המלצה חמה!
מנהל: spy
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה חמה!
ידידי! רשמים טריים מאימון שהסתיים לפני פחות משעה...
מסקנה אחת ברורה לי... לירי חופשי אני לא חוזר... לא משנה כמה טוב המדריך, לא משנה כמה הוא מסייע וכמה גמיש... פשוט אין מה להשוות...
היה טוב, היה מאתגר, ובעיקר, היה מלמד.
חוויה מאוד חינוכית לראות את ההבדלים בין הפגיעות במטווח סטטי וממוזג, לבין הפגיעות עם רעש, הפרעות, שליפות, ירי בתנועה, ירי ביד אחת, ירי ביד חלשה ועוד ועוד...
שלא לדבר בכלל על מחירים... פחות משקל לכדור, שעות של אימון מקצועי שמאפשר את כל מה שירי חופשי לא, וההפרש פשוט אדיר... גם כשהייתי מוכן לוותר על העודף כמעין תרומה צנועה למאמץ להקים את המועדון, לא היו מוכנים לשמוע... שלחו אותי מיד עם כדורים נוספים בשווי הסכום...
לכל מי שעדיין מתלבט, מומלץ בחום! חבל על ההיסוס... רק תבואו לאימון בסיסי ותראו בעצמכם...
אני מתכוון להפוך לחבר בקרוב בע"ה...
בינתיים, כבר בונה על אימון מתקדם ברגע שיתאפשר בע"ה...
שבת שלום, ותודה רבה לכל העוסקים במלאכה!
מסקנה אחת ברורה לי... לירי חופשי אני לא חוזר... לא משנה כמה טוב המדריך, לא משנה כמה הוא מסייע וכמה גמיש... פשוט אין מה להשוות...
חוויה מאוד חינוכית לראות את ההבדלים בין הפגיעות במטווח סטטי וממוזג, לבין הפגיעות עם רעש, הפרעות, שליפות, ירי בתנועה, ירי ביד אחת, ירי ביד חלשה ועוד ועוד...
שלא לדבר בכלל על מחירים... פחות משקל לכדור, שעות של אימון מקצועי שמאפשר את כל מה שירי חופשי לא, וההפרש פשוט אדיר... גם כשהייתי מוכן לוותר על העודף כמעין תרומה צנועה למאמץ להקים את המועדון, לא היו מוכנים לשמוע... שלחו אותי מיד עם כדורים נוספים בשווי הסכום...
לכל מי שעדיין מתלבט, מומלץ בחום! חבל על ההיסוס... רק תבואו לאימון בסיסי ותראו בעצמכם...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: המלצה חמה!
Digo כתב:ידידי! רשמים טריים מאימון שהסתיים לפני פחות משעה...
טוב לשמוע. שמחים שמצאת את האימון מועיל ומהנה. ב20 בחודש יש עוד אימון בסיסי, הפעם בקליבר 3 באפרת. נשמח לראותך
אז זה אתם עשיתם כל כך הרבה רעש באשדוד היום?
כל הדגים ברחו מהרעש לעומק.
כל הדגים ברחו מהרעש לעומק.

- סליקאי זהב
המלצתי בחום על IDPA לכל בעל רשיון, בשקלול התוכן והעלות אין שום דבר שווה ערך לזה.
היום אחרי שצפיתי באימון הנ״ל בין תרגיל לתרגיל של תחרות הירי מעשי שהתקיימה במקביל, אני יכול לומר שמי שלא מצטרף פשוט מפסיד.
היום אחרי שצפיתי באימון הנ״ל בין תרגיל לתרגיל של תחרות הירי מעשי שהתקיימה במקביל, אני יכול לומר שמי שלא מצטרף פשוט מפסיד.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:המלצתי בחום על IDPA לכל בעל רשיון, בשקלול התוכן והעלות אין שום דבר שווה ערך לזה.
אם היתה מתרכז בתרגילים שלך במקום לדלג ולהציץ לאחרים כמעט בטוח ,שהיתה לוקח מקום 1 !כי אני בטוח ,שאתה יורה טוב! (ולא 12)

- סליקאי זהב
יאללה שכנעתם אותי
עכשיו אני מחכה לאימון בצפון

עכשיו אני מחכה לאימון בצפון
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
- סליקאי ארד
מצטרף להמלצות!
מעבר למקצועיות, לאפקטיביות, לתועלת עלות מול תמורה, בתור בעל רשיון פשוט אני מוכרח לציין שמקבלים כאן ערך מוסף חשוב מאוד - חיזוק תחושת הבטחון שלך עם הנשק, תודות למדריכים וגם ליורים הותיקים, אתה רואה התקדמות ושיפור ממקצה למקצה!
הפאן תחרותי אינו העיקר והוא משמש רק אמצעי לעידוד השתפרות, וזהו קו מנחה שמיושם ע"י כל המדריכים, לדוג':
במהלך היום ניגשתי לויטאלי ושאלתי "כמה זמן לקח לי.... וכמה זה מוריד ... זה נחשב טוב??...למה נתתם לי פנאלטייייייייי?!" עד שנתן לי סטירה מילולית ואמר: "הנה בבקשה אני ארשום שאתה גראנד סופר מאסטר, אבל זו לא המטרה שלנו........." ואז שטף בפניי את משנתו על מהות הבאת התחום לארץ ועל מה שכן חשוב!
אציין בנוסף שלפני כל תרגיל ותרגיל מבצעים תדריך בסבלנות ומוודאים הבנה !
וכל זה באווירת למידה חיובית נטולת כל אגו (נק' שחשובה לי אישית).
יישר כוח גדול לעוסקים במלאכה !
אז יאללה, לא להסס, להירשם לIDPA הבינלאומי, להתקלספר ולהתחיל להשתפר !
מעבר למקצועיות, לאפקטיביות, לתועלת עלות מול תמורה, בתור בעל רשיון פשוט אני מוכרח לציין שמקבלים כאן ערך מוסף חשוב מאוד - חיזוק תחושת הבטחון שלך עם הנשק, תודות למדריכים וגם ליורים הותיקים, אתה רואה התקדמות ושיפור ממקצה למקצה!
הפאן תחרותי אינו העיקר והוא משמש רק אמצעי לעידוד השתפרות, וזהו קו מנחה שמיושם ע"י כל המדריכים, לדוג':
במהלך היום ניגשתי לויטאלי ושאלתי "כמה זמן לקח לי.... וכמה זה מוריד ... זה נחשב טוב??...למה נתתם לי פנאלטייייייייי?!" עד שנתן לי סטירה מילולית ואמר: "הנה בבקשה אני ארשום שאתה גראנד סופר מאסטר, אבל זו לא המטרה שלנו........." ואז שטף בפניי את משנתו על מהות הבאת התחום לארץ ועל מה שכן חשוב!
אציין בנוסף שלפני כל תרגיל ותרגיל מבצעים תדריך בסבלנות ומוודאים הבנה !
וכל זה באווירת למידה חיובית נטולת כל אגו (נק' שחשובה לי אישית).
יישר כוח גדול לעוסקים במלאכה !
אז יאללה, לא להסס, להירשם לIDPA הבינלאומי, להתקלספר ולהתחיל להשתפר !
אריה ,ויטלי,סטס ,אלדר - צוות מדהים שנותן את כל כולו ללא מטרת רווח לטובת הכלל ושיפור הירי באקדח.
פשוט תענוג להיות שייך.
*סליחה מראש אם שכחתי מישהו מהצוות המיוחד הזה
פשוט תענוג להיות שייך.
*סליחה מראש אם שכחתי מישהו מהצוות המיוחד הזה
נערך לאחרונה על ידי John16 בתאריך 08 ינואר 2017, 13:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד
איגור ויבגני !
למנהלי התוכנית -האם אפשר לשים סרטון כדי ,שנשכיל מה זה בדיוק idpa ? כי מה זה ירי מעשי פחות או יותר הבנתי מסרטונים.
אני חושב ,שתמונה שווה יותר ממילים.
חבל ,שאין לכם מחלקה לאיירסופט.

- סליקאי זהב
ysd כתב:למנהלי התוכנית -האם אפשר לשים סרטון כדי ,שנשכיל מה זה בדיוק idpa ? כי מה זה ירי מעשי פחות או יותר הבנתי מסרטונים.
IDPA – מה זה בעצם? הרצאתו של יבגני לנצמן
https://youtu.be/Ki6xO0wb5BI
IDPA - שאלות ותשובות
http://haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=23&t=19964
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
http://www.idpa.org.il
ysd כתב:למנהלי התוכנית -האם אפשר לשים סרטון כדי ,שנשכיל מה זה בדיוק idpa ? כי מה זה ירי מעשי פחות או יותר הבנתי מסרטונים.
אתה מוזמן לאתר שלנו. יש הרבה חומר שם
https://idpa.org.il/
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד