המלצה פרטנית מ"י
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה פרטנית מ"י
שלום חברים.
לאחרונה קיבלתי רשיון בתבחין המלצה פרטנית מ"י.
שאלתי היא מה יקרה בחידוש הרישיון האם אני אצטרך להשיג המלצה חדשה או שהתבחין(ההמלצה הקיימת) ישאר בתוקף?
לאחרונה קיבלתי רשיון בתבחין המלצה פרטנית מ"י.
שאלתי היא מה יקרה בחידוש הרישיון האם אני אצטרך להשיג המלצה חדשה או שהתבחין(ההמלצה הקיימת) ישאר בתוקף?
- סליקאי ארד
Re: המלצה פרטנית מ"י
האם הסיבה בגינה קבלת את המלצת מ"י עתידה להשתנות?
- סליקאי ארד
כנראה שלא כי זה קשור למקום עבודתי.אבל האם אני אצטרך לפנות כל חידוש למשטרה?
- סליקאי ארד
בפעם האחרונה שדיברתי עם היועץ המשפטי של המשרד לבט"פ הוא אמר לי ש"אם הוא זוכר נכון" המשטרה יוזמת פנייה לאגף לקראת החידוש שלך.
מהתעסקותי בתחום ומהיכרותי עם אגף רישוי כלי ירייה, אני קצת סקפטי לגבי זה.
מהתעסקותי בתחום ומהיכרותי עם אגף רישוי כלי ירייה, אני קצת סקפטי לגבי זה.
- סליקאי זהב
יש למישהו מושג איך התהליך של תבחין המלצה פרטנית של משטרת ישראל (רח"ט אבטחה) נעשה?
לפני יותר מחודש נודע לי שרח"ט אבטחה אישר לי רישיון לנשיאת נשק לאחר שפניתי אליו, ועד היום לא קיבלתי מכתב רשמי משום גורם.
יתרה מזאת הגשתי בקשה לפני שבועיים בתל אביב בציון התבחין המדובר ועדיין לא קיבלתי תשובה.
לפני יותר מחודש נודע לי שרח"ט אבטחה אישר לי רישיון לנשיאת נשק לאחר שפניתי אליו, ועד היום לא קיבלתי מכתב רשמי משום גורם.
יתרה מזאת הגשתי בקשה לפני שבועיים בתל אביב בציון התבחין המדובר ועדיין לא קיבלתי תשובה.
shmulikt כתב:יש למישהו מושג איך התהליך של תבחין המלצה פרטנית של משטרת ישראל (רח"ט אבטחה) נעשה?
אני נמצא בעיצומו של אותו תהליך.
אצלי לקח כחודשיים וחצי עד שקיבלתי את המכתב שראש האגף קיבל את ההמלצה, אני ממתין למכתב שיאפשר לי לרכוש כלי נשק.
מנסיוני, זה עלול לקחת זמן, מה גם שהמכתב משוגר בדואר ישראל וזה עלול להתעכב כשבועיים-שלושה.
פניתי לאגף לרישוי כלי ירייה לאחר קבלת המכתב והם אמרו לי שאת האישור לרכישת אקדח אקבל גם בדואר ושזה כבר בטיפול.
מוזמן לפנות אלי בפרטי אם תרצה עוד פרטים.
יאיר
shmulikt כתב:יש למישהו מושג איך התהליך של תבחין המלצה פרטנית של משטרת ישראל (רח"ט אבטחה) נעשה?
אתה לא אמור לקבל ממנו שום מכתב/אישור.
את ההסברים שלו לאישור שלך הוא נותן למשרד לבט׳פ.
בסופו של יום הכול מופיע במחשב.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף
Shiko כתב:shmulikt כתב:יש למישהו מושג איך התהליך של תבחין המלצה פרטנית של משטרת ישראל (רח"ט אבטחה) נעשה?
אתה לא אמור לקבל ממנו שום מכתב/אישור.
את ההסברים שלו לאישור שלך הוא נותן למשרד לבט׳פ.
בסופו של יום הכול מופיע במחשב.
מקבלים גם מכתב הביתה שבו מנהל אגף כלי ירייה מודיע לרח"ט אבטחה שקיבל ואישר את ההמלצה. המכתב שמתקבל הוא העתק.

יאיר
אם אתה אומר,כנראה קיבלת,מצויין.
חברים שלי לא קיבלו כלום אולי כי זה נסגר ״פנימי״
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
- סליקאי כסף
Shiko כתב:אם אתה אומר,כנראה קיבלת,מצויין.
פשוט צריך המון סבלנות.
לקחו לרח"ט אבטחה 3 שבועות לאשר המלצה.
שבועיים נוספים למנהל אגף כלי ירייה לאשר את המלצת הרח"ט.
שבוע נוסף עד שהמכתב נשלח בדואר ושלושה שבועות לדואר ישראל לשגר אלי את המכתב.
סה"כ חודשיים ושבוע פלוס/מינוס.
אם בין לבין קבעו תור והאישור הזה כבר מופיע במחשב - מה טוב.
אם לא והתחילו את התהליך, כנראה יקבלו את האישור לרכישת אקדח בדואר, מה שמצריך שוב המון סבלנות.
יאיר
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד