עידכון קצר וחשוב

פורום העוסק בפרצודורות ומנהלות בנושא רישוי כלי יריה במשרד לבטחון פנים, ישובים זכאים, החלפת תורים, תהיות ושאלות לגבי רישוי בכלל.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: עידכון קצר וחשוב

על ידי guyweisz » 04 מרץ 2016, 21:34

שלום רב. ראשית אודה לך אם לא תשתמש בתיאורים הנ"ל, פניי לא לעימות.
לאחר עשרות שנים גדושות בתחום, ההגדרה עם המוצצים וכו' לא במקומה.

ההערות שלי בכלל לא היו לכיוונך, אלא לכיוון החקיקה.
קרא שוב את התגובה - רשמתי שכל העניין של ההמלצה זו דרישה ערטילאית (השתמשתי במילה "חירבוש" שאינך מחבב, זו מילה ישנה - אין לי משהו מודרני יותר).

אני עדיין טוען שזו שטות גמורה לבקש המלצה מסגן-אלוף, אם במקביל ניתן לבקש אישורים מקצין זוטר ביחידה. זה אומר שלהמלצה אין משקל "המלצתי" ולכן אין בה צורך. ואז נתתי אפשרויות אחרות שהמחוקק יכול וצריך להשתמש בהן. יכול להיות שהשתמשתי בשפה לא פוליטקלי קורקט.

לגבי כך שלא ניתן לחייב לתת המלצה, זה ברור מאליו ולכן זה נקרא המלצה. נוהל זה משהו אחר, ולא אמרתי בשוב שלב שמה שאתה אומר לגבי כך אינו נכון (להיפך - כולי תקווה שכן). מקורות המידע שלי הם אזרחיים (ומדי פעם אני טורח, כמוך, לשתף כאן אנשים, למרות שאני נמצא כרגע מעבר לים).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף
 
הודעות: 278
הצטרף: 01 אפריל 2009, 23:56

Re: עידכון קצר וחשוב

על ידי אקדוחן » 05 מרץ 2016, 09:28

פניו של אף אחד בפורום אינן לעימות, בטח לא שלי, יכול להיות שאת המושג הנ"ל לקחתי אישית לגביי המידע ששיתפתי, כולנו כאן קוראים וכותבים בנסיון לעזור לאחר, וגם לעצמנו, התנצלותי, צרם לי המושג לגביי השיתוף, לא ראיתי לו מקום, לכולנו אנשיי חוק נורמטיביים קשה ההתנהלות של המחוקק, כיוון שאנו אנשיי חוק אנו מנסים לחיות איתה בשלום, חופשה מהנה, ושוב מתנצל, זו לא הייתה כוונתי.
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 444
הצטרף: 31 ינואר 2012, 18:05

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
cron