לוח פעילויות IDPA ישראל לחודש ספטמבר 2016
מנהל: spy
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
https://idpa.org.il/2016/08/11/sep16/
11 באוגוסט 2016
לפניכם לוח פעילויות IDPA ישראל לחודש ספטמבר 2016
כמה הסברים, ואחר כך לוח האימונים המלא
אנחנו מחלקים את האימונים לשני סוגים. אימון בסיס ואימון תרגול מצבים. אימון הבסיס פתוח לכל בעל רשיון לנשק בישראל, פרטי או ארגוני. אימון תרגול המצבים הוא אימון מתקדם יותר הכולל ירי במצבים שונים, תוך מדידת זמן וניקוד. האימון המתקדם מיועד לחברי IDPA בלבד. (להצטרפות כחברים בIDPA – כאן). אנחנו מבקשים כי מצטרפים חדשים המגיעים בפעם הראשונה ישתתפו באימון בסיסי אחד לפחות לפני שהם נרשמים לאימון תרגול מצבים, שהוא מורכב יותר. וכמובן – כדאי ומומלץ לקרוא את ספר הכללים. כמו תמיד – אנחנו מזמינים גם בעלי רישיון לנשק להם אקדחים שאינם עומדים בדרישות IDPA. הם יכולים להשתתף תחת סימול NFC.
בנוסף לאימונים אנו עורכים Classifier – מבחן דירוג רמה הנערך לחברי IDPA בלבד, המשתמשים באקדחים תקניים לפי חוקי IDPA. חובה להשלים את ההרשמה לפני ההגעה ל Classifier. מומלץ מאד לקרוא את ההוראות בספר הכללים של IDPA. כדאי גם לקרוא את המאמר הזה (באנגלית) WHAT TO EXPECT AT YOUR FIRST IDPA CLASSIFIER , וגם באתר YOUTUBE תוכלו למצוא סרטונים רבים בנושא. מהחודש אנחנו מוסיפים חטיבת אקדחים חדשה. ISP – Israeli Service Pistol. על הכללים לחטיבה זו תוכלו לקרוא כאן.
רשימת האימונים:
02.09.2016 – תרגיל מצבים במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
09.09.2016 – הקלאסיפייר החודשי במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
16.09.2016 – אימון בסיס באשדוד – אין חובת חברות ב-IDPA – להרשמה
23.09.2016 – תרגיל מצבים וקלאסיפייר (אם יהיו מעונינים) במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
30.09.2016 – אימון בסיס באשדוד – אין חובת חברות ב-IDPA – להרשמה
כל האימונים נערכים בין השעות 07:00 – 12:00
בעת ההרשמה יש להקפיד ולמלא את כל שדות החובה. פרטי היורה, מספר IDPA (שהוא חובה לאימונים בהם נדרשת חברות IDPA) ופרטים נוספים הנדרשים שם.
בכוונתנו לערוך אימונים גם במטווח קליבר 3 בגוש עציון. אנחנו ממתינים לאישורים להשלמת ההערכות. לכשיהיו – נודיעכם דבר.
11 באוגוסט 2016
לפניכם לוח פעילויות IDPA ישראל לחודש ספטמבר 2016
כמה הסברים, ואחר כך לוח האימונים המלא
אנחנו מחלקים את האימונים לשני סוגים. אימון בסיס ואימון תרגול מצבים. אימון הבסיס פתוח לכל בעל רשיון לנשק בישראל, פרטי או ארגוני. אימון תרגול המצבים הוא אימון מתקדם יותר הכולל ירי במצבים שונים, תוך מדידת זמן וניקוד. האימון המתקדם מיועד לחברי IDPA בלבד. (להצטרפות כחברים בIDPA – כאן). אנחנו מבקשים כי מצטרפים חדשים המגיעים בפעם הראשונה ישתתפו באימון בסיסי אחד לפחות לפני שהם נרשמים לאימון תרגול מצבים, שהוא מורכב יותר. וכמובן – כדאי ומומלץ לקרוא את ספר הכללים. כמו תמיד – אנחנו מזמינים גם בעלי רישיון לנשק להם אקדחים שאינם עומדים בדרישות IDPA. הם יכולים להשתתף תחת סימול NFC.
בנוסף לאימונים אנו עורכים Classifier – מבחן דירוג רמה הנערך לחברי IDPA בלבד, המשתמשים באקדחים תקניים לפי חוקי IDPA. חובה להשלים את ההרשמה לפני ההגעה ל Classifier. מומלץ מאד לקרוא את ההוראות בספר הכללים של IDPA. כדאי גם לקרוא את המאמר הזה (באנגלית) WHAT TO EXPECT AT YOUR FIRST IDPA CLASSIFIER , וגם באתר YOUTUBE תוכלו למצוא סרטונים רבים בנושא. מהחודש אנחנו מוסיפים חטיבת אקדחים חדשה. ISP – Israeli Service Pistol. על הכללים לחטיבה זו תוכלו לקרוא כאן.
רשימת האימונים:
02.09.2016 – תרגיל מצבים במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
09.09.2016 – הקלאסיפייר החודשי במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
16.09.2016 – אימון בסיס באשדוד – אין חובת חברות ב-IDPA – להרשמה
23.09.2016 – תרגיל מצבים וקלאסיפייר (אם יהיו מעונינים) במטווח אשדוד – חברות ב-IDPA חובה – להרשמה
30.09.2016 – אימון בסיס באשדוד – אין חובת חברות ב-IDPA – להרשמה
כל האימונים נערכים בין השעות 07:00 – 12:00
בעת ההרשמה יש להקפיד ולמלא את כל שדות החובה. פרטי היורה, מספר IDPA (שהוא חובה לאימונים בהם נדרשת חברות IDPA) ופרטים נוספים הנדרשים שם.
בכוונתנו לערוך אימונים גם במטווח קליבר 3 בגוש עציון. אנחנו ממתינים לאישורים להשלמת ההערכות. לכשיהיו – נודיעכם דבר.
G-19
Re: לוח פעילויות IDPA ישראל לחודש ספטמבר 2016
אני רואה שאין תכנון לעשות בצפון...חבל דווקא הייתה הענות גבוהה ושמעתי רק דברים טובים.
בכל מקרה בהצלחה, מחכים לכם!
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
Noy_haslik כתב:אני רואה שאין תכנון לעשות בצפון...חבל דווקא הייתה הענות גבוהה ושמעתי רק דברים טובים.
1+
עומר
CZ 75 sp-01 Shadow
CZ 75 sp-01 Shadow
- סליקאי ארד
+1
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
בתקופה האחרונה בוצעו 2 אימונים בצפון - במטווח גינגר. לצערי, רוב האנשים שביקשו לקיים אימון זה כאן בפורום לא הגיעו...
צריך לזכור, פעילות הצוות.מתבצעת בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפנוי. אימון במקום "זר" מחייב:
1. מטווח שיהיה מוכן לארח את האימון ולאפשר לאנשים שאינם מוכרים להנהלתו לנהל אותו.
2. מחיר השכרת מטווח ותחמושת שיאפשרו עלות אימון סבירה.
וזה עוד לפני שהזכרתי שאנשי גרעין הארגון גרים כולם באזור המרכז. מה שאומר, שאם זמן הנסיעה למטווח הןא, נגיד, שעתיים וחצי, ומשך האימון הוא 4 שעות ברוטו, אז קיום האירוע מצריך יום שלם באמצע השבוע. קשה לי להאמין שנגיע לאזור מטולה, גם אם יש שם 4 אנשים שממש רוצים אימון. גינגר זה בערך האתר הצפוני ביותר. וגם זה לא קל בכלל.
צריך לזכור, פעילות הצוות.מתבצעת בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפנוי. אימון במקום "זר" מחייב:
1. מטווח שיהיה מוכן לארח את האימון ולאפשר לאנשים שאינם מוכרים להנהלתו לנהל אותו.
2. מחיר השכרת מטווח ותחמושת שיאפשרו עלות אימון סבירה.
וזה עוד לפני שהזכרתי שאנשי גרעין הארגון גרים כולם באזור המרכז. מה שאומר, שאם זמן הנסיעה למטווח הןא, נגיד, שעתיים וחצי, ומשך האימון הוא 4 שעות ברוטו, אז קיום האירוע מצריך יום שלם באמצע השבוע. קשה לי להאמין שנגיע לאזור מטולה, גם אם יש שם 4 אנשים שממש רוצים אימון. גינגר זה בערך האתר הצפוני ביותר. וגם זה לא קל בכלל.
- סליקאי טיטניום
שלום וברכה
ראיתי באיחור על האימון שהיה בקליבר 3 בגוש עציון.
האם מתוכננים עוד אימונים בקליבר 3 או בסביבה?
תודה
ראיתי באיחור על האימון שהיה בקליבר 3 בגוש עציון.
האם מתוכננים עוד אימונים בקליבר 3 או בסביבה?
תודה
- סליקאי ארד
עקרונית, כן.
מעשית, אנו עדיין ממתינים לקבלת אישור עבור אנשינו להעביר שם אימונים.
בפעם הקודמת נאלצנו לשכור בעלות נוספת שירותי מדריך של המקום, דבר שמייקר משמעותית את הפעילות.
מעשית, אנו עדיין ממתינים לקבלת אישור עבור אנשינו להעביר שם אימונים.
בפעם הקודמת נאלצנו לשכור בעלות נוספת שירותי מדריך של המקום, דבר שמייקר משמעותית את הפעילות.
- סליקאי טיטניום
היי
אני רוצה להגיע לאימון בסיסי מחר 30/9/16 באשדוד.
בתור הדיוט יש לי מספר שאלות:
1. יש ברשותי רק 2 מחסניות . יש אפשרות להגיע כך?
לפי רשימת ציוד מינימאלי https://idpa.org.il/2016/09/17/eqip/ jucv חובה(?) 3 מחסניות.
לפי התרגילים המתוכננים, https://idpa.org.il/2016/09/28/1235694676/#more-1519 אפשר להסתדר עם 2 מחסניות??
2. תחמושת: כמה צריך? קונים במטווח באשדוד? מה העלות? אני יכול לקנות במטווח אחר?(בהנחה שיתנו לי, אני לא שואל האם חוקי להסתובב עם 100-200 כדורים בדרכים, אלא רק האם אפשר לראות באימון תחמושת שקניתי במקום אחר.)
3. האטמים הצהובים הרכים שדוחפים לאוזניים מספקים? המלצה על אוזניות "מטווח"? (פאסיביות זולות עד 100 ש"ח ועדיף פחות שאפשר לקנות עוד היום בת"א/ר"ג)
4. מופיעים בחיפוש 2 מטווחים באשדוד: מה הכתובת שצריך להכנס לוויז?
5.המלצה על משקפי מגן זולות/ מקום לרכישה בת"א/ ר"ג
תודה לעונים, אפשר פה לטובת כולם ואם יש משהו שעדיף בפרטי אשמח גם.
אני רוצה להגיע לאימון בסיסי מחר 30/9/16 באשדוד.
בתור הדיוט יש לי מספר שאלות:
לפי רשימת ציוד מינימאלי https://idpa.org.il/2016/09/17/eqip/ jucv חובה(?) 3 מחסניות.
לפי התרגילים המתוכננים, https://idpa.org.il/2016/09/28/1235694676/#more-1519 אפשר להסתדר עם 2 מחסניות??

2. תחמושת: כמה צריך? קונים במטווח באשדוד? מה העלות? אני יכול לקנות במטווח אחר?(בהנחה שיתנו לי, אני לא שואל האם חוקי להסתובב עם 100-200 כדורים בדרכים, אלא רק האם אפשר לראות באימון תחמושת שקניתי במקום אחר.)
3. האטמים הצהובים הרכים שדוחפים לאוזניים מספקים? המלצה על אוזניות "מטווח"? (פאסיביות זולות עד 100 ש"ח ועדיף פחות שאפשר לקנות עוד היום בת"א/ר"ג)

תודה לעונים, אפשר פה לטובת כולם ואם יש משהו שעדיף בפרטי אשמח גם.
- סליקאי כסף
תודה לעונים, אפשר פה לטובת כולם ואם יש משהו שעדיף בפרטי אשמח גם.[/quote]
לפי המתווה נראה שתוכל להסתדר עם 2 מחסניות
תחמושת ניתן לקנות במטווח דרך המארגנים של האימון ורצוי מאד שיהיה מזומן על מנת לפשט את העניין
אתה יכול להשתמש בתחמושת אחרת אם היא בטוחה אין בעיה (כמו בכל מטווח)
לדעתי אטמים פשוטים לא מספיקים למרות שהמטווח פתוח אם אתה מחפש משהו זול חפש אוזניןת של 3M ותשתמש גם באטמים
תכניס לוייז מטווח אשדוד, רחוב העופרת אני חושב
משקפי מגן כל חנות לחומרי בניין משקפי מגן ב 30 שח מצוינות רצוי מפוליקרבונט ולא פלסטיק

תודה לעונים, אפשר פה לטובת כולם ואם יש משהו שעדיף בפרטי אשמח גם.[/quote]
לפי המתווה נראה שתוכל להסתדר עם 2 מחסניות
תחמושת ניתן לקנות במטווח דרך המארגנים של האימון ורצוי מאד שיהיה מזומן על מנת לפשט את העניין
אתה יכול להשתמש בתחמושת אחרת אם היא בטוחה אין בעיה (כמו בכל מטווח)
לדעתי אטמים פשוטים לא מספיקים למרות שהמטווח פתוח אם אתה מחפש משהו זול חפש אוזניןת של 3M ותשתמש גם באטמים
תכניס לוייז מטווח אשדוד, רחוב העופרת אני חושב
משקפי מגן כל חנות לחומרי בניין משקפי מגן ב 30 שח מצוינות רצוי מפוליקרבונט ולא פלסטיק
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
http://www.idpa.org.il
תודה
ברחוב העופרת מופיעים 2 מטווחים: ש.פ ומטווח עירוני. זה מטווח ש.פ.?
מה מחיר 50 כדור במטווח הרלוונטי?
כמה כדורים צריכים?
כמה כדורים צריכים?
- סליקאי כסף
eitan156 כתב:תודה
כמה כדורים צריכים?
זה אותו מטווח.
לגבי תחמושת- ממאה וצפונה באימון בסיסי. בתרגילים פחות ממאה
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
רק לחדד, אילדר התכוון לכמות.תחמושת לאימון ולא למחירה.
אנו קונים תחמושת במרוכז עבור כל המשתתפים באימון והאנשים מחזירים לנו כסף על פי צריכה. עד עכשיו הצלחנו לשמור על הרמה של שקל לכדור, אבל זה לא מובטח לתמיד כי זה לא תלוי בנו.
אנו קונים תחמושת במרוכז עבור כל המשתתפים באימון והאנשים מחזירים לנו כסף על פי צריכה. עד עכשיו הצלחנו לשמור על הרמה של שקל לכדור, אבל זה לא מובטח לתמיד כי זה לא תלוי בנו.
- סליקאי טיטניום
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד