חידוש רשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חידוש רשיון
שלום, הבוקר התקשרו אלי מהמשרד לביטחון פנים ואמרו לי שהם לא שולחים יותר טופסי רשיון בדואר
ושאני צריך להוריד את הטפסים באתר שלהם, האם מישהו נוסף קיבל הודעה כזו ?
ושאני צריך להוריד את הטפסים באתר שלהם, האם מישהו נוסף קיבל הודעה כזו ?
================================================
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
Re: חידוש רשיון
חשוד, מאוד חשוד.
הם כל כך אוהבים לא לשלוח הודעת חידוש ואז לקחת עוד רישיון כי לא חידשת בזמן, שזה נשמע ממש תמוהה.
הם כל כך אוהבים לא לשלוח הודעת חידוש ואז לקחת עוד רישיון כי לא חידשת בזמן, שזה נשמע ממש תמוהה.
- סליקאי זהב
חבר שלי קיבל שיחת טלפון דומה.
אני לא חושב שלחשוד כל הזמן במשרד בט"פ כמחפש רעת נושאי הנשק במדינה - היא גישה נכונה - בטח לא תחת השר הנוכחי.
אני הורדתי את טפסי החידוש שלי באופן יזום, לא מחכה למשלוח בדואר ישראל - המהולל...
אני לא חושב שלחשוד כל הזמן במשרד בט"פ כמחפש רעת נושאי הנשק במדינה - היא גישה נכונה - בטח לא תחת השר הנוכחי.
אני הורדתי את טפסי החידוש שלי באופן יזום, לא מחכה למשלוח בדואר ישראל - המהולל...
גם הם הבינו שלשלוח בדואר זה מקור לבעיות. וצועדים עם הקידמה.
למי שיש בעיה יכול להרים טלפון או להגיע.
למי שיש בעיה יכול להרים טלפון או להגיע.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תהליך החידוש בעצם אומר ;
הורדת טפסים מהאתר
תשלום
הגשה של הטפסים ברישוי כליי יריה
נכון ?
הורדת טפסים מהאתר
תשלום
הגשה של הטפסים ברישוי כליי יריה
נכון ?
- סליקאי ארד
בטווח של 3 חודשים לערך מתום תוקף הרישיון -
כנס לאתר הבט"פ - לשונית חידוש רישיונות כלי יריה - בצע תשלום אגרה - קבלת טפסי חידוש (הצהרת בריאות, בדיקה + אימון, הצהרת תבחין*) - בהצהרת הבריאות השלם את חלקך + החתם רופא משפחה על חלקו - גש למטווח לבצע בדיקה + אימון - רכוש תחמושת (50 כדור) מגיע לך - קבל רישיון זמני - את יתר המסמכים באפשרותך להשאיר במטווח או לקבלם ולהמציא לבד (בעיית תורים) תוך 72 שעות לבט"פ - חכה בדואר (בסבלנות) לקבלת הרישיון מפלסטיק - תושלב"ע.
* הערה -
הצהרת התבחין בעיתית לבעלי רישיון ותיקים (תבחין "משמר" לשעבר) - אותם העבירו היום לתבחין "מתוקף הוראות מעבר". למעשה מבקשים מהם להצהיר שקר. מציע לבצע מחיקה בטופס או לכתוב את כל ההסטוריה - נדון בזמנו כאן.
בהצלחה !
כנס לאתר הבט"פ - לשונית חידוש רישיונות כלי יריה - בצע תשלום אגרה - קבלת טפסי חידוש (הצהרת בריאות, בדיקה + אימון, הצהרת תבחין*) - בהצהרת הבריאות השלם את חלקך + החתם רופא משפחה על חלקו - גש למטווח לבצע בדיקה + אימון - רכוש תחמושת (50 כדור) מגיע לך - קבל רישיון זמני - את יתר המסמכים באפשרותך להשאיר במטווח או לקבלם ולהמציא לבד (בעיית תורים) תוך 72 שעות לבט"פ - חכה בדואר (בסבלנות) לקבלת הרישיון מפלסטיק - תושלב"ע.
* הערה -
הצהרת התבחין בעיתית לבעלי רישיון ותיקים (תבחין "משמר" לשעבר) - אותם העבירו היום לתבחין "מתוקף הוראות מעבר". למעשה מבקשים מהם להצהיר שקר. מציע לבצע מחיקה בטופס או לכתוב את כל ההסטוריה - נדון בזמנו כאן.
בהצלחה !
עוד הערה:
מי שמגיע למטווח מותר לו לרכוש כמה כדורים שהוא רוצה ולירות אותם, אם מישהו רוצה לקחת כדורים הביתה מותר לו לקחת את כמות הכדורים שאיתם הוא הגיע (עד 50). כלומר: אם אתה מגיע לחידוש עם 50 כדורים, תירה את הכדורים הישנים שלך, תרכוש 50 חדשים ותיצא איתם הביתה. אבל אם אתה מגיע עם מחסנית אחת מלאה אתה יכול לרכוש 50 אבל לצאת רק עם מחסנית אחת מלאה כמו שהגעת. כנ״ל מי שמגיע ללא כדורים בכלל, אסור (!) לו לקחת תחמושת מהמטווח.
אז מה עושה מישהו שאין לו כדורים וכן צריך לקנות? ממלא טופס במטווח, נותנים לו שטר מכר לתחמושת והוא הולך לבט״פ שיחתמו לו. אחרי זה הוא יכול לבוא למטווח ולקנות.
בגלל זה מי שקונה אקדח חדש שיקח את כל ה50 כדורים שמותר לו לקנות.
מי שמגיע למטווח מותר לו לרכוש כמה כדורים שהוא רוצה ולירות אותם, אם מישהו רוצה לקחת כדורים הביתה מותר לו לקחת את כמות הכדורים שאיתם הוא הגיע (עד 50). כלומר: אם אתה מגיע לחידוש עם 50 כדורים, תירה את הכדורים הישנים שלך, תרכוש 50 חדשים ותיצא איתם הביתה. אבל אם אתה מגיע עם מחסנית אחת מלאה אתה יכול לרכוש 50 אבל לצאת רק עם מחסנית אחת מלאה כמו שהגעת. כנ״ל מי שמגיע ללא כדורים בכלל, אסור (!) לו לקחת תחמושת מהמטווח.
אז מה עושה מישהו שאין לו כדורים וכן צריך לקנות? ממלא טופס במטווח, נותנים לו שטר מכר לתחמושת והוא הולך לבט״פ שיחתמו לו. אחרי זה הוא יכול לבוא למטווח ולקנות.
בגלל זה מי שקונה אקדח חדש שיקח את כל ה50 כדורים שמותר לו לקנות.
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
הליך חידוש הרישיון אמור לכלול בחובו גם רישיון (הקצאה) לרכוש 50 כדור.
כלומר לא משנה "עם מה אתה מגיע למטווח"
לא כך ?
לא כך ?
asherme כתב:הליך חידוש הרישיון אמור לכלול בחובו גם רישיון (הקצאה) לרכוש 50 כדור.
לא כך ?
ככה זה היה פעם, היום כבר לא.
כלומר, יש כאן החמרה של הבט"פ.
בעת רכישת אקדח אתה מקבל הקצאה של 50 כדורי "כוננות" ?
אותם אתה צריך לשמור כל תקופת הרישיון (ורק "לרענן" כל 3 שנים) ?
בעת רכישת אקדח אתה מקבל הקצאה של 50 כדורי "כוננות" ?
אותם אתה צריך לשמור כל תקופת הרישיון (ורק "לרענן" כל 3 שנים) ?
בדיוק, לרענן כל 3 שנים או כל פעם שאתה בא למטווח סתם לירות..לא חייב רק בחידוש רשיון.
כמו כן כמו שאמרתי אם למישהו אין מאיזשהי סיבה 50 כדורים אפשר למלא טופס במטווח, ללכת לבט״פ ולקבל עוד הקצאה שתשלים את כמות הכדורים שיש לך ל50.
כמו כן כמו שאמרתי אם למישהו אין מאיזשהי סיבה 50 כדורים אפשר למלא טופס במטווח, ללכת לבט״פ ולקבל עוד הקצאה שתשלים את כמות הכדורים שיש לך ל50.
מכאן, שגם החלפת סוג תחמושת דורשת החלפה "אחד כנגד אחד" או ירי במטווח של הכמות שברצונך להחליף ...
asherme כתב:מכאן, שגם החלפת סוג תחמושת דורשת החלפה "אחד כנגד אחד" או ירי במטווח של הכמות שברצונך להחליף ...
נכון מאוד..לצערי זה המצב.
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד