דרכים לשלם את האגרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דרכים לשלם את האגרה
לפני כחודש קיבלתי הודעה במייל מהלשכה בה הגשתי את הבקשה שהאישור נשלח אלי.
לצערי הוא עדין לא הגיע אבל המטווח אישר לי שכתוב אצלם שקיבלתי אישור ושאני יכול לבינתיים להגיע ולטווח.
השאלה שי היא ככה.. ב8/2 יש ל תור להגיש טפסים מהמטווח ובגלל שלא קיבלתי את האגרה אני לא יכול לשלם אותה.
יש אפשרות לשלם את האגרה באותו תור??
לצערי הוא עדין לא הגיע אבל המטווח אישר לי שכתוב אצלם שקיבלתי אישור ושאני יכול לבינתיים להגיע ולטווח.
השאלה שי היא ככה.. ב8/2 יש ל תור להגיש טפסים מהמטווח ובגלל שלא קיבלתי את האגרה אני לא יכול לשלם אותה.
- סליקאי ארד
Re: דרכים לשלם את האגרה
elchi כתב:לפני כחודש קיבלתי הודעה במייל מהלשכה בה הגשתי את הבקשה שהאישור נשלח אלי.
אתה יכול לשלם את האגרה דרך האתר של המשרד לבטחון פנים
- סליקאי כסף
יש אפשרות בלשכה עצמה להוציא את הטפסים. בכל לשכה יש מכונה אוטומטית שאפשר לשחזר דרכה מסמכים וגם לשלם את האגרה במקום ובלי לקבוע תור חודשיים מראש.
- סליקאי כסף
tkgs כתב:יש אפשרות בלשכה עצמה להוציא את הטפסים. בכל לשכה יש מכונה אוטומטית שאפשר לשחזר דרכה מסמכים וגם לשלם את האגרה במקום ובלי לקבוע תור חודשיים מראש.
בטוח שאני יכול ללכת ללשכה בלי תור אם זה רק בשביל להוציא אגרה חדשה או לשלם?
אתה יודע אם זה אפשרי גם בירושלים או עפולה?
- סליקאי ארד
לא יכול להבטיח...
בתל אביב יש מכונה כזו. השתמשתי בה לאחרונה ממש.
- סליקאי כסף
tkgs כתב:לא יכול להבטיח...
אוקי תודה רבה
- סליקאי ארד
איזה מטווח מקושר למחשבים של המשרד לבט"פ ויכול לראות את האישור שלך? אני התקשרתי למטווחי מאיר רוט והם אמרו לי שאין להם דרך לראות את האישור.
shmulikt כתב:איזה מטווח מקושר למחשבים של המשרד לבט"פ ויכול לראות את האישור שלך? אני התקשרתי למטווחי מאיר רוט והם אמרו לי שאין להם דרך לראות את האישור.
המטווח בגבעת זאב... לא בטוח שיתנו לך תציג להם כאילו אתה חושב לקנות דרכם רק שהאישור שלך מתעכב.
חנות מעולה דרך אגב.. עכשיו הייתי שם במטווח
- סליקאי ארד
tkgs כתב:יש אפשרות בלשכה עצמה להוציא את הטפסים. בכל לשכה יש מכונה אוטומטית שאפשר לשחזר דרכה מסמכים וגם לשלם את האגרה במקום ובלי לקבוע תור חודשיים מראש.
אה ועוד משהו... זה חייב להיות אני אם זה דרך המכונה? או שחבר שלי ששם יכול להכניס את המספר תז שלי ולהדפיס לי?
- סליקאי ארד
bnsagi כתב:אל תטעה אותו, הוא צריך את הטופס בשביל זה.
הוא לא מטעה אותו, למה אתה מדבר סתם?
גם בחידוש האחרון (לפני קרוב לשלוש שנים) וגם זה לפניו שילמתי אונליין. ובקרוב אעשה זאת גם כן. אגב, לפני שלוש שנים במשרדי הרישוי אפילו המליצו לעשות את זה אונליין, והבנתי שעכשיו המערכת מחודשת.
https://ecom.gov.il/Voucher/inputpage.aspx?vid=388
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:bnsagi כתב:אל תטעה אותו, הוא צריך את הטופס בשביל זה.
הוא לא מטעה אותו, למה אתה מדבר סתם?
גם בחידוש האחרון (לפני קרוב לשלוש שנים) וגם זה לפניו שילמתי אונליין. ובקרוב אעשה זאת גם כן. אגב, לפני שלוש שנים במשרדי הרישוי אפילו המליצו לעשות את זה אונליין, והבנתי שעכשיו המערכת מחודשת.
https://ecom.gov.il/Voucher/inputpage.aspx?vid=388
נראה לי שלא הבנת אותי... לפני חודש שלחתי מייל ללשכה בירושלים כדי לשאול למה האישור מתעכב כל כך ונאמר לי שהאישור נשלח אלי בדואר ושאמתין בסבלנות... בינתיים רציתי כבר לקנוצ את האקדח והמטווח בדק במחשב שלו וראה שבאמת יש לי אישור והסכים לי לטווח למרות שאין לי פיזית את האישור...ובגלל שיש לי תור בקרוב ועדין לא שילמתי את האגרה כי עדין לא קיבלתי אותה רציתי לשאול אם אפשר פשוט לשלם באותו תור של השטר מכר...
בסוף היום בצהרים התקשרו מהלשכה ואמרו לי שהמכתב חזר אליהם.. כנראה איזה טעות בכתובת ושאני מוזמן להגיע בלי תור ולקחת אותו...
מקווה שהם יסכימו כבר על הדרך לתת לי את הרישיון
- סליקאי ארד
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד