משהו יודע?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
משהו יודע?
כמה עולה HS2000 חדש
והאם הוא אקדח טוב.
והאם הוא אקדח טוב.
- סליקאי ארד
Re: משהו יודע?
tal כתב:כמה עולה HS2000 חדש
והאם הוא אקדח טוב.
מה זה אקדח טוב?
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
ראובן, ידידי,
התשובה פשוטה מאוד, האקדח הטוב ביותר הוא האקדח שמתאים לי.
למטרות, לגודל, לכיס, לצרכים, לגודל היד, לקוטר המתאים - הכל בהתאם לדרישותי.
אקדח שלא מתאים לך - ישכב בארון, כי לשם הוא בטוח יתאים.
טל
מעבר לכך, טלפון קטן לקל-וי, יבואני ה-HS, הנמצאים ברשימת נותני ההנחות של הסליק, גם תשמע את המחיר, גם תקבל הנחת חבר סליק של 10% (אם יש לך תעודה, כמובן), גם תקבל יחס נפלא (חיוכים וצחוקים, בלי חיוב נוסף).
טיול קטן אליהם (בדיוק מול משטרת ר"ג) יאפשר לך לראות ולחוש בכל הדגמים וגם לתאם ניסוי כלים לבחינה.
התשובה פשוטה מאוד, האקדח הטוב ביותר הוא האקדח שמתאים לי.
למטרות, לגודל, לכיס, לצרכים, לגודל היד, לקוטר המתאים - הכל בהתאם לדרישותי.
אקדח שלא מתאים לך - ישכב בארון, כי לשם הוא בטוח יתאים.
טל
מעבר לכך, טלפון קטן לקל-וי, יבואני ה-HS, הנמצאים ברשימת נותני ההנחות של הסליק, גם תשמע את המחיר, גם תקבל הנחת חבר סליק של 10% (אם יש לך תעודה, כמובן), גם תקבל יחס נפלא (חיוכים וצחוקים, בלי חיוב נוסף).
טיול קטן אליהם (בדיוק מול משטרת ר"ג) יאפשר לך לראות ולחוש בכל הדגמים וגם לתאם ניסוי כלים לבחינה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
באליפות הארץ בירי מעשי, ירה אדם עם אקדח כזה (לא אציין את שמו כי הוא מוכר לרבים מאיתנו וגם לא ביקשתי את רשותו לכך).
במשך כל התחרות האקדח (והאיש) ירה ללא כל בעיה, בצורה רציפה, חלקה, ירי מהיר וגם איטי יותר ומדוייק.
לא יצא לי לירות אבל באחד הביקורים המשותפים בפמבל זון יצא לי לראות אותו מפורק ולבחון את חלקיו. אהבתי מאד את מה שראיתי, במיוחד את מכלול קפיץ המחזיר שלו.
שווה לקחת אותו ברצינות.
במשך כל התחרות האקדח (והאיש) ירה ללא כל בעיה, בצורה רציפה, חלקה, ירי מהיר וגם איטי יותר ומדוייק.
לא יצא לי לירות אבל באחד הביקורים המשותפים בפמבל זון יצא לי לראות אותו מפורק ולבחון את חלקיו. אהבתי מאד את מה שראיתי, במיוחד את מכלול קפיץ המחזיר שלו.
שווה לקחת אותו ברצינות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אצל מאיר רוט המחיר הוא 3500, תוריד 10% הנחה לסליקרים = 3150. נדמה לי שזה כולל מנוי ל-5 כניסות למטווח (שווה ערך 5X40 ש"ח לפני הנחת סליק). בנוסף בקישור הבא:
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=56
אקדח מצוין אם הוא מתאים לך
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=56
אקדח מצוין אם הוא מתאים לך

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד