שאלה בקשר לגלוק 19C שמצאתי מפסורם יד שניה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בקשר לגלוק 19C שמצאתי מפסורם יד שניה
אני מחפש לקנות את האקדח הראשון שלי
הגעתי למטווחי מאיר רוט ושם שיכנעו אותי שהתאם לצרכים שלי כדי לקנות גלוק 19C.
מצאתי אחד יש שניה משרד הביטחון (אם הוא באמת במצב טוב) כמה כדי לשלם אליו בערך?
האם יש דברים מיוחדים לבדוק (אני מתכוון לקחת אותו לחנות נשק שהם יבדקו לי אותו)
http://www.homeless.co.il/Upload/1169822.JPG
תודה מראש
שחר
נ.ב. תודה למטווחי מאיר רוט
הגעתי למטווחי מאיר רוט ושם שיכנעו אותי שהתאם לצרכים שלי כדי לקנות גלוק 19C.
מצאתי אחד יש שניה משרד הביטחון (אם הוא באמת במצב טוב) כמה כדי לשלם אליו בערך?
האם יש דברים מיוחדים לבדוק (אני מתכוון לקחת אותו לחנות נשק שהם יבדקו לי אותו)
http://www.homeless.co.il/Upload/1169822.JPG
תודה מראש
שחר
נ.ב. תודה למטווחי מאיר רוט
- סליקאי ארד

ראשית - האקדח שמופעה בתמונה אינו מדגם משדר הבטחון, אלה דגם 19C "רגיל". דגם משהב"ט (או בשמו האחר - כ"ד) מצוייד בנוסף בכוונות מתכת זרחניות "מרפולייט", תפס שחרור המחסנית ועצר המחלק מוגדלים.
לגבי בדיקה - אם אתה לא יודע מה ואיך לבדוק - הכי טוב שתפנה את הכלי לבדיקת נשק מוסמך.
לגבי מחיר - לא יודע, אבל הם יקרים... יקרים הרבה יותר מדי...
לגבי בדיקה - אם אתה לא יודע מה ואיך לבדוק - הכי טוב שתפנה את הכלי לבדיקת נשק מוסמך.
לגבי מחיר - לא יודע, אבל הם יקרים... יקרים הרבה יותר מדי...
- סליקאי טיטניום

היי, שחר.
למה כוונתך "משרד הביטחון"? אם האקדח היה פעם ברשות משרד הביטחון, לא הייתי מתקרב אליו בשום מקרה.
אם הכוונה שהמוכר מפרסם את האקדח כדגם "משרד הביטחון", גם זה לא נכון כי באקדח בתמונה אין עצר מחלק מוגדל והכוונות שלו סטנדרטיות (לא כוונות לילה של "מפרולייט").
אם האקדח המצב תקין (בארצנו לא יורים הרבה מלבד יורים מעשיים), 2500-3000 ש"ח זה מחיר סביר להצעה. זה תלוי גם בנסיבות של המוכר. אם זה כלי שרשיונו עומד לפוג או שהוא חייב למכרו לאלתר, הוא יתפשר על פחות. אם הבעלים הוא סוחר הוא שאינו ממהר למכרו, הוא עשוי לדרוש יותר.
בכל מקרה, גלוק 19C הוא אקדח מעולה, גם בתור אקדח ראשון וגם בתור אקדח אחרון (אני כותב את זה בתור מי שאין לו).
יתר חברי הסליק מוזמנים לחלוק או לייעץ לך ממקורות מוסמכים יותר - אני בעל אקדח פרטי שאין לו כוונה לכאן או לשם והידע שיש לי על אקדחים מבוסס בעיקר על רכילויות.
בהצלחה.
למה כוונתך "משרד הביטחון"? אם האקדח היה פעם ברשות משרד הביטחון, לא הייתי מתקרב אליו בשום מקרה.
אם הכוונה שהמוכר מפרסם את האקדח כדגם "משרד הביטחון", גם זה לא נכון כי באקדח בתמונה אין עצר מחלק מוגדל והכוונות שלו סטנדרטיות (לא כוונות לילה של "מפרולייט").
אם האקדח המצב תקין (בארצנו לא יורים הרבה מלבד יורים מעשיים), 2500-3000 ש"ח זה מחיר סביר להצעה. זה תלוי גם בנסיבות של המוכר. אם זה כלי שרשיונו עומד לפוג או שהוא חייב למכרו לאלתר, הוא יתפשר על פחות. אם הבעלים הוא סוחר הוא שאינו ממהר למכרו, הוא עשוי לדרוש יותר.
בכל מקרה, גלוק 19C הוא אקדח מעולה, גם בתור אקדח ראשון וגם בתור אקדח אחרון (אני כותב את זה בתור מי שאין לו).
יתר חברי הסליק מוזמנים לחלוק או לייעץ לך ממקורות מוסמכים יותר - אני בעל אקדח פרטי שאין לו כוונה לכאן או לשם והידע שיש לי על אקדחים מבוסס בעיקר על רכילויות.
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בתמונה יש לגלוק הנל גריפ של הוג (?
) האם לא אמורות להיות מגרעות לאצבעות בדגם זה באופן אורגינלי ? נראה לי קצת מוזר, או שאני מפספס משהו .... ואין לו מסילות פיקטיני מתחת לקנה ?! חיפשתי את שלוש הפינים (שניים מתחת לפין הפירוק אך ראיתי רק אחד...)
האם ייתכן שמדובר בגלוק מדור קודם והמחלק והקנה הם "C" בלבד ?
אין לי נסיון יותר מידיי בגלוק אבל זה נראה לי קצת מוזר ?
אולי מישהו כאן יאיר את עיניי ואת עיניו של מחבר המודעה המקורית.
..
אמיר
האם ייתכן שמדובר בגלוק מדור קודם והמחלק והקנה הם "C" בלבד ?
אין לי נסיון יותר מידיי בגלוק אבל זה נראה לי קצת מוזר ?
אולי מישהו כאן יאיר את עיניי ואת עיניו של מחבר המודעה המקורית.
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
שחר,
אני שמח לשמוע שנהנית
לגבי הכלי -
ע"פ תפס המחסנית דגם משהב"ט. ע"פ המבנה, הכוונות (פלסטיק מקוריות ולא מפרו לייט) , עצר מחלק רגיל (אפילו נראה חדש..) זהו כלי מהדור הראשון שנחת כאן.
לא שווה לגעת בו, נקודה. לא הייתי נותן עבורו יותר מ 1500 ש"ח, ואני לארג', וזאת אפילו טרם שבדקתי אותו פיזית.
(ד"א, שחר, קיבלת הצעה מעולה, אל תפספס אותה..)
נעם.
אני שמח לשמוע שנהנית
לגבי הכלי -
ע"פ תפס המחסנית דגם משהב"ט. ע"פ המבנה, הכוונות (פלסטיק מקוריות ולא מפרו לייט) , עצר מחלק רגיל (אפילו נראה חדש..) זהו כלי מהדור הראשון שנחת כאן.
לא שווה לגעת בו, נקודה. לא הייתי נותן עבורו יותר מ 1500 ש"ח, ואני לארג', וזאת אפילו טרם שבדקתי אותו פיזית.
(ד"א, שחר, קיבלת הצעה מעולה, אל תפספס אותה..)
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד