סאב-קומפקטיים בארץ?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
ריבולבר כתב:אוקיי, אני מתחיל להתחבר לגלוק 26.. לפחות "על הנייר". עכשיו אני צריך לנסות אותו. דרך אגב, מה הנזק לכיס עבור אחד כזה חדש מהקופסא?
אם אתה שוקל אקדח יש שניה, אז יש כרגע 26 למכירה ב"יד שתיים"
כדאי לך מאוד לנסות 26 בירי של יותר מכמה כדורים לפני רכישה (זה נכון לכל אקדח).
דעתי האישית - לא קונים גלוק 26 כדי ללכת כל הזמן עם מאריך ומחסנית של 15 כדור. זה הופך אותו לגלוק 19 (ההבדל באורך קנה מזערי, ההבדל העיקרי הוא באורך הקת). אני מציע לך לנסות ירי עם המחסנית הסטנדרטית של 10 כדורים (במצב שאין לך איפה לשים את הזרת) ואולי אח"כ עם עקב 2+.
אלי כתב:benbenam כתב:אלי כתב:הציעו לך פה גלוק 26 אני לא מת על האקדח הזה.
אני יכול להציע לך לנסות בול m-5 בייבי אני חושב שהוא ממש ימצא חן בעיינך .
אתה מתכוון לאולטרא X ?
הוצאת לי את המילים מהפה
תגיד תודה, כי יש כאן אנשים שמקצועם הוא לשלוף לאנשים שיניים מהפה.. (ולהתקין אחרות במקומן)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
היום הלכתי ל"משש" גלוק 26. האקדח נהדר, קשה שלא להתאהב בו. אבל.. הוא לא היה ממש נוח. הקת השמנמנה יחד עם הזרת שנשארה באויר גרמה לזה שלא חשתי ביטחון באחיזה. יש תחושה "מוזרה".
אי אפשר שלא לחמוד את הכלי הזה. יכול להיות שזה עניין של הרגל.. אני אנסה שוב עוד שבוע.
דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא ההפרש היחסית זניח במשקל. אח"כ הלכתי ובדקתי - 150 גרם.
אבל אין מה לומר, האקדח - דבש.
אי אפשר שלא לחמוד את הכלי הזה. יכול להיות שזה עניין של הרגל.. אני אנסה שוב עוד שבוע.
דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא ההפרש היחסית זניח במשקל. אח"כ הלכתי ובדקתי - 150 גרם.
תנסה בפעם הבאה עם מאריך +2 למחסנית, הזרת תמצא את מקומה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
ריבולבר כתב:היום הלכתי ל"משש" גלוק 26. האקדח נהדר, קשה שלא להתאהב בו. אבל.. הוא לא היה ממש נוח. הקת השמנמנה יחד עם הזרת שנשארה באויר גרמה לזה שלא חשתי ביטחון באחיזה. יש תחושה "מוזרה".
אל תמשש, תירה בו!!... המלצה חמה מאוד.
זה לא כלי שנעים לירות בו לדעתי.
לא הייתי מתקרב לשטייר S, כי אין לו שוק.
לגבי 26 עם עקב 2+ אני מציע לקחת 19 ו- 26 עם עקב והעמיד אותם על הצינה ולמדוד הבדלים (עשיתי את זה עם מאירך ל- 15 כדור, אך לא עם עקב) ואז להחליט אם ההבדל משמעותי. אם אין הבדל ואתה לא מסוגל לירות עם המחסנית הסטנדרטית של 26 כדי לנצל את גודלו, הייתי הולך על 19, אבל זה כבר לא סאבקומפקטי.
לגבי 26 עם עקב 2+ אני מציע לקחת 19 ו- 26 עם עקב והעמיד אותם על הצינה ולמדוד הבדלים (עשיתי את זה עם מאירך ל- 15 כדור, אך לא עם עקב) ואז להחליט אם ההבדל משמעותי. אם אין הבדל ואתה לא מסוגל לירות עם המחסנית הסטנדרטית של 26 כדי לנצל את גודלו, הייתי הולך על 19, אבל זה כבר לא סאבקומפקטי.
ההבדל בין גלוק 19 לגלוק 26 הוא 1.4 ס"מ באורך, 2.1 ס"מ בגובה ו 35 גרם במשקל (ריק)
תוספת של עקב +2 מבטלת כמעט לחלוטין את ההבדל בגובה ובמשקל,
תחושת הירי תמיד תהיה פחות נעימה בגלוק 26 בעיקר בשל הקנה הקצר,
מאידך הנשיאה שלו בהסלקה היא הרבה יותר נוחה (מלבד העקב שמשפיע על "גודל הבליטה"
מתחת לחולצה, לאורך הקנה יש השפעה לא מבוטלת על נוחות הנשיאה בדגש על נרתיקים פנימיים).
שחר
תוספת של עקב +2 מבטלת כמעט לחלוטין את ההבדל בגובה ובמשקל,
תחושת הירי תמיד תהיה פחות נעימה בגלוק 26 בעיקר בשל הקנה הקצר,
מאידך הנשיאה שלו בהסלקה היא הרבה יותר נוחה (מלבד העקב שמשפיע על "גודל הבליטה"
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
עזוב שטויות - לך תבדוק את ה- SW99 (לי יש את הקומפקטי)
רק תחזיק אותו ביד ולא תוכל להחזיק יותר גלוק בחיים בלי תחושה של "איכס".
המון "שיפצורים" ביטחותיים - השמטת פטיש, חיווי מצב הסטריקר, חיווי על כדור בקנה.
מאד נוח ביד (כולל כמה גדלים של ידיות אחיזה להתאמה אישית)
מדהים בירי - כיף לירות בו, מדוייק (יותר ממני
) ולא בועט
נוח להסלקה (מספיק קטן בשביל נרתיק קרסול)
אקדח מעולה!
רק תחזיק אותו ביד ולא תוכל להחזיק יותר גלוק בחיים בלי תחושה של "איכס".
המון "שיפצורים" ביטחותיים - השמטת פטיש, חיווי מצב הסטריקר, חיווי על כדור בקנה.
מאד נוח ביד (כולל כמה גדלים של ידיות אחיזה להתאמה אישית)
מדהים בירי - כיף לירות בו, מדוייק (יותר ממני
נוח להסלקה (מספיק קטן בשביל נרתיק קרסול)
אקדח מעולה!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד