקיד/ה)
3. להזמין החלק מחו"ל.
4. לשחרר את המחסנית במכס בהצגת הרישיון שקיבלת במיוחד ממשרד הפנים.
______
אני מבין שאיבדת בתהליך כלשהוא את המחסנית / מחסניות שלך.
כל מה שהיה עד כה - הינו נסיון לסיוע אמיתי. לא ביקשתי ולא אבקש ממך תמורה, רצוי שתדע להעריך את הסיוע שמגישים לך.
ברוח טובה ובהצלחה.
נועם.
חברים התפתחות בנושא
אני השגתי שלושה מכתבים מסוחרי נשק שאין הם מתכוונים לייבא את המחסניות
שבוע שעבר הגשתי את המסמכים לפקידת הרישוי והיום קיבלתי הודעה הזוייה ממנה
"לרונן שלום
כידוע לך אסור ייבוא אישי לפרטיים וזה גם כתוב באתר האינטרנט שלנו.
במידה ותמציא מכתב המלצה אישית ממנכ"ל התאחדות הקליעה באמצעות פנייה של מנהל המועדון בו הינך
חבר יהיה אפשר לשקול זאת.
לידיעתך וטיפולך."
מה אני אמור לעשות עכשיו האם המכתבים כבר לא מספיקים כדי להוציא רישיון יבוא?
מה אתם אומרים
אני השגתי שלושה מכתבים מסוחרי נשק שאין הם מתכוונים לייבא את המחסניות
שבוע שעבר הגשתי את המסמכים לפקידת הרישוי והיום קיבלתי הודעה הזוייה ממנה
"לרונן שלום
כידוע לך אסור ייבוא אישי לפרטיים וזה גם כתוב באתר האינטרנט שלנו.
במידה ותמציא מכתב המלצה אישית ממנכ"ל התאחדות הקליעה באמצעות פנייה של מנהל המועדון בו הינך
חבר יהיה אפשר לשקול זאת.
לידיעתך וטיפולך."
מה אני אמור לעשות עכשיו האם המכתבים כבר לא מספיקים כדי להוציא רישיון יבוא?
מה אתם אומרים
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד