האם עדיין אפשר להכנס בלי תור ללשכה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האם עדיין אפשר להכנס בלי תור ללשכה?
רכשתי ואני רוצה לסיים את התהליך, האם מישהו בימים האחרונים הצליח להכנס בלי תור ללשכה בתל אביב?
בטלפון אומרים שהפסיקו עם הנוהל, אבל אמרו את זה גם לפני התור הראשון שלי ואיתי עמדו הרבה חבר'ה בלי תור.
תודה
אומי
(מנהלים, אני מקווה שזה פורסם במקום הנכון, אם לא אשמח שתעבירו למקום הנכון)
בטלפון אומרים שהפסיקו עם הנוהל, אבל אמרו את זה גם לפני התור הראשון שלי ואיתי עמדו הרבה חבר'ה בלי תור.
תודה
אומי
(מנהלים, אני מקווה שזה פורסם במקום הנכון, אם לא אשמח שתעבירו למקום הנכון)
- סליקאי ארד
Re: האם עדיין אפשר להכנס בלי תור ללשכה?
נכון לעכשיו לא מקבלים בלי תור. אם תרצה לנסות אתה מוזמן כמו בכל מקום בארץ ובכל מוסד לעיתים מגמישים את התנאים ונותנים אבל מבחינת נוהל, זה בוטל.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
אני חייב לציין לטובה את הלישכה בתל אביב.
הגעתי לשם ביום רביעי אחרי שהמאבטחים אמרו לי שהם פותחים באחת וחצי. מסתבר שהם היום סגורים כי הלישכה סגורה ברביעי.
למרות כל זאת, היתה שם פקידה שהייתה עסוקה מאוד אבל ראתה אותי עומד שם ומשתאה, אולי היא תסכים להתייחס אלי (אפילו שזה לא מתפקידה ביום הזה) ואכן קרה הדבר, היא התייחסה אלי, שאלה מה אני צריך, והסברתי את המצב (התור שלי היה לסוף מרץ), אמרה לי להשאיר אצלה את המסמכים והם כבר יתקשרו אלי כשיהיה הכל מוכן.
ולמרבה הפלא ואולי ככה אמור להיות ביום ראשון בבוקר קיבלתי טלפון שהרשיון מוכן ואני יכול לבוא לקחת.
מדהים שגם בבירוקרטיה הישראלית יכולים לעבוד יעיל...
בקיצור, אם זה רק מסמכים, תיגש ותגיש או תשלח בפקס, אל תחכה בתור.
אז בהצלחה...
הגעתי לשם ביום רביעי אחרי שהמאבטחים אמרו לי שהם פותחים באחת וחצי. מסתבר שהם היום סגורים כי הלישכה סגורה ברביעי.
למרות כל זאת, היתה שם פקידה שהייתה עסוקה מאוד אבל ראתה אותי עומד שם ומשתאה, אולי היא תסכים להתייחס אלי (אפילו שזה לא מתפקידה ביום הזה) ואכן קרה הדבר, היא התייחסה אלי, שאלה מה אני צריך, והסברתי את המצב (התור שלי היה לסוף מרץ), אמרה לי להשאיר אצלה את המסמכים והם כבר יתקשרו אלי כשיהיה הכל מוכן.
ולמרבה הפלא ואולי ככה אמור להיות ביום ראשון בבוקר קיבלתי טלפון שהרשיון מוכן ואני יכול לבוא לקחת.
מדהים שגם בבירוקרטיה הישראלית יכולים לעבוד יעיל...
בקיצור, אם זה רק מסמכים, תיגש ותגיש או תשלח בפקס, אל תחכה בתור.
אז בהצלחה...
- סליקאי ארד
תודה, אנסה לשלוח בפקס באמת.
jluzer1 אני לא יודע להידחף בתור, גדלתי בקיבוץ....אם הנוהל עוד היה קיים הייתי הולך.
jluzer1 אני לא יודע להידחף בתור, גדלתי בקיבוץ....אם הנוהל עוד היה קיים הייתי הולך.
- סליקאי ארד
אומי5 כתב:תודה, אנסה לשלוח בפקס באמת.
אני איתך!
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
jluzer1 כתב:אומי5 כתב:תודה, אנסה לשלוח בפקס באמת.
אני איתך!
+1
קצת דרך ארץ לא הרגה אף אחד אף פעם :)
(להבדיל מלהדחף בתור...... ;) )
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב
כאשר באתי (זה היה אי שם באוקטובר האחרון) ללישכה בירושלים לראיון ראשוני והגשת מסמכים ראיתי אנשים בלי תור, מה שהיה הכי הזוי קרה בפנים. אלא בלי תור קיבלו מספרים מסודרים בפנים וקיבלו שירות יותר מהר שאלו שהזמינו תור (ואני ביניהם). מה גם שאלא עם התור הקבוע מראש הסתדרו עם שיטה עתיקה של מי אחרי מי בלי מספרים.
אם יש לך סבלנות, תתקשר מספר פעמים ביום.
תמיד יהיה מישהו שיתקשר לבטל/לדחות וכו'
התור שלי היה לב"ש ב 1 לפברואר, דיברתי עכשיו עם מוקד זימון תורים, נציגה נחמדה בשם שרה תיאמה לי תור למחר בירושלים.
התור שלי היה לב"ש ב 1 לפברואר, דיברתי עכשיו עם מוקד זימון תורים, נציגה נחמדה בשם שרה תיאמה לי תור למחר בירושלים.

- סליקאי ארד
המאבטח בכניסה ללשכה בתל אביב הוא בחור חסר סבלנות בשם ארתור.
אם אתה לא מופיע ברשימה שלו, גם אלוהים לא יעזור לך.
תגיע בלי תור רק כדי להשאיר עותק מהמסמכים (שטר מכר ואישור אימון), תרשום עליהם את הטלפון שלך בגדול למעלה, והם יתקשרו אליך כשהרישיון יהיה מוכן.
אם אתה לא מופיע ברשימה שלו, גם אלוהים לא יעזור לך.
תגיע בלי תור רק כדי להשאיר עותק מהמסמכים (שטר מכר ואישור אימון), תרשום עליהם את הטלפון שלך בגדול למעלה, והם יתקשרו אליך כשהרישיון יהיה מוכן.
Glock 26 GEN4
אני יכול רק להחמיא לפקידי הלשכה בתל אביב, הלוואי שרמת השירות והמקצועיות הייתה ככה בשאר משרדי הממשלה.
זה טוב מאד שהשומר לא מכניס בלי תור, גם ככה יש שם בלאגן עצום בפנים בגלל הסמיכות למשרד הפנים, אפשר להגיש את המסמכים לשומר ולחזור לקחת את הרשיון או לחכות שיגיע בדואר.
זה טוב מאד שהשומר לא מכניס בלי תור, גם ככה יש שם בלאגן עצום בפנים בגלל הסמיכות למשרד הפנים, אפשר להגיש את המסמכים לשומר ולחזור לקחת את הרשיון או לחכות שיגיע בדואר.
- סליקאי טיטניום
בתור הראשון שלי בתל אביב, הוא סידר את התור לפי שעת התור שלך, ואחרינו את המגיעים בלי תור.
הוא השקיע שם הרבה עבודה בלסדר את התור הזה והרשים בסבלנות שלו.
אם ניתן להגיע לשים מסמכים וללכת, אולי זה עדיף על פקס? הרי הם צריכים לחתום על שטרי המכר של הנשק והתחמושת, לא?
הוא השקיע שם הרבה עבודה בלסדר את התור הזה והרשים בסבלנות שלו.
אם ניתן להגיע לשים מסמכים וללכת, אולי זה עדיף על פקס? הרי הם צריכים לחתום על שטרי המכר של הנשק והתחמושת, לא?
- סליקאי ארד
לאחר אישור עקרוני, פשוט צלם את המסמכים ותגיע ומסור אותם ביד ללא תור.
אחרי מספר ימים יחזרו אליך טלפונית שתבוא לקחת את הרישיון.
אחרי מספר ימים יחזרו אליך טלפונית שתבוא לקחת את הרישיון.
soldier כתב:אם יש לך סבלנות, תתקשר מספר פעמים ביום.
התור שלי היה לב"ש ב 1 לפברואר, דיברתי עכשיו עם מוקד זימון תורים, נציגה נחמדה בשם שרה תיאמה לי תור למחר בירושלים. %%$0066
עדכון:
בפוסט אחר רשמתי שפיקססתי ושלחתי במייל את הטפסים.
היום אחרי תלאות רבות (נסעתי בטעות לשלומציון) הגעתי ללשכה בירושלים, קיבלה אותי נציגה בשם יעל, היא התפלאה שהגעתי מפני שלשכת ב"ש שלחו לי בדואר את הרשיון הזמני.
ביקשתי ממנה להדפיס לי במקום את הטפסים, היא טענה כי אפשר לעשות זאת.
הסברתי לה שזאת בעיה לסמוך על הדואר ותמיד יש סיכוי שאאבד את הרשיון, אז איך לא ניתן להדפיס את המסמך?
היה לה חשוב יותר להתמקד בשיחת החולין עם החברה בטלפון הפרטי שלה.
אחרי שקיבלתי שירות מעולה בב"ש הצטערתי לפגוש את הפקיד הישראלי המצוי. חבל.
- סליקאי ארד
אתמול ננתי את כל המסמכים בלישכה בחיפה דרך המאבטח.
נראה כמה זמן יקח להם-התור המקורי ב.04.02
נראה כמה זמן יקח להם-התור המקורי ב.04.02
- סליקאי כסף
הגשתי פיזית ביום חמישי בבוקר, אחה"צ כבר התקשרו אלי לבוא בראשון לקחת רשיון, ראשון 9:30 כבר יצאתי משם עם רשיון ביד.
יעילות מרשימה :)
יעילות מרשימה :)
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד