גלוק 17 או גלוק 34 מה יותר מתאים ל IDPA?
מנהל: spy
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גלוק 17 או גלוק 34 מה יותר מתאים ל IDPA?
אני רציתי לשאול האם באמת יש יתרון לגלוק 34 לעומת ה 17? הוא נראה מרשים יותר, אבל אני לא בטוח אם תוספת האורך אכן תורמת במשהו.
- סליקאי ארד
Re: גלוק 17 או גלוק 34 מה יותר מתאים ל IDPA?
ישנה תרומה מסויימת הן למרחק מוגדל בין הכוונות, הן להגדלת משקל על הקנה.
לא יותר מדי..
לא יותר מדי..
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
אלדר כתב:ישנה תרומה מסויימת הן למרחק מוגדל בין הכוונות, הן להגדלת משקל על הקנה.
לא יותר מדי..
וואללה. כי ביוטיוב משבחים אותו כאילו זה לפחות ה 1911 החדש.
אם ככה, מה אקדח הכי "מתאים" ל SSP?
- סליקאי ארד
שני האקדחים עונים על ההגדרה של SSP.
איזה מהם "הכי"? לא יודע, כי זה גם תלוי ביורה הספציפי - מה נוח לו
איזה מהם "הכי"? לא יודע, כי זה גם תלוי ביורה הספציפי - מה נוח לו
נערך לאחרונה על ידי אלדר בתאריך 24 אוגוסט 2016, 19:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
אין חייה כזו "הכי מתאים"
מה אתה נושא ביום יום?
מה אתה נושא ביום יום?
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אין חייה כזו "הכי מתאים"
מה אתה נושא ביום יום?
תראה, אם תשאל בירי מעשי יגידו לך שבול 5 מתאים בול, וברטה 92 פחות מתאים.
יש לי קולט 1911 9 מ"מ סינגל סטאק
- סליקאי ארד
אכן יריתי בבול 5 ויריתי בC.Z SHADOW בירי מעשי ,הם אכן מתאימים לירי מעשי,[לזרוק מחסנית עם 7 כדורים ,במעבר בין מטרות,בכדי להכניס מחסנית עם 20 כדור]
אבל אם אתה רגיל לקולט ,ואתה לא הולך להתחרות , אלא לתרגל את עצמך במצבי ירי במסגרת פחות לוחצת,[idpa] לדעתי זה מספיק להתחלה.
אבל אם אתה רגיל לקולט ,ואתה לא הולך להתחרות , אלא לתרגל את עצמך במצבי ירי במסגרת פחות לוחצת,[idpa] לדעתי זה מספיק להתחלה.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:אכן יריתי בבול 5 ויריתי בC.Z SHADOW בירי מעשי ,הם אכן מתאימים לירי מעשי,[לזרוק מחסנית עם 7 כדורים ,במעבר בין מטרות,בכדי להכניס מחסנית עם 20 כדור]
אני לא מבין. לא שאלתי מה מתאים ל"התחלה". שאלתי מה הכי מתאים. ומי אמר לך שאני לא מתעניין בתחרות?
- סליקאי ארד
כפי שכבר מישהו ענה, אין דבר כזה "הכי מתאים", היות ומה שקובע באמת זה לא האקדח, אלא השילוב בין האקדח ליורה.
לדוגמה: בעבר היה לי cz 75 d-compact. יריתי ממנו לא מעט, עד שהבנתי שאני לא מתחבר אליו. למה? ככה. אז החלפתי לגלוק. עם גלוק אני מתחבר מאוד, נהנה מהירי ומשיג תוצאות טובות. אבל יש אנשים שיגידו לך שגלוק זה אקדח תת רמה. אז מה שהכי מתאים בעיניי ומה שהכי מתאים בעיניי מישהו אחר לאו דווקא אותו דבר.
עכשיו, בין הגלוקים. לי יש 19. זה האקדח שאני הולך איתו ביום יום. בינתיים יש לי רק רישיון אחד. אז כשחשבתי על החלפה ל-34, שהוא, לכאורה, האקדח שיוצר במיוחד לטובת idpa/ipsc, פשוט עשיתי איתו מקצה יבש אחד במטווח. וואללה, לא היה לי נוח בכלל - ארוך מידיי. אז נשארתי עם 19, שזה, לכאורה, פשרה בכל מימד. אז מה? בשבילי הוא הכי מתאים. מה זה אומר לגביך? כלום.
לדוגמה: בעבר היה לי cz 75 d-compact. יריתי ממנו לא מעט, עד שהבנתי שאני לא מתחבר אליו. למה? ככה. אז החלפתי לגלוק. עם גלוק אני מתחבר מאוד, נהנה מהירי ומשיג תוצאות טובות. אבל יש אנשים שיגידו לך שגלוק זה אקדח תת רמה. אז מה שהכי מתאים בעיניי ומה שהכי מתאים בעיניי מישהו אחר לאו דווקא אותו דבר.
עכשיו, בין הגלוקים. לי יש 19. זה האקדח שאני הולך איתו ביום יום. בינתיים יש לי רק רישיון אחד. אז כשחשבתי על החלפה ל-34, שהוא, לכאורה, האקדח שיוצר במיוחד לטובת idpa/ipsc, פשוט עשיתי איתו מקצה יבש אחד במטווח. וואללה, לא היה לי נוח בכלל - ארוך מידיי. אז נשארתי עם 19, שזה, לכאורה, פשרה בכל מימד. אז מה? בשבילי הוא הכי מתאים. מה זה אומר לגביך? כלום.
- סליקאי טיטניום
מוסרי,, אם נגרם לך נזק ומגיע לך פיצוי. אך תתבייש תרגיש חןפשי..
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:מוסרי,, אם נגרם לך נזק ומגיע לך פיצוי. אך תתבייש תרגיש חןפשי..
תודה לאל, יש פה גם כאלה שעונים למה שאתה שואל ולא מחליטים שהם יודעים טוב יותר ממך מה אתה צריך.
- סליקאי ארד
לא ידוע אם זה המקום לשאול - נסיתי להבין מעמוד הדגמים והקטגוריות - בהינתן שיש ברשותי גלוק 19C אני יכול להצטרף רק עם קנה לא מחורר?
- סליקאי ארד
yaeer1942 כתב:לא ידוע אם זה המקום לשאול - נסיתי להבין מעמוד הדגמים והקטגוריות - בהינתן שיש ברשותי גלוק 19C אני יכול להצטרף רק עם קנה לא מחורר?
לא, אתה יכול להשתתף עם הקנה המחורר הרגיל של הגלוק 19 C.
בקטגוריה הזאת:
https://idpa.org.il/2016/08/10/isp/
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
אכן, אתה יכול להמטרף עם האקדח לך בקטגוריה המקומים החדשה שנקמנו.
רק קח בחשבון שהתוצאות שלך לא יוכרו על ידי הארגון הבינלאומי, אם הדבר חשב לך לצורך כלשהו.
רק קח בחשבון שהתוצאות שלך לא יוכרו על ידי הארגון הבינלאומי, אם הדבר חשב לך לצורך כלשהו.
- סליקאי טיטניום
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד