תקופת חסד לחידוש רשיונות שתוקפם פג.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תקופת חסד לחידוש רשיונות שתוקפם פג.
שימו לב שהמשרד לבט"פ יצא בהודעה על תקופת חסד לחידוש רשיונות של אלו שרשיונם פג ולא חידשו אותו. התקופה תסתיים בסוף מרס 2017. אני מאמין שבין חברי הסליק אין כאלו, אבל אולי מישהו ממיודעיכם נופל בקטגוריה זו. מאחר ואני עובד כרגע עם מחשב ישן ומקרטע- אינני מצרף קישור. לכן עיינו באתר המשרד לבט"פ.
כמי שישב מול מנהל האגף ושמע זה לא מכבר את דעתו הנחרצת נגד "תקופת חסד", אין לי ספק שללחץ של העמותה יש חלק נכבד בהחלטה זו. ולא נקפח את פעילותו של ח"כ אמיר אוחנה.
כמי שישב מול מנהל האגף ושמע זה לא מכבר את דעתו הנחרצת נגד "תקופת חסד", אין לי ספק שללחץ של העמותה יש חלק נכבד בהחלטה זו. ולא נקפח את פעילותו של ח"כ אמיר אוחנה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Re: תקופת חסד לחידוש רשיונות שתוקפם פג.
http://mops.gov.il/fire_arms/pages/fire ... 20117.aspx
מחדשים עכשיו את רישיון כלי הירייה
02/01/2017
מבצע חידוש רישיונות לכלי ירייה וטיפול בפגי תוקף התחיל ב-1 בינואר ויסתיים ב-31 במרץ 2017
מבצע חידוש רישיונות כלי ירייה(צילום: אילוסטרציה)
האגף לרישוי ולפיקוח כלי ירייה במשרד לביטחון הפנים פונה לציבור מחזיקי כלי ירייה ברישיון לא תקף, לחדש את הרישיון לכלי ירייה ללא נקיטת הליכים משפטיים וללא הפקדת הנשק במשטרה, בהתאם למדיניות המשרד לביטחון הפנים.
חלון ההזדמנויות הוא חד פעמי ונפתח לציבור לצורך השלמת הליך החידוש.
מבצע חידוש רישיונות לכלי ירייה וטיפול בפגי תוקף התחיל ב-1 בינואר ויסתיים ב-31 במרץ 2017.
אזרחים המחזיקים בכלי ירייה ללא רישיון תקף מתבקשים לפנות בהקדם למוקד שירות הלקוחות של האגף לרישוי ולפיקוח כלי ירייה מכל טלפון למספר - 8657*, לצורך יצירת קשר ומתן הנחיות לחידוש הרישיון.
לשימת לבכם - החזקת כלי ירייה ברישיון שאינו בתוקף מהווה עבירה פלילית והחל מה-1 באפריל 2017 תפעל הרשות המוסמכת בשיתוף משטרת ישראל לאכיפה מוגברת.
מומלץ שלא להיגרר להליך פלילי.
הזדמנות זו לחידוש הרישיון היא חד פעמית, טרם הקשחת מדיניות האכיפה על-ידי כלל הגורמים המעורבים בהליך רישוי כלי ירייה.
מחדשים עכשיו את רישיון כלי הירייה
02/01/2017
מבצע חידוש רישיונות לכלי ירייה וטיפול בפגי תוקף התחיל ב-1 בינואר ויסתיים ב-31 במרץ 2017
מבצע חידוש רישיונות כלי ירייה(צילום: אילוסטרציה)
האגף לרישוי ולפיקוח כלי ירייה במשרד לביטחון הפנים פונה לציבור מחזיקי כלי ירייה ברישיון לא תקף, לחדש את הרישיון לכלי ירייה ללא נקיטת הליכים משפטיים וללא הפקדת הנשק במשטרה, בהתאם למדיניות המשרד לביטחון הפנים.
חלון ההזדמנויות הוא חד פעמי ונפתח לציבור לצורך השלמת הליך החידוש.
מבצע חידוש רישיונות לכלי ירייה וטיפול בפגי תוקף התחיל ב-1 בינואר ויסתיים ב-31 במרץ 2017.
אזרחים המחזיקים בכלי ירייה ללא רישיון תקף מתבקשים לפנות בהקדם למוקד שירות הלקוחות של האגף לרישוי ולפיקוח כלי ירייה מכל טלפון למספר - 8657*, לצורך יצירת קשר ומתן הנחיות לחידוש הרישיון.
לשימת לבכם - החזקת כלי ירייה ברישיון שאינו בתוקף מהווה עבירה פלילית והחל מה-1 באפריל 2017 תפעל הרשות המוסמכת בשיתוף משטרת ישראל לאכיפה מוגברת.
מומלץ שלא להיגרר להליך פלילי.
הזדמנות זו לחידוש הרישיון היא חד פעמית, טרם הקשחת מדיניות האכיפה על-ידי כלל הגורמים המעורבים בהליך רישוי כלי ירייה.
G-19
זה נכון שהם הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר ?
מחזיקי רשיון וותיקים רגילים לקבל את הטפסים בדואר מספר חדשים לפני סיום התוקף.
מה לעשות שהרוב המכריע לא מכור לעניין, לא מתעסק או מתעניין מעבר לדרוש, לא מודע לכל שינויי המדיניות ומהווה טרף קל. אמנם אנחנו אחוז שולי מכלל המשתמשים (אני כולל את חברי הסליק, ספורטאים, מדריכי ירי וכל מי שהעניין עבורו הוא מעבר לאילוץ) אבל מקווה שנגיע לכמה שיותר מחזיקי נשק מסביבנו ונתריע בפניהם.
מה לעשות שהרוב המכריע לא מכור לעניין, לא מתעסק או מתעניין מעבר לדרוש, לא מודע לכל שינויי המדיניות ומהווה טרף קל. אמנם אנחנו אחוז שולי מכלל המשתמשים (אני כולל את חברי הסליק, ספורטאים, מדריכי ירי וכל מי שהעניין עבורו הוא מעבר לאילוץ) אבל מקווה שנגיע לכמה שיותר מחזיקי נשק מסביבנו ונתריע בפניהם.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:זה נכון שהם הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר ?
You can bring a horse to the water, but you can't make him drink.
רם
אם אכן הפסיקו לשלוח רשיונות זו שערוריה.
לא שזה יטריד מישהו מאותו ממסד עלוב .
אבל אני לא מכיר דוגמא למקרה בתחום אחר בו כאזרח אינך מקבל הועה על תפוגה של שירות או אגרה נדרשת.
ולי ברור שזה חלק ממדיניות בזויה לקחת ךאזרחים נשק ולהוריד עוד קצת את אמת השירות המזוויעה בשירות המדינה.
שיתביישו.
לא שזה יטריד מישהו מאותו ממסד עלוב .
אבל אני לא מכיר דוגמא למקרה בתחום אחר בו כאזרח אינך מקבל הועה על תפוגה של שירות או אגרה נדרשת.
ולי ברור שזה חלק ממדיניות בזויה לקחת ךאזרחים נשק ולהוריד עוד קצת את אמת השירות המזוויעה בשירות המדינה.
שיתביישו.
על פי מה שאני רואה במטווח, אנשים ממשיכים להגיע עם טפסים שנשלחו בדואר. לא ברור לי האם היה שינוי במדיניות, אבלטפסים ממשיכים להשלח. אולי לא לאלו שהצליחו ליצור עמם קשר טלפוני.
רם
הבט"פ הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר וכעת על בעל הרישיון להוריד את טפסי החידוש דרך אתר הבט"פ או לבקש באחד המטווחים שיסייעו לו להוריד את הטפסים.
- סליקאי ארד
888 כתב:הבט"פ הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר וכעת על בעל הרישיון להוריד את טפסי החידוש דרך אתר הבט"פ או לבקש באחד המטווחים שיסייעו לו להוריד את הטפסים.
החודש ביצעתי שני חידושים, לשניהם הגיעו טפסים בדואר.
מניין הבאת את הקביעה הנחרצת הזו?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
888 כתב:הבט"פ הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר וכעת על בעל הרישיון להוריד את טפסי החידוש דרך אתר הבט"פ או לבקש באחד המטווחים שיסייעו לו להוריד את הטפסים.
ממש לא נכון, מגיעים כל יום עשרות אנשים עם טפסים שקיבלו בדואר.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
Webart כתב:888 כתב:הבט"פ הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר וכעת על בעל הרישיון להוריד את טפסי החידוש דרך אתר הבט"פ או לבקש באחד המטווחים שיסייעו לו להוריד את הטפסים.
לקראת מועד חידוש הרישיון קיבלתי שיחת טלפון רשמית מהבט"פ בה הודיעו לי שטפסי החידוש לא ישלחו מעתה יותר בדואר ועל המחדש לשים לב לתאריך החידוש ולהוריד את הטפסים מאתר האינטרנט או להיעזר באחד מהטווחים.
ואכן, לא נשלחו אלי טפסים בדואר.
- סליקאי ארד
888 כתב:Webart כתב:888 כתב:הבט"פ הפסיקו לשלוח טפסי חידוש בדואר וכעת על בעל הרישיון להוריד את טפסי החידוש דרך אתר הבט"פ או לבקש באחד המטווחים שיסייעו לו להוריד את הטפסים.
לקראת מועד חידוש הרישיון קיבלתי שיחת טלפון רשמית מהבט"פ בה הודיעו לי שטפסי החידוש לא ישלחו מעתה יותר בדואר ועל המחדש לשים לב לתאריך החידוש ולהוריד את הטפסים מאתר האינטרנט או להיעזר באחד מהטווחים.
ואכן, לא נשלחו אלי טפסים בדואר.
אני גם קיבלתי שיחה וגם קיבלתי טפסים בדואר
- סליקאי כסף
ברשותך רישיון: למקצוע/לנהיגה/ לצלילה/ לטיס/ לרכב/ לסירה/ למטוס/ לנשק וכו' - בהתקרב פקיעת תוקפו דאג לחידושו.
יש גבול לפטרנליסטיות של הרשות כלפי האזרח.
אגב, איך מתיישב "מבצע" זה עם התדמית של הבט"פ כאילו מעונין רק לצמצם את מספר מחזיקי הנשק במדינה ?!
"מבצע" זה מעיד על ההיפך - לא ?!
גילוי נאות: אין לי כל קשר במישרין או בעקיפין לבט"פ.
יש גבול לפטרנליסטיות של הרשות כלפי האזרח.
אגב, איך מתיישב "מבצע" זה עם התדמית של הבט"פ כאילו מעונין רק לצמצם את מספר מחזיקי הנשק במדינה ?!
"מבצע" זה מעיד על ההיפך - לא ?!
גילוי נאות: אין לי כל קשר במישרין או בעקיפין לבט"פ.
זמן המסירה של הדואר לאחרונה ארוך בצורה מבהילה. אמנם האמינות השתפרה (פחות אובדנים), אבל זמן מסירה של שלשה שבועות אינו בלתי צפוי. לכן טוב עושה המשרד לבט״פ שמעודד מחדשי רשיון להוריד טפסים מהאתר.
רם
ramdishon כתב:זמן המסירה של הדואר לאחרונה ארוך בצורה מבהילה. אמנם האמינות השתפרה (פחות אובדנים), אבל זמן מסירה של שלשה שבועות אינו בלתי צפוי. לכן טוב עושה המשרד לבט״פ שמעודד מחדשי רשיון להוריד טפסים מהאתר.
הבעיה היא שכרגע הוא "מעודד" אבל הכוונה הסופית היא העברת האחריות לחידוש על בעל הרישיון ללא תקופת חסד כלשהי כלל.
ראה כמה כשלים יש במערכת עצמה:
1. דואר ישראל לא מתפקד (דוגמא קיצונית: לפני כחודש קיבלתי גלויה שהבן שלי שלח לעצמו בסיום כיתה ו' , היום הוא בכיתה ט')
2. מדיניות הבט"פ לא לאפשר חידוש רישיון אם איחרת אפילו ביום אחד. (כן , אני יודע שכרגע הם נותנים לחדש גם אחרי איחור , אבל שימו לב שמדובר בהוראת שעה , כנראה בגלל חשש מתביעות מאנשים שיטענו שפעם היא אפשר לחדש לאחר איחור ועכשיו לא , אז התקינו תקנה חדשה כהוראת שעה ואז עושים "ישור קו" עם תקופת "חסד" כהוראת שעה ואז לבטל אותה ומי שיאחר כבר לא יוכל לטעון את הטענה הזו)
3. בעיות במערכת המחשוב שלהם.
ואני בטוח שיש עוד כשלים , כל אלו , ללא תקופת חסד , כל תפקידם הוא המשך של "מדיניות הצמצום".
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
תבחינים חדשים שהקנו אלפי (אולי עשרות אלפי) רישיונות חדשים בשנה האחרונה - לא יכולים להיחשב כ"מדיניות צמצום" ...
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד