אישור תושבות

פורום העוסק בפרצודורות ומנהלות בנושא רישוי כלי יריה במשרד לבטחון פנים, ישובים זכאים, החלפת תורים, תהיות ושאלות לגבי רישוי בכלל.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אישור תושבות

על ידי Israel595 » 23 ינואר 2018, 11:57

כידוע, לצורך הוכחת מגורים ביישוב זכאי עלי להמציא אישור תושבות מאת הרשות המוניציפאלית.
אני מתגורר ביישוב קטן השייך למועצה אזורית שכפי הידוע לי היא זו שצריכה לחתום לי על טופס זה.
פניתי למועצה איך היא הפנתה אותי למשרד הפנים...
אז קודם כל מי באמת אמור לחתום לי? המועצה או משרד הפנים?
במידה ומשרד הפנים, איך אני אמור להגיע אליהם איזה אגף למי לפנות? כי ניסית להתקשר לכל משרד הפנים בערך ולא עליתי על קצה חוט אפילו.. תודה מראש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אישור תושבות

על ידי zeevsn » 24 ינואר 2018, 08:16

להבנתי מישהו במועצה ניפנף אותך, גם אני גר בישוב (קיבוץ) ששייך למועצה אזורית, במקרה שלי מזכירות היישוב שלי הנפיקה לי אישור תושבות תחת המטריה של המועצה האזורית.
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Israel595 » 24 ינואר 2018, 08:56

במועצה הם טענו שהם יכולים לחסוך דברים המחייבים את משרד הפנים אך דבר זה לא כלול ברשימה ועלי לפנות למשרד הפנים.

את האמת שבתחילה חשבתי שאישור ממזכירות היישוב לא יהיה מספיק שהרי זו לא "הרשות המונציפאלית" שלי. בכלל, מזכירות יישוב נראה לי דבר פחות רשמי מאשר משרד הפנים למשל

אם הבנתי נכון, אתה מתכוון שיש לי אופציה הן במזכירות היישוב שלי והן במשרד הפנים? (כך אוכל לראות לאן יותר נוח לי ללכת או אולי לשניהם זה יראה מכובד יותר בטופס?)

תודה רבה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי zeevsn » 24 ינואר 2018, 09:28

ישנו טופס רשמי שאני בטוח שנמצא במזכירות היישוב, הטופס הזה כשהוא חתום ע"י מנהל הקהילה או איך שקוראים לזה אצלכם, הוא הדבר היחיד,
כמו שאני מבין, ברגע שבתעודת הזהות רשום שם היישוב, זה למעשה אישור משרד הפנים, אין להם אישור ספציפי.
האישור הספציפי הוא רק ממזכירות היישוב.

בהצלחה,
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Israel595 » 24 ינואר 2018, 11:07

הבנתי.
תודה רבה!
(וואו, חסך לי המון)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי carver » 24 ינואר 2018, 12:09

נמחק