מעוניינת למכור את ההקלר שלי
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעוניינת למכור את ההקלר שלי
מעוניינת למכור ת'הקלר&קוך P.7 שלי, 9 מ"מ, יש שניה במצב ממש חדש, יריתי בו אולי 4 פעמים במטווח, בנוסף יש לי נרתיק שלו שאותו אני מוכנה למסור בחינם כי קיבלתי בחינם ונידמה לי שהוא לשמאליים. + 49 כדורים שנישארו לי. המחיר של האקדח 3,500 ש"ח, בקשר לכדורים אפשר לדסקס.
- סליקאי ארד

P7 M8 או אחר?
אבקשך לפרט ובאם ניתן להעלות תמונות מזוויות שונות של האקדח.
בתודה מראש ומועדים לשמחה.
בר
בתודה מראש ומועדים לשמחה.
בר
- סליקאי ארד

- מדריך ירי
- סליקאי כסף

בשעה טובה או לא כל כך...
מכרתי את ההקלר. אני די מבואסת כי הוא היה אצלי 4 שנים ואני אוהבת אותו. קשה לי להסביר לבנות למה אני אוהבת נשקים, את הגברים אף אחד לא שואל כי זה ברור מאליו אבל כשאישה מחזיקה בנשק ישר עולות שאלות. אז שבר טוויג, הבעלים החדשים, יהנה איתו ויטפל בו יפה!
- סליקאי ארד

Re: בשעה טובה או לא כל כך...
חנהל'ה כתב:מכרתי את ההקלר. אני די מבואסת כי הוא היה אצלי 4 שנים ואני אוהבת אותו. קשה לי להסביר לבנות למה אני אוהבת נשקים, את הגברים אף אחד לא שואל כי זה ברור מאליו אבל כשאישה מחזיקה בנשק ישר עולות שאלות. אז שבר טוויג, הבעלים החדשים, יהנה איתו ויטפל בו יפה!
מה קנית במקום? או שהחזרת את הרשיון?
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

לצערי לא קניתי חדש. גם בגלל שאני סטודנטית רעבה ללחם ובוא נודה זה עסק טיפה יקר, וגם בגלל שאני גרה במעונות שבהן הדלתות עשויות מקרטון וכולם יודעים מה יש לכל אחד, וגם אני ישנה עם שותפה בחדר.... קיצר לא ממש במקום עכשיו. כשאני אעבור לגור שוב לבד זה הדבר הראשון שארכוש לעצמי.
- סליקאי ארד

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד