האם יש לי סיכוי לקבל רישיון נשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם יש לי סיכוי לקבל רישיון נשק?
היי,
אני מעוניין להוציא רישיון לאקדח.
אני גר ברעננה (לא בדיוק יישוב זכאי), עובד בהרצליה. אני לא עובד בעבודה שדורשת נשק. שירות המילואים שלי הוא לא קרבי. בקיצור... לא מצאתי תבחין אחד שאני יכול להגיש בקשה על פיו.
הדבר היחיד שאני יכול חשוב עליו זה שיש לי לקוחות בירושליים ופעם בחודש בערך אני נוסע לשם (אזור הר הצופים) - האם אפשר לבקש בקשה על סמך זה?
אם לא, מה האפשרויות שיש לי?
תודה
אני מעוניין להוציא רישיון לאקדח.
אני גר ברעננה (לא בדיוק יישוב זכאי), עובד בהרצליה. אני לא עובד בעבודה שדורשת נשק. שירות המילואים שלי הוא לא קרבי. בקיצור... לא מצאתי תבחין אחד שאני יכול להגיש בקשה על פיו.
הדבר היחיד שאני יכול חשוב עליו זה שיש לי לקוחות בירושליים ופעם בחודש בערך אני נוסע לשם (אזור הר הצופים) - האם אפשר לבקש בקשה על סמך זה?
אם לא, מה האפשרויות שיש לי?
תודה
- סליקאי ארד
Re: האם יש לי סיכוי לקבל רישיון נשק?
זה לא משנה אם שירות המילואים שלך קרבי או לא. הדרישה שתהיה בדרגה מסוימת ומעלה ובשירות מילואים פעיל + מכתב מהיחידה.
כיוון שאני מבין שאתה פעיל במילואים בדוק האם הדרגה שלך מספקת ואם כן בקש מכתב כאמור בתבחינים והגש בקשה.
כיוון שאני מבין שאתה פעיל במילואים בדוק האם הדרגה שלך מספקת ואם כן בקש מכתב כאמור בתבחינים והגש בקשה.
- סליקאי כסף
לצערי זה לא כיוון עם סיכוי, אני נקרא למילואים יום בכמה שנים (אני עובד בתוכנה וכמעט ואין צורך במילואים) ולכן זה לא יקרה... (גם הדרגה שלי היא רב סמל אז בכלל..)
עוד רעיונות?
עוד רעיונות?
- סליקאי ארד
הבנתי - אם אין אף תבחין שאתה עומד בו אז אני רק יכול לחשוב של תבחין "המלצת משטרת ישראל".
אין לי ניסיון או יידע עד כמה זה קשה או קל לקבל אבל באתר העמותה רשום שהם סייעו לאזרחים לפנות ולקבל אישור דרך תבחין זה. אולי שווה לך לדבר עם מישהו מהעמותה ולבדוק את העניין.
אם זה לא יילך כנראה שאתה כרגע לא יכול לקבל רישיון.
אין לי ניסיון או יידע עד כמה זה קשה או קל לקבל אבל באתר העמותה רשום שהם סייעו לאזרחים לפנות ולקבל אישור דרך תבחין זה. אולי שווה לך לדבר עם מישהו מהעמותה ולבדוק את העניין.
אם זה לא יילך כנראה שאתה כרגע לא יכול לקבל רישיון.
- סליקאי כסף
איזו עמותה?
- סליקאי ארד
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
http://www.legalweapon.org.il/
ראה את ההודעה הזו:
http://www.legalweapon.org.il/about_items.asp?AID=91
התבחין הוא המלצה פרטנית של משטרת ישראל - רח"ט האבטחה במשטרה הוא ככול הנראה מי שאמור לספק המלצה כזו. נשמע לי לא פשוט אבל הייתי מברר פרטים איתם והאם כדאי לנסות.
ראה את ההודעה הזו:
http://www.legalweapon.org.il/about_items.asp?AID=91
התבחין הוא המלצה פרטנית של משטרת ישראל - רח"ט האבטחה במשטרה הוא ככול הנראה מי שאמור לספק המלצה כזו. נשמע לי לא פשוט אבל הייתי מברר פרטים איתם והאם כדאי לנסות.
- סליקאי כסף
תודה רבה
- סליקאי ארד
ניראה לי שיהיה לך פשוט יותר, לבדוק עוד כמה זמן נשאר לעליית דרגה, סה כ מפרידה עלייה אחת בסולם בינך, לבין עמידה בתבחין, רס ל ורס ר, גבול דק, אם נשארה שנה למשל, אפשר לבקש המלצה לזירוז, (לא בקיא בקשרייך עם הממונים עליך), בעיקרון דרגות נג ד כ חמש שנים לדרגה, וכמובן פזם ימיי מילואים, היו תקופות שעשיתי המון, לצורך העניין הפכתי רס ל וכשלוש שנים אח כ רס ר, שווה בדיקה בהצלחה.
- סליקאי זהב
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד