Crossbow
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Crossbow
עוד מאמתחתו של מיקי, הנשק שלנו....
Crossbow, בגדלים שונים...
למעוניינים: 054-998012 - מיקי

Crossbow, בגדלים שונים...
למעוניינים: 054-998012 - מיקי
טרייל היקר
ירי שקט וקטלני
אתה מוריד זקיפים בזמנך הפנוי

ירי שקט וקטלני

אתה מוריד זקיפים בזמנך הפנוי

תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
רואי, יש לי "שעות מסך" רבות בכל הקשור לסרטי פעולה, ריגול, אליסטר מקלין, סדרות שונות, קונג פו ונינג'ה, אבירי השולחן העגול והמלך ארתור, פיטר פן ורובין הוד, מעניין שבכל מקום רובה הקשת צץ ועולה, מעניין למה כבר קרוב ל 1000 שנה הוא כלי עבודה כה מעניין... למען האמת גם ארכימדס תיכנן ובנה בליסטראות על בסיס קשתות ענק להגנה כנגד הרומאים...
מעבר לזה - אכן זהו התפקיד של רובה הקשת גם בעולם המודרני, ביחידות סער שונות, לש"ב, חדירה עמוקה וגם במצבים של הישרדות, צייד, טיפוס הרים, בניית בתי עצים באמזונס... כמובן שיש להורדת זקיפים, צייד או פעולה שקטה באזור עויין חשיבות גם כיום.
רובה קשת מודרני עם אמצעי מכוון טובים מדוייק לא פחות מאקדח או רובה לטווחים של עשרות מטרים. ניתן לירות חצים רגילים או חצים עם מטענים כמו בערה, נפיצים, גז מדמיע. ניתן גם לירות כבל מוביל לטובת הציות מכשולים, גישור וטיפוס.
אני מעוניין בכזה לטובת טיולים, ירי בכיף לאימון מכוון ונשימה ואתגר של שימוש בכלי מיוחד במינו. יום אחד אגשים את החלום, לרובה כזה עם כוונת טלסקופית, אשפת חצים BUILT IN. ידית דריכה מהירה
מעבר לזה - אכן זהו התפקיד של רובה הקשת גם בעולם המודרני, ביחידות סער שונות, לש"ב, חדירה עמוקה וגם במצבים של הישרדות, צייד, טיפוס הרים, בניית בתי עצים באמזונס... כמובן שיש להורדת זקיפים, צייד או פעולה שקטה באזור עויין חשיבות גם כיום.
רובה קשת מודרני עם אמצעי מכוון טובים מדוייק לא פחות מאקדח או רובה לטווחים של עשרות מטרים. ניתן לירות חצים רגילים או חצים עם מטענים כמו בערה, נפיצים, גז מדמיע. ניתן גם לירות כבל מוביל לטובת הציות מכשולים, גישור וטיפוס.
אני מעוניין בכזה לטובת טיולים, ירי בכיף לאימון מכוון ונשימה ואתגר של שימוש בכלי מיוחד במינו. יום אחד אגשים את החלום, לרובה כזה עם כוונת טלסקופית, אשפת חצים BUILT IN. ידית דריכה מהירה
טרייל יקירי
מקווה שלא נפגעת זה היה בהומור נטו
כשתגשים את החלום אני רוצה גם סיבוב
בהצלחה
מקווה שלא נפגעת זה היה בהומור נטו

כשתגשים את החלום אני רוצה גם סיבוב
בהצלחה
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
crossbow
trail' מה שכחתי להראת לך? ניחוש אחד. אתה יכול לחזור. 

- סליקאי ארד
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד