אקדוחן מתחיל - גלוק, זיג. ברק, טאורוס, נאוטפליו(?!)???

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

אקדוחן מתחיל - גלוק, זיג. ברק, טאורוס, נאוטפליו(?!)???

על ידי יצחקוב » 07 ספטמבר 2006, 12:39

שלום חברה! קודם כל סחה על האתר והאווירה הטובה שמשרים כאן החברה הנחמדים!
אני חייל משוחרר ורק קיבלתי רישיון אזרחי לאקדח והתחלתי לבדוק איזה אקדח אני צריך. נכנסתי לאתר ועוד יותר התבלבלתי... הייתי בטוח שיש סדר ברור איזה אקדח הכי עדיף בכל קטגוריה וזה הרי לא ככה..
לכן רציתי לשאול ולהתייעץ עם המומחים (כל גולשי האתר בערך..)
אני נוסע באופן תדיר לישובים מעבר לקו הירוק, וגם ביום יום אני כל היום בנסיעות ובכל מיני מקומות, ככה שאני צריך אקדח שיתאים גם ליום יום לנשיאה וגם ייתן מענה במקרה של פח"ע ח"ו. זרקו לי בלי סוף שמות של אקדחים (כל הנ"ל ועוד) ורציתי לדעת על איזה מהאקדחים כדאי לי להתמקד. ממה שסיפרתי לכם, אילו אקדחים עשויים להתאים לי ואילו לא? אילו אקדחים עדיף לפסול? הציעו לי גלוק 17C בן 4 שנים, יד ראשונה ובלי שימוש כמעט בכלל. מישהו יודע איזה דגם זה אומר לפני 4 שנים (הדור השלישי)? 3500 ש"ח זה מחיר הוגן?
אשמח לקבל תשובות וייעוץ! כל פרט יעזור לי מאוד! אז תודה רבה חברה! אשריכם!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

זיג לא

על ידי wroclaw » 08 ספטמבר 2006, 14:43

ולא בגלל שהוא אקדח רע, אלא בגלל שמעלותיו לא יועילו לך בעוד מגרעותיו כן יפריעו לך, ומה עוד שישנם אקדחים שמתאימים למה שאתה צריך הרבה יותר ובמחיר טוב יותר.

זיג סובל מחלודה הרבה יותר מאקדחים אחרים (במיוחד 228) ויותר מהכל הוא לא קל ליריר עבור בעלי ידיים קטנות ו/או מי שישלוף אותו מהנרתיק אחרי שנתיים ללא אימונים או תירגולות. כשאתה קונה אקדח קח בחשבון את נוחות הנשיאה (גלוק 17 לדוגמא, או ברטה 92F, הם אקדחים גדולים שבסופו של דבר יכולים לגרום לך לאי נוחות שתשאיר את האקדח בבית) ואת הביצועים שהוא יביא בידיך בשעת לחץ ולאחר חודשים שלא חשבת עליו בכלל. למרות שיחסית קל לדרוך אותו, הזיג לא ממש עונה על הקריטריון האחרון. מה שכן הוא מאוד מאוד אמין כולל גם המחסניות שלו. זה דבר חשוב למי שלא משמן את האקדח פעם בחודש ומרוקן אותו מסיבי הכותנה, אבל בסופו של דבר גלוק נותן גם את זה באותה רמה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Maze » 09 ספטמבר 2006, 02:55

בגדול אם לסכם את ההמלצות שתמיד ממליצים פה למשפט אחד:
כל היתרונות והחסרונות של כל כלי מתגמדים לעומת נוחות האחיזה והתפעול שמתאימים במיוחד לך.
כמו שלא יוכלו לייעץ לך איזו מידה של מכנסיים אתה צריך או אם צריך מכפלת כך גם במקרה זה עליך לגשת למטווח הקרוב ולנסות כלים שונים באחיזה ולאחר מכן בירי (המתאימים ביותר)
אחרי שבחרת נניח שלושה כלים שמתאימים לך מבחינת כף היד כדאי לך לבחור בכלי היותר קל/נוח לנשיאה, היותר נפוץ (חשוב מבחינת זמינות חלקי חילוף) ולבסוף שיקול התקציב שגם הוא כמובן שיקול לגיטימי וחשוב (תקציב זה לא רק מחיר האקדח אלא גם עלות תחמושת בקוטר המתאים)
בהצלחה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 09 ספטמבר 2006, 08:52

שיקול תקציב כולל גם את העלות של הפחת במכירה של האקדח הלא מתאים שקנית, רכישת אקדח חדש, אגרות, דלק, ריצות וכ"ו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד